Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

dr.van nostrand
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la dr.van nostrand » 12 mar 2011, 20:53

SAF je odusevljen povratkom Valencije na teren kao i njegovom prikazanom igrom u drugom pol.
Rekao je da je bio primoran sacuvati Giggsa i Scholesa za vaznu ut. protiv Marseillea, tako da je veceras malo promijesao sastav ...

Van der Sar upitan od strane novinara da li ostaje i naredne sezone u dresu Uniteda , golman se nasmijao i rek˙o definitivno NE .
Veceras je bio odlican , tako nadam se i do kraja sezone nastavi i pomogne Unitedu za osvajanje PL :)
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Bošnjanin_89
Kontakt:

Post Postao/la Bošnjanin_89 » 12 mar 2011, 20:54

Jako bitna pobjeda za samopouzdanje nakon svega sto smo prosli u zadnje vrijeme. Definitivno najveci dobitak je povratak Valensije, mislim da cemo tek nakon njegovog povratka postati svejsni koliko nam je falio u proteklom periodu. Iskreno mislio sam da cemo imati mnogo vise problema, s obzirom na sastav, ali izgleda da su Topdzije potpuno klonule duhom nakon Birmingema, Sanderlenda i Barce. Fakat mi nerealno zvuci bilo koji scenario po kojem bi oni mogli uzeti titulu, bez obzira koliko United igrao ispod svog nivoa, ovo govorim nakon svih ovih desavanja i njihovog nestabilnog mentaliteta, mislim da je sada sva odgovornost na Wengeru i njegovim motivatorskim sposobnostima.. Bilo kako bilo mi smo apsolutni favoriti i duboko vjerujem da cemo taj status na kraju i opravdati.
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA

reddevil16
Kontakt:

Post Postao/la reddevil16 » 12 mar 2011, 21:31

Bosnjanin _89, Slazem se s tobom potpuno!!! Ja sa zaboravio koliko je Valencia dobar igrac je nije ga bilo 6 mj. njegov povratak je kao januarsko pojacanje. Kada jos u Utorak se vrate Rio i Park to je ludilo, ubjedjen sam da ce Nani biti bar na klupi u Utorak.

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 12 mar 2011, 21:45

reddevil16 je napisao/la:Bosnjanin _89, Slazem se s tobom potpuno!!! Ja sa zaboravio koliko je Valencia dobar igrac je nije ga bilo 6 mj. njegov povratak je kao januarsko pojacanje. Kada jos u Utorak se vrate Rio i Park to je ludilo, ubjedjen sam da ce Nani biti bar na klupi u Utorak.
Ne bi ja mijenjao stoperski dvojac Smalling-Vidic protiv Marselja, jer to nam je vazna utakmica, a ova dvojica perfektno igraju do sada, mada ne sumnjam ni u Ria ali neka njega jos treba ce nam u nastavku sigurno.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

reddevil16
Kontakt:

Post Postao/la reddevil16 » 12 mar 2011, 21:51

Karabaja, Smaling je bio odlican danas nema dileme, ali mislim da je puno za njega 5 utakmica u nizu u tako malo vremena. Ali ako bude igrao ok! Fit i spreman Rio?? mislim da jeste, jer imao je dovoljno vremena da se oporavi i bio bi super pojacanje za Utorak. Naravno sa povratkom "Rize Kralja Parka 1 od Azije" imacemo pravo jak sastav sto me pravo raduje.

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 12 mar 2011, 21:52

cestitke na pobjedi.. :mrgreen:
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 12 mar 2011, 22:15

Lijepa i zasluzena pobjeda,ovo se zove takticki nadigrati i pobjediti 8-) i od mene cestitke i puno srece u nastavku FA cupa i Lige prvaka da osvojite ;) (EPL pa vam nemogu zazeljet :D )
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 12 mar 2011, 22:24

Fergieva taktika je opet bila uspješna, iako ne volim kad nemamo sredine pa nam protivnik radi šta hoće. Ipak smo bili pribraniji i sretniji. Arsenal je imao dosta šansi ali i mi smo.

Sve u svemu odlična utakmica, ovakvu u prvenstvu sigurno ne bismo vidjeli jer se tamo mnogo više taktizira i igra opreznije.

