Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

Napoleon1921
Kontakt:

Re: Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)

Post Postao/la Napoleon1921 » 17 okt 2023, 12:16

Cimirot je bio ublehas i tanak i kad je bio u naponu snage...a kamol sad kad prskticno godinama vec ne igra nikakav ozbiljan fudbal....ne vidim stvarno potrebu pozivanja istog, al kao sto rekoh ozivljavaju se karijere preko rep

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 17 okt 2023, 12:18

hurem je napisao/la:
17 okt 2023, 11:40
TheClown je napisao/la:
17 okt 2023, 11:27
hurem je napisao/la:
15 okt 2023, 12:29
Sto se tice utakmice, nadam se pobjedi jer je nekakav momentum da bi se bas sutra mogla desiti. Pisao sam ranije razloge.

Čekam samo izvjestaj ovog strucnjaka, vjecitog pozitivca.

:kafa:

Izvještaj je na temi Save Miloševića. :)
Ta pozitiva je bila do objave sastava.
Kada sam vidio da napadaju s četvorkom Ronaldo, Leao, Feliks, Fernandes...a mi igramo samo s 2 stopera i bez klasičnog DM-a, sav optimizam je nestao.
Nema tu plaho pametovanja.
Savo je ispao i previše naivan za jednu ovakvu utakmicu i ovakvog protivnika - neshvatljivo.

To mu je i Dzeko prenio izmedju redova…
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 17 okt 2023, 12:19

Dzekini i Pjanicevi zive u tom fudbalskom okruzenju, gdje vide na stotine fudbalera i ovi ih jos uvale da s portugalcima izlaze, pa pustitr djecu iz domova koja su ionako izlazils uvijek sa igracima, ne bitno koji protivnik bio, eto kakav debilizam…
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 17 okt 2023, 12:22

redbull93 je napisao/la:
17 okt 2023, 11:50
DAN POSLIJE Kako su Pjanićeva, Džekina i djeca Amrinih prijateljica dobila priliku izaći s igračima na teren? Klasični prikaz korištenja moći u društvu! 🇧🇦

TEORETSKI U isto vrijeme su uz igrače mogla izaći djeca oboljela od malignih bolesti ili djeca bez roditeljskog staranja, da im se na kratko olakšaju muke, ali Bosna je to...

slika

Nek mi popuse svi, isti su kao i foteljasi u savezu.
Pusikurci i jadnici.
Na to se i svodi njihov dolazak i igra za reprezentaciju. Hadzijanje u svome "selu", cuganje, igranje malih Bogova, posjeta familiji i sl.
Zadnja izmjena: Hajdeee, dana/u 17 okt 2023, 12:54, ukupno mijenjano 1 put.
- FKS -

Radobolja
Kontakt:

Post Postao/la Radobolja » 17 okt 2023, 12:26

Mentalitet navijaca na sinocnoj utakmici je za povratiti i pod hitno treba se igrati na grbavici jer bi ih manje doslo i nebi se mogli isticati,BHF bez domacih grupa teski odron,pitao bi te ja da se uzakmica igrala u mostaru i gubis 5;0 **** bi se majka i dzeki i pjanicu i svima,najaci mentalitet navijaca i ultras fazon je u sarajevu i mostaru,ovo sinoc su cevljanovici bili na stadionu!

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 17 okt 2023, 12:28

redbull93 je napisao/la:
17 okt 2023, 11:50
DAN POSLIJE Kako su Pjanićeva, Džekina i djeca Amrinih prijateljica dobila priliku izaći s igračima na teren? Klasični prikaz korištenja moći u društvu! 🇧🇦

TEORETSKI U isto vrijeme su uz igrače mogla izaći djeca oboljela od malignih bolesti ili djeca bez roditeljskog staranja, da im se na kratko olakšaju muke, ali Bosna je to...
slika
Nek mi popuse svi, isti su kao i foteljasi u savezu.
Kakvi bijednici, Bože sačuvaj. :puke:

Jbt ko da su se trudili da nas što više obrukaju. Te pet golova u prvom poluvremenu, te SIU, te atmosfera ko na mevludu, te mali bolidi roditelja degenerika.. svašta, Bogami.

