FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zašto Udruženje navijača HZ ne pozove na proteste pred zgradu nakaradnog saveza, je li trebamo biti majmuni i preći preko ovoga-trojica u ofsajdu???
Teško bilo šta osim šake. PozzCattivo je napisao/la: ↑18 okt 2023, 21:46Ništa mi od FIFE i UEFE nemamo, ovi ljudi su izabrani na mjesta koja obnašaju. Nije niko tu došao i rekao 'eh od sad ja sjedim u ovoj fotelji'. Šta tu mogu FIFA ili UEFA da urade? Ima statut kako je koji delegat/član izabran i tu završava sva priča.
Ono što mene zanima, ako neko poznaje statut, jeste da li postoji način da se opozove, smijeni ili šta već neko od glavešina i B komponente u bilo kojem dijelu saveza - od obora do komisija.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Mene strah revansa sa Borcem na Kosevu.
Ne sto je Borac jak ( prosjecna ekipa) vec ce sudija navlaciti ,pa se bojim reakcije publike i kakvog prekida.
Samo tako imaju sanse
Nadam se da ce se glave ohladititi ne nasjedati na provokacije,a pobjeda(jaci smo za klasu) tad nece doci u pitanje
Valjda smo nesto naucili.
Ne sto je Borac jak ( prosjecna ekipa) vec ce sudija navlaciti ,pa se bojim reakcije publike i kakvog prekida.
Samo tako imaju sanse
Nadam se da ce se glave ohladititi ne nasjedati na provokacije,a pobjeda(jaci smo za klasu) tad nece doci u pitanje
Valjda smo nesto naucili.
-
- Kontakt:
Kad vidim Marinovica i onog njegovog pomoćnika tacno mi muka dođe koje sve bio trener Sarajeva, još ga i dalje pojedinci nazivaju gospodinom. Ova ciganija da živi još 500 godina oni se ne bi promijenili i dalje žive od laži i mržnje.
https://twitter.com/Milan_Tegeltija
Ko ima twitter profil, bujrum, opletite po ovom ćelavom narkomanu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Bude li ovakvo sudjenju nece zivi izaci iz Sarajeva, taman se liga prekinula zauvijek.
- FKS -
- napoleon72
- Kontakt:
Nece se narod nikad dignut, nikad! Mi smo jadan narod, svima nam je sitni sicar drazi nego opce dobro, pocevsi od ovih balijandera u savezu, pa sve do zadnjeg forumasa ovdje. Jesmo li mi korona titulu proslavili karuselom kroz grad i nekim autobusima, Zelji dzenazu klanjali? Je li Zeljo izasao iz 4R radi para koje su dobili iz saveza? Je li Dzeko i ostali lideri reprezentacije sute da bi imali privilegiju da svoju djecu gurnu na slikanje sa Ronaldom? Jesmo li sutjeli kad je Velez prvi put brutalno pokraden u BL, pa kasnije kad su nas krali ni drugi nisu htjeli stat uz nas? Lokalpatriotizam i licni dobitak nam je duboko u krvi i to se ne moze promijenit preko noci. Sutra ponudi prosjecnom pitaru da bira zeli li jaku i postenu ligu bez ovakvih stvari ili nastavak dubioze al da Zelju izbace u nizi rang, vecina bi prihvatila ovo drugo! Kao i oni za nas uostalom, Velezovci za Zrinjski i obrnuto itd. Bosnjakluk je dijagnoza.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Kad Mirvah suti sto bi se ko drugi bunio,prosli put presutili pa normalno je bilo ocekivati da nas sad opet syebu,i opet ce ako presutimo,samo tiho Mirvicu nek nas klepaju i dalje.
Ma navlacit ce ****, prva prilika ide prekid tekme i to je to.. trszit ce da se isprszne tribine ili sta vec kao da nije prvi put bit nacionalno ugrozen hahaha.... Ne smijemo na teren i to je to
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
bodi123 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 22:10https://twitter.com/Milan_Tegeltija

Blokiro cigan srpski
- feniksptica
- Kontakt:
Sta ces mu rec ?
Evo ti kontakt matea muse...i sta ces mu rec..sta ces promijenit ??
Evo ti kontakt matea muse...i sta ces mu rec..sta ces promijenit ??
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
+1, topnapoleon72 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 22:11Nece se narod nikad dignut, nikad! Mi smo jadan narod, svima nam je sitni sicar drazi nego opce dobro, pocevsi od ovih balijandera u savezu, pa sve do zadnjeg forumasa ovdje. Jesmo li mi korona titulu proslavili karuselom kroz grad i nekim autobusima, Zelji dzenazu klanjali? Je li Zeljo izasao iz 4R radi para koje su dobili iz saveza? Je li Dzeko i ostali lideri reprezentacije sute da bi imali privilegiju da svoju djecu gurnu na slikanje sa Ronaldom? Jesmo li sutjeli kad je Velez prvi put brutalno pokraden u BL, pa kasnije kad su nas krali ni drugi nisu htjeli stat uz nas? Lokalpatriotizam i licni dobitak nam je duboko u krvi i to se ne moze promijenit preko noci. Sutra ponudi prosjecnom pitaru da bira zeli li jaku i postenu ligu bez ovakvih stvari ili nastavak dubioze al da Zelju izbace u nizi rang, vecina bi prihvatila ovo drugo! Kao i oni za nas uostalom, Velezovci za Zrinjski i obrnuto itd. Bosnjakluk je dijagnoza.
