Slazete se u jednom ali neslazete u drugom ! Rooney bi ostao i totalno je drugaciji od Torresa, to se vidi po pristupu na utakmicama. Mozes opovrgavati to koliko god zelis ali to je cinjenica.polga je napisao/la:Ma nee, nije Rooney smece od covjeka.haxonja je napisao/la: Eto vam, i Rooney nije Torres to budite sigurni, Torres je smece od covjeka! Nema potrebe za ovim pricati!
Sta mislis, da mu United nije ponudio ovaj novi petogodisnji ugovor, i ogromnu sedmicnu placu, da li bi on ostao?
Onda, sta mislis da se United nalazio u Liverpoolovoj situaciji tokom januara, kada je Torres odlucio otici. Sta mislis da li bi Rooney izasao u javnost i javno rekao nesto tipa: ''Obozavam ovaj klub, i bez obzira na veliku krizu, ja cu ovdje ostati, i igrati sve dok me vise ne budu zeljeli u klubu.'' ?
Ja cu ti reci. Ne bi. On to nikad ne bi uradio, jer nije takav tip covjeka, vec je poput 90% danasnjih umisljenih zvijezda.
Ali slazemo se u jednom. Torres jeste smece od covjeka.
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Marin Čilić - najozbiljnijered devil88 je napisao/la:Ko ti je rodjak ako nije tajna hahahTed Mosby je napisao/la:Ma kakvi mediji, poznati su po izmišljanju vijesti samo da se prodaju. Tako su jednom izmislili i interwiev s mojim rođakom, ma svaki mediji su taki
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Ma slazem se da oni svi idu za parama i to, ali mogao Rooney ne podpisati ugovor sa Unitedom i kraj price i na ljeto bi ga gledali negdje drugo. Samo u necemu se slazem sa njim kada mu nesto nije stimala, a to je da je zelio da United nastavi ulagati u igrace da se pravi jos jaci tim.polga je napisao/la:Ma nee, nije Rooney smece od covjeka.haxonja je napisao/la: Eto vam, i Rooney nije Torres to budite sigurni, Torres je smece od covjeka! Nema potrebe za ovim pricati!
Sta mislis, da mu United nije ponudio ovaj novi petogodisnji ugovor, i ogromnu sedmicnu placu, da li bi on ostao?
Onda, sta mislis da se United nalazio u Liverpoolovoj situaciji tokom januara, kada je Torres odlucio otici. Sta mislis da li bi Rooney izasao u javnost i javno rekao nesto tipa: ''Obozavam ovaj klub, i bez obzira na veliku krizu, ja cu ovdje ostati, i igrati sve dok me vise ne budu zeljeli u klubu.'' ?
Ja cu ti reci. Ne bi. On to nikad ne bi uradio, jer nije takav tip covjeka, vec je poput 90% danasnjih umisljenih zvijezda.
Sto Stivi nikad nije otisao ili Giggs ili Scholes.. britanac i spanac su kao dan i noc!
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
Rooney jest smece od covjeka, sta reci o liku koji vara zenu dok je ova trudna? Ali cinjenica je da uvijek daje 100% na terenu. Nakon ovih problema oko ugovora bori se jos vise. Tako da tu nema problema. Siguran sam da ostaje.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
E pa, to je jedna od njegovih pozitivnih vrlina. Da ne mijesa igre na terenu sa onim van terena.Cartman je napisao/la:Rooney jest smece od covjeka, sta reci o liku koji vara zenu dok je ova trudna? Ali cinjenica je da uvijek daje 100% na terenu. Nakon ovih problema oko ugovora bori se jos vise. Tako da tu nema problema. Siguran sam da ostaje.
Takav je bio i Mascherano. OK, zelio je otici, i otisao je na bezobrazan nacin, ali da jeste davao 110% na terenu stalno, a pogotovo u tom periodu kada je bio blizu Barce, jeste.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
Ferguson: Ne trebamo se bojati Barcelone
