Smiješ li u Zenicu?
Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Savez im izgradio oni napravili oranicu od njeg.
Ništa vam nije sveto Zenićani. Mogao je Dalooo nogu slomit.

Što vam onako smrdi oko stadiona ne kontam? Serete kraj Bilinog.
Ništa vam nije sveto Zenićani. Mogao je Dalooo nogu slomit.
Uvijek. Bio sam sinoć. I razočarao se.
Što vam onako smrdi oko stadiona ne kontam? Serete kraj Bilinog.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Mislim da wc smrdi
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Ja ocekujem minimalno 300 ljudi iz Tuzle da ce bit u subotu u Zenici, sto ne znaci da ce biti u kopu.
Al poslije utakmice najmanje ce bit bitno jel bilo 50 il 200 Fukara i da li je na BP bilo 2 hiljade il 6 hiljada ljudi.
Rezultat ce diktirat ko ce bit narednih dana predmet zajebancije.
A samo budala moze ocekivat laganu pobjedu Slobode, pogotvo jer poslije svega ovo ce se Celik nabrijat.
Al poslije utakmice najmanje ce bit bitno jel bilo 50 il 200 Fukara i da li je na BP bilo 2 hiljade il 6 hiljada ljudi.
A samo budala moze ocekivat laganu pobjedu Slobode, pogotvo jer poslije svega ovo ce se Celik nabrijat.
Volim tebe, više od sebe
Kad god sam tu dolazio isto sve. Morate poraditi na tome.Convicts je napisao/la: ↑17 okt 2023, 18:52Mislim da wc smrdi![]()
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Ma to nam je najmanji problem.
Na ovo bih odgovorio.antisisoja1919 je napisao/la: ↑17 okt 2023, 18:52Ja ocekujem minimalno 300 ljudi iz Tuzle da ce bit u subotu u Zenici, sto ne znaci da ce biti u kopu.
Ovo prvo, ne mogu se oni sprdat s nama ali nikako. Mogu sad nabrojat 10 stvari u kojim ih tučemo. One dječije furke Mujkan ovo ono, cijena članske od dva dežurna degenerika ne računam.
Čak i da nas dobiju, 12 bodova bježimo i zasad smo 80% u PL. Njima ostaje ta patnja u Cvajti. Mi njih isto ako dobijemo nema tu šta da se kaže što već nije. Za njih smo Manchester City. Užasni su.
Protiv njih možemo itekako. Ali sudije će im navlačit kao i do sad. Ko god je bio bolji na Bilinom, bio je oštećen. Zato i jesu u koliko toliko lagodnoj situaciji. Da nije sudija, bili bi u zoni ispadanja.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Sa pristupom iz Gorazda oni nas dobijaju glat.IceTea je napisao/la: ↑17 okt 2023, 18:57Na ovo bih odgovorio.antisisoja1919 je napisao/la: ↑17 okt 2023, 18:52Ja ocekujem minimalno 300 ljudi iz Tuzle da ce bit u subotu u Zenici, sto ne znaci da ce biti u kopu.
Ovo prvo, ne mogu se oni sprdat s nama ali nikako. Mogu sad nabrojat 10 stvari u kojim ih tučemo. One dječije furke Mujkan ovo ono, cijena članske od dva dežurna degenerika ne računam.
Čak i da nas dobiju, 12 bodova bježimo i zasad smo 80% u PL. Njima ostaje ta patnja u Cvajti. Mi njih isto ako dobijemo nema tu šta da se kaže što već nije. Za njih smo Manchester City. Užasni su.
Protiv njih možemo itekako. Ali sudije će im navlačit kao i do sad. Ko god je bio bolji na Bilinom, bio je oštećen. Zato i jesu u koliko toliko lagodnoj situaciji. Da nije sudija, bili bi u zoni ispadanja.
Kvalitet je na našoj strani, al ovo je derbi i to je cinjenica i tu ce mnogo stvari igrat ulogu.