Nemam twitter ali prenesite mu da mu želim sve najgore u životu.bodi123 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 22:10https://twitter.com/Milan_Tegeltija
Vjerovatno si u pravu, ali ja bi koliko ujutro sjeo sa upravom Želje napisao zajedničku deklaraciju, pozvao sve ostale klubove da se pridruže i sve argumentirano poslao Uefi. Mi iz glavnog grada moramo biti nosioci aktivnosti i pridruže se vremenom svi ubijeđen sam.napoleon72 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 22:11Nece se narod nikad dignut, nikad! Mi smo jadan narod, svima nam je sitni sicar drazi nego opce dobro, pocevsi od ovih balijandera u savezu, pa sve do zadnjeg forumasa ovdje. Jesmo li mi korona titulu proslavili karuselom kroz grad i nekim autobusima, Zelji dzenazu klanjali? Je li Zeljo izasao iz 4R radi para koje su dobili iz saveza? Je li Dzeko i ostali lideri reprezentacije sute da bi imali privilegiju da svoju djecu gurnu na slikanje sa Ronaldom? Jesmo li sutjeli kad je Velez prvi put brutalno pokraden u BL, pa kasnije kad su nas krali ni drugi nisu htjeli stat uz nas? Lokalpatriotizam i licni dobitak nam je duboko u krvi i to se ne moze promijenit preko noci. Sutra ponudi prosjecnom pitaru da bira zeli li jaku i postenu ligu bez ovakvih stvari ili nastavak dubioze al da Zelju izbace u nizi rang, vecina bi prihvatila ovo drugo! Kao i oni za nas uostalom, Velezovci za Zrinjski i obrnuto itd. Bosnjakluk je dijagnoza.
Angažirati sve uticajne ljude da se skrene pažnja na kriminal u Savezu, pokušati angažovati strane sudije dok se bagra iz saveza ne smijeni.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Koliko mi je žao, krivo i šta sve ne zbog izgubljenih bodova, još više mi je sve to zbog Šahinovića, ove dvije odbrane uz pobjedu bi mu podigle samopouzdanje do maximuma a ovako sve je uništieno zbog debila.
Zao mi je samo sto cemo izgubiti ovakvog trenera jer sumnjam da ce se dugo zadrzati gledajuci ove lakrdije. Bravo momci kapa dole.
-
- Kontakt:
Ova liga nasa je sve gora i gora, bagra mafijaska i u nogomet se upetljala, djaba zivce kidamo kad vidis ocima da te pokrada, da neko izvuce bod, smijesno / tuga
Godinama tako
Godinama tako

Zadnja izmjena: scudetto89, dana/u 18 okt 2023, 22:22, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !
- napoleon72
- Kontakt:
I ja bih, al onda Vico uleti Zelji sa 200 hiljada da im pokriju neke dugove i eto ti price s njihove strane "ma ko vas yebe, slavili ste korona titulu". Ili nama kup neki poklone kao onaj 2021., da su duplu uzeli mozda bi bilo malo vise frke, ovako njima neki pjetlici pucali penale, nama kup, mi najtrofejniji i mozemo prcat Zelju i to je to. Nema ba napretka, nas je prelahko zavadit, svako samo sebe gleda. Isto kad se iz skole bjezi kolektivno pa pet strebera uleti u WC dok ostali izadju pa se vrati na cas. Mladost je istupila iz lige, sto niko nije krenuo za njima? Nece niko.Zeko87 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 22:18Vjerovatno si u pravu, ali ja bi koliko ujutro sjeo sa upravom Želje napisao zajedničku deklaraciju, pozvao sve ostale klubove da se pridruže i sve argumentirano poslao Uefi. Mi iz glavnog grada moramo biti nosioci aktivnosti i pridruže se vremenom svi ubijeđen sam.napoleon72 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 22:11Nece se narod nikad dignut, nikad! Mi smo jadan narod, svima nam je sitni sicar drazi nego opce dobro, pocevsi od ovih balijandera u savezu, pa sve do zadnjeg forumasa ovdje. Jesmo li mi korona titulu proslavili karuselom kroz grad i nekim autobusima, Zelji dzenazu klanjali? Je li Zeljo izasao iz 4R radi para koje su dobili iz saveza? Je li Dzeko i ostali lideri reprezentacije sute da bi imali privilegiju da svoju djecu gurnu na slikanje sa Ronaldom? Jesmo li sutjeli kad je Velez prvi put brutalno pokraden u BL, pa kasnije kad su nas krali ni drugi nisu htjeli stat uz nas? Lokalpatriotizam i licni dobitak nam je duboko u krvi i to se ne moze promijenit preko noci. Sutra ponudi prosjecnom pitaru da bira zeli li jaku i postenu ligu bez ovakvih stvari ili nastavak dubioze al da Zelju izbace u nizi rang, vecina bi prihvatila ovo drugo! Kao i oni za nas uostalom, Velezovci za Zrinjski i obrnuto itd. Bosnjakluk je dijagnoza.
Angažirati sve uticajne ljude da se skrene pažnja na kriminal u Savezu, pokušati angažovati strane sudije dok se bagra iz saveza ne smijeni.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Mi kao jedan od najorganizivanijih klubova moramo pokrenuti neke stvari, ako se dobro u to uđe može biti hajra. A barem smo poslije čisti i pred bogom i pred ljudima da smo nešto pokušali.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Da je to samo ofsajd i gol pa bi covjek rekao ok pogriješi, al 32 faula oni 12 , a mi imali vise loptu u posjedu to je nemoguće. Pa kartoni oni su trebali dobiti još 3_4 sigurno, kriteriji faula, prednosti itd itd ubijete ne mozes igrati. Cestitam Rozmanu i ekipi idemo dalje Bravoooo Sarajevooo
Trenutno korisnika/ca: bvsic, nedimmmm1337, pierce, Proximic, svemalim1 i 63 gosta.