Menadžer Manchester Uniteda Alex Ferguson izbjegavao je posljednjih dana davati izjave medijima, ali se u međuvremenu u potpunosti vratio u formu. U subotu je, nakon pobjede protiv Arsenala u FA Cupu (2-0), ustvrdio kako se nimalo ne boji mogućeg okršaja s Barcelonom...
Katalonski je div momčad koju će vjerojatno svi htjeti izbjeći u ždrijebu četvrtfinala Lige prvaka, ali ne i Ferguson. Naravno, ukoliko uopće dođe do četvrtfinala budući da prije toga mora na Old Traffordu izbaciti Marseille, protiv kojeg je odigrao 0-0 u prvoj utakmici. I dok je trener Tottenhama Harry Redknapp javno priznao da ne želi igrati protiv Barcelone, Ferguson je poručio da ni on ni njegovi igrači nisu uplašeni mogućnošću dvoboja protiv "blaugrane". Ipak, ni škotski stručnjak ne taji da je impresioniran stilom igre Guardioline momčadi.
- Barcelona je ove sezone odigrala dvije utakmice na Camp Nouu, protiv Real Madrida i Arsenala, kojima je osvojila sve i mislim da će svaki trener na to obratiti pažnju. Mi imamo puno iskustva s Barcelonom jer smo igrali protiv nje nekoliko puta zadnjih godina i mislim da su i oni svjesni da možemo biti konkurentni i da ćemo imati šanse protiv njih. Katkad možeš usaditi smrtni strah u svoje nogometaše kad za to nema potrebe. Važno je biti svjestan vlastite snage, a mi znamo da smo dobri - rekao je Ferguson, a onda se ipak okrenuo onome što je pred njim.
- Prerano je misliti o Barceloni. Još nismo došli do nje i zato nije dobro govoriti da želiš izbjeći ovoga ili onoga. Sada moramo brinuti o Marseilleu i na njega usmjeriti svu svoju pažnju u utorak. Prva je utakmica bila očajna, uživao sam u atmosferi na Velodromeu, ali ne i u igri. Siguran sam da će u utorak biti bolje - dodao je Škot.
Menadžer Manchester Uniteda Alex Ferguson izbjegavao je posljednjih dana davati izjave medijima, ali se u međuvremenu u potpunosti vratio u formu. U subotu je, nakon pobjede protiv Arsenala u FA Cupu (2-0), ustvrdio kako se nimalo ne boji mogućeg okršaja s Barcelonom...
Katalonski je div momčad koju će vjerojatno svi htjeti izbjeći u ždrijebu četvrtfinala Lige prvaka, ali ne i Ferguson. Naravno, ukoliko uopće dođe do četvrtfinala budući da prije toga mora na Old Traffordu izbaciti Marseille, protiv kojeg je odigrao 0-0 u prvoj utakmici. I dok je trener Tottenhama Harry Redknapp javno priznao da ne želi igrati protiv Barcelone, Ferguson je poručio da ni on ni njegovi igrači nisu uplašeni mogućnošću dvoboja protiv "blaugrane". Ipak, ni škotski stručnjak ne taji da je impresioniran stilom igre Guardioline momčadi.
- Barcelona je ove sezone odigrala dvije utakmice na Camp Nouu, protiv Real Madrida i Arsenala, kojima je osvojila sve i mislim da će svaki trener na to obratiti pažnju. Mi imamo puno iskustva s Barcelonom jer smo igrali protiv nje nekoliko puta zadnjih godina i mislim da su i oni svjesni da možemo biti konkurentni i da ćemo imati šanse protiv njih. Katkad možeš usaditi smrtni strah u svoje nogometaše kad za to nema potrebe. Važno je biti svjestan vlastite snage, a mi znamo da smo dobri - rekao je Ferguson, a onda se ipak okrenuo onome što je pred njim.
- Prerano je misliti o Barceloni. Još nismo došli do nje i zato nije dobro govoriti da želiš izbjeći ovoga ili onoga. Sada moramo brinuti o Marseilleu i na njega usmjeriti svu svoju pažnju u utorak. Prva je utakmica bila očajna, uživao sam u atmosferi na Velodromeu, ali ne i u igri. Siguran sam da će u utorak biti bolje - dodao je Škot.
Ovo me nimalo ne bi iznenadilo.haxonja je napisao/la:Nani is in line to make an early return from injury at Manchester United.

