toliki da u torinu je broj 2.sarajlija89 je napisao/la:hahha..haj sve to na stranu,tu je to negdje..al Juve 24% u vasem gradu...kakav je to gigant
hehe
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
toliki da u torinu je broj 2.sarajlija89 je napisao/la:hahha..haj sve to na stranu,tu je to negdje..al Juve 24% u vasem gradu...kakav je to gigant
Ko u svom selu nije priznat kao prorok, dzaba mu sto je u gradu neko moodo.sarajlija89 je napisao/la:hahha..haj sve to na stranu,tu je to negdje..al Juve 24% u vasem gradu...kakav je to gigant

eHH , za Robbena trebamo pripremiti 40 - 50 mil € , a zar vi mislite da mi imamo toliko ?robovi88 je napisao/la:Ko sto sam i reko spominje se dolazak Robbena ukoliko se Bayern ne kvalificira za LP
Pa je neki Idol na FB koji je opcinjen Milanom kao i janapravio ovo sto mi se jaaaaakoooo svidjeloo, kada bi bilo sve ovako, pa gdje bi nam bio kraj
, samo kad bi doso Robben bili bi u top3 kluba na svijetu sigurno
Ova bi nam formacija i definitivno unistila Pata.robovi88 je napisao/la:Ko sto sam i reko spominje se dolazak Robbena ukoliko se Bayern ne kvalificira za LP
Pa je neki Idol na FB koji je opcinjen Milanom kao i janapravio ovo sto mi se jaaaaakoooo svidjeloo, kada bi bilo sve ovako, pa gdje bi nam bio kraj
, samo kad bi doso Robben bili bi u top3 kluba na svijetu sigurno
Isti sam... Evo ponistise IBRI regularan gol... **mu sudijsku!MinistaR je napisao/la:Ljudi, koji je ovo vrag? Vidim gubimo od Barija, može li neko opisati kako je bilo prvo poluvrijeme? Nisam stigao gledati, odgledat ću drugo, daj Bože da okrenemo.![]()
Još sad kad je Inter kiksao, ne valja ovo nikako.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.