Premijer liga BiH - aktuelno

KONTRASVIH
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la KONTRASVIH » 19 okt 2023, 11:09

IceTea je napisao/la:
19 okt 2023, 11:03
KONTRASVIH je napisao/la:
19 okt 2023, 08:45
Od ovih sto nisu skontali trolu, gori su samo forumasi koji su ga poceli idolisati 🤣
Takvi su napravili Hudu i onog Real madrida poznatim. **** te Bosnjo.
Ostajte 🤣🤣🤣
Tebe će spucat nešto. Smiri se slobodno. :rol:

Ni prvi ni zadnji Manijak koji je ispao pi.zda.

Bez obzira bio on u SA ili ne, činjenica je da je provocirao momka, a svi znamo da je čkapi teška i da ne bi došao svakako. :salut:
Ti si?
redbull93 je napisao/la:
15 avg 2023, 14:32
IceTea je napisao/la:
15 avg 2023, 14:29
Našaaa gov.na vama teku, usmrdiše vašu rijeku, SMRDI ZENICOOO, SMRDI ZENICOOO :bih: :bih:

Studenticeee iz Zeniceee hej hej heej :njanjanja:

🔴⚫️ 075 🔴⚫️
slika
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 19 okt 2023, 11:10

Josip321 je napisao/la:
19 okt 2023, 10:36
Ne laži te ovaj napaćeni narod. Na gol.hr sam pročitao da su trojica bila u zaleđu. A na slici ss.ba se lijepo vidi da su samo dvojica u zaleđu.
Ma zli jezici druže, samo im je u cilju da blate ime velikog Borca.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 19 okt 2023, 11:12

Iz kola u kolo iste stvari i opet Borac, svi sute iz kola u kolo.

I ne zasluzuju bolje ostali klubovi kad sute, vec naredno kolo isto ce biti i opet Borac.
Mjau !

letsgofighter
Kontakt:

Post Postao/la letsgofighter » 19 okt 2023, 11:13

mma_hz je napisao/la:
19 okt 2023, 11:07
Mislim da je sad svima jasno bilo da pobjede protiv GOSKA I Sirokog su samo "slucajnosti" i nista vise.
Odron ekipa zvana SNSD UBIJ TURCINA-

Sta ce se ba Zeljo buniti,kome su oni bitni pobogu ste ljudi...trenutno su u rangu Posusja,Sloge itd...nbt u ovoj ligi.
Alo prvak priprema, znaš kako ide kod vas ćiu ćiu tup....ne ofirajte se previše nakon par dobrih tekmi, jer prizemljenje vam je uvijek bolno....bili ste bolji ali ništa pretjerano koliko je @Holyman degen ;) vi ste vazda bolji na gradskom od nas kao i mi protiv vas na lavor....
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 19 okt 2023, 11:14

19 okt 2023, 11:09
IceTea je napisao/la:
19 okt 2023, 11:03
19 okt 2023, 08:45
Od ovih sto nisu skontali trolu, gori su samo forumasi koji su ga poceli idolisati 🤣
Takvi su napravili Hudu i onog Real madrida poznatim. **** te Bosnjo.
Ostajte 🤣🤣🤣
Tebe će spucat nešto. Smiri se slobodno. :rol:

Ni prvi ni zadnji Manijak koji je ispao pi.zda.

Bez obzira bio on u SA ili ne, činjenica je da je provocirao momka, a svi znamo da je čkapi teška i da ne bi došao svakako. :salut:
Ti si?
redbull93 je napisao/la:
15 avg 2023, 14:32
IceTea je napisao/la:
15 avg 2023, 14:29
Našaaa gov.na vama teku, usmrdiše vašu rijeku, SMRDI ZENICOOO, SMRDI ZENICOOO :bih: :bih:

Studenticeee iz Zeniceee hej hej heej :njanjanja:

🔴⚫️ 075 🔴⚫️
slika
Ok kockar. :kafa:

slika

Ti i Virto :

slika

:urnebes: :urnebes: :urnebes:
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 19 okt 2023, 11:18

Gdje je Kovacevic da odrzi presicu, isplatiti morza nije mala stvar. Cestitke ovim putem, Amaru se otvaraju vrata novog angazmana na Grbavici, zakopane su sjekire.

