Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)
Eee vodis u gostima ubijas protivnika ti prekidas dva puta utakmicu,pohvale za to od sviju i sljedeću gdje ti ljudi u 30minuta utapaju 5 komada a reprezentacija napravi dva prekršaja samo , ti ništa ni petardu
Pali su mi u očima strašno
Večeras su mogli i morali nastaviti što su poceli
Pali su mi u očima strašno
Večeras su mogli i morali nastaviti što su poceli
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
-
- Kontakt:
Svako gleda iz svoje perspektive. Da Dogan ne prima platu od onoga od kojeg prima, drugacije bi i pricao. Sta je on konkretno sam uradio u svojoj funkciji na dobrobit naseg fudbala?let3 je napisao/la: ↑16 okt 2023, 23:52Profesor je objasnio i najavio zbog cega ce U21 selekcija propadati. Sto znalo i ranije, pisalo se o tome na temi PLBIH kada su uveli nenormalna pravila, ali javnost je sutila, pravili se svi ludi.Hansestadt je napisao/la: ↑16 okt 2023, 23:34Kad profesor pocne da vazi, nek se goni u pizdice, na sta on dobiva dnevnicu. Nema veze ublehe od ovog Dogana.
Zbog nenormalnih pravila u kojima se smanjili broj mladih igraca u domacim ekipama. Umjesto da radimo obratno, da smanjimo broj stranih igraca i guramo domace igrace iz svojih skola (kakvi god da su) - mi smo otvorili sirom vrata polovnjacima iz Srbije i Hrvatske i to ce se naravno itekako odraziri za par godina na sve mlade selekcije. Pri tome smo unistili svoje skole fudbala.
Samo sto sad banda iz Saveza ne kontaju posljedice. Al polako, imat ce se kad kajati.
Pa dobro eto, otjeraš trenera, opravdano ili ne, dovedeš boljeg trenera, a ne fudbalsku legendu.
Dogan je bio vrlo oštar i brutalno iskren u svojoj kritici i nakon prošle utakmice sa Islandom, treba to priznati. Evo video ako neko nije gledao:
-
- Kontakt:
Ja ne znam sta je s ljudi, valjda ove drustvene mreze, zastupljenost. Pa igrali smo mi i prije dolazio Ronaldo, Zidan, Raul al nikad ovako nije bilo uvijek se za nase navijalo protivnik je protivnik. Dobro si ovo je ko da su u Somaliji gostovali pa svi trče za zvijezdama da ih vide. Strašnoakisarajevo92 je napisao/la: ↑16 okt 2023, 23:52ovo svrsavanje navijaca na protivnicke igrace me podsjeca na one siromasnije drzave na svijetu i kojima su domace reprezentacije vise amaterske nego profesionalne
Jel otisao Ronaldo? Jeste zadovoljni vidjenim, ima li storija?
Posto je Ronaldo eto zavrsio, hoce li BHF od sutra opet u rat protiv saveza?
Koja je ovo smijurija veceras bila, sve u kompletu
Hvala Bogu pa sam se na vrijeme prestao loziti na reprezentaciju, jer sam svojim ocima gledao kakav je to javasluk.
Posto je Ronaldo eto zavrsio, hoce li BHF od sutra opet u rat protiv saveza?

Koja je ovo smijurija veceras bila, sve u kompletu

Hvala Bogu pa sam se na vrijeme prestao loziti na reprezentaciju, jer sam svojim ocima gledao kakav je to javasluk.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Niko ne brani Doganu, koji je direktor akademije FKS, da proizvede vrhunskog mladog talenta kojeg ni 20 igrača iz Srbije i Hrvatske neće izbaciti iz ekipe. Pravilo samo po sebi jeste loše ali nije apsolutno nikakav izgovor za sramotan rad u akademijama klubova koje su za 30 godina uspjele izbaciti samo jednog igrača koji nešto vrijedi.let3 je napisao/la: ↑16 okt 2023, 23:52Profesor je objasnio i najavio zbog cega ce U21 selekcija propadati. Sto znalo i ranije, pisalo se o tome na temi PLBIH kada su uveli nenormalna pravila, ali javnost je sutila, pravili se svi ludi.Hansestadt je napisao/la: ↑16 okt 2023, 23:34Kad profesor pocne da vazi, nek se goni u pizdice, na sta on dobiva dnevnicu. Nema veze ublehe od ovog Dogana.
