Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Posljednje info kazu da je to bilo prije par godina i da se Fagioli sam prijavio da je to radio.
Nevjerovatno sta se desava, prvo Pogba koji je imao jos par godina na top nivou, a sada momak od 22 godine. Nadam se ako je sve tacno da kazna nece biti preduga. Uklet klub.
Nevjerovatno sta se desava, prvo Pogba koji je imao jos par godina na top nivou, a sada momak od 22 godine. Nadam se ako je sve tacno da kazna nece biti preduga. Uklet klub.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Yildiz debitirao za A tim, upravo usao u 85 min protiv Hrvatske. 

#MaxOUT
#MaxOUT
Mali je prebrz
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Koja mu je idealna pozicija u trenutnoj formaciji koju igramo, mislim na Kenana? A znamo da nije striker.
Po meni je idealan kao seconda punta, to je manje-vise i igrao u primaveri i U-21 Turske mada je ok i tu kao trequartista, a Allegri ga vidi povucenijeg jer zna povuci napad, ali mislim da ce ga se trositi tu previse jer mali zna zabijati i treba biti blizu golu. Kad razmislim, okupira te neke pozicije Dybale, a znamo koliko ga je Allegri razvlacio po terenu. Ono sto Kenanu daje prednost je sto je fizicki mocan i moze igrati i klasicnu spicu.
Danilo povrijeđen

#MaxOUT
#MaxOUT
Ako ne moze odgovoiti na poziciji wbr, dzaba mu sve drugo skilova sto ima.
Juventus will make an attempt for Khéphren Thuram in January, even though it's difficult, but Giuntoli wants to give it a try.
[@NicoSchira] #Juventus
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
To je obavezno prije nego ga neki Englez kupi na ljeto. On i Samardzic bi morali doci jer ko zna hocemo li ikada vise vidjeti Pogbu (vjerovatno ne), a i Fagioliu ne gine do godine vjerovatno (nagađam). Profil igrača Hobjerga koji se spominje nije apsolutno ono sto treba.
Spominje se i posudba Sancha, to bi bio dobar potez s nekim pravom otkupa.
Spominje se i posudba Sancha, to bi bio dobar potez s nekim pravom otkupa.
#MaxOUT
#MaxOUT
Jel nam se ovo Bernadeschi vraca??
There’s a strong possibility that Bernardeschi will return to Juventus in January. (@TuttoMercatoWeb)
There’s a strong possibility that Bernardeschi will return to Juventus in January. (@TuttoMercatoWeb)
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dokle je berna dosao sa tetovazama? Jel sad overwrite radi jer nema vise mjesta?
Danilo out 20 dana. E jesmo baksuzi
Juventus want to sign Lazar Samardžić and are ready to offer him a triple salary of what he's earning at Udinese.
[@NicoSchira] #Juventus
It’s now confirmed. Organized groups will return to Curva Sud on a permanent basis
#juventus
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Neka se snađe, svakako je strucnjak da svakome promijeni poziciju. Izaći na Milan sa Bremer-Gatti-Rugani ne mirise na nista dobro.
#MaxOUT
#MaxOUT
To je opet najbolje sto imamo!
Utopija je razmisljati da ce bas sad mjenjati formaciju.
Ici ce cambiaso lijevo, weah ili mck desno. Dole sve sto ima i to je to.
Uzimamo milan 0-1, tevez ce zabiti sa 20 metara pod precku

Najvjerovatnije 7 mjeseci za Fagiolia sto i nije lose kako je moglo ispasti. Ali nista jos pouzdano, navodno traze godinu, a on cilja na manje jer ce priznati.
Neka sad iskoristi ovo i nabije se testosteronom i dodje kao Goretzka onomad.
Neka sad iskoristi ovo i nabije se testosteronom i dodje kao Goretzka onomad.

#MaxOUT
#MaxOUT
- Burberry46
- Kontakt:
Fagioli 7 mjeseci znaci do kraja sezone.
Koliko bio talentovan ja bi zavrsio sa njim i ne bi mi vise igrao u Juventusu.
Koliko bio talentovan ja bi zavrsio sa njim i ne bi mi vise igrao u Juventusu.
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.