Najgore što nam se može desiti je da odemo na Euro. Niko ničim to nije zaslužio.
The saddest thing in life is wasted talent.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 17 okt 2023, 12:33

Kakva bi to tek sprdancija bila s familijom, rođacima i djecom da odemo na EURO u hotelu, u avionu, u autobusu, na stadionu itd. :urnebes:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 17 okt 2023, 12:34

Zivim za dan kad ce Dzeko, Pjanic i krmak sa navlakama Sehic reci da se oprastaju od reprezentacije. Dzeki hvala na svemu, ali vise ovo ne ide. Lik ostao impresioniran Portugalcima vise nego navijaci. A ono sto su svoju djecu izveli je slag na tortu ovog cirkusa.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 17 okt 2023, 12:41

Pjanicev mali igrao dodave s Ronaldom u Juventusu i opet ga mora uvaliti, uzeti mjesto nekom djetetu koji nema roditelja… smece obicno

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 17 okt 2023, 12:49

sva sreca pa ima Sehicev pravilnik inace bi mi izginuli
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 17 okt 2023, 12:53

Radobolja je napisao/la:
17 okt 2023, 12:26
Mentalitet navijaca na sinocnoj utakmici je za povratiti i pod hitno treba se igrati na grbavici jer bi ih manje doslo i nebi se mogli isticati,BHF bez domacih grupa teski odron,pitao bi te ja da se uzakmica igrala u mostaru i gubis 5;0 **** bi se majka i dzeki i pjanicu i svima,najaci mentalitet navijaca i ultras fazon je u sarajevu i mostaru,ovo sinoc su cevljanovici bili na stadionu!
Uvijek su Cevljanovici bili, kad je reprezenaticija u pitanju. To nije samo kod nas tako. Dijaspora i provincija su uvijek bili najzagrizeniji za reprezentativni fudbal. Ne postoji navijac Sarajeva, Zelje, Veleza, kojem je reprezentaciji ni upola kao klub. Do neke 2012. bio sam na vecini utakmica reprezentacije, cak i vecinu gostivanja, Lisabon, Beograd, Tirana, Atina, Talin, Brisel... sto sam tu papaka vidio, nisam u zivotu. Ali to je tako i tako ce uvijek biti. Urbanio dio stanovnista, nikad se nece poistovjetiti sa reprezentacijom, kao sto ce ruralni dio.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 17 okt 2023, 12:58

baboedindzeko09 je napisao/la:
17 okt 2023, 12:33
Kakva bi to tek sprdancija bila s familijom, rođacima i djecom da odemo na EURO u hotelu, u avionu, u autobusu, na stadionu itd. :urnebes:
Kao sto je bila sprdancija i pred Brazil i u Brazilu. Hrvatska na pripreme otisla na Alpe, nasi na Ilidzu. Hasagic slupa Mercedesa kod rtv doma tad, zataska se. Idu u Gradacac lafo na pripremnu utakmicu, Dzeko, Spaha i klan autima idu tamo. Tokom utakmice, kako koji izlazi iz igra, sjeda u auto i idu u iznajmljenju vikendicu, gdje su doveli prostitutke, da orgijaju. Znaci, ni P od priprema. Mjesec dana ciste zahebancije i hedonizma. Onda Brazil, hotel kao javna kuca, dolazio ko je zelio. Spahic uvali brata da seta sa karticom saveza. Kolasincev rodjendan, ubije se alkholom noc pred Nigeriju, na nogama nije mogao stajati. Nije ovo za nas, treba biti realan.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 17 okt 2023, 13:00, ukupno mijenjano 1 put.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 17 okt 2023, 12:59

Evander je napisao/la:
17 okt 2023, 12:58
Kao sto je bila sprdancija i pred Brazil i u Brazilu. Hrvatska na pripreme otisla na Alpe, nasi na Ilidzu. Hasagic sluba Mercedesa kod rtv doma tad, zataska se. Idu u Gradacac lafo na pripremnu, Dzeko, Spaha i klan autima idu tamo. Tokom utakmice, kako koji izlazi iz igra, sjeda u auto i idu u iznajmljenju viknedicu, gdje su doveli prostitutke, da orgijaju. Znaci, ni P od priprema. Mjesec dana ciste zajehancije i hedonizma. Onda Brzil, hotel kao javna kuca, dolazio ko je zelio. Spahic uvali brata da seta sa karticom saveza. Kolasincev rodjendan, ubije se alkholom noc pred Nigeriju, na nogama nije mogao stajati. Nije ovo za nas, treba biti realan.
A jbt
naprijed rejal

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 17 okt 2023, 13:00

A kakva će biti reakcija navijača, nakon što u dva mjeseca reprezentacija promijeni tri selektora, izgubi sve što se izgubiti može, primi 5 komada u poluremenu? Nakon što gleda Vice, Džeke, Pjaniće, Gorice Dodik kako defiluju ko na pisti, trenera amatera koji lupeta jer ne razumije posao koji radi?

