Lik piše o vođenju utakmica Ivanovića i kako u zandjim četvrtinama gubi prenost nakon velike prednosti , onda pravi trostruke ili četverostruke izmjene . Da budem iskren odavno nisam sličan teskt pročitao . Napisao je "ona" trojka Mirotića .Sanfrancisco je napisao/la: ↑15 okt 2023, 20:44Ma ne pada mi na pamet da ga citam do kraja.VensanKasel je napisao/la: ↑15 okt 2023, 20:16https://sportklub.n1info.rs/posts/deja- ... vika-staraSanfrancisco je napisao/la: ↑13 okt 2023, 21:21
Ma sve ok, nema veze...u pravu si za tu seriju od 13:0, ali svaki put kad je takva serija, Zvezdi se svira nekoliko faulova u napadu(nepropisno postavljen blok)![]()
Jesi li pročitao ovaj tekst ?
U startu se vidi da je nedobronamjeran i iskreiran tekst, koji je pisao neki grobarski novinar vjerovatno. Pominje trojku Mirotica, a ne pominje da je bila neregularna.
Uostalom, tek je 2.kolo i ovakva prica je bas nebulozna za ovaj period EL takmicenja.
Euroleague 2023/2024
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- VensanKasel
- Kontakt:
Re: Euroleague 2023/2024
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
- Kontakt:
Pa zar nije i Obradovic imao pregrst takvih utakmica u EL, pa je nastavio i sad protiv Studentskog Centra , pa niko ne pise o tome nasiroko, nego se uhvatili Ivanovica. Sacekajte ljudi, tek je 2.kolo, imacete kad da kritikujete(ne odnosi se na tebe, nego na dezurne kriticare i kvazi novinare).
Sportski pozdrav !!!
Sportski pozdrav !!!
- VensanKasel
- Kontakt:
Kako ofanzivni skokovi Barcelone ubiše Partizan ...
Grimau mi nikako ne ulijeva povjerenje da Barca sa njim može do npr. titule u Euroligi
- kraljttbvb
- Kontakt:
I ja sam se veceras iznenadio kako fino igraju, obzirom da je neko neki dan ovde pisao kako su loši.
Pravo dobar protok lopte, jako cesto im u napadu ostane slobodan igrač na šutu za 3 poena. A o skokovima u napadu ne treba ni pričati. Par puta su imali po 3 napada zaredom, jer svaki put skoče i pokupe loptu...
To što mu je frizura katastrofa, neću komentarisati

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Igraju igrači super,ali mi on nekako nije baš za ove uloge,ko zna,mozda i pogriješim
I komentator spomenu to oko frizure,valjda se ne sjeća da je istu imao i dok je bio igračkraljttbvb je napisao/la: ↑17 okt 2023, 22:16I ja sam se veceras iznenadio kako fino igraju, obzirom da je neko neki dan ovde pisao kako su loši.
Pravo dobar protok lopte, jako cesto im u napadu ostane slobodan igrač na šutu za 3 poena. A o skokovima u napadu ne treba ni pričati. Par puta su imali po 3 napada zaredom, jer svaki put skoče i pokupe loptu...
To što mu je frizura katastrofa, neću komentarisati![]()
Komentatori su cudofilip13 je napisao/la: ↑17 okt 2023, 22:22I komentator spomenu to oko frizure,valjda se ne sjeća da je istu imao i dok je bio igračkraljttbvb je napisao/la: ↑17 okt 2023, 22:16I ja sam se veceras iznenadio kako fino igraju, obzirom da je neko neki dan ovde pisao kako su loši.

- kraljttbvb
- Kontakt:
Inače ovi što sjede za zapisničkim stolom i rade sa VAR-om nesposobni na kvadrat.
I na tekmi Partizan - Barsa, a i sad Olimpija - Olympiacos, sudije im crtaju sta hoce, ovi isto mutavi. De kaže drugu kameru bližu igraču, ovaj 100 kamera promijeni, samo nikako da ubode onu koju sudije hoce
I u Milanu mu sad govore de frame prije šuta, da vide je li isteklo vrijeme za napad, ovaj ide naprijed sa snimkama i prikazuje kako lopta ulazi u kos
I na tekmi Partizan - Barsa, a i sad Olimpija - Olympiacos, sudije im crtaju sta hoce, ovi isto mutavi. De kaže drugu kameru bližu igraču, ovaj 100 kamera promijeni, samo nikako da ubode onu koju sudije hoce

I u Milanu mu sad govore de frame prije šuta, da vide je li isteklo vrijeme za napad, ovaj ide naprijed sa snimkama i prikazuje kako lopta ulazi u kos

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- VensanKasel
- Kontakt:
Igraju isto kao i kod Šarasa , nego ih trojke idu pa su dobri rezultati . Protiv Partizana u prvom poluvremenu opalili 20 trojki ...kraljttbvb je napisao/la: ↑17 okt 2023, 22:16I ja sam se veceras iznenadio kako fino igraju, obzirom da je neko neki dan ovde pisao kako su loši.
Sačekati utakmice kad ne bude služio šut, vrlo lako se može desiti da u mjesec dana tri puta izgubi od Reala, najveceg konkurenta i rivala recimo. Rezultat pokriva sve, za sada su u šuterskom ritmu, djeluje fino u Euroligi, ali djelovao je i Fener prošle sezone u prvom dijelu da će prekucati ligu.kraljttbvb je napisao/la: ↑17 okt 2023, 22:16I ja sam se veceras iznenadio kako fino igraju, obzirom da je neko neki dan ovde pisao kako su loši.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
-
- Kontakt:
Kakva igra kembe...pa ozbiljnije ljudi igraju termine
Kako je losa ova ALBA, sta je ovo
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Izgleda da su se precjenili beogradski klubovi.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ova Zvezdina visoka linija je epski cirkus. Svaka cast strucnjaku koji je ovo uspio sastavit, sem Bolomboya niko nije u stanju skocit kako treba.
- JohnCleese
- Kontakt:
Kada super mega giga skupa Zvezda prelazi u Pionir?
Oni ovo svakako igraju onako, zna se koje je takmicenje prioritet
Oni ovo svakako igraju onako, zna se koje je takmicenje prioritet

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Zvezda ole ,ole ---Sudije 

ne igraju isto ,jer je Saras prvo gledao odbranu .Ovo je sada dosta brza kosarka.VensanKasel je napisao/la: ↑18 okt 2023, 00:15Igraju isto kao i kod Šarasa , nego ih trojke idu pa su dobri rezultati . Protiv Partizana u prvom poluvremenu opalili 20 trojki ...kraljttbvb je napisao/la: ↑17 okt 2023, 22:16I ja sam se veceras iznenadio kako fino igraju, obzirom da je neko neki dan ovde pisao kako su loši.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.