Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Jao indijanaca iz Tuzle pozovi na utakmicu sta imas sabana izigravat djecijim parolama
Onda ce za mjesec propustit gostovanje kada budu na istoj cesti s Robijom
CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑17 okt 2023, 12:30Jao indijanaca iz Tuzle pozovi na utakmicu sta imas sabana izigravat djecijim parolama
Here we go again. KURCEM U CELOReketarenje (engleski racketeering) ili reket, je izraz koji označava ekonomsku djelatnost vezanu uz organizirani kriminal, odnosno pružanje određenih ilegalnih usluga (kockanje, prostitucija, zelenaštvo i sl.). U svom užem smislu se pod time podrazumijeva "plaćanje zaštite", odnosno novac ili druge usluge koje određeni pojedinac ili tvrtka pruža kriminalcima u zamjenu za vlastitu fizičku sigurnost ili neometano obavljanje ekonomske aktivnosti.

Džambić se u konačnici osvrnuo i na saopštenje koje je izdala navijačka skupina „Fukare“ u kojem se navodi da će organizovati proteste ukoliko i jedan član Upravnog odbora iz protekle četiri godine bude ponovno izabran u novi Upravni odbor.
“Navijačka skupina Fukare su dobri momci, znam koliko su se borili. Ova uprava je prema njima bila jako korektna, nema gostujuće utakmice koja im nije bila plaćena ili domaće u kojoj nisu dobili karte, uvijek su imali podršku.
UPAMTITE IMENA :
1. ALEKSANDAR JOVIĆ
2. ELDAR JUSUFOVIĆ
3. SENAD MUJKANOVIĆ
4. DEJAN PAVIĆ
5. GORAN MILIĆ
6. ELMIR ŠEĆERBEGOVIĆ
7. NINO DŽAMBIĆ
OD DANAS I ZAUVIJEK NEPRIJATELJI I GROBARI KLUBA.
Lažovi koji potpišu memorandum, koji javno objave da je preuzimanje završeno, a onda kao najveće kurve u večernjim satima pravite tajne dogovore i rušite ono što ste JAVNO objavili.
Mačak Tom koji je u ratu sa navijačima od kako je otišao prošli put, koji je kao i sin mu deklarisani navijač želje bi ponovo da se kiti novcem građana Tuzle.
Pozivamo GV Tuzle da na idućoj sjednici obustave sve tranše prema FK Sloboda Tuzla, jer kao privatni klub nema pravo trošiti novac koji uplaćuju svi građani Tuzle. Apelujemo da se novac prebaci na račun RK Sloboda i ostale sportske kolektive.
Pozivamo ovim putem pravnike koji su spremni da nam pomognu u našoj sada pravnoj borbi za naš klub.
Ako ste mislili da ćemo odustati tako lako, zajebali ste se. Ako ste mislili da ćemo odgovoriti nasiljem zajebali ste se.![]()
Prepali ste se, dovodite Salku Zilđića da vas čuva, toliko ste hrabri ili vas je toliko strah ljudi kojih nema kako kaže Mačak Tom.
Pozivamo sve istražne organe da provjere na koji način je izmjenjen Statut kluba, kada je Skupština održana bez kvoruma. Pozivamo sve navijače da od ovog trenutka stupe u BOJKOT sa nama, da ne idu na utakmice, da ne kupuju ulaznice, proizvode i sve što budu ublehaši ponudili.
OD OVOG TRENUTKA SVA NAŠA AKTIVNOST JE USMJERENA NA SLOBODU KOMPRED I RK SLOBODA TUZLA.
OD OVOG TRENUTKA NASTAVLJAMO GDJE SMO STALI 2018.e godine, LIJEPIT ĆEMO ĆELAVU GLAVU PO GRADU, SVI ĆE TE ZNATI ODAVDJE DO KIKAČA.
I PAVIĆA ISTO. NISMO TE PRESKOČILI, NISI MOGO MRAMOR VODIT, A SAD BI U SLOBODU.
Vaše političke igre dalje od Slobode hoćemo, hoćemo da **** od nas, od Tušnja i od kluba, jer ste svi ublehaši, prevaranti i kurve koje žele da troše gradski novac.
Ganjat ćemo se dokle god bude zadnjeg od nas, mi odustati nećemo od naših ideja i onoga što smatramo da je najbolje za klub, a Vas osim tih prodanih duša Aleksandra, Eldara i Kemala niko ne podržava u gradu.
Fukare Tuzla
Najvatreniji navijači Fudbalskog kluba Sloboda, popularne Fukare, prekinuli su bojkot protiv uprave tuzlanskog kluba na čelu s predsjednikom Senadom Mujkanoviem nakon samo 30 dana.
Predsjednika Mujkanovića su nazivali "ublehašem", "Mačkom Tomom", te su poručili kako su u ratu sa njim.
Prije deset dana su postavili čelnicima Slobode četiri zahtjeva kao uslov za prekidanje bojkota.
Fukare su zahtjevale da se sjeverna tribina stadiona Tušanj osigura navijačkoj grupi, što uključuje prodaju ulaznica i točenje pića, a u svrhu finansiranja grupe.
Također, zatražili su zabranu organizovanog navijanja i stavljanja drugih navijačkih grupa iz BiH na sjevernu tribinu, kao što je bio slučaj prošle sezone na susretu Tuzla City - Velež.
Od Uprave su zatražili i osiguravanje ulaznica za gostujuće utakmice, te da na polusezoni Sloboda zauzme prvo mjesto i da se bodovno odvojio od drugoplasiranog.
Mujkanović ispred Slobode donirao Fukarama 5000 KM
Podržao rad navijačke grupe
Predsjednik Fudbalskog kluba Sloboda Senad Mujkanović posjetio je članove navijačke grupe Fukare u njihovim prostorijama s ciljem nastavka suradnje.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
Jel ti stavrno mislis da neko izbjegava robijase i da ima strah od njih, ako tako mislis onda si i ti mentalno nestabilan, nista drugo.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑17 okt 2023, 12:30Jao indijanaca iz Tuzle pozovi na utakmicu sta imas sabana izigravat djecijim parolama
Imali su priliku par puta stat nam u kraj, zbog cega nisu???
Previse pametujes za nekog kome je izvor informacija forum
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Ne znam duga je sezona a Robijasi Fossa dei Leoni za vasantisisoja1919 je napisao/la: ↑17 okt 2023, 12:51Jel ti stavrno mislis da neko izbjegava robijase i da ima strah od njih, ako tako mislis onda si i ti mentalno nestabilan, nista drugo.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑17 okt 2023, 12:30Jao indijanaca iz Tuzle pozovi na utakmicu sta imas sabana izigravat djecijim parolama
Previse pametujes za nekog kome je izvor informacija forum

