Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

anonymousHD
Kontakt:

Re: Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)

Post Postao/la anonymousHD » 17 okt 2023, 00:37

Evander je napisao/la:
17 okt 2023, 00:02
anonymousHD je napisao/la:
16 okt 2023, 23:59
Ma naravno da ce Ronalda ovako docekat i ispratit kad ce opet doc. Velicina kakve mozda niko u zivotu vise nece gledat. Sta fali. Dobra zafrkancija bila.
Utakmica, ocekivano, mi smo nivo Luxemburga i to je to. Nije se moglo nista vise ocekivat.

Ronaldo je institucija, sve ijednu tribinu pozdravio, gospodsk, nema sta.

SAVEZ NAPOLJE! VICO PED3RU!
Dolazio je Ronaldo i kad je na vrhuncu karijere bio, a ne kao sad sto je, ispuhani balon. Sto ga se tad nije "docekivalo"? Ovo je odron i pokazatelj koliko smo mi jadni u stvari.
Moze li iko zamisliti da se nesto slicno desi u Beogradu ili Zagrebu? Naravno da ne. Samo jadnici ovo sebi mogu dopustiti.
Zato sto zavrsava karijeru, zato sto nemamo sanse, zato sto smo picke. Zato sto treba bojktovat repku. Otprilike tako nesto. Ovo sto savez radi, treba da budu prazne tribine pa neka im mama placa coca colu casu 3,5KM.

Deen
Kontakt:

Post Postao/la Deen » 17 okt 2023, 00:38

moreno123 je napisao/la:
17 okt 2023, 00:21
Joj da se hoce utakmice poceti igrati na Grbavici za promjenu jbo ga Zenica vise. Igracima a i vjerujem vecini nama navijaca se smucilo ono Bilino, fakat je ruzan stadion.
Pa vidi ovo, A selekcija trenira u Sarajevu a igra u Zenici.
U21 Selekcija trenira u Zenici a igra u Sarajevu, jeli tebi to normalno? Sve naupako. Za sve ovo je Savez odgovoran, jer oni odlucuju, pa jeli nije bolje da se trenira i igra na jednom istom mjestu? Kad smo otisli 2014 na svijetsko prvenstvo tad je Savez bio normalan, jer je pokojni Ivica Osim bio predsjednik. To je ta razlika između danas, Ivica Osim je voleo nasu BiH, dok ovaj vico samo voli Borac i Srbiju jer BiH nije njegova drzava. Poslusaj te Goran Pandev sta je rekao kakve je on imao Probleme sa Savezom, tako nesto bi trebao i Dzeko, međutim njemu je bitno da je sa svima u dobrim odnosima, da se niko ne naljuti, jer nevjerovatno da od igraca niko nesmi kritikovat Savez, ko da je hitler predsjednik, a ne neki Vico koji nikad nije sutno loptu.
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 17 okt 2023, 00:39

Sehic ce ostat upisan kao najgori golman reprezentacije u historiji. Mislim da nema goreg golmana od nezavisnosti drzave koji je bio jedinica reprezentacije.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 17 okt 2023, 00:39

Bazinga12345 je napisao/la:
17 okt 2023, 00:36
Jesi dobio dres?
Vratiše se mačke sa tekme da odbrane svoju čast na forumu
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 17 okt 2023, 00:42

moreno123 je napisao/la:
Joj da se hoce utakmice poceti igrati na Grbavici za promjenu jbo ga Zenica vise. Igracima a i vjerujem vecini nama navijaca se smucilo ono Bilino, fakat je ruzan stadion.
Isto kazem i ja.
Dbd nikad vise ne odigrali meca na ovom stadionu, pun nam je kur4c vise seljaka i d3bila krezavih. Grbavica je zasluzila da se na njoj pjeva bosna je sampinjon i ko ne skace mrzi bosnu, za bolje i nije…

