Ne znam što vas to čudi? Savez je samo jedan aspekt politike. Ljudi rade šta hoće na svakoj funkciji, zato što nema nikakve reakcije. Više se ne trude ni sa sakriju, već kao Tegeltija kurce se i smiju. Imaju svu moć da rade šta hoće i oni to koriste.Napoleon1921 je napisao/la: ↑17 okt 2023, 13:51Znaci ..GalileoGalilei je napisao/la: ↑17 okt 2023, 13:43Nemam šta pričati u vezi utakmice. Jedino bih se naebao majke debilnoj i umobolnoj publici koji su protivnika dočekali tako da su ovi mislili da igraju u Portugalu. Ebo vam Ronaldo, Leao i Bruno naninu nanu, fuj stoke guzze bi dali za sliku i story.
Shvatam ja da je lijepo vidjeti uživo tolike zvijezde, ali skandirati "siuu", a trpaju te ljudi ne vade. Šta je s ovim narodom majko draga..
Kad im narood počne psovati, onda se piicke vade kako imaju pritisak i ostale nebuloze. Majmun Pjanić doveo sina u kamp, zaebava se s malcem, pa slikanje s Ronaldom itd. Prošli put, Džeko doveo malca i onu svoju ofajlu da slave rođendan u kampu i da se plaze po storyjima. Džeko visi po Parlamentu s onim Adilovićem, papkom iz Zenice. Idu žderu, piju, šišaju se po kampu. Ebem vam sve mahalaško. Pjanića nabiti nogom, Džeku ostaviti, ali pod uslovom da se uozbilji. Nije ni čudo da su Lulić, Ibišević i Begović napustili sve, kad su vidjeli ko se pita i kakav je javašluk.
Ovo je sve toliko fuj da mi se život gadi. Neće više nikad biti one stare repke i euforije. Ne mogu da vjerujem da je raja davala po 150-200+ KM za kartu..
-Cirkus od tima i javasluk teski
-Rezultati nikad gori, i statsiticki najlosije kvalifikacije ikad
-Nismo se plasirali niti cemo
-Smjena peteva bez ikakvog razloga onda smjena 2 selektora u 2 mj
-Liga odron, sudjenje nikad gore,poltika gura borac i kroji tabelu
-Igraci se prodaju preko rep
-Cetnik na celu saveza
-itd itd
Forumska prva urbana fgr udarna multikulti brigada ....NEMOJTE VICU NIJE DO NJEGA![]()
![]()
Selektori dobijaju gotov spisak, guraju se menadžerski igrači, to je već odavno javna tajna. Ukoliko nekog krene malo bolje tipa Peteva, vrlo brzo će ga sasjeći ako krene da se miješa gdje ne treba. Peteva su i nabili nogom zato što je počeo da ispituje zašto ovog nema, zašto je ovaj tu, što se zove ovaj, što se ne zove onaj.
Kriminal je bio i za mandat Begića, sad je samo otišao stepenicu više.