FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

dr.adnan
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la dr.adnan » 13 mar 2011, 11:18

JuveSissoko je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Bogami se vi drzite Krafta i Butta pa pogledajte kakav je gol primila ona rupa Neuer :lol:

[youtube][/youtube]
jel ovo najdalji gol u BL?? sjecam se da je nesto Diego zabio sa 62 metra ili tako nekako, al ovo je izgleda rekord :lol:
Jeste, zvanično je najdalji gol BL-a. Georgios Tzavellas je imao čast zabiti prvi gol Eintrachta uopće u 2011. godini, prvi svoj gol u Bundesligi otkako je ljetos stigao iz Panioniosa.

Golovi iz najveće daljine u Bundesligi:

73 metara – Georgios Tzavellas (Eintracht), protiv Schalkea, 12. marta 2011. godine
70 metara – Klaus Allofs (Köln), protiv Bayera, 1986.
62 metra – Diego (Werder), protiv Allemanije Aachen, 2007.
52,1 metar – Alex Alves (Hertha), protiv Kölna, 2000.
52 metra – Fabian Ernst (Werder), 2002.
Sent from my Philips Smart TV.

eurofighter typhoon
Kontakt:

Post Postao/la eurofighter typhoon » 13 mar 2011, 11:53

Pola dana trazit stranicu za gledanje bayerna 2 E
Naci je i pokust se logovat 1 E
Vidjeti da hamburg gubi 4:0 NEPROCJENJIVO....neke se stvari ne mogu kupiti novcem :lol: :lol: :lol:
trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"

LOVE BVB
Kontakt:

Post Postao/la LOVE BVB » 13 mar 2011, 13:13

Riberyju pripisan Westermannov autogol

Premda se ne čini logičnim, Njemačka nogometna liga (DFL) pripisala je šesti pogodak Bayerna u domaćoj pobjedi (6-0) nad HSV-om u dvoboju 26. bundesligaškog kola Francku Riberyju...

Nakon što napravio dar-mar na lijevoj strani 16-erca predriblavši trojicu nogometaša, Francuz je loptu s gol-aut-linije vratio prema sredini igrališta, te se ona od noge Heika Westermanna odbila u mrežu.

Iako do gola ne bi došlo da stoper HSV-a nije postavio nogu, četvrti sudac Christian Schössling u svom je izvještaju gol pripisao Riberyju opravdavši svoju odluku Westermannovom nesvjesnom obrambenom reakcijom.

Ribery je tako na utakmici službeno zabio dva gola. Ukupno je ove sezone u 18 prvenstvenih nastupa skupio četiri gola.

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 13 mar 2011, 13:42

eurofighter typhoon je napisao/la:ako pobijede intera ima da im spomenik podignem :lol: :lol: :lol:
Aaa,dobar si covjek vidim da cjenis VELIKANE :D
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 13 mar 2011, 13:46

JuveSissoko je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Bogami se vi drzite Krafta i Butta pa pogledajte kakav je gol primila ona rupa Neuer :lol:

[youtube][/youtube]
jel ovo najdalji gol u BL?? sjecam se da je nesto Diego zabio sa 62 metra ili tako nekako, al ovo je izgleda rekord :lol:
Smijesan gol :D ....a i ja mislim da je diego 62-63 metra dao gol slican ovome :D
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 13 mar 2011, 16:02

Fink ? :lol: :lol:
BvB Echte Liebe !!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 mar 2011, 17:22

Bayernovi navijači protestovali protiv otkaza Van Gaalu

Jedna je policajka povrijeđena tokom protesta stotinjak Bayernovih navijača koji su uoči subotnje utakmice protiv HSV-a odlučili izraziti svoju ljutnju zbog otkaza treneru Louisu van Gaalu.

lMinhenska je policija objavila kako su se izgrednici sukobili s otprilike 300 čuvara reda, a policajka je stradala u metežu koji je nastao kad su huligani pokušali doći do prostora gdje su bili navijači HSV-a.