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 17 okt 2023, 00:43

JackReacher je napisao/la:
17 okt 2023, 00:35
Najjaci su mi ovi sto pisu da je raja debilna sto hoce sliku ili dres Ronalda ili npr sto je neko otisao na utakmicu zbog Ronalda
A zbog koga da idem na utakmicu ? Da dajem pare na karte koje idu nogometnom savezu ? Ili da gledam BHF tkzv placenike glume neku odmazdu borbu protiv saveza doslo ih 100
Hocete neke promjene pisete ovdje i serete po forumu a Ronaldo kojeg raja gotivi ucinio vise u zivotu nego sto cete vi za 1000 zivota balijanderi mrtvi, ne vadite guzice iz fotelje
Ljudino, možeš ti otići zbog Ronalda ili nekog trećeg, ali ono slavlje nakon što je zabio gol tvojoj reprezentaciji i onaj kolektivni "siuu" čitavog stadiona je veća sramota nego da su nam zabili još 15 golova. Plus nekakvi valovi i zabava na tribinama u trenutku dok gubiš 5:0. :lol:

Teška nekultura i primitivizam. Ne znamo ni kako se treba ponašati na utakmicama reprezentacije i mi bi kao nešto.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

napapijri1987
Kontakt:

Post Postao/la napapijri1987 » 17 okt 2023, 00:46

JimmyPage je napisao/la:
17 okt 2023, 00:18
Možete (bez razloga) kenjati po čovjeku koliko hoćete al Doganu svaka čast na stavu večeras i prezentaciji stanja u našem fudbalu.

Naročito na konkretnom napadu na uhljebe u savezu.

Bojim se da je ovo još i dobro stanje šta nas čeka. Na putu smo da postanemo jedna od egzotičnih nacija koje se bave fudbalom. Narod je to jednim dijelom već i pokazao veličanjem portugalskih š.upaka, đe nestade inat bosanski
A nekad smo bili nesto drugo osim " egzoticna" nacija po pitanju sporta? Koliko olimpijskih medalja imamo,koliko smo atleticara,skijasa,tenisera itd stvorili? Ne moze se druze glavom bit u 1930.tim i na sport gledat na nesto onako sto se desava sporedno u drustvu i ocekivat rezultate.Za rezultate u sportu treba rad, Infrastruktura, konstantno ucenje i usavrsavanje. Ko je kriv sto svako selo ili opcina u BiH nema vrhunske terene za kosarku,odbojku,fudbal,atletiku? Drustvo jer ga to ne zanima. Ko je kriv sto 90% trenera u omladinskim kategorijama ne zna djecu naucit kako da trce,kako da igraju poziciju beka ili stopera? Drustvo,mentalitet u kojem je bitno da se mene pita i klubovi koji sluze samo za izvlacenje pare. Kod nas u mladim selekcijama klubova moraju da igraju babini sinovi znali oni ili ne i svi to prihvataju jer babo da treneru 50km i ovaj trpi,nije to do saveza. Do saveza je sto nema npr U23 ligu ili da obaveze klubove prve lige da moraju imat rezervne sastave u kojima ce omladinci moci da igraju i da budu na oku trenerima. Do saveza je da natjera sve klubove prve i druge lige da imaju hibridne terene sa reflektorima i trening centre. Ostalo je do nas samih. Pa u prvoj kantonalnoj TK kad uzmes bod na strani je isto kao dobitak na lotu.A znas sto je to tako? Ako domacin izgubi ubije sudiju na mrtvo ime. Nema ovdje sportskog mentaliteta i duha niti zelje da se isti promjeni.
Vjeruj pokusavao sam,davao i svoj novac da napravimo lijepu pricu ali druze ko je s nama poslao imao ni djavo mu nije poslovno mrzak; mentalitet gdje sam ja tu i ako nema mene nek sve propadne
Cuj savez ( ne branim ovaj ljudski sljam)kriv sto nema mladih igraca a cuveni profa iz Srebrenika glavni menadzer kod pola klubova lige. Nemoj me zajebavat ba

denimb
Kontakt:

