GNK Dinamo Zagreb
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Re: Dinamo Zagreb
Hahahaha, Dinamo "veliki klub" a na tribinama 500 ljudi (ako i toliko ima) 

Još jedna loša predstava Dinamovaca, samo za razliku od Karlovca gdje smo pobijedili večeras smo ostali bez 2 boda protiv čvrste momčadi Slaven Belupo. Jasno je uočljivo da teško zabijamo golove u zadnje vrijeme, obrana je čvrsta ali prema naprijed nudimo premalo, malo smo prilika stvorili, Morales je imao 2 prečke i 2 dobra šuta i pred kraj smo stvorili malo panike pred golom Belupa ali sve je to premalo
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Danas 0-0 smo odigrali šteta mada je travnjak bio kao pješčano igralište za djecu

- badblueboylivno
- Kontakt:
Teško se zabija cijelu sezonu. Ne pamtim kad je Dinamo dao tri gola nekom protivniku (ne računam Dragovoljac). Čak se za vrijeme Tanca i kontroliranog rizika davalo po 3-4 komada, recimo odličnom Slavenu, tada drugom u ligi, 3 komada u gostima, s lakoćom, trpalo se Cibaliju, Istru, Zadar, Zagreb. Razočaran sam igrom, i razočaran sam time što se na pripremama očito ništa nije napravilo i što se usred prvenstva kemija i traži najbolja postava. I razočaran sam sve bahatijim ponašanjem trenera, koji polako, ali sigurno, kupi manire svojih šefova - Zdravka, Zorana, Damira, Tomislava...Ted Mosby je napisao/la:Još jedna loša predstava Dinamovaca, samo za razliku od Karlovca gdje smo pobijedili večeras smo ostali bez 2 boda protiv čvrste momčadi Slaven Belupo. Jasno je uočljivo da teško zabijamo golove u zadnje vrijeme, obrana je čvrsta ali prema naprijed nudimo premalo, malo smo prilika stvorili, Morales je imao 2 prečke i 2 dobra šuta i pred kraj smo stvorili malo panike pred golom Belupa ali sve je to premalo
.
Hayley <3
Tonel je na treningu u međusobnoj utakmici Dinamovih prvotimaca “izvrtio” Moralesa, a Čileanac ga je u nemoći udario po nogama. Dinamov branič skinuo je kopačku i odšepao s terena, a u nastavku akcije Morales se na centru sudario s Badeljem. Udarac je bio jak i glasan, a još je glasniji bio Badeljev bolni krik.
Vahid Halilhodžić raširio je ruke, pogledao u pod i krenuo prema veznjaku, oko kojeg su se skupili svi igrači i liječnici. Nakon nekoliko minuta Badelj je s velikim povezom na desnom koljenu završio trening. Na igralištu se potom nije mogla čuti ni muha, sve do Brezovčeva starta na Chagi.
Kamerunac je samo sjeo na travu i glasno opsovao. Vaha je tužnim glasom nakon treninga dodao kako ne zna što je Badelju.
- Koljeno me jako boli, ali dok ne splasne oteklina, nećemo točno znati što je. Mislim da ništa nije puknulo, ali u četvrtak idem na snimanje pa ćemo vidjeti - rekao je nakon treninga Milan Badelj.
Na treningu nije bio niti Ante Rukavina. Dinamov napadač u utorak je osjetio bolove u preponama, te je jučer odradio samo terapiju. Čini se da ozljeda nije ozbiljnija jer bi već danas trebao početi normalno trenirati.
Vahid Halilhodžić raširio je ruke, pogledao u pod i krenuo prema veznjaku, oko kojeg su se skupili svi igrači i liječnici. Nakon nekoliko minuta Badelj je s velikim povezom na desnom koljenu završio trening. Na igralištu se potom nije mogla čuti ni muha, sve do Brezovčeva starta na Chagi.
Kamerunac je samo sjeo na travu i glasno opsovao. Vaha je tužnim glasom nakon treninga dodao kako ne zna što je Badelju.
- Koljeno me jako boli, ali dok ne splasne oteklina, nećemo točno znati što je. Mislim da ništa nije puknulo, ali u četvrtak idem na snimanje pa ćemo vidjeti - rekao je nakon treninga Milan Badelj.
Na treningu nije bio niti Ante Rukavina. Dinamov napadač u utorak je osjetio bolove u preponama, te je jučer odradio samo terapiju. Čini se da ozljeda nije ozbiljnija jer bi već danas trebao početi normalno trenirati.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Vaha: Igru treba zaboraviti; Tomić: Umro je hrvatski nogomet. Ovo je lakrdija...
Oni koji su glasali za Štimca bolje da više i ne igraju. Da, bili smo napaljeni, ali Marić nam se od početka smijao u lice. Sve ovo nema smisla, kazao je Petar Tomić.