Navijači su skandirali "Uprava van" i "Hoćemo razgovarati s upravom", poručivši na taj način da podržavaju Van Gaala koji će, odlučeno je, na kraju ove sezone morati napustiti Allianz Arenu. Bayernov je glasnogovornik najavio kako će izvršni predsjednik kluba Karl-Heinz Rummenigge u ponedjeljak primiti predstavnike navijača kako bi saslušao njihove argumente.

Bayern se subotnjom uvjerljivom pobjedom protiv HSV-a (6-0) u 26. kolu Bundeslige vratio u utrku za treće mjesto koje vodi u Ligu prvaka iduće sezone.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

eurofighter typhoon
Kontakt:

Post Postao/la eurofighter typhoon » 13 mar 2011, 18:36

šačica huligana zeli ostanak van gaala dok milioni zele njegov odlazak....
Ko je upravu :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol:
trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
Der "TITAN"
Der "KAISER"

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 13 mar 2011, 20:38

Saurman je napisao/la:[URL=http://img848.imageshack.us/i/comm ... .jpg[/img]

Uploaded with ImageShack.us[/url]

Mislim da Bayern godišnje izdvaja oko 120-130 mil za plate igrača..
A sta je tacno ovo tj o cemu govori ova tabela, da neko kaze ako nije problem i kolko je tacna (siguena ) ? ;)
Razumijes ti mene burazere moj :)

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 13 mar 2011, 23:57

Košarkaši Bayerna se vratili u prvu Bundesligu nakon 1989. godine
slika

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 14 mar 2011, 10:35

Sutra protiv Intera... Ko će igrati prvi tim?! Vidim da za njih neće igrati Motta, možda ni Lucio, Milito od ranije ne igra... Bez Motte čini mi se da će im sredina biti slabija... vjerovatno će Pandev igrati...

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 14 mar 2011, 11:37

Koji sam ja pechvogel :( , propustim možda najbolju utakmicu Bayerna (seit ewigkeit).

Raduje me ovo razbijanje protivnika, sad mogu komotnije gledati okršaj protiv Intera.
Kod zadnja 3 poraza me vise brinula loša igra nego rezultati.
Vom Jäger zum Gejagten

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 14 mar 2011, 11:53

davud87 je napisao/la:Sutra protiv Intera... Ko će igrati prvi tim?! Vidim da za njih neće igrati Motta, možda ni Lucio, Milito od ranije ne igra... Bez Motte čini mi se da će im sredina biti slabija... vjerovatno će Pandev igrati...
ko god bude igrao izgubit cete ne sekiraj se :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 14 mar 2011, 11:57

amell je napisao/la:
davud87 je napisao/la:Sutra protiv Intera... Ko će igrati prvi tim?! Vidim da za njih neće igrati Motta, možda ni Lucio, Milito od ranije ne igra... Bez Motte čini mi se da će im sredina biti slabija... vjerovatno će Pandev igrati...
ko god bude igrao izgubit cete ne sekiraj se :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ne razumijem te dečko...

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 14 mar 2011, 12:07

Evo čitam vijesti iz Milana, Leonardo je pozvao sve igrače Intera...
Diego Milito, Walter Samuel i David Suazo su trenirali van ekipe, rekreativno i preventivno da održe formu.
Esteban Cambiasso, Cristian Chivu i Thiago Motta su trenirali regularno sa ekipom, dok su poseban program imali Lucio (teretana), Maicon (termoterapija), Andrea Ranocchia (modrice) and Javier Zanetti (poseban program). U ekipu su također uključeni i Giampaolo Pazzini i Simone Dell'Agnello, kao neki momci iz mladog pogona...