Borac ako nekako osvoji titulu, pa dodje u prvo pretkolo LP-a, pa dobiju 5 komada od Flore ili nekih Islandjana, pa onda drugu utakmicu 5 komada od Kosovara, i tako do totalnog ispadanja, mozda se onda zapitaju ovi njihovi forum navijaci, sta su dobili ovim kradjama, renome kluba srozan do dna. Drze se za slamkicu spasa, kad nestanu kradje, gdje ces onda Borce nas, u provaliju.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 19 okt 2023, 11:23

Suki46 je napisao/la:
19 okt 2023, 09:41
Ma lakrdija koja se nastavlja iz kola u kolo , od rata pa naovamo , nije bilo ovako protektovane ekipe kao Borac.
Izvukli su kući bod sa omjerom suđenja 75-25 , vidjet ćemo u nedjelju šta će s Zrinjskim biti , a Koševo je jako brzo na kalendaru :kafa:
95-5 je sudjene bilo. Kako ih nije stid da se uopste javljaju. Sramota da ne moze biti veca. Ovakve lakrdije ne postoje nigdje na svijetu.
osmi razred protiv drugog igraju.. sudi jaran iz 8.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

letsgofighter
Kontakt:

Post Postao/la letsgofighter » 19 okt 2023, 11:31

<3 LiMes <3 je napisao/la:
19 okt 2023, 11:18
Gdje je Kovacevic da odrzi presicu, isplatiti morza nije mala stvar. Cestitke ovim putem, Amaru se otvaraju vrata novog angazmana na Grbavici, zakopane su sjekire.

Borac ako nekako osvoji titulu, pa dodje u prvo pretkolo LP-a, pa dobiju 5 komada od Flore ili nekih Islandjana, pa onda drugu utakmicu 5 komada od Kosovara, i tako do totalnog ispadanja, mozda se onda zapitaju ovi njihovi forum navijaci, sta su dobili ovim kradjama, renome kluba srozan do dna. Drze se za slamkicu spasa, kad nestanu kradje, gdje ces onda Borce nas, u provaliju.
Legendo, igrali smo sada protiv Austrije, prvu primili u 90+ za 1 : 0 a drugu sami sebe pobjedili, o čemu pričaš ? nismo mi Sarajevo da nam metnu 7 komada....

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 19 okt 2023, 11:33

19 okt 2023, 11:05
CampobelloDiMazara je napisao/la:
19 okt 2023, 11:00
Ne znam sta se bune ovi pitari sinoc je sudjenje ok bilo osim one male greskice na kraju

Pa njihovo se rukovodstvo zvalilo u lozi sa Vicom kada smo Crnu Goru dobili u ligi nacija tako da ce sigurno i na ovo podanicki presutiti :thumbup:

Jedini koji je nesto pokusao je Velez i nasa patriotska savjest je cista. Palili sudije prekidali utakmice kaznjavali nas parama otimali nam bodove suspendovali na dvije godine najboljeg posljeratnog predsjednika ali nismo se prodali

Mozda bi i mi drugacije postupili da smo znali koliko ima patriotizma i hrabrosti u klubovima iz Bosne. Prevarismo se
Ispravi me ako grijesim, taj pokusaj nekog budjenja je minirao Zeljo zbog nekih svojih interesa. Mislim da se tad propustila dobra prilika da se napravi kontra ovim lopuzama, ali da bi to islo moras imati vecinu.
Upravo tako. Sve crno na bijelo, najveci bh. klub su pred ocima navijaca pustili u ruke Vici za 100 000KM pozajmice.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 19 okt 2023, 11:34

Jasmin Badzak

:salut:

GOLEM SI JASKO

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 19 okt 2023, 11:35

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
19 okt 2023, 11:23
Suki46 je napisao/la:
Ma lakrdija koja se nastavlja iz kola u kolo , od rata pa naovamo , nije bilo ovako protektovane ekipe kao Borac.
Izvukli su kući bod sa omjerom suđenja 75-25 , vidjet ćemo u nedjelju šta će s Zrinjskim biti , a Koševo je jako brzo na kalendaru :kafa:
95-5 je sudjene bilo. Kako ih nije stid da se uopste javljaju. Sramota da ne moze biti veca. Ovakve lakrdije ne postoje nigdje na svijetu.
Ovo je dojam prvog poluvremena a drugo je bilo 95-5 siguran sam.Normalno da je lakrdija , pa svi njihovi rezultati u Europi pokazuju to.
Nisam tip koje ide u neke konflikte i to , ali odobravanje navijača Borca za ove marifetluke koje rade sa sudijama je sramno , treba ispasti čovjek gospodin i priznati:"Upravu ste , ofsajd je bio , pogurani smo kao xy puta , žao mi je što se to dešava sve , ja nisam sudija pa na te odluke ne mogu odlučivati , ali priznajem/o grešku".
Bilo je poguranaca i grešaka kod svih timova , ali bgm , dosta nas/njih je upravo na ovoj temi upozoravalo i govorilo da nisu za bilo kakve pogurance , nego ko je bolji da pobjedi.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 19 okt 2023, 11:35