Nagazit ce vas do kraja ove sezone 1,05 kvota

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Manje je bitno da li izbjegavate Robijase, bitno je da izbjegavate gostovanja.
Celik!3,2,2.
-
- Kontakt:
Sutra se vraća Ledeni!
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
- Kontakt:
Imali su priliku poslije Gradacca, momci ih cekali.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑17 okt 2023, 13:03Ne znam duga je sezona a Robijasi Fossa dei Leoni za vasantisisoja1919 je napisao/la: ↑17 okt 2023, 12:51Jel ti stavrno mislis da neko izbjegava robijase i da ima strah od njih, ako tako mislis onda si i ti mentalno nestabilan, nista drugo.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑17 okt 2023, 12:30Jao indijanaca iz Tuzle pozovi na utakmicu sta imas sabana izigravat djecijim parolama
Previse pametujes za nekog kome je izvor informacija forum![]()
Nagazit ce vas do kraja ove sezone 1,05 kvota![]()
Zanima me sta se tad desilo pa nas nisu nagazili.
Tako da nema ne vrijedi s tobom raspravljat o tome, bavi se onim sto ima veze s tobom.
A bas su robijasi opasni, nema sta.
Zadnja akcija im se desila prije 45 godina.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Jedino nije odradjeno protiv MDK u kupu.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑17 okt 2023, 13:04Manje je bitno da li izbjegavate Robijase, bitno je da izbjegavate gostovanja.
Volim tebe, više od sebe
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Koga su ba momci cekali? Inace policija TK docekala na prelazu BD-TK Robijase i provela ih dalje. Cuj oni cekali 