Braća Da Silva su veliki potencijali ali moraju još jesti velikobritanskog hljeba :D
Smalling nastavlja impresionirati.
Kapa dolje za Van Der Sara.
Hernandez se sve više i više približava startnoj postavi.
Valencia je svojim povratkom pokazao koliko je falio. Više nego odličan u prvoj tekmi nakon više od pet mjeseci.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

WeeD
Kontakt:

Post Postao/la WeeD » 12 mar 2011, 22:30

VDS Carrr ! Glory Glory Man UTD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! : :D :D :D :D OJJJ NMG da vjerujem sa onakvim veznim redomm hahahahahaha 0'Shea i Gibson hahahahahahahaha bolji od Nasrija i Diaby-a xD hahahahah :D GGMU Fabiooo ROCKS !
Loved by many
Hated by few
Respected by all!!
Manchester United FC!!!!!!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 12 mar 2011, 23:15

Fabio i Rafael ! Bas me zanima kako ce mediji o njima pisati za 5 godina ako nastave napredovati ovom brzinom !?

Neopisivo me raduje povratak Valencie. Nemam rijeci zaista ! On nam je prijeko potreban. Trebali bi, onako rekreativno, uzeti ovaj FA cup. Arapi nisu kalibar da nas zaustave a ionako sam mislio da tim koji danas prodje, United ili Arsenal, da ce podici trofej na kraju. Nadajmo se da sam bio upravu !
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 12 mar 2011, 23:24

U polufinalu smo FA Cupa gdje nam je jedini pravi protivnik City, čast ostalima. U prvenstvu smo vodeći sa 3 boda ispred Arsenala koji doduše ima utakmicu manje ali u jako smo dobroj situaciji i imamo dobre šanse plasirati se među 8 u Ligi prvaka. Zasada dosta dobra sezona
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 12 mar 2011, 23:25

Zaista sjajna taktika Fergiea,svjesno je prepustio Arsenalu sredinu,ali lukavo pobijedio...
You'll never walk alone.

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 12 mar 2011, 23:29

Ted Mosby je napisao/la:U polufinalu smo FA Cupa gdje nam je jedini pravi protivnik City, čast ostalima. U prvenstvu smo vodeći sa 3 boda ispred Arsenala koji doduše ima utakmicu manje ali u jako smo dobroj situaciji i imamo dobre šanse plasirati se među 8 u Ligi prvaka. Zasada dosta dobra sezona
Arsenalova zaostala je protiv Tottenhama na WHL-u.

Mene više od svega toga raduje što nam se vraćaju igrači i vjerujem da bez ičije pomoći sa strane, sami možemo osigurati titulu.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 13 mar 2011, 00:11

SAF pravi nova krila,braca Bluz :lol: igraju dobro,dje ih god stavis.....Gibson je danas bio na visini zadatka...Runi je poceo da igra staru igru,sto najbolje zna......Valencijinim povratkom smo puno dobili,jer je lik klasa,..........
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 13 mar 2011, 01:34

Martex je napisao/la:
reddevil16 je napisao/la:Ne zelim da branim Gibsona ali danas je bio korektan radio je svoj posao super!!!!
Konačno neko ko primjecuje njegov talenat :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:

Sigurno od njega nece biti nekog ekstra igraca, ali dobar je da ponekad zacepi rupu. Bolje on na klupi nego Diara i slicni polovnjaci koji se cesto spominju. Dobar je momak, bez pogovora izvrsava zadatke i ceka svoju priliku.

VDS - Najbolji golman na svijetu 8-) . Valjda ce produziti ugovor, bilo bi steta da ode sada kad je najbolji. A i ako ode, otice u velikom stilu, kao najbolji.

Valensia - Iznimno mi je drago sto se vratio Mancin najbolji krilni igrac 8-) .

Fergi - Jos jedna cuska Vengeru :mrgreen: .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 13 mar 2011, 01:39

Valencia je napisao/la:
Martex je napisao/la:
reddevil16 je napisao/la:Ne zelim da branim Gibsona ali danas je bio korektan radio je svoj posao super!!!!
Konačno neko ko primjecuje njegov talenat :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:

Sigurno od njega nece biti nekog ekstra igraca, ali dobar je da ponekad zacepi rupu. Bolje on na klupi nego Diara i slicni polovnjaci koji se cesto spominju. Dobar je momak, bez pogovora izvrsava zadatke i ceka svoju priliku.

VDS - Najbolji golman na svijetu 8-) . Valjda ce produziti ugovor, bilo bi steta da ode sada kad je najbolji. A i ako ode, otice u velikom stilu, kao najbolji.

Valensia - Iznimno mi je drago sto se vratio Mancin najbolji krilni igrac 8-) .