Post Postao/la denimb » 17 okt 2023, 00:47

BoixosNois1899 je napisao/la:
17 okt 2023, 00:43
Najjaci su mi ovi sto pisu da je raja debilna sto hoce sliku ili dres Ronalda ili npr sto je neko otisao na utakmicu zbog Ronalda
A zbog koga da idem na utakmicu ? Da dajem pare na karte koje idu nogometnom savezu ? Ili da gledam BHF tkzv placenike glume neku odmazdu borbu protiv saveza doslo ih 100
Hocete neke promjene pisete ovdje i serete po forumu a Ronaldo kojeg raja gotivi ucinio vise u zivotu nego sto cete vi za 1000 zivota balijanderi mrtvi, ne vadite guzice iz fotelje
Ljudino, možeš ti otići zbog Ronalda ili nekog trećeg, ali ono slavlje nakon što je zabio gol tvojoj reprezentaciji i onaj kolektivni "siuu" čitavog stadiona je veća sramota nego da su nam zabili još 15 golova. Plus nekakvi valovi i zabava na tribinama u trenutku dok gubiš 5:0. :lol:

Teška nekultura i primitivizam. Ne znamo ni kako se treba ponašati na utakmicama reprezentacije i mi bi kao nešto.
Samo premjestiti utakmice reprezentacije iz Zenice i to je to, ovog seljakluka je dosta vise, veceras su premasili sami sebe.

RaZuti
Kontakt:

Post Postao/la RaZuti » 17 okt 2023, 00:48

Ponašali se normalno, niko nije prekidao utakmicu, pravio bakljadu, zviždao zvijezdama i to je nekultura?

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 17 okt 2023, 00:52

denimb je napisao/la:
17 okt 2023, 00:47

Samo premjestiti utakmice reprezentacije iz Zenice i to je to, ovog seljakluka je dosta vise, veceras su premasili sami sebe.
A mentolu jedan jel mislis da ovaj seljakluk prave zenicani mozda!? 10% je ljudi iz Zenice na stadionu, ostalo gastarbajteri i ovi iz krajine…
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 17 okt 2023, 00:54

sagitarius je napisao/la:
17 okt 2023, 00:30
Evander je napisao/la:
anonymousHD je napisao/la:
16 okt 2023, 23:59
Ma naravno da ce Ronalda ovako docekat i ispratit kad ce opet doc. Velicina kakve mozda niko u zivotu vise nece gledat. Sta fali. Dobra zafrkancija bila.
Utakmica, ocekivano, mi smo nivo Luxemburga i to je to. Nije se moglo nista vise ocekivat.

Ronaldo je institucija, sve ijednu tribinu pozdravio, gospodsk, nema sta.

SAVEZ NAPOLJE! VICO PED3RU!
Dolazio je Ronaldo i kad je na vrhuncu karijere bio, a ne kao sad sto je, ispuhani balon. Sto ga se tad nije "docekivalo"? Ovo je odron i pokazatelj koliko smo mi jadni u stvari.
Moze li iko zamisliti da se nesto slicno desi u Beogradu ili Zagrebu? Naravno da ne. Samo jadnici ovo sebi mogu dopustiti.
Koga boli k**** za bg i zg!?Sta njih spominjes, ovako smo ispali gospoda a ne ko neki koji su ga docekali s povicima messi messi, ko da su argentinci!
Ne znam baš koliko je dobacivanje i dozivanje igrača ko da su bikovi na koridi gospodski al et, čak to “messi,messi” i jes u skladu fudbalske i navijačke kulture, otočnjaci su majstori u stvaranju zanimljivih doskočica kojim kulturno šukaju protivnicima
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 17 okt 2023, 00:55, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Napoleon1921
Kontakt:

Post Postao/la Napoleon1921 » 17 okt 2023, 00:55

moreno123 je napisao/la:
Bez uvrede zenici..ali mislim da glavni stadion treba bit Grbavica i takodjer kad je velika tekma sto da ne Kosevo? Pa nek dodje 35/40k ako vec ima interesovanja

Ostale tekme tipa jedna u kvalama mogu u zenici i ako se dogradi stadion dodatno zasto ne bih recimo lijtentsajn il san marino docekali i u mostaru

denimb
Kontakt:

Post Postao/la denimb » 17 okt 2023, 00:55

17 okt 2023, 00:52
denimb je napisao/la:

A mentolu jedan jel mislis da ovaj seljakluk prave zenicani mozda!? 10% je ljudi iz Zenice na stadionu, ostalo gastarbajteri i ovi iz krajine…

Pa niste vi to iz Zenice tope jedan, znam ja to, ali tu dodje da ne imenujem mjesta, naci ce se neko uvrijedjen...ali znas i ti sam ko dodje na utakmice tu.