Izgleda ga prebio devedes...
slika
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 19 okt 2023, 11:35

Dodik, Vico i Borac, niko od njih veze s fudbalom nema.

letsgofighter
Kontakt:

Post Postao/la letsgofighter » 19 okt 2023, 11:40

chily-rz je napisao/la:
19 okt 2023, 11:35
Nek je Ismir fudbalska legenda

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 19 okt 2023, 11:42

Kad ove pokradu ovi se smiju i obrnuto. I jedni i drugi debili. Sa vama više nikad nikakve inicijative i td. Ne zna se ko je više zasro od klubiva i ko je više muljo sa Gicom. Ko na j nek nas šišaju kad smo ovce.

Mišljenje forumaša je gola kita, nikog i ne zanima pa laprdamo svašta. Da se šta pokrene bilo bi nešto. Ovako šuti jbg. Misimović ti neku noć govori kakvo stanje u državi takvo i u savezu. Otvoreno govori da politika diriguje. 100 dokaza imaš da je umješana politika. Šuti se. Neka ove godine Borac iduće mi, pa ovi, pa oni. Ne do Bog šta pošteno. Kakvi mi takav savez.
🇵🇸

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 19 okt 2023, 11:44

letsgofighter je napisao/la:
19 okt 2023, 11:40
chily-rz je napisao/la:
Nek je Ismir fudbalska legenda
Ismir je investitor glupane :rol:
🇵🇸

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 19 okt 2023, 11:46

letsgofighter je napisao/la:
19 okt 2023, 11:31
19 okt 2023, 11:18

Legendo, igrali smo sada protiv Austrije, prvu primili u 90+ za 1 : 0 a drugu sami sebe pobjedili, o čemu pričaš ? nismo mi Sarajevo da nam metnu 7 komada....
Niste niti ćete ikada biti Sarajevo, samim tim nećete biti u mogućnosti da igrate protiv jedne Atalante koja je samo par sezona kasnije igrala polufinalne LP i na korak finala bila, ali PSG ipak se izvukao.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 19 okt 2023, 11:51

A jest im krivo sto vracamo dugove
Pa nije im dobro

Aauuuuu

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 19 okt 2023, 11:53

holyman je napisao/la:
19 okt 2023, 10:40
@pitarsam

brate sta se desava?
Sve pod kontrolom.
Nek prodje ova gungula pa ideeemooo jako!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!

👉Ubica Mitomana i Botova😎

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 19 okt 2023, 11:53

Suki46 je napisao/la:
Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
19 okt 2023, 11:23
Suki46 je napisao/la:
Ovo je dojam prvog poluvremena a drugo je bilo 95-5 siguran sam.Normalno da je lakrdija , pa svi njihovi rezultati u Europi pokazuju to.
Nisam tip koje ide u neke konflikte i to , ali odobravanje navijača Borca za ove marifetluke koje rade sa sudijama je sramno , treba ispasti čovjek gospodin i priznati:"Upravu ste , ofsajd je bio , pogurani smo kao xy puta , žao mi je što se to dešava sve , ja nisam sudija pa na te odluke ne mogu odlučivati , ali priznajem/o grešku".
Bilo je poguranaca i grešaka kod svih timova , ali bgm , dosta nas/njih je upravo na ovoj temi upozoravalo i govorilo da nisu za bilo kakve pogurance , nego ko je bolji da pobjedi.
pa gledaju i oni da ne budu ofirni. ili da budu sto manje ofirni. Pa su poceli im eto koji karton pokazivati :urnebes: Pa ja sam u prvom kolu pisao, ici ce posteno dok bude moglo. Dugo su potrajali posteno.
joj kad citam ovog letsgofightera tegeltiju.. pa nevjerovatno sta covjek pise. decko kako te stid nije???

kad igras protiv borca to je neki drugi sport. Ili su im u postavkama iskljuceni faulovi, ofsajd pozicije, kartoni..
sudjenje dopusta pogibeljne startove, podizanje tenzija.
ali nece oni moci do kraja (nadam se), jer su im igraci kockari, lesevi, ne zive sportskim zivotom. Iskreno i posteno spremna ekipa ce ih urnisati, kao sto smo mi i zrinjski.
omjer faulova sve govori, jadan borac jadna banja luka
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, ASD, Bejker, Beli98, held9, Kaunas, MikiPirs, pitar, pitara, spolacentra, Zeko87 i 82 gosta.