Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Re: Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 17 okt 2023, 09:36

Želim samo vidjeti face roditelja koji su odgojili ovakve tik tok gejeve.

Dozivanje igrača ko da su poslanici.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 17 okt 2023, 09:39

slika

ovog retarda prvog u tamnicu
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 17 okt 2023, 09:47

Ovo i ono Siuuu i sve ostalo sto se desavalo od kad su Portugalci sletjeli na Butmir, trebamo svi poslat Dzeki, Pjanicu Kolasincu i ostalim “zvijezdama” na privatne accounte da vide dokle su srozali reprezentaciju i koliko su licno nisko pali u ocima ljudi koji su za njih “zivjeli”. Da vide kako im se u kuci protivnici slave. Nisu ova djeca i ljudi krivi koliko god i ja bio bjesan na njih.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 17 okt 2023, 09:53

E hoce se Dzeko i Pjanic potrest, pa oni noc prije baraža po kafani piju, a da im pukne krc sto od nekog Hamdije il Nevzete mali ga šlaufa na Ronalda na aerodromu...

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 17 okt 2023, 09:54

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
17 okt 2023, 09:36
Želim samo vidjeti face roditelja koji su odgojili ovakve tik tok gejeve.

Dozivanje igrača ko da su poslanici.
Mame takvih izroda su na onlyfansu, a tate im drže ruke dok ih kara neki crnac.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 okt 2023, 10:05

Predlažem da imamo 3 selektora i rotacija, po jednu utakmicu vode pa rotacija.

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 17 okt 2023, 10:10

baboedindzeko09 je napisao/la:
17 okt 2023, 09:39
slika

ovog retarda prvog u tamnicu
Samo dobra samarcina.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 17 okt 2023, 10:12

Samo mi zao sto ga neko nije uhvatio za ove prve brcice.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 17 okt 2023, 10:23

Zagor je napisao/la:
17 okt 2023, 09:24
Virtu4l je napisao/la:
17 okt 2023, 08:02
Samo Grbavica može riješiti ovaj problem pozorišne atmosfere.
Jest, al nek Grbavica izgradi tribinu da valja zapadnu.. ovako je ruzno.
I novi travnjak. Sto prije bjezati iz Zenice, postalo baksuzno mjesto pravo.
Pored stejka kod Brajlovica oni da buhtle sa dzemom od sljiva jedu po Zenici.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 17 okt 2023, 10:24

badboy je napisao/la:
17 okt 2023, 09:26
Nakon ovog sinoc valjda je i najvecim optimistima jasno da ima nesto mnogo vece, mnogo veci problem - koji se vjesto sakriva iza razlicitih fasada kije nam postavljaju iz saveza, iz strucnog staba, novinari a mozda najvise i sami igraci.
Evidentno je da je sunovrat krenuo od smjene Peteva, i da ovdje bez radikalnih poteza nece biti promjena ko god da je selektor. Igraci dolaze (neki se ne odazivaju) na okupljanja po pozivu kako bi kao “ispostovali” svoju duznost prema “najdrazem dresu” pricaju kako nema problema a u isto vrijeme slijep vidi da su na terenu totalno nezainteresovani. U cemu je fora to samo oni znaju al sute. To tako vise ne moze. Sinoc smo dotakli dno.
Savo nakon sto je primio 5 komada za 45 minuta ako imalo drzi do sebe, ima neke ljudske casti, i ima bar malo samopostovanja ce otici glavom bez obzira ili ce napravit rez. On nema sta da izgubi vise al moze da uradi nesto po cemu cemo ga pamtit osim po ovih 5 u pola za poluvrijeme. Moze i treba da RASTJERA sve ovo! Da jednom od kad postoji reprezentacija vidimo i to. Garantujem da imamo 23 igraca sa BH pasosem koji ce ako im se da prilika barem trcat po zadatku do besvjesti i bacat se na glavu akontreba da odrade stonim se trazi citavu utakmicu. Ima ih i u nasoj ligi, ima ih i vani a ima ih bar 5-6 i medju ovih 23 koje je sad pozvao. Mi jednostavno moramo krenut od pocetka. 11 igraca selektovanih iz nase lige, sa 4-5 ovih mladjih iz vana, bi bar tri put bolje izgledalo i bilo ucinkovitije sinoc a da ne pricam o utakmicama protiv Luxemburga i Islanda koje sigurno ne bi izgubili.
Sve si dobro napisao , osim zadnjih rečenica . Igrači iz naše lige bi gubili od Luksemburga i Islanda kao sinoć ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

moreno123
Kontakt:

