FK Rudar Prijedor

Vastecija_GSE
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la Vastecija_GSE » 12 mar 2011, 18:14

rudarprijedor je napisao/la:Subota,invazija na stadion!!!!!!!!!! :D :D :D :D
Tooo Toooo.....Aaaaaaa.... :oops:

AlcoholBoysPD
Kontakt:

Post Postao/la AlcoholBoysPD » 12 mar 2011, 18:14

Drina Z.-Rudar Prijedor 0:1 :lol: Svaka čast momci!!! :D

ComyZV
Kontakt:

Post Postao/la ComyZV » 12 mar 2011, 18:28

AulleTa je napisao/la:
ComyZV je napisao/la:Vejrujem,ali ipak bodovi ostaju u Zvorniku :)
Ipak ne ostaju. :D

Da si bio na utakmici,mislim da nebi imao obraza da pričaš nešto....ovo ja u svom životu nisam vidio...ajd što ste nas pokrali u PD,ali nas pokradoste i u Zvorniku! ovo je smiješno...!
''? $ ' & ",$ је $ " ?..."

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 12 mar 2011, 18:33

ComyZV je napisao/la:
AulleTa je napisao/la:

Da si bio na utakmici,mislim da nebi imao obraza da pričaš nešto....ovo ja u svom životu nisam vidio...ajd što ste nas pokrali u PD,ali nas pokradoste i u Zvorniku! ovo je smiješno...!
Ma nek mi krademo....ludi smo....hahaha....meni je dosta tih prica na izvlacenje....brate losi ste i gotovo....volio bih da ostanete da imamo jos klubova iz RS da nas predstavljaju ali sve u svemu vi ste losi totalno.... :)

ComyZV
Kontakt:

Post Postao/la ComyZV » 12 mar 2011, 18:35

Da si bio na utakmici,mislim da nebi imao obraza da pričaš nešto....ovo ja u svom životu nisam vidio...ajd što ste nas pokrali u PD,ali nas pokradoste i u Zvorniku! ovo je smiješno...![/quote]

Ma nek mi krademo....ludi smo....hahaha....meni je dosta tih prica na izvlacenje....brate losi ste i gotovo....volio bih da ostanete da imamo jos klubova iz RS da nas predstavljaju ali sve u svemu vi ste losi totalno.... :)[/quote]

Pričaj mi da smo loši....Neka ste vi dobri,daj molim te...kao prvo nisi bio na utakmici te nemoj ništa ni pričati o igri....sramota
''? $ ' & ",$ је $ " ?..."

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 12 mar 2011, 18:39

ComyZV je napisao/la:Da si bio na utakmici,mislim da nebi imao obraza da pričaš nešto....ovo ja u svom životu nisam vidio...ajd što ste nas pokrali u PD,ali nas pokradoste i u Zvorniku! ovo je smiješno...!
Ma nek mi krademo....ludi smo....hahaha....meni je dosta tih prica na izvlacenje....brate losi ste i gotovo....volio bih da ostanete da imamo jos klubova iz RS da nas predstavljaju ali sve u svemu vi ste losi totalno.... :)[/quote]

Pričaj mi da smo loši....Neka ste vi dobri,daj molim te...kao prvo nisi bio na utakmici te nemoj ništa ni pričati o igri....sramota[/quote]

Neka ajde uredu...mi smo lopovi mi krademo....potplacujemo sudije a nemamo stadion koji opravdava uslove za PL...daj covjece dodji sebi!

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 12 mar 2011, 19:02

Ma manite se banjalucana ,oni ce doci za 2 mjeseca....Sad treba dignuti grad protiv Veleza :) :) :)
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

prijedoruberalles
Kontakt:

Post Postao/la prijedoruberalles » 12 mar 2011, 19:11

? je napisao/la:
Prijedor je napisao/la:ZBOGOM DRINO :lol:

Bravo, bravo, bravo i bravo!

Ajde sad svi i sledece kolo prognozirajte da ce Rudar izgubiti... :lol:
$, " " $ с ??

&, ? се $ свог ?, ? не ' $ ' $ " " "& $" " % се "...

&` " $ на ¥....
ma daj banjalucanin pusti te price o klubovima i srpstvu , ovo je fudbal i svako je za svoj klub i svoj grad

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 12 mar 2011, 19:11

ajmo rudar ,dobijte slijedece kolo veHleza
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

zeljovac87
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac87 » 12 mar 2011, 19:27

prijedoruberalles je napisao/la:ma daj banjalucanin pusti te price o klubovima i srpstvu , ovo je fudbal i svako je za svoj klub i svoj grad
Evo Rudar je dobio ovu gostujucu utakmicu i time olaksao realizaciju dogovorenog plana u mecu sa nama ;) Bravo Rudar!

jeremija

Post Postao/la jeremija » 12 mar 2011, 19:50

Rosas7 je napisao/la:ajmo rudar ,dobijte slijedece kolo veHleza

Dobićemo VeHlež :mrgreen: ... 8-) ...A ove priče da su sudije pomogle Rudaru da pobjedi u Zvorniku su totalni apsurd.Ja samo kažem , kamo sreće da smo mi toliko jak i moćan tim pa da imamo kredt kod sudija...Nemamo ga kod kuće,a kamoli u gostima...Najlakše je drugog kriviti za svoje neuspjehe.
Srbin sam i tim se ponosim...