Zbog nenormalnih pravila u kojima se smanjili broj mladih igraca u domacim ekipama. Umjesto da radimo obratno, da smanjimo broj stranih igraca i guramo domace igrace iz svojih skola (kakvi god da su) - mi smo otvorili sirom vrata polovnjacima iz Srbije i Hrvatske i to ce se naravno itekako odraziti za par godina na sve mlade selekcije. Pri tome smo unistili svoje skole fudbala.
Samo sto sad banda iz Saveza ne kontaju posljedice. Al polako, imat ce se kad kajati.
Zadnja izmjena: BoixosNois1899, dana/u 16 okt 2023, 23:59, ukupno mijenjano 1 put.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
- Kontakt:
Pojma nemam,vi ste nas plave mine vi bolje znate,dizali ste ga u nebesa,orbitu,svemirHansestadt je napisao/la: ↑16 okt 2023, 23:54Svako gleda iz svoje perspektive. Da Dogan ne prima platu od onoga od kojeg prima, drugacije bi i pricao. Sta je on konkretno sam uradio u svojoj funkciji na dobrobit naseg fudbala?let3 je napisao/la: ↑16 okt 2023, 23:52Profesor je objasnio i najavio zbog cega ce U21 selekcija propadati. Sto znalo i ranije, pisalo se o tome na temi PLBIH kada su uveli nenormalna pravila, ali javnost je sutila, pravili se svi ludi.Hansestadt je napisao/la: ↑16 okt 2023, 23:34Kad profesor pocne da vazi, nek se goni u pizdice, na sta on dobiva dnevnicu. Nema veze ublehe od ovog Dogana.
Zbog nenormalnih pravila u kojima se smanjili broj mladih igraca u domacim ekipama. Umjesto da radimo obratno, da smanjimo broj stranih igraca i guramo domace igrace iz svojih skola (kakvi god da su) - mi smo otvorili sirom vrata polovnjacima iz Srbije i Hrvatske i to ce se naravno itekako odraziri za par godina na sve mlade selekcije. Pri tome smo unistili svoje skole fudbala.
- anonymousHD
- Kontakt:
Ma naravno da ce Ronalda ovako docekat i ispratit kad ce opet doc. Velicina kakve mozda niko u zivotu vise nece gledat. Sta fali. Dobra zafrkancija bila.
Utakmica, ocekivano, mi smo nivo Luxemburga i to je to. Nije se moglo nista vise ocekivat.
Ronaldo je institucija, sve ijednu tribinu pozdravio, gospodsk, nema sta.
SAVEZ NAPOLJE! VICO PED3RU!
Utakmica, ocekivano, mi smo nivo Luxemburga i to je to. Nije se moglo nista vise ocekivat.
-
- Kontakt:
Izbacilo smo mi i nasa omladina nam je napunila kasu.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑16 okt 2023, 23:59Niko ne brani Doganu, koji je direktor akademije FKS, da proizvede vrhunskog mladog talenta kojeg ni 20 igrača iz Srbije u Hrvatske neće izbaciti iz ekipe. Pravilo samo po sebi jeste loše ali nije apsolutno nikakav izgovor za sramotan rad u akademijama klubova koje su za 30 godina uspjele izbaciti samo jednog igrača koji nešto vrijedi.let3 je napisao/la: ↑16 okt 2023, 23:52Profesor je objasnio i najavio zbog cega ce U21 selekcija propadati. Sto znalo i ranije, pisalo se o tome na temi PLBIH kada su uveli nenormalna pravila, ali javnost je sutila, pravili se svi ludi.Hansestadt je napisao/la: ↑16 okt 2023, 23:34Kad profesor pocne da vazi, nek se goni u pizdice, na sta on dobiva dnevnicu. Nema veze ublehe od ovog Dogana.