A najvise ce napravit prevagu volja s kojom ce uci obje ekipe u utakmicu.
Nema potrebe bilo koga podcjenjivati.
Volim tebe, više od sebe
Jesul dezinfikovali tribine od one seljadije da se moze doci pogledati tekma, reprezentacije i qurca, cujem da je bilo ko na koridi......kakva je ovo cistka u Celiku, nista od tika taka....sad stabilizacija, tjeraju igrace kao nisu zadovoljili, pa ne trebas biti Murinjo pa da skontas da nije isto igrati protiv rekreativaca i federalnu ligu....pa Sloboda je mala maca za ove federalne mahere, moras imati skroz dobru ekipu, pravog trenera i plus za pocastiti da bi bio konkurentan za PL.....Lakse izboriti Evropu nego uci PL.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Dobra prozivka.
Zamisli najpoznatija ličnost u gradu ti je Elvedin Sakić.
Zamisli najpoznatija ličnost u gradu ti je Elvedin Sakić.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Pa i jeste na njegovom nivou, zato i pravite ovakve parole.
Siuuuu
Siuuuu
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- VivaLaStella
- Kontakt:
fīat iūstitia ruat cælum
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Ma ljudi realno, Lićke se raspada trenutno a mi smo u nenormalnom naletu. Tako da 0:5 je sasvim realan rezultat u subotu.
Velika Sloboda iz Tuzle gostuje u Ćernobilu!
SLOBODA ILI NIŠTA
Čekamo da i nama drzava skucka stadionAllGunsBlazing je napisao/la: ↑17 okt 2023, 18:31Ledeniproljevu sto nisi u Tuzli gledao reprezentaciju?![]()
Cuj frajer se zali na seljakljuk, a dosli likovi kao i on i prave takvu atmosferu![]()
Dogodine vam na stadionu igramo Evropu pa bujrum
075
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
I mi bi imali supu kao i vi da smo cekali drzavu. Stadion izgradili radnici Zeljezare za svoj Celik, a poslije rata Zenica unaprijedjivala, osim semafora koji je obezbijedio savez. Najmanje sto mogu uciniti jer igraju besplatno.LeonBest je napisao/la: ↑17 okt 2023, 23:10Čekamo da i nama drzava skucka stadionAllGunsBlazing je napisao/la: ↑17 okt 2023, 18:31Ledeniproljevu sto nisi u Tuzli gledao reprezentaciju?![]()
Cuj frajer se zali na seljakljuk, a dosli likovi kao i on i prave takvu atmosferu![]()
![]()
Dogodine vam na stadionu igramo Evropu pa bujrum![]()
Ovo za Evropu je smijesno i komentarisati, ali bujrum, platite i igrate.
Celik!3,2,2.
Ima Zen‘ca puno vise da ponudi! Imaju prvoklasne studentice, turizam :rol, kruzne tokoveSjenjak1919 je napisao/la: ↑17 okt 2023, 23:06Ma ljudi realno, Lićke se raspada trenutno a mi smo u nenormalnom naletu. Tako da 0:5 je sasvim realan rezultat u subotu.
075
AllGunsBlazing je napisao/la: ↑17 okt 2023, 23:13I mi bi imali supu kao i vi da smo cekali drzavu. Stadion izgradili radnici Zeljezare za svoj Celik, a poslije rata Zenica unaprijedjivala, osim semafora koji je obezbijedio savez. Najmanje sto mogu uciniti jer igraju besplatno.LeonBest je napisao/la: ↑17 okt 2023, 23:10Čekamo da i nama drzava skucka stadionAllGunsBlazing je napisao/la: ↑17 okt 2023, 18:31Ledeniproljevu sto nisi u Tuzli gledao reprezentaciju?![]()
![]()
Dogodine vam na stadionu igramo Evropu pa bujrum![]()
Ovo za Evropu je smijesno i komentarisati, ali bujrum, platite i igrate.![]()
075
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.