Premijer liga BiH - aktuelno
- tutankamon1905
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Oh jel ovo sudi onaj sto ne dolazi na seminar? Mislio sam da je sto posto Bandic, al ovo je sto puta gore za velez. Kradja u najavi, ne bi bilo zgoreg vec lagano alibi trazit za eventualni los rezultat
Da pozdravim moje Bordo forumaše,a naravno i ostale
Dobronamjerne članove i goste. Veliki selam ide za
naše plave curice.
Vidite da sve se može uz malo discipline i realnosti.
Nadam se da ih moj zadnji upis u vezi
Financijsko-materijalne strane nije bas toliko obeshrabrio.
Ipak je to nas Željkan,stoidvogodisnjak iz predgradja.
Evo jedna interesantna tabela Zeljkana i raje mu iz
II lige bivše YU.

Kao sto se vidi u dobrom su društvu vazda bili

Uglavnom,vratio sam se sa puta,pa kasnije napokon
Mogu završiti započeto:
1)Najace gostovanje ikada u Novom Sadu!!!
2)Najveće gostovanje pitara ikada(Mostar)!
3)Uništavanje još jedne laži i mita naših malih,plavih,
Garavih mitomana!!
4)Proslava titule 1985g.pred 45 000 navijača!
Čitamo se kasnije
naše plave curice.
II lige bivše YU.

Mogu završiti započeto:
Garavih mitomana!!
Čitamo se kasnije
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
- svrakino1921
- Kontakt:
Evo golijada sa pripremno-prijateljske utakmice za nastavak prvenstva najtrofejnijeg kluba sa najboljim stadionom u voljenoj BiH
Vise staza nego u plPitarsam je napisao/la: ↑17 okt 2023, 13:40Da pozdravim moje Bordo forumaše,a naravno i ostale
naše plave curice.
II lige bivše YU.
Mogu završiti započeto:
Garavih mitomana!!
Čitamo se kasnije![]()

-
- Kontakt:
Klafuric i Rendulic dva velika gospodina

Hrvatski športski klub Zrinjski Mostar nikad kroz svoju povijest nije mijenjao nikakav predzak ni grb.killafrommanilla je napisao/la: ↑17 okt 2023, 13:13Predlazem da onako kako ste odlucili da se zove Zrinski ili Zrinjski ili Zrinjaeski (cuj Bosnijak, majstori falsifikovanjaDTzmu30 je napisao/la: ↑17 okt 2023, 13:05Čim se dogovorite za konačni naziv nacije, mi ćemo to promptno primijeniti.killafrommanilla je napisao/la: ↑17 okt 2023, 12:51
Kad cemo poceti s vrijedjanjem jer sam ti pobio jedinu cinjenicu koju si pokusao izvuci iz konteksta. Opet pitam, kazes samo sta sam pogresno rekao i svi sretni, a te smajlije i ovo nigdje nema ostavi za nekog drugogNe bi da sam ja izmislio penal i suspenziju sad
@DT
Ma pase na kraju krajeva. Svejedno mi je jer sam i rekao da je Vico instalirao 18 lopova otkako je dosao i sav sljam iz federalne je promovisan. Ali je preglupo da to bude Bandic, to si i sam priznao. Vidim fino hendlate te izraze bosnjak XXX vjeroispovjesti, hocemo li skidat to hrvatski iz imena onda![]()
Još ne možemo, jer je čas to bosanac, pa malo bosnijak, pa opet bošnjak.), ili Torcida Mostar, Ultras ili Zrinjevci, da istim principom odlucite i za ovo
![]()
Kao što je to činio, na primjer, Velež. Bio je prvo RŠD Velež (Radničko ŠPORTSKO društvo), pa FK Velež, pa malo sa starim mostom u grbu, pa malo bez njega. Jesam li u pravu?
Ne razumijem što želiš reći. Po kakvom principu da odredimo mi što? Ti ime nogometnog kluba dovodiš u vezu s čim?
Ako je tko mitoman, onda su to bošnjaci.
2007 godine je Islamska zajednica u Bosni i Hercegovini svečano obilježila "600 godina islama u Bosni i Hercegovini".
Jednostavnom računicom dolazi se do podatka da je islam stigao u BiH početkom 15 stoljeća, odnosno pola stoljeća prije propasti srednjevjekovnog Bosanskog kraljevsta

A ima još jedan primjer mitomanije, tebi možda malo bliži.
1990 godine su održani 37 tradicionali skokovi sa Starog mosta.
2021 godine su održani 455 tradicionalni skokovi sa Starog mosta.