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
LJUDINA !Cartman je napisao/la:Rooney jest smece od covjeka, sta reci o liku koji vara zenu dok je ova trudna? Ali cinjenica je da uvijek daje 100% na terenu. Nakon ovih problema oko ugovora bori se jos vise. Tako da tu nema problema. Siguran sam da ostaje.

Salim se naravno. Nema karakter da kaze NE covjek, jbga.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- Thunderstruck
- Kontakt:
To će biti potpuno druga ekipa u odnosu na ovu dosadašnju.Trasimaco je napisao/la: Ovo me nimalo ne bi iznenadilo.Ja jednostavno ne mogu iscekati da vidim glavna krila zdrava i da igraju zajedno. Potpuno drugacija slika od svega sto se moglo vidjeti ove sezone. Kontra ce postati bar duplo brza s njima dvojicom. Hernandez i Rooney ce pored njih ciniti zaista strasan napad.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Pa samo kada pogledasThunderstruck je napisao/la:To će biti potpuno druga ekipa u odnosu na ovu dosadašnju.Trasimaco je napisao/la: Ovo me nimalo ne bi iznenadilo.Ja jednostavno ne mogu iscekati da vidim glavna krila zdrava i da igraju zajedno. Potpuno drugacija slika od svega sto se moglo vidjeti ove sezone. Kontra ce postati bar duplo brza s njima dvojicom. Hernandez i Rooney ce pored njih ciniti zaista strasan napad.
Valencia Anderson Scholes Nani
Chica Rooney
Dobar sastav, mislim da je Fergie jucer uspio pokazati da braca Da Silva mogu na krilima igrati!
zanimljiva odluka jucer Fergusona iskreno bio sam sumnjicav da ce odigrati dobrohaxonja je napisao/la:Pa samo kada pogledasThunderstruck je napisao/la:To će biti potpuno druga ekipa u odnosu na ovu dosadašnju.Trasimaco je napisao/la: Ovo me nimalo ne bi iznenadilo.Ja jednostavno ne mogu iscekati da vidim glavna krila zdrava i da igraju zajedno. Potpuno drugacija slika od svega sto se moglo vidjeti ove sezone. Kontra ce postati bar duplo brza s njima dvojicom. Hernandez i Rooney ce pored njih ciniti zaista strasan napad.
Valencia Anderson Scholes Nani
Chica Rooney
Dobar sastav, mislim da je Fergie jucer uspio pokazati da braca Da Silva mogu na krilima igrati!

IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
- red devil88
- Kontakt:
Ma vjerujem samo m einterosovaloTed Mosby je napisao/la:Marin Čilić - najozbiljnijered devil88 je napisao/la:Ko ti je rodjak ako nije tajna hahahTed Mosby je napisao/la:Ma kakvi mediji, poznati su po izmišljanju vijesti samo da se prodaju. Tako su jednom izmislili i interwiev s mojim rođakom, ma svaki mediji su taki

Glory Glory Man United !!! 

Zaista ce biti drugacije. Samo ono sto je stvarno neophodno je da sredina terena bar malo podigne nivo igre (sto znam da mogu) i da ne uprska sve sto napad uradi. Prvo poluvrijeme protiv Bayerna na OT prosle sezone je nesto sto ocekujem nekoliko puta do kraja ove sezone. Tu se vidjela sva moc koju napad Uniteda ima sa ovim krilima, iako je Rooney igrao na jednoj nozi.Thunderstruck je napisao/la:To će biti potpuno druga ekipa u odnosu na ovu dosadašnju.