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 17 okt 2023, 00:57

denimb je napisao/la:
17 okt 2023, 00:55
denimb je napisao/la:

Pa niste vi to iz Zenice tope jedan, znam ja to, ali tu dodje da ne imenujem mjesta, naci ce se neko uvrijedjen...ali znas i ti sam ko dodje na utakmice tu.
Doci ce i na sugavicu, ne brini se, jel to mislis alo se bude igralo u sarajevu da nece doci!?

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 17 okt 2023, 00:59

BosniaBoston je napisao/la:
17 okt 2023, 00:54
17 okt 2023, 00:30
Evander je napisao/la:

Koga boli k**** za bg i zg!?Sta njih spominjes, ovako smo ispali gospoda a ne ko neki koji su ga docekali s povicima messi messi, ko da su argentinci!
Ne znam baš koliko je dobacivanje i dozivanje igrača ko da su bikovi na koridi gospodski al et, čak to “messi,messi” i jes u skladu fudbalske i navijačke kulture, otočnjaci su majstori u stvaranju zanimljivih doskočica kojim kulturno šukaju protivnicima
E nek mi ti znas sta je navijacka kultura 😂😂😂

denimb
Kontakt:

Post Postao/la denimb » 17 okt 2023, 01:00

17 okt 2023, 00:57
denimb je napisao/la:

Doci ce i na sugavicu, ne brini se, jel to mislis alo se bude igralo u sarajevu da nece doci!?
Dosli bi ali puno manje vjeruj mi, i bili bi puno tisi, ako me razumijes.

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 17 okt 2023, 01:07

Ali zanimljivo, narativ koji se provlači po svim forumuma na svim portalima, nebitno da li je fudbal, politika, ekonomija, muzika, film, je narativ da je sve već davno uništeno i da se tu ništa, yebiga, ne može učiniti. Savršen alibi za ove fgr jadove i poltrone koji su preuzeli vlast - za sve što se dešava okrivi svoje prethodnike i palamudi o "kompromisu i relaksaciji odnosa". Ako se neko slučajno usudi da uputi kritiku i upita: Hej, šta to radite?, ti ćeš mu postaviti kontra pitanje "A šta ste to vi radili?", optužiti ga da je "radikalni islamista" i "zeleni taliban" i konstatovati da je sve već davno uništeno.

Defetizam kakav su chetaljsko-ujkanski separatisti mogli samo poželjeti i sanjati! Bravo 👍

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 17 okt 2023, 01:14

Napoleon1921 je napisao/la:
moreno123 je napisao/la:
Bez uvrede zenici..ali mislim da glavni stadion treba bit Grbavica i takodjer kad je velika tekma sto da ne Kosevo? Pa nek dodje 35/40k ako vec ima interesovanja

Ostale tekme tipa jedna u kvalama mogu u zenici i ako se dogradi stadion dodatno zasto ne bih recimo lijtentsajn il san marino docekali i u mostaru
Zenica se večeras osramotila za sva vremena! Od nekadašnjeg grotla, bastiona, "neosvojive tvrđave" u kojoj ni najjačim ekipama nije bilo lako igrati, da doživim ovu večerašnju sramotu i blamažu da domaći navijači proslavljaju golove gostujuće selekcije uz povike SIUUU i ostale neartikulisane zvukove sa tribina. I to nakon onakve spektakularne najave strašnih BH Fanaticosa ahahahah. DNO DNA, ovakvo nešto nisam doživio otkako pratim reprezentaciju Bosne i Hercegovine, a pratim je od prve zvanične utakmice u Tirani u novembru 1995. FUJ!

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 17 okt 2023, 01:23

Ali sto se po svijetu na drustvenim mrezama sprdaju s nama sto slavimo "Siu" s Ronaldom kad je zabijao... fakat smo za izucavanja
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Hightower i 36 gostiju.