Fergi - Jos jedna cuska Vengeru :mrgreen: .
Sto kaze neko na Arsenalovoj temi najjace oruzije Manchestera je Fergie i kada vidim da ga neki pojedinci nazivaju pijanicom ili sta... tuzno! ;)

Nego veceras je igrao Nemanja kralj,bog ili kako tko hoce da ga nazove, nase odbrane i vidi se razlika njegovog igranja!
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 13 mar 2011, 01:45

trxel je napisao/la:SAF pravi nova krila,braca Bluz :lol: igraju dobro,dje ih god stavis.....Gibson je danas bio na visini zadatka...Runi je poceo da igra staru igru,sto najbolje zna......Valencijinim povratkom smo puno dobili,jer je lik klasa,..........
Gibson mora popraviti pas igru, nedopustivo je da promaši čovjeka par metara od njega, to mogu i ja da pogodim. Nemoguće ga je prozvati novi Scholes, kad znamo da ovaj žmireći može pogoditi svaku tačku na terenu. Što se tiče šuta, tu definitivno podsjeća na njega.

Ovo je prošlo protiv Arsenala, ali bojim se da ne bu išlo protiv jačih timova, barem dok se dobro ne uigra. Van der Sar je možda bio presudan faktor da ovo danas ne bude potpuni promašaj. Previše prepuštamo sredinu protivnicima i to jači obično kazne. Danas je to prepuštanje sredine bilo baš očigledno, ali smušenost igrača Arsenala kad je realizacija u pitanju je zapanjujuća. Osim toga, njihova odbrana je kritična, što je nama omogućilo par čistih šansi, od kojih smo iskoristili dvije, što se pokazalo dovoljnim.

Na kraju moram biti zadovoljan učinjenim, jer smo odmarali važne igrače, neki se upravo vraćaju, a plasirali smo se u polufinale. Iako je priča o prvenstvu i 19. tituli postala filmska fama, mislim da je ovo takođe godina i FA Kupa, 7 godina je previše čekanja za jedno domaće takmičenje. Dakle, dupla kruna je onako poprilično realan cilj, a LP bi mogla biti veliki bonus, no tu se uglavnom ništa ne zna.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 13 mar 2011, 08:13

Samo sam ja bio i zaboravio kako je Valencia dobar igrac nase najbolje krilo definitivno.Kako samo lagano prolazi igrace na pretrcavanje nema izvodjenja finti i sl stvari a kad igra se nekim dupli pas skoro pa da je vec proslo i da je tu sansa za gol .Nase najbolje pojacanje za kraj sezone!
Glory Glory Man United !!! :D

LOVE BVB
Kontakt:

Post Postao/la LOVE BVB » 13 mar 2011, 11:14

NOTW: Ferguson na ljeto ipak prodaje Rooneyja

Nakon što je na početku sezone bio blizu odlaska iz Manchester Uniteda, da bi onda neočekivano produljio ugovor, Wayne Rooney bi na ljeto ipak mogao napustiti Old Trafford, piše News of the World...

Napadač engleske nogometne reprezentacije navodno se sukobio s menadžerom "crvenih vragova" Alexom Fergusonom, a epilog svađe bi mogla biti prodaja tijekom ljetonog prijelaznog roka. Mnogi su igrača prijašnjih godina nakon sukoba sa škotskim stručnjakom napuštali United, a sada bi takva sudbina mogla pogoditi i Rooneya.

NOTW piše da se 25-godišnji napadač posvađao sa Fergusonom poslije prošlotjednog poraza od Liverpoola (3-1) u 29. kolu Premierlige. Rooney je navodno doveo u pitanje kvalitetu Unitedove momčadi što se Fergusonu nije svidjelo.

Rooney je ranije tijekom ove sezone izrazio želju za napuštanjem kluba u koji je došao prije sedam godina iz Evertona. Nakon brojnih špekulacije gdje će nastaviti karijeru i prosvjeda navijača pred njegovom vilom, na kraju je ipak potpisao novi ugovor s trenutno vodećom momčadi Premiershipa do ljeta 2015. godine.

Ove je sezone postigao sedam pogodaka u 20 utakmica u engleskom prvenstvu, a bio je strijelac i u subotnjoj pobijedi Uniteda (2-0) protiv Arsenala u četvrtfinalu FA Cupa.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 13 mar 2011, 11:16

Neznam dali iko normalan moze vjerovati u ovo ! Mediji i njihove teme.

P.S: I onda mi neko kaze kako zeli Neuera na golu ! Vidi se da je lik talentovan golman ali cesto zna kiksati pocetnicki. Netreba nam takav golman. Evo novi njegov kiks. Primio je gol sa 73 metra ! :o Ovo mu nije prvi kiks da se razumijemo imao ih je tonu.

Stekelenburg nama treba !
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.