Post Postao/la moreno123 » 17 okt 2023, 10:24

RollingPaper je napisao/la:
17 okt 2023, 00:39
Sehic ce ostat upisan kao najgori golman reprezentacije u historiji. Mislim da nema goreg golmana od nezavisnosti drzave koji je bio jedinica reprezentacije.
Stoposto, jest frajer dosadan vise u pm pa oprosti se jadan ne bio, 35 godina imas i nije ti dosta vise reprezentacije. Begovic stariji od njega trenutno brani u klubu jacem i renomiranijem nego sto je Sehic branio u klubu za svoje karijere.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 17 okt 2023, 10:30

Ono sinocnje SIU kad je CR dao gol je perfektan pokazatelj u kakvom je stanju nasa reprezentacija i koliko je kult oko iste nestao. 2011. je dolazio Ronaldo na vrhuncu pa nikom na stadionu nije padalo na pamet ista drugo nego zvizdat mu. Tad su ljudi zivjeli za reprezentaciju, danas vecinu boli ku.rac. Bar pola stadiona jucer je doslo zbog Ronalda i Portugalaca, a ne zbog nas. Stanje je uzasno, dvije glavne zvijezde Dzeko i Pjanic su ocito poltroncine kojima ovo savrseno odgovara i ne zele ocito nikakve promjene. Nama ne treba plasman na Euro kroz baraz jer bi time samo privremeno zamaskirali pobleme nego kompletan restart koji ce poceti tjeranjem uhljba iz saveza i njihovih produzenih ruku medju igracima i trenerima kojima ova trenutna seljacka reprezentacija odgovara.

ferroviario
Kontakt:

Post Postao/la ferroviario » 17 okt 2023, 10:32

Zeko87 je napisao/la:
17 okt 2023, 07:55
ledesma je napisao/la:
17 okt 2023, 07:35
RollingPaper je napisao/la:
17 okt 2023, 00:39
Sehic ce ostat upisan kao najgori golman reprezentacije u historiji. Mislim da nema goreg golmana od nezavisnosti drzave koji je bio jedinica reprezentacije.
Gušo je za njega Casillas
Al gledaj kralja na ovom penalu iznad, čak i da je odbranio penal ponovio bi se, metar iskoračio sa obje noge. Nama jedan Asmir Begović i dalje ime u Engleskoj nema mjesta među tri golmana, već pet godina I očekujemo neki rezultat.
Ja kako se sjecam da je bio veliki broj ljudi koji su tada podrzali tu odluku, kao bolji Sehic od Begovica. Od tada odprilike nama krece slobodni pad, koji i dalje traje.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 17 okt 2023, 10:38

INAT SILNI BOSANSKI.

BHF u koji spadaju i neke domaće navijačke grupe su se pokakili po sebi. Izgubili su svu podrsku naroda.

Kakav rat ..protiv Saveza u Lihtenštajnu gdje imas 4 policajca ..de ovdje mudonje moje.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 17 okt 2023, 10:41

ferroviario je napisao/la:
17 okt 2023, 10:32
Zeko87 je napisao/la:
17 okt 2023, 07:55
ledesma je napisao/la:
17 okt 2023, 07:35

Gušo je za njega Casillas
Al gledaj kralja na ovom penalu iznad, čak i da je odbranio penal ponovio bi se, metar iskoračio sa obje noge. Nama jedan Asmir Begović i dalje ime u Engleskoj nema mjesta među tri golmana, već pet godina I očekujemo neki rezultat.
Ja kako se sjecam da je bio veliki broj ljudi koji su tada podrzali tu odluku, kao bolji Sehic od Begovica. Od tada odprilike nama krece slobodni pad, koji i dalje traje.
Pa dobro , nama je u krvi da pljujemo koga stignemo ako imamo imalo šanse . Skloni Šehića , sutra kad njegova zamjena napravi prvu grešku i gotovo tjeraj i njega ...

Najpametniji smo u svemu , a država u nikad gorem stanju :D

Kao što @Alem napisa , u vrijeme kada je Hakeem Olajuwon bio najbolji igrač NBA lige , naš nakav lik čini mi se Salko u džamiji mu pametovao kako treba šutirati slobodna bacanja :urnebes:
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 17 okt 2023, 10:45

17 okt 2023, 09:17
Jest, Miralem je 100% svog malog izveo, to sam vidio.

