Ma daj ba Julardžija fuli loptu na izbijanju i primimo iz te fule gol iz offside i neko ima obraza Šahina kriviti.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
E **** ga sad, onda treba srat po Renanu jer nije zabio ono za 2:0, kao i Trako kad je usrao sa onim pasom.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
+1insegnante je napisao/la: ↑18 okt 2023, 22:06Zašto Udruženje navijača HZ ne pozove na proteste pred zgradu nakaradnog saveza, je li trebamo biti majmuni i preći preko ovoga-trojica u ofsajdu???
Ma Šaha je veceras bio korektan. I ostali su bili. Pa bolan zamisli samo kako je njima na terenu bilo kad sam ja pred tv-om cupao kosu sa glave. Pa grob te **** mozes misliti samo kako je njima, jebu te na tvoje oci, udaraju, psuju i prijete. A sudija, lagano pakaš suti i daje kartone. Za mene su komplet ekipa veceras heroji. Ovaj bod treba racunati kao pobjedu i momcima do kraja dati podrsku. A cetaljima kada dodju na Kosevu pripremiti docek da pamte. Tu pogitivo mislim na zapad i onako fine kulturne psovke upravi genocidne tvorevine.
Sve ispod 20 000 je poraz za nas.
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
+1Sanchez87hz je napisao/la: ↑18 okt 2023, 22:32+1insegnante je napisao/la: ↑18 okt 2023, 22:06Zašto Udruženje navijača HZ ne pozove na proteste pred zgradu nakaradnog saveza, je li trebamo biti majmuni i preći preko ovoga-trojica u ofsajdu???
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
FK Sarajevo samo i dalje ovako, skocentrisite se na sportki dio i nastavite praviti FK Sarajevo jos boljim.
Ovi su prolazni i nisu vrijedni spomena….
Ovi su prolazni i nisu vrijedni spomena….
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Nazalost,moram uputiti dobronamjernu kritiku treneru!
globalno dobro radi i vodi ekipu.
Njegov je uspjeh bod ali i veliki neuspjeh izgubljena
2 ili bolje napisano 2+1=3
Nikako,ali bas nikako nije smio praviti izmjene pri kraju
Tekme.U produžetku svakako.2-3-4 izmjene 3 minuta.
Odmoris odbranu Itd.
Ali na sve to još uvesti Traku kojeg ovde na forumu članovi
Izgleda sada već objektivno”pljuju”,na ovakvoj super
Važnoj utakmici je već diskutabilna odluka!!
Negdje tamo su Balta i Serbercic,Anicic zna ali od stakla
Napravljen.Jest da je taj Trako naša škola,možda je čak i
veoma talentiran,ali vidi se da je izgubljen u svemiru.
P.S.Čini mi se 6 žutih nam kriminalac dade?!
globalno dobro radi i vodi ekipu.
Njegov je uspjeh bod ali i veliki neuspjeh izgubljena
2 ili bolje napisano 2+1=3
Nikako,ali bas nikako nije smio praviti izmjene pri kraju
Tekme.U produžetku svakako.2-3-4 izmjene 3 minuta.
Odmoris odbranu Itd.
Ali na sve to još uvesti Traku kojeg ovde na forumu članovi
Izgleda sada već objektivno”pljuju”,na ovakvoj super
Važnoj utakmici je već diskutabilna odluka!!
Negdje tamo su Balta i Serbercic,Anicic zna ali od stakla
Napravljen.Jest da je taj Trako naša škola,možda je čak i
veoma talentiran,ali vidi se da je izgubljen u svemiru.
P.S.Čini mi se 6 žutih nam kriminalac dade?!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Nemojte bit debili i kudit naše momke. Primili su bruku udaraca i pretrpili lakrdiju.
Srce su ostavili na terenu.
Srce su ostavili na terenu.