Celik!3,2,2.
-
- Kontakt:
Steta sto nemam slika da dokazem. Skoro 40 minuta, na izlazu iz Srebrenika, mjesto poznatije kao klisura. Nit policije, nit koga drugog.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑17 okt 2023, 13:10Koga su ba momci cekali? Inace policija TK docekala na prelazu BD-TK Robijase i provela ih dalje. Cuj oni cekali![]()
Samo Fukare.
Volim tebe, više od sebe
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Sad ti kazem. Policija preuzela Robijase na BP Kopex odmah na izlazu iz BD.antisisoja1919 je napisao/la: ↑17 okt 2023, 13:12Steta sto nemam slika da dokazem. Skoro 40 minuta, na izlazu iz Srebrenika, mjesto poznatije kao klisura. Nit policije, nit koga drugog.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑17 okt 2023, 13:10Koga su ba momci cekali? Inace policija TK docekala na prelazu BD-TK Robijase i provela ih dalje. Cuj oni cekali![]()
Samo Fukare.
Celik!3,2,2.
-
- Kontakt:
Vjerujem. Al kakve veze sad s tim imaju Fukare, iskreno onako?AllGunsBlazing je napisao/la: ↑17 okt 2023, 13:15Sad ti kazem. Policija preuzela Robijase na BP Kopex odmah na izlazu iz BD.antisisoja1919 je napisao/la: ↑17 okt 2023, 13:12Steta sto nemam slika da dokazem. Skoro 40 minuta, na izlazu iz Srebrenika, mjesto poznatije kao klisura. Nit policije, nit koga drugog.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑17 okt 2023, 13:10Koga su ba momci cekali? Inace policija TK docekala na prelazu BD-TK Robijase i provela ih dalje. Cuj oni cekali![]()
Samo Fukare.
Fukare to trazile?
Volim tebe, više od sebe
Protiv Gornji Rahića kad se gostovalo nije bilo pumpe od Gracanice do Srebrenika da nisu bila dva auta robije parkirana.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ako pratis pricu, mi o tome i ne govorimo. Do sad smo spominjali uzimanje para klubu i gostovanja, a to ko koga i gdje ceka, nisu price za foruma. Ko trazi i nace i nek se tad rijesi.
Celik!3,2,2.
- Beduin
- Kontakt:
Ono jos bitnije je da ne izbjegavamo sakupljanje bodova.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑17 okt 2023, 13:04Manje je bitno da li izbjegavate Robijase, bitno je da izbjegavate gostovanja.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Hvala zeničkim hemoroidima, u prvom redu neobrazovanom @laudrop, seljačiću koji nije ni bio u Tuzli a proziva naš lijepi grad @AllGunsBlazing, osobi koja ne poznaje osnove matematike @Truhlo, nepismenom i jadnom @nicaze95 kao i već dokazanom nehljebaru @redbull93.
Bilo je lijepo čitati postove u kojem spominjete svog babuku, kakve komplekse sam vam nabio, nerealno.
Nešto slično kao što vam je te iste komplekse nabio moj klub, velika Sloboda iz Tuzle. O tome ćemo nešto kasnije. 
Što se same teme tiče, ništa novo reklo bi se. Opet isti postovi u krug, ne znam kako im ne dosadi jedno te isto. Mislim shvatamo da nemate određene argumente koji bi išli vama u korist, kako bi u nečemu barem bili bolji od nas, ali opet ponavljanje nekih gluposti 300x zaredom, ne ide. To je neki vrhunac ozračenog zeničkog mozga. Mogu misliti u kakvoj su sad situaciji, ništa im ne ide.
Sad ćemo se pozabavit istinitim činjenicama i argumentima.
Bilo je lijepo čitati postove u kojem spominjete svog babuku, kakve komplekse sam vam nabio, nerealno.

