Nadam se da imas informacije iz prve ruke

Moderator/ica: GracanicaAA
Nadam se da imas informacije iz prve ruke
Salkanovic je bio koristan kao krilo u kupu. Dati mu sansu da se pokaze.
Slažem se. Ostavio bi Salkanovića, Durmiša i Šarića. 3 krilna igrača dovoljna do zime.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑17 okt 2023, 18:34Salkanovic je bio koristan kao krilo u kupu. Dati mu sansu da se pokaze.
Kad će biti objavljeno?NekiForumas je napisao/la: ↑17 okt 2023, 19:09To je too. Karalic vise nije igrac Celika! Zuna, Ali soon…
Za sat vremena ide objava. Ali to nije sveeConvicts je napisao/la: ↑17 okt 2023, 19:22Kad će biti objavljeno?NekiForumas je napisao/la: ↑17 okt 2023, 19:09To je too. Karalic vise nije igrac Celika! Zuna, Ali soon…
Ložiš nasNekiForumas je napisao/la: ↑17 okt 2023, 19:30Za sat vremena ide objava. Ali to nije sveeConvicts je napisao/la: ↑17 okt 2023, 19:22Kad će biti objavljeno?NekiForumas je napisao/la: ↑17 okt 2023, 19:09
To je too. Karalic vise nije igrac Celika! Zuna, Ali soon…NI ALI MEDJUSELJAC VISE NIJE IGRAC CELIKA jooj sta je ovooo
Svako ko sabotira Celik ne treba igrati u Celiku. Barem ovdje svi znaju koliko sam ja pozitivno pisao za Alija, pa i ove ostale, a oni nam sabotiraju klub.NekiForumas je napisao/la: ↑17 okt 2023, 19:09To je too. Karalic vise nije igrac Celika! Zuna, Ali soon…
Kako mislis sabotira? Objasni,navedi primjer.Slazem se da nasa Zenicka djeca nisu ispunila ocekivanja,losije su igrali ovu polusezonu.Duvnjak je dosta eksperimentisao,stavljao pojedine igrace na neprirodna mjesta pa nisu pokazali ocekivano,ali da su Zenicka djeca sabotirali e to ne vjerujem!AllGunsBlazing je napisao/la: ↑17 okt 2023, 20:24Svako ko sabotira Celik ne treba igrati u Celiku. Barem ovdje svi znaju koliko sam ja pozitivno pisao za Alija, pa i ove ostale, a oni nam sabotiraju klub.NekiForumas je napisao/la: ↑17 okt 2023, 19:09To je too. Karalic vise nije igrac Celika! Zuna, Ali soon…
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.