PFC

darru dorprije
Kontakt:

Post Postao/la darru dorprije » 12 mar 2011, 20:02

Vojvodić Darko u Drinu skak'o ! Jbg,žao mi,simpatičan trener . Prošle godine izbacišmo Modriču,ove izgleda Drinu ( ma da se nadam da će nekim čudom izboriti opstanak ) U subotu svi na stadion,da podržimo ove sjajne rezultate ! 8-)
...zbog tebe se sinoć pilo,ajmo svi na stadion !

jeremija

Post Postao/la jeremija » 12 mar 2011, 20:06

darru dorprije je napisao/la:Vojvodić Darko u Drinu skak'o ! Jbg,žao mi,simpatičan trener . Prošle godine izbacišmo Modriču,ove izgleda Drinu ( ma da se nadam da će nekim čudom izboriti opstanak ) U subotu svi na stadion,da podržimo ove sjajne rezultate ! 8-)

Mora se ispuniti do kraja...još da nas vrijeme posluži i biće ludnica :D

PFC

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 12 mar 2011, 20:08

jeremija je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:ajmo rudar ,dobijte slijedece kolo veHleza

Dobićemo VeHlež :mrgreen: ... 8-) ...A ove priče da su sudije pomogle Rudaru da pobjedi u Zvorniku su totalni apsurd.Ja samo kažem , kamo sreće da smo mi toliko jak i moćan tim pa da imamo kredt kod sudija...Nemamo ga kod kuće,a kamoli u gostima...Najlakše je drugog kriviti za svoje neuspjehe.
nevjerujem da je rudar kupio sudije,nema logike
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 12 mar 2011, 20:20

A jbg ko god izgubi sudije krive, batali to, nego mi nekako uglavu ne ide vi ste po cijeni tima negdje na začelju otkud odjednom da se iskobeljate i krenete trčati za Evropom :D

jeremija

Post Postao/la jeremija » 12 mar 2011, 20:25

Dejan, BL je napisao/la:A jbg ko god izgubi sudije krive, batali to, nego mi nekako uglavu ne ide vi ste po cijeni tima negdje na začelju otkud odjednom da se iskobeljate i krenete trčati za Evropom :D

Jbg puno pure i mljijeka se jede... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .pa jbg dosta ovih igrača igra dosta vremena zajedno...skoro 3-4 godine.Kostur tima je otprilike nekih 6-7 igrača,pogodi se sa pojačanjima..trener je dobar..a Prijedorčani su uz svoj klub...

PFC

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 12 mar 2011, 20:54

Dobro, vjerujem ti Prijedorčani su sve više uz klub i privrednici i navijači tako i treba, stadion pomalo sređivati sve super nego izbriši to dole u potpisu koji će ti klinac rezervni klub, voli ti njih kao i sve ostale iz Srb ali navijaja samo za Rudar

njonjo3717
Kontakt:

Post Postao/la njonjo3717 » 12 mar 2011, 23:02

ComyZV je napisao/la:
AulleTa je napisao/la:

Jao kakva crna krađa,nemoj pričati gluposti.Sudija vam je zadnjih 10 minuta navlačio kol'ko god je mogao,svaki kontakt je bio faul.Igrači vam padaju ko balerine... :?
Meni je žao što ispadate,al' sa ovim fudbalom što sam vidio danas,nema teorije da vi ostanete u ligi...
Ne **** lep,nego uporan ! :)

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 13 mar 2011, 00:40

njonjo3717 je napisao/la:
Jao kakva crna krađa,nemoj pričati gluposti.Sudija vam je zadnjih 10 minuta navlačio kol'ko god je mogao,svaki kontakt je bio faul.Igrači vam padaju ko balerine... :?
Meni je žao što ispadate,al' sa ovim fudbalom što sam vidio danas,nema teorije da vi ostanete u ligi...
Pa fino sam ja njima rekao....ali ne...mi krademo....mi smo lopovi! :D

abpd_1995
Kontakt:

Post Postao/la abpd_1995 » 13 mar 2011, 10:36

ma daj vi samo komentarisete ovdje,kao neki alkosi,a kad treba izdvojiti po cenera da odete sa nama u Zvornik onda vam je to puno..zato vas molim ne serite puno.vidjecemo ko ce od vas ici za 14 dana u Zenicu...a da se Rudaru navlacilo u Zvorniku to nije tacno nikako,dobili ste crveni potpuno zasluzeno,a i nama je iskljucio Kantara na kraju :oops: al nema veze u subotu svi na stadion protiv veleza :)

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.