A neko gore je napisao i da je mahalas isto uradio
slika
:rol:

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 17 okt 2023, 10:47

VensanKasel je napisao/la:
17 okt 2023, 10:24
badboy je napisao/la:
17 okt 2023, 09:26
Nakon ovog sinoc valjda je i najvecim optimistima jasno da ima nesto mnogo vece, mnogo veci problem - koji se vjesto sakriva iza razlicitih fasada kije nam postavljaju iz saveza, iz strucnog staba, novinari a mozda najvise i sami igraci.
Evidentno je da je sunovrat krenuo od smjene Peteva, i da ovdje bez radikalnih poteza nece biti promjena ko god da je selektor. Igraci dolaze (neki se ne odazivaju) na okupljanja po pozivu kako bi kao “ispostovali” svoju duznost prema “najdrazem dresu” pricaju kako nema problema a u isto vrijeme slijep vidi da su na terenu totalno nezainteresovani. U cemu je fora to samo oni znaju al sute. To tako vise ne moze. Sinoc smo dotakli dno.
Savo nakon sto je primio 5 komada za 45 minuta ako imalo drzi do sebe, ima neke ljudske casti, i ima bar malo samopostovanja ce otici glavom bez obzira ili ce napravit rez. On nema sta da izgubi vise al moze da uradi nesto po cemu cemo ga pamtit osim po ovih 5 u pola za poluvrijeme. Moze i treba da RASTJERA sve ovo! Da jednom od kad postoji reprezentacija vidimo i to. Garantujem da imamo 23 igraca sa BH pasosem koji ce ako im se da prilika barem trcat po zadatku do besvjesti i bacat se na glavu akontreba da odrade stonim se trazi citavu utakmicu. Ima ih i u nasoj ligi, ima ih i vani a ima ih bar 5-6 i medju ovih 23 koje je sad pozvao. Mi jednostavno moramo krenut od pocetka. 11 igraca selektovanih iz nase lige, sa 4-5 ovih mladjih iz vana, bi bar tri put bolje izgledalo i bilo ucinkovitije sinoc a da ne pricam o utakmicama protiv Luxemburga i Islanda koje sigurno ne bi izgubili.
Sve si dobro napisao , osim zadnjih rečenica . Igrači iz naše lige bi gubili od Luksemburga i Islanda kao sinoć ...
Vjeruj da ne bi, naravno uz postavku igre i zadatke na terenu koji su realnost nasih kapaciteta i sposobnosti. Mi moramo sebi izbit iz glave da mozemo uspjesno (mjereno rezultatom) igrat fudbal gdje cemo se s nekim nadigravat. Mi niti imamo igrace tog tipa niti sirinu u izboru igraca za tako nesto. Nasa igra mora bit koncipirana na odbrani svog gola. Na jakoj sredini, bezpostednoj trci, borbi, bezobrazluku, sitnom udaranju i 90min igre na ivici kartona. U napadu iskristalisat 3-4 uigrana sablina za prekide i ostalo sta bude - kontra. Recimo bas kao Grcka kd su bili na vrhuncu i uzeli Euro. Eh ako se tako postavimo u osnovi tad cemo puno bolje prolazit sto dokazuju reprezentacije s na papiru mnogo manje poznatim rosterem od naseg al vec 10-15 godina prave bolje rezultate od nas.
Savo nakon utakmice kaze da mu u sredini fali defanzivno orjentisan veznjak. Niko me ne moze ubjedit da bi recimo Julardzija ili Djokanovic odigrali losije od Pjanica ili Cimirota sinoc. Ako nista garantujem da bi ova dvojica gace poderali od borbe da su dobili sansu da izadju na teren a neki od Portugalaca bi ih i dobro zapamtio. Previse mi robujemo igrackim ugovorima i nekoj proslojnslavi a malo vjerujemo u srce i volju koji su se milion slucajeva pokazali kljucnim i itekako mogu nadomjestit kvalitet - pogotovo ovaj umisljeni nas. Ne treba ici daleko i trazit. Zar Zrinjski u utakmici s Villom bar malo nije otvorio oci svima - sta god da bude dalje

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 17 okt 2023, 10:48

baboedindzeko09 je napisao/la:
17 okt 2023, 10:45
17 okt 2023, 09:17
Jest, Miralem je 100% svog malog izveo, to sam vidio.

A neko gore je napisao i da je mahalas isto uradio
slika
:rol:
jbt pisaju se po bosnjama i repci slobodnim stilom

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 17 okt 2023, 10:50

Reprezentacija nam je tipičan primjer zloupotrebe Javnog Preduzeća

TofiTofita
Kontakt:

Post Postao/la TofiTofita » 17 okt 2023, 10:52

Cija su ostala djeca? I malac koji je bio sa Ronom? 😆

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Serha, Sveti i 21 gost.