ZZ
A zasto bi UNFKS to radio a vi i svi ostali hladili jaja i tipkali po fb. Jedini nacin je lobirati kad budu oni izbori u kantonalnim savezima kako to vec ide za Izvrsni odbor FS, da imas svog covjeka, ne samo u KS nego i u drugim.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 18 okt 2023, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- napoleon72
- Kontakt:
I sta da pozovu? Bilo bi "ma hocu qrac, ja sutra u prvu moram, nemoj mene, zima, ima film dobar na TVu, sta cu promijenit, jos trebam pendrek dobit..." i slicno. Da je ova danasnja generacija bila ziva 5.4.1992. od Dobrinje do Parlamenta bi se skupilo 50ak momaka. Ako bi i oni do gore dosli, negdje oko Otoke bi se vratili kuci. Puno ba ocekujete od ovog naroda.Sanchez87hz je napisao/la: ↑18 okt 2023, 22:32+1insegnante je napisao/la: ↑18 okt 2023, 22:06Zašto Udruženje navijača HZ ne pozove na proteste pred zgradu nakaradnog saveza, je li trebamo biti majmuni i preći preko ovoga-trojica u ofsajdu???
Ima nacina borbe more, al nema niko muda da povede. Sto u narednom kolu svi klubovi koji su protiv ovog ne dogovore da se sjede na teren i da 90 minuta niko i ne pogleda u loptu? Ili barem prvih 5 minuta utakmice, nek slike obidju svijet, pa onda da igramo. Znas sta bi ti bilo? Neki balija bi uzeo loptu i dao gol i poceo slavit.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Bod kao 3, Musa bi riješio utakmicu na bilp koji način, znao sam da će onako biti kako se bliži kraj utakmice. Svaki kontakt za njih faul, mi smo dobro prošli nema se šta igračima zamjeriti, osim možda što Renan ne odigra povratnu ( ali nema veze iz ovoga ćemo izaći još jači )
Sami ne možemo. Plava **** šuti jer ih niko ne dira zbog dugova. Jedino mi i Velež bi mogli nesta. Ali i to je premaloZeko87 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 22:34+1Sanchez87hz je napisao/la: ↑18 okt 2023, 22:32+1insegnante je napisao/la: ↑18 okt 2023, 22:06Zašto Udruženje navijača HZ ne pozove na proteste pred zgradu nakaradnog saveza, je li trebamo biti majmuni i preći preko ovoga-trojica u ofsajdu???
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ma nikoga ne trrba kriviti, Šahinovića pogotovo, to je naše dijete naš momak koji samo može napredovati, meni je krivo što nije nagrađen za one dvije fenomenalne odbrane
Kakav glupan, pa i Sasa Matic vidi da je Kvrzic blizi ovoj liniji od naseg igraca.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- FKS -
Ma neee, nisi u pravu, poslušaj šta drugi govore, kriv je Trako za remi i Julardžija i Oliveira, sram ga bilo kako je mogao promašiti onakvu priliku. Gazi te sudija, guzi te, lomi te, siluje te, a pojedinci okrivljuju naše igrače. E **** te....Hamagara je napisao/la: ↑18 okt 2023, 22:33Ma Šaha je veceras bio korektan. I ostali su bili. Pa bolan zamisli samo kako je njima na terenu bilo kad sam ja pred tv-om cupao kosu sa glave. Pa grob te **** mozes misliti samo kako je njima, jebu te na tvoje oci, udaraju, psuju i prijete. A sudija, lagano pakaš suti i daje kartone. Za mene su komplet ekipa veceras heroji. Ovaj bod treba racunati kao pobjedu i momcima do kraja dati podrsku. A cetaljima kada dodju na Kosevu pripremiti docek da pamte. Tu pogitivo mislim na zapad i onako fine kulturne psovke upravi genocidne tvorevine.
Svaka čast momcima, Rožmanu i Hordama. Kapa dole. Idemo dalje, dugo je još prvenstveno. Znalo se da će biti lakrdija i papanluk. Yebat im mater, sebe trebamo gledati. Ovoga je bilo i biće, nije nikakva novost. Samo naprijed. Naredne dvije tekme 6 boba i sa ovim bodom večeras je odlična stvar. Nemojte da vam zine guzzica previše.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.