Pobijedili smo, ali sve ostalo treba što prije zaboraviti - sukus je utakmice u Vinkovcima a koji smo čuli od Vahida Halilhodžića. I bio je u pravu trener Dinama, jer osim gola Beqiraja sve ostalo bi što prije trebalo izbrisati iz memorije. Zdravko Mamić u subotu je birao između lješkarenja na suncu u Ičićima ili posjeta Vinkovcima. Odabir je na koncu pao na Ičiće i bio je to prokleto dobar izbor!
Kad smo već kod Vahe, on je na stadionu pored Bosuta dočekan pljeskom, a on sam je malo kasnije zapljeskao svom ljubimcu Fatosu Beqiraju koji je doveo goste u vodstvo u trećoj minuti.
- Ja sam pobornik muške igre, ali to ovoga puta nije bilo to - požalio se Vaha na pogibeljne startove domaćina. Zanimljivo, njegov kolega na klupi Cibalie imao je oprečno mišljenje.
- Ne bih se složio da je to bila gruba igra - ispalio je Stanko Mršić u jednom trenutku. Učinilo nam se kako nismo gledali istu utakmicu, ali trener domaćih bio je prilično uvjerljiv u svom stavu. Između redaka je dao naslutiti kako se ne slaže s mnogim odlukama Brune Marića kojeg je okrivio za grubu igru, ali na konkretno pitanje što misli o suđenju je povukao ručnu:
- Mogao sam imati BMW koliko sam se kazni naplaćao zbog priče o sudcima - požalio se Mršić. A ako već nije htio pričati trener, dušu je otvorio Petar Tomić. Iako je upravo on prednjačio u udaranju protivničkih igrača, i njemu je na kraju bio kriv sudac.
- Definitivno je umro hrvatski nogomet. Jer, ovo je lakrdija. Oni koji su glasali za Štimca bolje da više i ne igraju. Da, bili smo napaljeni, ali Marić nam se od početka smijao u lice. Sve ovo nema smisla ? zaključio je Tomić.
Oni koji su glasali za Štimca bolje da više i ne igraju. Da, bili smo napaljeni, ali Marić nam se od početka smijao u lice. Sve ovo nema smisla, kazao je Petar Tomić.
Pobijedili smo, ali sve ostalo treba što prije zaboraviti - sukus je utakmice u Vinkovcima a koji smo čuli od Vahida Halilhodžića. I bio je u pravu trener Dinama, jer osim gola Beqiraja sve ostalo bi što prije trebalo izbrisati iz memorije. Zdravko Mamić u subotu je birao između lješkarenja na suncu u Ičićima ili posjeta Vinkovcima. Odabir je na koncu pao na Ičiće i bio je to prokleto dobar izbor!
Kad smo već kod Vahe, on je na stadionu pored Bosuta dočekan pljeskom, a on sam je malo kasnije zapljeskao svom ljubimcu Fatosu Beqiraju koji je doveo goste u vodstvo u trećoj minuti.
- Ja sam pobornik muške igre, ali to ovoga puta nije bilo to - požalio se Vaha na pogibeljne startove domaćina. Zanimljivo, njegov kolega na klupi Cibalie imao je oprečno mišljenje.
- Ne bih se složio da je to bila gruba igra - ispalio je Stanko Mršić u jednom trenutku. Učinilo nam se kako nismo gledali istu utakmicu, ali trener domaćih bio je prilično uvjerljiv u svom stavu. Između redaka je dao naslutiti kako se ne slaže s mnogim odlukama Brune Marića kojeg je okrivio za grubu igru, ali na konkretno pitanje što misli o suđenju je povukao ručnu:
- Mogao sam imati BMW koliko sam se kazni naplaćao zbog priče o sudcima - požalio se Mršić. A ako već nije htio pričati trener, dušu je otvorio Petar Tomić. Iako je upravo on prednjačio u udaranju protivničkih igrača, i njemu je na kraju bio kriv sudac.
- Definitivno je umro hrvatski nogomet. Jer, ovo je lakrdija. Oni koji su glasali za Štimca bolje da više i ne igraju. Da, bili smo napaljeni, ali Marić nam se od početka smijao u lice. Sve ovo nema smisla ? zaključio je Tomić.
Ko god dobije crveni protiv Dinama bude velike galame, stvarno ne razumijem. Pa Cibalia je svjesno radila teške prekršaje nad igračima Dinama i time im ubijala ideje, ovaj crveni karton je čist kao suza jer je Paliću stradala arkada i bilo je krvi po terenu.
Sinoć Veić dobije žuti karton, 3 minute nakon toga napravi težak prekršaj ali sudac ostane nijem, toliko o nepravdi
Sinoć Veić dobije žuti karton, 3 minute nakon toga napravi težak prekršaj ali sudac ostane nijem, toliko o nepravdi
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
kako se provuce dinamo uuuuuuuuu,malo im se steli
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
-
- Kontakt:
NukeR_G1970 je napisao/la:Hahahaha, Dinamo "veliki klub" a na tribinama 500 ljudi (ako i toliko ima)
Nemoj tako NK Mamic je pravo dobar klub uz besplatne karte dodje im 200 ljudi na onaj kvazistadion