Leonardo se pravo naoštrio, ali im mi poručujemo

slika

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 14 mar 2011, 12:37

porucuj ti sta hoces ima da vas izdominiramo na vasoj njivi,bit cete izblamirani 8-) :lol: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 14 mar 2011, 14:49

Jel se sad opet lakše diše? Ćemo samo do utorka dizati svoje u nebesa? E to su pitanja i odgovori koji muće Bayernove navijaće nakon svake tekme.

Da razvalili smo HSV i tu pobjedu sigurno netreba omalovažavati. No kako je HSV u kurcu, možda i najslabija momčad BUNDESLIGE zbog svog raspada u ovom trenutku, isto tako netreba niti "previše" drkati zbog ove pobjede, te netreba donositi krive zaključke, niti misliti da je sve sada opet u redu. Ovo je sada bio znak da mi možemo i da postoji jako mala šansa da spasimo sezonu te uđemo u tu toliko bitnu LP. Spušimo li od Intera, sve će opet biti pod starom - NIŠTA NEVALJA. Sva sreća da je Hannover kiksao, a i u neku ruku dobro je da je Leverkusen dobio Mainza, pa su nam bar njih skinuli s kurca...

Svim igračima sada treba skinuti kapu i reč samo tako dalje. Isto tako van Gaal nebi bio van Gaal da i dalje ne radi po svome! Da smo htjeli nismo mogli izvesti ofenzivniju postavu na teren :mrgreen:

Treba napomenuti da je ovo Lahmu 100 tekma zaredom 8-) Te isto tako da je ovo petnaesti, da dobro ste pročitali, petnaesti štoperski par Bayerna u samo 26 utakmica BUNDESLIGE u ovoj sezoni! :shock:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

eurofighter typhoon
Kontakt:

Post Postao/la eurofighter typhoon » 14 mar 2011, 15:08

Luca.Toni je napisao/la:
Saurman je napisao/la:[URL=http://img848.imageshack.us/i/comm ... .jpg[/img]

Uploaded with ImageShack.us[/url]

Mislim da Bayern godišnje izdvaja oko 120-130 mil za plate igrača..
A sta je tacno ovo tj o cemu govori ova tabela, da neko kaze ako nije problem i kolko je tacna (siguena ) ? ;)
mislim da je ovo dobit od marketinga ;)
Der "TITAN"
Der "KAISER"

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 14 mar 2011, 15:52

nisam gledao tekmu protiv HSV-a moze li mi neko napisat kako su funkcionirali van buyten i luis gustavo na terenu kao dva stopera te pranjic i lam,,da li ce i protiv intera biti ista stoperska postavka..
VOLIM BAYERN

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 14 mar 2011, 15:57

isakovich je napisao/la:nisam gledao tekmu protiv HSV-a moze li mi neko napisat kako su funkcionirali van buyten i luis gustavo na terenu kao dva stopera te pranjic i lam,,da li ce i protiv intera biti ista stoperska postavka..
To ti ništa neznači, ak ti neko napiše jer smo igrali protiv ovakvog HSV-a ;)

Da velim nekaj vezano za tekmu sa Interom. Ja sam prvu tekmu bio više nervozniji nego kad smo igrali finale, a sutra će biti još gore. Realno gledajući šanse su 50/50 i ja neću bit previše pametan ako sada kažem da onih 0:1 iz prve tekme nedaje nikakvu težinu ovoj tekmi. Ja na to gledam kao da se prva tekma nije igrala i da će se u ovoj odlučiti o svemu bez obzira kaj mi na aggregate vodimo 1:0. Rani gol Intera sve mjenja, a mi smo profesionalci kad se radi oprimanju ranog ili ti prvog pogotka. Mi ćemo opet napast i Interu će biti lakše neg u prvoj tekmi. Sad je samo pitanje dal će LvG igrati "taktički pametno" sa L. Gustavom u sredini terena koji će fatati Sneijdera il će grlom u jagode sa Kroosom i Schweinijem pa kaj bude. Obje opcije su moguće i ja neznam koja bi bila bolja...Kao što sami znate mi obranu kako god izgledala formacija, nebumo igrali ;)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.