Budimo realnio, reakcija je super. :D Došli ljudi da vide profesionalnu ekipu, fudbalere koji pobjeđuju, zvijezde, da se zabave talasima..
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 17 okt 2023, 13:00

Evander je napisao/la:
Kao sto je bila sprdancija i pred Brazil i u Brazilu. Hrvatska na pripreme otisla na Alpe, nasi na Ilidzu. Hasagic slupa Mercedesa kod rtv doma tad, zataska se. Idu u Gradacac lafo na pripremnu utakmicu, Dzeko, Spaha i klan autima idu tamo. Tokom utakmice, kako koji izlazi iz igra, sjeda u auto i idu u iznajmljenju vikendicu, gdje su doveli prostitutke, da orgijaju. Znaci, ni P od priprema. Mjesec dana ciste zahebancije i hedonizma. Onda Brazil, hotel kao javna kuca, dolazio ko je zelio. Spahic uvali brata da seta sa karticom saveza. Kolasincev rodjendan, ubije se alkholom noc pred Nigeriju, na nogama nije mogao stajati. Nije ovo za nas, treba biti realan.
Susicu jesi to ti?

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 17 okt 2023, 13:04

Sta ima toga, sto se nije saznalo, ovo se mora iz temelja sve praviti. Nema ovdje nafake, tako bolje ne pratiti, zivce svoje sacuvati.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 17 okt 2023, 13:04

Od kad se Sehic pojavio tako je i pad krenuo , kao sinoc se povrijedio …

Namibija
Kontakt:

Post Postao/la Namibija » 17 okt 2023, 13:05

Bosanci, a posebno Sarajlije su odavno poznati da ne doživljavaju te celebritiye i isti su se vazda mogli šetkati Sarajevom, da ih prepozna tek poneko, traži sliku ili autogram. Mirsad Purivatra je baš govorio, kako mu je na SFF-u vazda i godilo to, jer kad dođe neko poznat, bude opušten, hoda gradom, zajebava se i nema nikakvih problema. Sjetimo se Richarda Gerea u Sarajevu, hladno obilazio tekije, kafane, družio se s rajom i niko ga nije puno smarao.

I ja sam odgajan tako, nema nikakvog idolpoklonstva, to su ljudi od krvi i mesa, rad treba cijeniti, ali nema potrebe da čekam nekog tri sata da bi me pogledao, mora se čuvati dostojanstvo.

Sjećam se Ronaldo na vrhuncu kada je dolazio u Zenicu i fazon s čuvenim busenom trave. Bio sam na toj utakmici i majko draga sjećam se seljakluka, od povika Messi Mesi, do lasera, zviždanja, ma primitivizam žešći.

I u međuvremenu je stasala ta TikTok generacija, kako je ovdje zovete, koja se uvukla u te globalne trendove i jednostavno počela priznavati poznate ličnosti, te neke toteme, autograme, fotografije.

I uvod u ovo je bila utakmica između U21 repreznetacija na Grbavici, otišao i ja da vidim Henrya kao trenera (kao igrača ga gledao na Koševu) i tu je bio kordon neke djece koja su rođena nakon što se ovaj oprostio od fudbala i koji su ga smarali za fotografiju. Osiguranja gotovo da nije bilo, pa se mali hladno ušetao i uslikao s Henryem. S obzirom da ih je bilo previše, Henry je već odustao nakon jedno pet fotografija. Iako je Francuska mlada reprezentacija puno nekih zvijezda u usponu, cijelo vrijeme kao što rekoh, kordon djece na Zapadnoj tribini i doziva ga 'Henri, Henri'.

I ugledah izvještaje iz Zenice, ma drago mi što smo se za deset godina civilizovali, pozdravili legendu fudbala, aplaudirali mu, on uzvratio, i poakzali da smo civilizovani u odnosu na krkanluk od prošli put. Ali ovo navijanje kada je dao gol je stvarno ispod čast i odlazak u jednu drugu krajnost koja je meni lično skoro jednako degutantna kao i ona iz 2011. godine, kada smo hejtali čovjeka bezveze.

Namibija
Kontakt:

Post Postao/la Namibija » 17 okt 2023, 13:12

A evo i fotografije, da vidimo kako je to izgledalo s Henryem prije par dana:

slika

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 17 okt 2023, 13:17

Evander je napisao/la:
Ja se nadam da ovo nije istina. :hmmmmm: Ma ustvari, ne mora ni biti istina, dovoljno je to što su se pripremali na Ilidži da se stide za čitav život. Jesu najuspješnija generacija, ali su mi i najmrža. FUJ! :guz:
Zadnja izmjena: BenjooJutub, dana/u 17 okt 2023, 13:20, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amarinho, Bordo10, Hashanaga i 62 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []