Yebo te dan, pa ovo bi Sasa Matic svirao kao ofsajd

Yebo te dan, pa ovo bi Sasa Matic svirao kao ofsajd
Igrali smo kući isto koliko i tvoje smrdljivo sarajevoscudetto89 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 21:03Jel te stid javljati se uopste jel???
Ne citiraj me ionako sam poludio, hocete na guzove jel, objasni mi koliko ste kola igrali kuci, a na strani koliko ?????????
**** turcine aaaa, kod vas sve moze stojati, od ratka pa ne znam do cega , mi ne mozemo aaaaa???
Ovo je BIH!!!!
Dobro zapamtite ovo!
**** BORAC I BANJA LUKU !!!!!!![]()
Mama ti je ****, **** te kroz usta vise.Meraak1921 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 21:04Sa istoka jos odjekuju aplauzi za Milosa Gigovica, ah ta bordo qrva, bas je qravela
Vidjećemo šta će biti kad budete igrali u BL.MostarskiBijeli1 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 21:00Pitamo se i mi neštoPirke je napisao/la: ↑18 okt 2023, 20:58Ne pitate se vi...MostarskiBijeli1 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 20:42Do kraja ovog mjesta dolazimo na prvo mjesto i tu ostajemo do kraja sezone![]()
Kvalitetom ste daleko iznad Borca, ali nemate Vicu.
Sta ti je smijesno jado jadniMeraak1921 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 21:00Hahahahaha jufkice u pravom smislu rijeci.. kakvi panjevi u pm, daj jos 3 miliona Mirvaaaa
Haj tišina, dobili ste svoju porciju prošlu utakmicu.Meraak1921 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 21:04Sa istoka jos odjekuju aplauzi za Milosa Gigovica, ah ta bordo qrva, bas je qravela
A sto visis na temi smrdljivog sarajeva izginula ti dabogda familija do 6.koljena bogalju jedan raspaliAvantiBL je napisao/la: ↑18 okt 2023, 21:05Igrali smo kući isto koliko i tvoje smrdljivo sarajevoscudetto89 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 21:03Jel te stid javljati se uopste jel???
Ne citiraj me ionako sam poludio, hocete na guzove jel, objasni mi koliko ste kola igrali kuci, a na strani koliko ?????????
**** turcine aaaa, kod vas sve moze stojati, od ratka pa ne znam do cega , mi ne mozemo aaaaa???
Ovo je BIH!!!!
Dobro zapamtite ovo!
**** BORAC I BANJA LUKU !!!!!!![]()
On ti je najveci cetnik. Dok je čovjek pobjegulja od zakona četo je veliki
Sta ce on okrenut skupljao od pocetka sezone da kupi kartu za derbi to mu jedina tekma na koju je otisaoTrofejiSuTu je napisao/la: ↑18 okt 2023, 21:06Sta ti je smijesno jado jadniMeraak1921 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 21:00Hahahahaha jufkice u pravom smislu rijeci.. kakvi panjevi u pm, daj jos 3 miliona Mirvaaaa
Okreni broj,koju markicu ubaci da se skupi za vode
Imas se obraza javiti i slaviti sto smo uzeli bod
Mislim da je bio penal za Borac pred sami kraj.
Yebem ti mrtve tebi i svima na stadionu.
Ja bih izdvojio onu gdje ti je bem sestru.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.