Tooo Toooo.....Aaaaaaa....rudarprijedor je napisao/la:Subota,invazija na stadion!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()

Tooo Toooo.....Aaaaaaa....rudarprijedor je napisao/la:Subota,invazija na stadion!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
AulleTa je napisao/la:Ipak ne ostaju.ComyZV je napisao/la:Vejrujem,ali ipak bodovi ostaju u Zvorniku
Ma nek mi krademo....ludi smo....hahaha....meni je dosta tih prica na izvlacenje....brate losi ste i gotovo....volio bih da ostanete da imamo jos klubova iz RS da nas predstavljaju ali sve u svemu vi ste losi totalno....ComyZV je napisao/la:AulleTa je napisao/la:Ipak ne ostaju.ComyZV je napisao/la:Vejrujem,ali ipak bodovi ostaju u Zvorniku
Da si bio na utakmici,mislim da nebi imao obraza da pričaš nešto....ovo ja u svom životu nisam vidio...ajd što ste nas pokrali u PD,ali nas pokradoste i u Zvorniku! ovo je smiješno...!
Ma nek mi krademo....ludi smo....hahaha....meni je dosta tih prica na izvlacenje....brate losi ste i gotovo....volio bih da ostanete da imamo jos klubova iz RS da nas predstavljaju ali sve u svemu vi ste losi totalno....ComyZV je napisao/la:Da si bio na utakmici,mislim da nebi imao obraza da pričaš nešto....ovo ja u svom životu nisam vidio...ajd što ste nas pokrali u PD,ali nas pokradoste i u Zvorniku! ovo je smiješno...!
ma daj banjalucanin pusti te price o klubovima i srpstvu , ovo je fudbal i svako je za svoj klub i svoj grad? je napisao/la:$, " " $ с ??Prijedor je napisao/la:ZBOGOM DRINO![]()
Bravo, bravo, bravo i bravo!
Ajde sad svi i sledece kolo prognozirajte da ce Rudar izgubiti...
&, ? се $ свог ?, ? не ' $ ' $ " " "& $" " % се "...
&` " $ на ¥....
Evo Rudar je dobio ovu gostujucu utakmicu i time olaksao realizaciju dogovorenog plana u mecu sa namaprijedoruberalles je napisao/la:ma daj banjalucanin pusti te price o klubovima i srpstvu , ovo je fudbal i svako je za svoj klub i svoj grad
Rosas7 je napisao/la:ajmo rudar ,dobijte slijedece kolo veHleza
darru dorprije je napisao/la:Vojvodić Darko u Drinu skak'o ! Jbg,žao mi,simpatičan trener . Prošle godine izbacišmo Modriču,ove izgleda Drinu ( ma da se nadam da će nekim čudom izboriti opstanak ) U subotu svi na stadion,da podržimo ove sjajne rezultate !
nevjerujem da je rudar kupio sudije,nema logikejeremija je napisao/la:Rosas7 je napisao/la:ajmo rudar ,dobijte slijedece kolo veHleza
Dobićemo VeHlež...
...A ove priče da su sudije pomogle Rudaru da pobjedi u Zvorniku su totalni apsurd.Ja samo kažem , kamo sreće da smo mi toliko jak i moćan tim pa da imamo kredt kod sudija...Nemamo ga kod kuće,a kamoli u gostima...Najlakše je drugog kriviti za svoje neuspjehe.
Dejan, BL je napisao/la:A jbg ko god izgubi sudije krive, batali to, nego mi nekako uglavu ne ide vi ste po cijeni tima negdje na začelju otkud odjednom da se iskobeljate i krenete trčati za Evropom
Jao kakva crna krađa,nemoj pričati gluposti.Sudija vam je zadnjih 10 minuta navlačio kol'ko god je mogao,svaki kontakt je bio faul.Igrači vam padaju ko balerine...ComyZV je napisao/la:AulleTa je napisao/la:Ipak ne ostaju.ComyZV je napisao/la:Vejrujem,ali ipak bodovi ostaju u Zvorniku
Da si bio na utakmici,mislim da nebi imao obraza da pričaš nešto....ovo ja u svom životu nisam vidio...ajd što ste nas pokrali u PD,ali nas pokradoste i u Zvorniku! ovo je smiješno...!
Pa fino sam ja njima rekao....ali ne...mi krademo....mi smo lopovi!njonjo3717 je napisao/la:
Jao kakva crna krađa,nemoj pričati gluposti.Sudija vam je zadnjih 10 minuta navlačio kol'ko god je mogao,svaki kontakt je bio faul.Igrači vam padaju ko balerine...![]()
Meni je žao što ispadate,al' sa ovim fudbalom što sam vidio danas,nema teorije da vi ostanete u ligi...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.