Zbog nenormalnih pravila u kojima se smanjili broj mladih igraca u domacim ekipama. Umjesto da radimo obratno, da smanjimo broj stranih igraca i guramo domace igrace iz svojih skola (kakvi god da su) - mi smo otvorili sirom vrata polovnjacima iz Srbije i Hrvatske i to ce se naravno itekako odraziti za par godina na sve mlade selekcije. Pri tome smo unistili svoje skole fudbala.
Dolazio je Ronaldo i kad je na vrhuncu karijere bio, a ne kao sad sto je, ispuhani balon. Sto ga se tad nije "docekivalo"? Ovo je odron i pokazatelj koliko smo mi jadni u stvari.anonymousHD je napisao/la: ↑16 okt 2023, 23:59Ma naravno da ce Ronalda ovako docekat i ispratit kad ce opet doc. Velicina kakve mozda niko u zivotu vise nece gledat. Sta fali. Dobra zafrkancija bila.
Moze li iko zamisliti da se nesto slicno desi u Beogradu ili Zagrebu? Naravno da ne. Samo jadnici ovo sebi mogu dopustiti.
-
- Kontakt:
Napusis nam se kurcca plavog, sta petljas boje kluba u reprezentaciju, keru pitarski??
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Najgore od svega sto nista oko reprezentacije ne valja. Ponasanje igraca, njihov kvalitet, igre, muda, ma sve katastrofa. Savez ne treba ni komentarisati. Selektore tako mjenjamo da je to zalosno, isto ko da se neko zajebava. Publika blago receno katastrofa, atmosfera smijesna kao i unazad godinama. Novinari koji mogu biti bitan faktor u svemu pa tako i u fudbalu, pogotovo u ovim situacijama, takodjer smijesni, sve i jedan bez muda da postavi neko konkretno pitanje kad se nadje uzivo sa igracem ili selektorom, vec samo iz supljeg u prazno. Ama bas nista ne funkcionise kako treba oko naseg fudbala.
-
- Kontakt:
Zato što su utakmice reprezentacije postale veoma odvratne kao i sama publika na njima. Slabo tu ima ljudi iz urbanih BH sredina. Čitav dan po gradu seljakljuk za povratit. Ovi iz BHFa najavljuju neke prekide samo **** ispadnu. Oni nikakvu borbu protiv saveza ne mogu vodit.bordobijeli je napisao/la: ↑16 okt 2023, 23:58Ja ne znam sta je s ljudi, valjda ove drustvene mreze, zastupljenost. Pa igrali smo mi i prije dolazio Ronaldo, Zidan, Raul al nikad ovako nije bilo uvijek se za nase navijalo protivnik je protivnik. Dobro si ovo je ko da su u Somaliji gostovali pa svi trče za zvijezdama da ih vide. Strašnoakisarajevo92 je napisao/la: ↑16 okt 2023, 23:52ovo svrsavanje navijaca na protivnicke igrace me podsjeca na one siromasnije drzave na svijetu i kojima su domace reprezentacije vise amaterske nego profesionalne
Ostatak stadiona došao zbog Ronalda **** im on sve seljačko.
Sve tacno.galia95 je napisao/la: ↑16 okt 2023, 23:41Ja samo ne znam kako onaj klošar Virtual i još par likova ovdje imaju obraza da brane, opravdavaju i relativiziraju ovo što radi ovaj smrad na čelu Saveza? Pa jesu li oni pogledali bar jednu utakmicu domaćeg prvenstva, naročito utakmice Borca? Jesu li vidjeli s kakvom lakrdijom se suočavaju klubovi iz Sarajeva, Zenice, Tuzle, mostarski Velež... Od skandaloznih sudijskih odluka do fašističkih poruka na tribinama koje prolaze gotovo nekažnjeno, dok nama konstantno prijete skidanjem ljiljana sa tribina.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑16 okt 2023, 23:32Sve ovo sto rade u ligi je za rubriku vjerovali ili ne,da opet ne pisem ima toga za roman napisat. To je prvo unistio,dresirao uprave klubova da cute dok ih kara pred svima,pa sad i repku i to je to.