Mojne mi o mitomaniji! Tu ste prvaci!
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
-
- Kontakt:
Kakva islamska zajednica i proslava 600 godina islama
Ne bi za nju ni znao da mi nena ne placa rahmet da garibicu mogu spremit kad preseli
Ovaj zna kad im je rodjendan bio
Kako ste bolesni stvarno je velika razlika izmedju nas i vas

Ne bi za nju ni znao da mi nena ne placa rahmet da garibicu mogu spremit kad preseli

Kako ste bolesni stvarno je velika razlika izmedju nas i vas
-
- Kontakt:
Otkud tebi to da sam ja musliman? Ja stvarno ne znam otkud Velez i islam u istom postu. Wow promijenili grb, nesto slicno je i Juventus uradio npr. Wow promijenili RSD u FK pa vratili RSD. Stvarno golemo.
Daj nek mu neko postavi sal Zrinski, kakva pjena na usta, Velez i islam, sta je ovo
Daj nek mu neko postavi sal Zrinski, kakva pjena na usta, Velez i islam, sta je ovo

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- Antipolitika3
- Kontakt:
Pisu ljudi ova utakmkca je veca za njih od Ville,Alkmaara i Legija
U mene sin 8. razred gleda na Velez kao nesto jadno,bijedno i beztrofejno sto njegov klub pobjedi svaki put kad pozeli i takve generacije dolaze ali ne ,oni su nam najvece utakmica sezone.
Trebalo bi ih izmislit da srbi vec nisu

U mene sin 8. razred gleda na Velez kao nesto jadno,bijedno i beztrofejno sto njegov klub pobjedi svaki put kad pozeli i takve generacije dolaze ali ne ,oni su nam najvece utakmica sezone.

Trebalo bi ih izmislit da srbi vec nisu

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
@Antipolitika, jesi li ti ono nekad ranije ovdje postavljao zeleni polumjesec i zvijezdu sa rođenim?Antipolitika3 je napisao/la: ↑17 okt 2023, 17:20Pisu ljudi ova utakmkca je veca za njih od Ville,Alkmaara i Legija![]()
![]()
![]()
U mene sin 8. razred gleda na Velez kao nesto jadno,bijedno i beztrofejno sto njegov klub pobjedi svaki put kad pozeli i takve generacije dolaze ali ne ,oni su nam najvece utakmica sezone.![]()
![]()
![]()
![]()
Trebalo bi ih izmislit da srbi vec nisu![]()
![]()
![]()
Živ bio, možeš li opet postaviti?
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
-
- Kontakt:
I mene zanima zeleni polumjesec i zvijezda, nisam to vidio jos uvijekDTzmu30 je napisao/la: ↑17 okt 2023, 17:28@Antipolitika, jesi li ti ono nekad ranije ovdje postavljao zeleni polumjesec i zvijezdu sa rođenim?Antipolitika3 je napisao/la: ↑17 okt 2023, 17:20Pisu ljudi ova utakmkca je veca za njih od Ville,Alkmaara i Legija![]()
![]()
![]()
U mene sin 8. razred gleda na Velez kao nesto jadno,bijedno i beztrofejno sto njegov klub pobjedi svaki put kad pozeli i takve generacije dolaze ali ne ,oni su nam najvece utakmica sezone.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Zeleni polumjesec i zvijezda nemaju nikakve veze sa simbolom islama?killafrommanilla je napisao/la: ↑17 okt 2023, 17:34I mene zanima zeleni polumjesec i zvijezda, nisam to vidio jos uvijekDTzmu30 je napisao/la: ↑17 okt 2023, 17:28@Antipolitika, jesi li ti ono nekad ranije ovdje postavljao zeleni polumjesec i zvijezdu sa rođenim?Antipolitika3 je napisao/la: ↑17 okt 2023, 17:20Pisu ljudi ova utakmkca je veca za njih od Ville,Alkmaara i Legija![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Netko vam podmetno taj transparent na tribinu na utakmici Veleža?
@Killa, nemoj se praviti luđi nego jesi!
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nisi ti njega dobro skontaoDTzmu30 je napisao/la: ↑17 okt 2023, 17:40Zeleni polumjesec i zvijezda nemaju nikakve veze sa simbolom islama?killafrommanilla je napisao/la: ↑17 okt 2023, 17:34I mene zanima zeleni polumjesec i zvijezda, nisam to vidio jos uvijek
Netko vam podmetno taj transparent na tribinu na utakmici Veleža?
@Killa, nemoj se praviti luđi nego jesi!

