trxel je napisao/la:SAF pravi nova krila,braca Bluz

igraju dobro,dje ih god stavis.....Gibson je danas bio na visini zadatka...Runi je poceo da igra staru igru,sto najbolje zna......Valencijinim povratkom smo puno dobili,jer je lik klasa,..........
Gibson mora popraviti pas igru, nedopustivo je da promaši čovjeka par metara od njega, to mogu i ja da pogodim. Nemoguće ga je prozvati novi Scholes, kad znamo da ovaj žmireći može pogoditi svaku tačku na terenu. Što se tiče šuta, tu definitivno podsjeća na njega.
Ovo je prošlo protiv Arsenala, ali bojim se da ne bu išlo protiv jačih timova, barem dok se dobro ne uigra. Van der Sar je možda bio presudan faktor da ovo danas ne bude potpuni promašaj. Previše prepuštamo sredinu protivnicima i to jači obično kazne. Danas je to prepuštanje sredine bilo baš očigledno, ali smušenost igrača Arsenala kad je realizacija u pitanju je zapanjujuća. Osim toga, njihova odbrana je kritična, što je nama omogućilo par čistih šansi, od kojih smo iskoristili dvije, što se pokazalo dovoljnim.
Na kraju moram biti zadovoljan učinjenim, jer smo odmarali važne igrače, neki se upravo vraćaju, a plasirali smo se u polufinale. Iako je priča o prvenstvu i 19. tituli postala filmska fama, mislim da je ovo takođe godina i FA Kupa, 7 godina je previše čekanja za jedno domaće takmičenje. Dakle, dupla kruna je onako poprilično realan cilj, a LP bi mogla biti veliki bonus, no tu se uglavnom ništa ne zna.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!