Neprijatelji ove države su uspjeli u svom cilju, prvo da srozaju kvalitet domaće lige, zatim da unište kult reprezentacije i da nam svima ogade reprezentaciju do te mjere da ih mnogi od nas prestanemo gledati ono što nam je bila svetinja.
To zapravo i jeste glavni cilj državnih neprijatelja i u sportu i u politici - da potpuno obesmisle ovu državu i učine je nemogućom, i na dobrom su putu da to i ostvare. Opet ponavljam, nemoguć je kompromis sa onima koji žele da ova država uopšte ne postoji!
Onaj Dogan je sve dobro rekao, ja neznam ovi ljudi koji ga sad kritikuju, sta je reko pogrijesno? Stvarno imas vamo ljudi kojima ovo odgovara sve. Koji normalan insan moze biti zadovoljan sa savezom? Za ove rezultate bi cijeli savez trebao dati otkaz ili javnost (medije) bi trebali svaki dan da pravu pritisak, jer ovo je bruka i sramota.
Prvo sto su unistili nasu ligu, jer se borac gura gdje god se moze i sve se stima, neregularno skroz, i sad jos da unistavaju nasu reprezentaciju i to je to, ja neznam stvarno kako neko moze branit savez, u nekom normalnom svijetu ovi iz saveza bi trebali biti u zatvor, jer sta je taj savez uradio dobro? Cekamo jos na VAR od 2021, ovi tereni to je sve placeno od strane uefa, nije savez ni 1 marku dao, cak i neki tereni nisu ni 100% gotovi. U Banja luci imas razliciti zastava i parola kao i u sirokom brijegu i nikom nista. Da je Savez normalan sve bi to drugacije bilo.
Za godinu dana smo imali 4 trenera to je nenormalno i zbog toga je Savez odgovoran. Ovi koji branu Savez, stvarno ne razumijem takve ljude. Ili imate korist od saveza jer vam neko iz rodbine tu radi ili vama to potpuno odgovara ova sramota, jer ionako ne voli te nasu drzavu. Drugacije sebi nemogu objasnit da ljudi mogu branit lopove i jos sto je najbolje branit covjeka kao Vicu koji je rekao netreba nam titula jer BiH nije nasa drzava, kud ces dalje covjece.
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Al zasto je to tako ? zasto se ne izbacuju igraci ? zasto nam propadaju skole fudbala, ha ? nebitno jel Zeljo, Sarajevo, Sloboda itd.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑16 okt 2023, 23:59
Niko ne brani Doganu, koji je direktor akademije FKS, da proizvede vrhunskog mladog talenta kojeg ni 20 igrača iz Srbije i Hrvatske neće izbaciti iz ekipe. Pravilo samo po sebi jeste loše ali nije apsolutno nikakav izgovor za sramotan rad u akademijama klubova koje su za 30 godina uspjele izbaciti samo jednog igrača koji nešto vrijedi.
Znas i sam sve manje djece upisuje skole fudbala

A onda na to sve, ovi iz Saveza donesu nenormalnu odluku kojima smanjuju ionako mali broj domacih mladih...i ovi nasi klubovi sute na to

Pa mi sami sebe ponizavamo pasivom i kukaviclukom, a Vico samo radi svoj posao unistenja za kojeg je postavljen u Savez.
Ne znam ko je autor ali svaka mu čast, baš sam se nasmijao
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Ona emisija je izgledala da je Kristić selektor, Topić pomoćnik a Savo na stažiranju. Još spominje neke nove igrače, mogu misliti koje 
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Gledaj malog debila, samo još na koljena nije da ih moli za dres, hebali mu svi portugalci sve žensko što ima.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.