Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
.
Zadnja izmjena: mirsonetz, dana/u 18 okt 2023, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
Red bi bio i revanš kad bude da se organizuje akcija za Mujkare, sudeci po krpama i parolama slabo se živi od Senadove sise.
- prisonbreak
- Kontakt:
Stidi se.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
.
Zadnja izmjena: mirsonetz, dana/u 18 okt 2023, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
o ovome sam govorio ljudi na sve imaju komentar za granicu ne znaju osim par izuzetaka
- prisonbreak
- Kontakt:
Itekako bi trebao da se stidis. Ismijavati humanitarnu pomoc je samo dno.
Koliko god da ratujemo na jbnom forumu, neke stvari moraju da se postuju.
I opet kazem stidi se.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Smećaru jedan jel te stid?
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Ne mogu da vjerujem da ovdje pojedinci nemaju ni trunke postovanja prema nekom, izvinite Robijasi za predhodni post od momka iz Tz, daj ljudi sta vam je uozbiljite se, mozemo se prepucavati al ne treba pretjerivati.
Vidimo se Robijasi u Zenici i onda do nekih boljih vremema
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
LJUDI SU PREZALOSNI, OVAKVI NECE NI DOC NA BILINO STO JE NAJZALOSNIJEfukara87 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 22:19Ne mogu da vjerujem da ovdje pojedinci nemaju ni trunke postovanja prema nekom, izvinite Robijasi za predhodni post od momka iz Tz, daj ljudi sta vam je uozbiljite se, mozemo se prepucavati al ne treba pretjerivati.
ne moras se izvinjavat ovo je samo jedan pacijent koji je zaluto

Četrnaest Fukareština najavilo invaziju u Černobil, u Zenici alarmantno stanje!
Nakon što su Fukareštine zabranile uplate dan pred utakmicu s ciljem da okupi što više simpatizera Slobode na daleko gostovanje u Zenicu, odziv je bio više nego zadovoljavajući.
Četrnaest Fukareština i vozač kompanije Tom Cat uputit će se u subotu u poslijepodnevnim satima za Zenicu.
Tim povodom obratio se predsjednik, ali zapravo nepredsjednik, Senad Mujkanović koji je istakao:
"Još jedan dokaz koliko ovi momci vole ovaj klub jeste da sam im rentao kombi za ovo gostovanje i dao im džeparac po 200 KM za svakog od njih. Ova ljubav navijača prema klubu je nevjerovatna. Posebno me Joldara fascinira koji svojim prisustvom na mojim poslovnim sastancima uljepšava ambijent. Sretan put želim najboljim navijačima" - rekao je Senad Mujkanović dva dana pred polazak u Zenicu.
Da bi ovaj put prošao kako treba s obzirom da Fukareštine već duži niz vremena izbjegavaju M17, kako kažu zbog lošeg puta, angažovano je i sanitetsko vozilo koje će ispratiti cijelo putovanje iz Tuzle za Zenicu.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
laudrop je napisao/la: ↑18 okt 2023, 22:35
Četrnaest Fukareština najavilo invaziju u Černobil, u Zenici alarmantno stanje!
Nakon što su Fukareštine zabranile uplate dan pred utakmicu s ciljem da okupi što više simpatizera Slobode na daleko gostovanje u Zenicu, odziv je bio više nego zadovoljavajući.
Četrnaest Fukareština i vozač kompanije Tom Cat uputit će se u subotu u poslijepodnevnim satima za Zenicu.
Tim povodom obratio se predsjednik, ali zapravo nepredsjednik, Senad Mujkanović koji je istakao:
"Još jedan dokaz koliko ovi momci vole ovaj klub jeste da sam im rentao kombi za ovo gostovanje i dao im džeparac po 200 KM za svakog od njih. Ova ljubav navijača prema klubu je nevjerovatna. Posebno me Joldara fascinira koji svojim prisustvom na mojim poslovnim sastancima uljepšava ambijent. Sretan put želim najboljim navijačima" - rekao je Senad Mujkanović dva dana pred polazak u Zenicu.
Da bi ovaj put prošao kako treba s obzirom da Fukareštine već duži niz vremena izbjegavaju M17, kako kažu zbog lošeg puta, angažovano je i sanitetsko vozilo koje će ispratiti cijelo putovanje iz Tuzle za Zenicu.

Hhahahahahahaahhaahahahhaahahhahahahahhahaahhahahaah gasiiiiiiiiiiiii motaj kablovee mjesalicuuuu

napokon ce doc na stadion koji ima 4 tribine sto je za ovih gorostasnih 14 ipo momaka prava mala exkurzica. P.S. Ne mislimo mi ovde na prave navijace Slobode nego na ove spematozoide u pokusaju
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
Momci oprostite tek sad viđo za bebanu, bez zezancije kreno sam na foru kao ovo sa zeljom… ali los tajming jbg nije bilo nista lose namjere. 

.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
-
- Kontakt:
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.