Ovu sliku imam na desktopu vec gotovo godinu dana. WINGS

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Zbog ovakvih stvari United pobjedjuje, Fergie samo im daje samopouzadnje da mogu sto hoce i da to trebaju uraditi, psihologija je bitna stvar nogometa!LOVE BVB je napisao/la:Ferguson: Ne trebamo se bojati Barcelone
haxonja je napisao/la:Zbog ovakvih stvari United pobjedjuje, Fergie samo im daje samopouzadnje da mogu sto hoce i da to trebaju uraditi, psihologija je bitna stvar nogometa!LOVE BVB je napisao/la:Ferguson: Ne trebamo se bojati Barcelone
slazem se,zbog toga je najbolji treer na svijetu
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Zasto bi Runi bio smece? Zato sto trazi vise para od Jenkija koji mlati strahovitu lovu na racun Mancester Junajteda!?? Da mu je uzeo duplo od ovog sto ima, ne bih rek'o da je smece, NAPROTIV,... On je jedan od onih koji klubu donose novac, dosta vise nego sto dobija natrag. Sad bi kao bio 'ljudina' da ima manju platu, a da Jenki gomila svoje bogatstvo. Ne bi bio ljudina, bio bi kreten.polga je napisao/la:Ma nee, nije Rooney smece od covjeka.haxonja je napisao/la: Eto vam, i Rooney nije Torres to budite sigurni, Torres je smece od covjeka! Nema potrebe za ovim pricati!
Zasto bi dav'o takvu izjavu!? On je 'navijac' (los primjer navijaca, al' eto) Evertona, a u Mancester je dos'o da bi napravio dobru karijeru i zaradio puno novca. Mozda on ima 10% ljubavi prema klubu, al' 90% otpada na uspjehe i lovu. Ako nije zadovoljan uspjesima ili lovom, logicno je da ce traziti da ide. Zbog toga nije smece, NAPROTIV,.. On je racionalan, a likovi kao Gigs su LEGENDE. Dakle, Runi nije smece, nije ni legenda, on je racionalan covjek (makar kad je ova tema u pitanju).
Tores takodjer nije smece, NAPROTIV,... On je vatreni navijac Atletika i svoj karakter je pokaz'o kada nije htio preci u Barsu i Real,.. Time je pokaz'o da je dobar navijac Atletika, ali ne i legenda, jer da je legenda, ne bi ni is'o iz Atletika. U Liverpul je dos'o radi love i uspjeha. Sa lovom je bio zadovoljan, ali sa uspjehom nije. Sasvim je logicno da je na kraju otis'o. Zbog toga ne moze biti smece, NAPROTIV,... Napravio je logican i racionalan potez. Dzerard je legenda Liverpula.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Sasvim realan post i tacan.Valencia je napisao/la:Zasto bi Runi bio smece? Zato sto trazi vise para od Jenkija koji mlati strahovitu lovu na racun Mancester Junajteda!?? Da mu je uzeo duplo od ovog sto ima, ne bih rek'o da je smece, NAPROTIV,... On je jedan od onih koji klubu donose novac, dosta vise nego sto dobija natrag. Sad bi kao bio 'ljudina' da ima manju platu, a da Jenki gomila svoje bogatstvo. Ne bi bio ljudina, bio bi kreten.polga je napisao/la:Ma nee, nije Rooney smece od covjeka.haxonja je napisao/la: Eto vam, i Rooney nije Torres to budite sigurni, Torres je smece od covjeka! Nema potrebe za ovim pricati!
Zasto bi dav'o takvu izjavu!? On je 'navijac' (los primjer navijaca, al' eto) Evertona, a u Mancester je dos'o da bi napravio dobru karijeru i zaradio puno novca. Mozda on ima 10% ljubavi prema klubu, al' 90% otpada na uspjehe i lovu. Ako nije zadovoljan uspjesima ili lovom, logicno je da ce traziti da ide. Zbog toga nije smece, NAPROTIV,.. On je racionalan, a likovi kao Gigs su LEGENDE. Dakle, Runi nije smece, nije ni legenda, on je racionalan covjek (makar kad je ova tema u pitanju).
Tores takodjer nije smece, NAPROTIV,... On je vatreni navijac Atletika i svoj karakter je pokaz'o kada nije htio preci u Barsu i Real,.. Time je pokaz'o da je dobar navijac Atletika, ali ne i legenda, jer da je legenda, ne bi ni is'o iz Atletika. U Liverpul je dos'o radi love i uspjeha. Sa lovom je bio zadovoljan, ali sa uspjehom nije. Sasvim je logicno da je na kraju otis'o. Zbog toga ne moze biti smece, NAPROTIV,... Napravio je logican i racionalan potez. Dzerard je legenda Liverpula.
Čestitke na pobjedi, Morrison dao dva gola, drugi je bio fantastičan. Na utakmici bilo četiri crvena kartona (po dva na obje strane), tako da se igralo 8vs8 

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- majestic24
- Kontakt:
Hehe,od malih nogu odmah ih treba uciti kako se derbi igraCarlo je napisao/la:Čestitke na pobjedi, Morrison dao dva gola, drugi je bio fantastičan. Na utakmici bilo četiri crvena kartona (po dva na obje strane), tako da se igralo 8vs8

GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Bilo je još sukoba na terenu tj. realno gledajući trebalo se igrati 5 vs 5, al' sudija neki blentomajestic24 je napisao/la:Hehe,od malih nogu odmah ih treba uciti kako se derbi igraCarlo je napisao/la:Čestitke na pobjedi, Morrison dao dva gola, drugi je bio fantastičan. Na utakmici bilo četiri crvena kartona (po dva na obje strane), tako da se igralo 8vs8![]()
![]()

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.