- badblueboylivno
- Kontakt:
Ma kakve ideje? O čem ti pričaš? Jel tebi Dinamova igra djeluje kao da imaju nekakvu ideju? jedina ideja je samo uvaljat gol i branit se do kraja, kako smo vidjeli i jučer. Povedeš u 2. minuti, imaš igrača više 60 minuta, suca na svojoj strani, tisuću puta skuplju momčad i jedva se izvučeš.Ted Mosby je napisao/la:teške prekršaje nad igračima Dinama i time im ubijala ideje
A o igrama protiv Karlovca i Slavena da i ne pričam.
ideje

Hayley <3
E moj Vaha.. 900 000 € po sezoni za ovo.. neka slobodno ide u Lyon (smješno i zvuči
). Ljepše smo igrali pod Jurčićem, a i efikasnije.

...što je više lome to je volim jače...
- Barney Stinson
- Kontakt:
Koji očajni potezi da se uz kupljenu ulaznicu za derbi dobije i originalni dres... Ali bojim se da ce se dresovi razgrabiti ali da i dalje nece biti gledatelja...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
Tko će doći.. navijači bojkotiraju, obični gledatelji imaju pametnijeg posla od gledanja antinogometa. Ipak očekujem oko 20 000 ljudi. Samnom 20 001.
Uglavnom ukoliko slučajno popušimo od Hajduka Vaha leti 99%. Pobjeda je imperativ.

Uglavnom ukoliko slučajno popušimo od Hajduka Vaha leti 99%. Pobjeda je imperativ.
- Barney Stinson
- Kontakt:
Bude li pola od tih 20000 bit ce dobro... Dok su navijači dolazili znalo je biti manje od 15000 a kamoli sad... Jos ako bude loše vrijeme...
Uglavnom očekujem najgori derbi u posljednih 10 godina, ali obično je kad svi očekuju nesto loše iz toga izađe nesto dobro pa cemo vidjeti...
Uglavnom očekujem najgori derbi u posljednih 10 godina, ali obično je kad svi očekuju nesto loše iz toga izađe nesto dobro pa cemo vidjeti...
19 - ђ - 11
Očekujem Hajdukov bunker.. a kakav je Dinamo u realizaciji to može značiti samo UNDER 1.5Barney Stinson je napisao/la:Bude li pola od tih 20000 bit ce dobro... Dok su navijači dolazili znalo je biti manje od 15000 a kamoli sad... Jos ako bude loše vrijeme...

- Barney Stinson
- Kontakt:
Ja se nadam formaciji 4-4-2 sa Ahmadom i Vukušićem naprijed, ali kako ce to ostati samo moja nada to znaci bunker 

19 - ђ - 11
- suicidesquad
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Imali ko link da se prati vecerasnja utakmica ? 

Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
ZAGRIJAVANJE za derbi počelo je već u noći s petka na subotu. Kao što su i obećali, pripadnici Torcide vratili su Bad Blue Boysima zastavu koja je dva dana uoči jesenjskog derbija osvanula na zvoniku Svetog Duje, simbolu grada Splita.
"Svetog Duje zvona zvone da pozdrave šampione. BBB Dinamo Zagreb", natpis je na zastavi koju su Boysi izvjesili na zvonik splitske crkve u navijačkom prepucavanju sa stilom.
Tom je prilikom Torcida obećala da će zastavu vratiti zagrebačkim navijačima, ako im dostave adresu. S obzirom da im se nitko nije javio, navijači Hajduka zastavu su postavil na zidove zagrebačke džamije, jednog od simbola. modre metropole.
Oko tri tisuće pripadnika Torcide bit će večeras na tribinama maksimirskog stadiona na susretu Dinama i Hajduka (20.15). Najvjernii Boysi i dalje su u bojkotu i susret će pratiti organizirano u Tkalčićevoj ulici.
INDEX izvor s slikama
"Svetog Duje zvona zvone da pozdrave šampione. BBB Dinamo Zagreb", natpis je na zastavi koju su Boysi izvjesili na zvonik splitske crkve u navijačkom prepucavanju sa stilom.
Tom je prilikom Torcida obećala da će zastavu vratiti zagrebačkim navijačima, ako im dostave adresu. S obzirom da im se nitko nije javio, navijači Hajduka zastavu su postavil na zidove zagrebačke džamije, jednog od simbola. modre metropole.
Oko tri tisuće pripadnika Torcide bit će večeras na tribinama maksimirskog stadiona na susretu Dinama i Hajduka (20.15). Najvjernii Boysi i dalje su u bojkotu i susret će pratiti organizirano u Tkalčićevoj ulici.
INDEX izvor s slikama
Kakav je ovo teren na Maksimiru.
Od cega ovoliko zutilo.
Dinamo odlican na samom otvaranju meca,veliku priliku u jednom napadu masili Bequiraj i Sammir.

Od cega ovoliko zutilo.

Dinamo odlican na samom otvaranju meca,veliku priliku u jednom napadu masili Bequiraj i Sammir.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.