Što se same teme tiče, ništa novo reklo bi se. Opet isti postovi u krug, ne znam kako im ne dosadi jedno te isto. Mislim shvatamo da nemate određene argumente koji bi išli vama u korist, kako bi u nečemu barem bili bolji od nas, ali opet ponavljanje nekih gluposti 300x zaredom, ne ide. To je neki vrhunac ozračenog zeničkog mozga. Mogu misliti u kakvoj su sad situaciji, ništa im ne ide.
Sad ćemo se pozabavit istinitim činjenicama i argumentima.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
-
- Kontakt:
Ma potenciralo se na dan utakmice kao da se Fukare kriju iza policije od vas. A slažemo se oko toga, ko trazi i ceka, taj nadje i doceka.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑17 okt 2023, 13:26Ako pratis pricu, mi o tome i ne govorimo. Do sad smo spominjali uzimanje para klubu i gostovanja, a to ko koga i gdje ceka, nisu price za foruma. Ko trazi i nace i nek se tad rijesi.
Volim tebe, više od sebe
Nego kako nam je igrala Pićkolina protiv Baua? Kakva je ono utakmica bila Tito dragi. Ljudi ih razbucaše gore nego Portugal Bosnu sinoć. Veću skupinu antitalenata na jednom mjestu nikad nisam vidio. Svaki napad šansa za Bau. A toliko se kleli u Duvnjaka. Pa da je poredao 11 čunjeva protiv Baua bolje bi se proveli od onih amatera. Ali dobro, to je u skladu sa timom koji je svojevremeno bio petoligaš, tako da i ne treba da začude loši rezultati. Navikli su ozračeno-krezavi na to.
Kako se sjećam kleli se u Duvnjaka i sad ga otjeraše.
Koga briga, bitno je da je Mujkan dao 5000 Fukarama, da je skuplja članska članovima Čelika nego Slobode.
Deblokadu računa najavljuju danima, mjesecima, godinama..Od kako znam za njih neka deblokada nešto. Prije dvije sedmice koliko znam bila najava da će to biti završeno predstojeće sedmice i opet ništa. Bukvalno ljudi nemaju slamke spasa, nemaju se za šta uhvatit. Mogu se za naše čundare uhvatit jedino. A to će se desit za vikend ako Bog da, kad im zaćeramo ekser u sanduk kako samo mi to znamo. Već smo ih jednom nabili nogom iz PL, sad ćemo ih i iz federalke istjerat.
Uništiše nam debili derbi, jbt dan pa Real da igra federalku mi ne bi kasnili za njima 15 bodova za 10 odigranih kola. Amaterizam na max. Umjesto sad da bude ložiona, hajp, da se nešto dešava, nama ovo dođe kao sasvim obično gostovanje nekom selu. Više smo isčekivali tu utakmicu u Goraždu, nego ovo sad. Definitivno je da je ipak samo jedan derbi a to je između šumara i velike Slobode.
Pićkolina je stvarno postala mali jadni petoligaš.

Kako se sjećam kleli se u Duvnjaka i sad ga otjeraše.

Deblokadu računa najavljuju danima, mjesecima, godinama..Od kako znam za njih neka deblokada nešto. Prije dvije sedmice koliko znam bila najava da će to biti završeno predstojeće sedmice i opet ništa. Bukvalno ljudi nemaju slamke spasa, nemaju se za šta uhvatit. Mogu se za naše čundare uhvatit jedino. A to će se desit za vikend ako Bog da, kad im zaćeramo ekser u sanduk kako samo mi to znamo. Već smo ih jednom nabili nogom iz PL, sad ćemo ih i iz federalke istjerat.

Uništiše nam debili derbi, jbt dan pa Real da igra federalku mi ne bi kasnili za njima 15 bodova za 10 odigranih kola. Amaterizam na max. Umjesto sad da bude ložiona, hajp, da se nešto dešava, nama ovo dođe kao sasvim obično gostovanje nekom selu. Više smo isčekivali tu utakmicu u Goraždu, nego ovo sad. Definitivno je da je ipak samo jedan derbi a to je između šumara i velike Slobode.
Pićkolina je stvarno postala mali jadni petoligaš.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Vratija se Sime (Ledeni) 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ne, pisao ja na dan utakmice da je oko 20 Robijasa u Gradaccu, sto je i bilo tacno. Kao sto je i tacno da su Fukare otisle na rostilj sa RD pet sati prije utakmice, a 50ak auta iz Zenice hodalo po kantonu, bukvalno po svim coskovima jer su jedni promasili pa isli preko nekakvog makadama, drugi isli preko Gradacca, treci isli pravim putem... Niko nije rekao da je neko trazio Fukare, ali se definitivno niko i nije sakrivao.antisisoja1919 je napisao/la: ↑17 okt 2023, 13:40Ma potenciralo se na dan utakmice kao da se Fukare kriju iza policije od vas. A slažemo se oko toga, ko trazi i ceka, taj nadje i doceka.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑17 okt 2023, 13:26Ako pratis pricu, mi o tome i ne govorimo. Do sad smo spominjali uzimanje para klubu i gostovanja, a to ko koga i gdje ceka, nisu price za foruma. Ko trazi i nace i nek se tad rijesi.
Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: nebeskasila i 10 gostiju.