Joooooj kakav strah od velike Slobode iz Tuzle, pa sta je ovo yebo te grob?!
Moderator/ica: GracanicaAA
Predale se vagine.Sjenjak1919 je napisao/la: ↑17 okt 2023, 23:44
Joooooj kakav strah od velike Slobode iz Tuzle, pa sta je ovo yebo te grob?!
O kome je rijec? Da nije Havenija?IceTea je napisao/la: ↑17 okt 2023, 23:40Kujica se sakrila i ne izlazi iz mišije rupe.![]()
Kad treba sabirat i oduzimat tu je glavni, ma da mu ni to ne ide od ruke. I kad mene nema dođe s provokacijama.![]()
Još najavljivala kujica da se povlači s foruma zajedno sa Jagomircem svojim. Šta im uradi Pikćolina.![]()
Truhlo defektni. Havenija se oprostio izgleda od foruma.LeonBest je napisao/la: ↑17 okt 2023, 23:47O kome je rijec? Da nije Havenija?IceTea je napisao/la: ↑17 okt 2023, 23:40Kujica se sakrila i ne izlazi iz mišije rupe.![]()
Kad treba sabirat i oduzimat tu je glavni, ma da mu ni to ne ide od ruke. I kad mene nema dođe s provokacijama.![]()
Još najavljivala kujica da se povlači s foruma zajedno sa Jagomircem svojim. Šta im uradi Pikćolina.![]()
+1000 Upravo sve sto si napisaoIceTea je napisao/la: ↑17 okt 2023, 23:47Predale se vagine.Sjenjak1919 je napisao/la: ↑17 okt 2023, 23:44
Joooooj kakav strah od velike Slobode iz Tuzle, pa sta je ovo yebo te grob?!![]()
Nije njima cilj uopšte ni PL, niti dobit nas. Sad je za njih ovo biti ili ne biti. Ako dobiju, smorit će nas ovdje kako su nas razmontirali, kako su jači, Mujkan ovo ono, skuplja im članska nego naša.![]()
Ali isto tako, ako izgube, teško da će se pojavit ikako više na temi.
Havenija sa tetkom iz Stockholma bio u Briselu na tekmi Belgija – Svedska; vec dva dana se ne javlja
Ma kakva crna stabilizacija. Znaju i oni da od tog nema ništa. I taj račun ako se deblokira jedne godine, nema ništa od rezultata. Rekao sam da će tavorit u ovoj ligi i koprcat se između 4 i 10 mjesta. Ali to ne vodi nigdje. U sportu su rezultati ključ svega. Ako nema rezultata, nema ni publike, ni sponzora, ni napretka. A Čelik odavno nema rezultate. Kakve sam postove izvukao njihove, nadoći će.LeonBest je napisao/la: ↑17 okt 2023, 23:56+1000 Upravo sve sto si napisaoIceTea je napisao/la: ↑17 okt 2023, 23:47Predale se vagine.Sjenjak1919 je napisao/la: ↑17 okt 2023, 23:44
Joooooj kakav strah od velike Slobode iz Tuzle, pa sta je ovo yebo te grob?!![]()
Nije njima cilj uopšte ni PL, niti dobit nas. Sad je za njih ovo biti ili ne biti. Ako dobiju, smorit će nas ovdje kako su nas razmontirali, kako su jači, Mujkan ovo ono, skuplja im članska nego naša.![]()
Ali isto tako, ako izgube, teško da će se pojavit ikako više na temi.![]()
Mada, neka eto i uzmu ozraceni jadovani na guzove 1:0 i opet su na minus 30![]()
Samo neka ganjaju stabilizaciju kluba u jednoj od najkorumpiranijih drzava na dunjaluku![]()
Ne moze se sa krezubom bagrom na sopstvenom stadionu u Zen‘ci da izbori a kamoli da predje granicu
Normalno da nema nistaIceTea je napisao/la: ↑18 okt 2023, 00:03Ma kakva crna stabilizacija. Znaju i oni da od tog nema ništa. I taj račun ako se deblokira jedne godine, nema ništa od rezultata. Rekao sam da će tavorit u ovoj ligi i koprcat se između 4 i 10 mjesta. Ali to ne vodi nigdje. U sportu su rezultati ključ svega. Ako nema rezultata, nema ni publike, ni sponzora, ni napretka. A Čelik odavno nema rezultate. Kakve sam postove izvukao njihove, nadoći će.LeonBest je napisao/la: ↑17 okt 2023, 23:56+1000 Upravo sve sto si napisaoIceTea je napisao/la: ↑17 okt 2023, 23:47
Predale se vagine.![]()
Mada, neka eto i uzmu ozraceni jadovani na guzove 1:0 i opet su na minus 30![]()
Samo neka ganjaju stabilizaciju kluba u jednoj od najkorumpiranijih drzava na dunjaluku![]()
Evo od kad se to najavljuje :
Znači žrtvuješ kao rezultate da bi završio deblokadu, a ne dobiješ ni jedno ni drugo. Zato iskaču kad treba o našim finansijama. A oni u duplo većim gov.nima.![]()
Bice ganjanje stabilizacije u narednih 5 godina zasigurnoLeonBest je napisao/la: ↑17 okt 2023, 23:56+1000 Upravo sve sto si napisaoIceTea je napisao/la: ↑17 okt 2023, 23:47Predale se vagine.Sjenjak1919 je napisao/la: ↑17 okt 2023, 23:44
Sve transparentnoSjenjak1919 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 00:08Bice ganjanje stabilizacije u narednih 5 godina zasigurnoLeonBest je napisao/la: ↑17 okt 2023, 23:56+1000 Upravo sve sto si napisaoIceTea je napisao/la: ↑17 okt 2023, 23:47
Predale se vagine.![]()
![]()
avenija je napisao/la: ↑15 okt 2023, 00:02
Nemam stvarno vise ni volje iskreno da pisem pauzirat cu nekoliko sedmica na temi Čelika od ovog posta ali eto to je moje misljenje da bez ulaganja i rizika nema nikada napretka.
Postujem svacije misljenje nikoga ne vredjam, procitam svako ko sta pise ali meni ova situacija djeluje tipa imas kafic koji je u rusevnom stanju, prozori razvaljeni, promaja duva, prljav pod a ti ocekujes musterije i prihode. Jedina ti satisfakcija ostaje sto je jos ziv i mrcvaris se nekako. Ulaganja nema a ni punog kafica(gledaoca) a ni dovoljno prodane robe(sponzori, fan shop itd itd.)
Vezan sam puno za Čelik, sve me ovo pogadja, skoro dva mjeseca nisam vidio pobjedu svog tima, trener se pravi gluh i ne nudi ostavku nakon svih ponizenja.
Vrijeme je za pauzu do zimske pauze.![]()
![]()
![]()
Pa da, transparentno ce ispast iz lige najlaganije ikad, pred navijacima i pred cijelim gradomLeonBest je napisao/la: ↑18 okt 2023, 00:09Sve transparentnoSjenjak1919 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 00:08Bice ganjanje stabilizacije u narednih 5 godina zasigurno![]()
![]()
Za Slobodu borimo se naši sinovi
Život bez slobode nije život
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.