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Antipolitika3
- Kontakt:
Dragane Vikicu PONESI ZASTAVU !!!DTzmu30 je napisao/la: ↑17 okt 2023, 17:28@Antipolitika, jesi li ti ono nekad ranije ovdje postavljao zeleni polumjesec i zvijezdu sa rođenim?Antipolitika3 je napisao/la: ↑17 okt 2023, 17:20Pisu ljudi ova utakmkca je veca za njih od Ville,Alkmaara i Legija![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Dragan Vikic odgovara: "Boga ti koju?"

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Je li ono stvarno napisao Bosnijaks
Kakvi debili

Kakvi debili

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Mitomani i falsifikatori apsolutno svega navikli da u svojoj plemenskoj zajednici svi isto kolektivno misle, rade i ponašaju se. Odusustvo individualizma i vlastitog mišljenja je i dovelo do toga da se čude kako među veležovcima ima muslimana, Jugoslovena, Bošnjaka, bosanaca, komunista, Srba, hercegovaca, Hrvata i ko zna koga još.
Primitivci i malograđani bili, a i ostali, džaba sve.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
I pratioci fb i instagram stranice islamske zajednice bihBalorda je napisao/la: ↑17 okt 2023, 17:59Mitomani i falsifikatori apsolutno svega navikli da u svojoj plemenskoj zajednici svi isto kolektivno misle, rade i ponašaju se. Odusustvo individualizma i vlastitog mišljenja je i dovelo do toga da se čude kako među veležovcima ima muslimana, Jugoslovena, Bošnjaka, bosanaca, komunista, Srba, hercegovaca, Hrvata i ko zna koga još.

- Antipolitika3
- Kontakt:
Balorda je napisao/la: ↑17 okt 2023, 17:59Mitomani i falsifikatori apsolutno svega navikli da u svojoj plemenskoj zajednici svi isto kolektivno misle, rade i ponašaju se. Odusustvo individualizma i vlastitog mišljenja je i dovelo do toga da se čude kako među veležovcima ima muslimana, Jugoslovena, Bošnjaka, bosanaca, komunista, Srba, hercegovaca, Hrvata i ko zna koga još.

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Plemenska zajednica s prijezirom prati drugu plemensku zajednicu. Kad nema druge plemensske zajednice onda s prijezirom prati komšiju, radnog kolegu, prijatelja. Obični primitivci, intelektualne amebe i neprijatelji pameti.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑17 okt 2023, 18:01I pratioci fb i instagram stranice islamske zajednice bihBalorda je napisao/la: ↑17 okt 2023, 17:59Mitomani i falsifikatori apsolutno svega navikli da u svojoj plemenskoj zajednici svi isto kolektivno misle, rade i ponašaju se. Odusustvo individualizma i vlastitog mišljenja je i dovelo do toga da se čude kako među veležovcima ima muslimana, Jugoslovena, Bošnjaka, bosanaca, komunista, Srba, hercegovaca, Hrvata i ko zna koga još.
Primitivci i malograđani bili, a i ostali, džaba sve.![]()
![]()
Ili pojednostavljeno: glupani.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.