FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Gledam mu facu kada daje intervju.
Pobuho sav od rakije i svinjetine.
Sav se izobličio!
Krme dvolično!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
posto si novi javi se @dedesetka da ti odobri pisanje
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Yugoslav First League:
ovako kad izvadis statistiku sve ti bude jasno,sad ukljuci tu i crvene kartone i vidjet ces kao da je borac barselona za sve kao da ljudi ne igraju odbranu pa ne prave kartoneObjektivac1946 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 10:12Ima ovo na sofascoredonDondon je napisao/la: ↑19 okt 2023, 10:05ima li gdje da se vidi statistika napralvfjenih faulova u dosadasnjem dijelu sezone i kartoni ekipa
a jucerasnja tekma nista sto nismo ocekivali,moras biti tri puta bolji od borca da ga dobijes na njegovom stadionu mi smo nazalost bili duplo bolji,onaj sto prica kako smo profulali zicer te losa ispucavanja, pa Boze moj fudbal je igra gdje se i grijesi a ne gdje pogrijesis pa onda te smije neko zaklati
dobro je sto borac iako samo dvije imao gostujuce ima samo 5 bodova vise a ni zrinja nije odmakao a prelazni rok ce uskoro,sve dok je u 5 bodova mi imamo u svojim rukama
Ovo je prosjecni broj faulova po utakmici ja mislim
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Yugoslav First League:
Yugoslav First League:
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Samo molim sve da pozovu što više raje za tekmu s četnicima za devet dana. Mora se napraviti dobar hajp, naložiti što više ljudi da se napravi strašna atmosfera. Ciganiji napraviti takav ugođaj da im noge klecaju. Posebno dočekati Kvržića, sve mu ebem klošarsko.
Vjerovatno će nam brojku poyebati koncert Prijovićke, ali nema veze.
Tek 4.11 se igra brate.GalileoGalilei je napisao/la: ↑19 okt 2023, 10:30Samo molim sve da pozovu što više raje za tekmu s četnicima za devet dana. Mora se napraviti dobar hajp, naložiti što više ljudi da se napravi strašna atmosfera. Ciganiji napraviti takav ugođaj da im noge klecaju. Posebno dočekati Kvržića, sve mu ebem klošarsko.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Bravo za upravu,samo treba sutjeti
uzdamo se u karmu i ono: nema veze doci ce i njima kraj,ima boga, itd,itd....
, kad bude opet na kosevu kakav nepostojeci gol,pa navijacima pukne film prekinu tekmu il sta slicno,onda cemo se opet cuditi kako,zasto..
Mozda se ovdje ne moze nista uraditi ok i to,al kako se kaze sutnja je slaganje sa istim,a nasi šute vec drugi put.

Mozda se ovdje ne moze nista uraditi ok i to,al kako se kaze sutnja je slaganje sa istim,a nasi šute vec drugi put.
Onom linijskom sve po spisku a i ostaloj bagri.
Na neke stvari ne mozemo uticat kao ovu kradju npr. bar dok ne bude volje medju klubovima. Al kako god drago mi je da sam docekao sto sam napokon miran sto se tice trenera i ekipe, vidi se napredak i vjerujem da moze samo jos bolje. Jedna cekam da vidim kakvi cemo biti poslije zimske pauze, uz mozda jos neko pojacanje.
Na neke stvari ne mozemo uticat kao ovu kradju npr. bar dok ne bude volje medju klubovima. Al kako god drago mi je da sam docekao sto sam napokon miran sto se tice trenera i ekipe, vidi se napredak i vjerujem da moze samo jos bolje. Jedna cekam da vidim kakvi cemo biti poslije zimske pauze, uz mozda jos neko pojacanje.
@donDondon
Jel moram uzivo ili moze ovako, VIRTUALNO

Jel moram uzivo ili moze ovako, VIRTUALNO

Nasa igra mi ulijeva optimizam kao nikad. Jedina nasa prijetnja za titulu je Zrinjski, klub koji igra pravi fudbal bez navlacenja sudija. Borac nece jos dugo izdrzat na vrhu, paklen im je raspored a nemaju igru za neku dominaciju. Borba do kraja sa Zrinjskim definitivno i to cemo se odvojiti mi i oni
meni je od ofsajda smjesniji zuti karton Sahinovicu
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Ima li ovog glavonje pomocnika gdje na drustvenim mrezama?
Ponosan na ovu ekipu s mudima,ponosan na prvom mjestu na muda
Mustafica i Radovica majke mi.,..
Svaka im cast,komplet ekipi svaka cast...vidjeli smo da su pobjede u Gabeli i Sirokom Borca samo "slucajnosti"...
Ocajna ekipa

Svaka im cast,komplet ekipi svaka cast...vidjeli smo da su pobjede u Gabeli i Sirokom Borca samo "slucajnosti"...
Ocajna ekipa
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Zaebao sam se ja onda, moja greška.Aduka87 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 10:36Tek 4.11 se igra brate.GalileoGalilei je napisao/la: ↑19 okt 2023, 10:30Samo molim sve da pozovu što više raje za tekmu s četnicima za devet dana. Mora se napraviti dobar hajp, naložiti što više ljudi da se napravi strašna atmosfera. Ciganiji napraviti takav ugođaj da im noge klecaju. Posebno dočekati Kvržića, sve mu ebem klošarsko.

-
- Kontakt:
A jos smjesnije od ofsajda je 700 prekrsaja kad jovo lukic skace na ispucanu loptu od svog golmana. Ne smiju stajati ni blizu a ne da skacu s njim. Nama onakvih istih nije jedno 7 dosudio istih prekrsaja. Dabogda pod kamion podletila sva trojica

- GalileoGalilei
- Kontakt:
Nikad bolje i smislenije nismo igrali. Ovo što je Rožman uradio za vrlo kratak period je odlično. Kada napadamo, napadamo polako i smireno. Kada se branimo, to sve izgleda odlično. Zna se tačno kad se zaletimo, a kad se obara tempo. Od pomjeranja linija i duplog bloka, oduševljen sam. Treba uzeti u obzir da je odbrana bila u takvom raspadu pri nego što nas je Rožman preuzeo.
Dodatne pohvale idu za Rožmana po pitanju izmjena, te vremena pravljenja istih. Nikad nije zakasnio i svaki put je ubo s izmjenama.
Ostaje žal, jer čovjeka najviše ubije nepravda. Sad će neko reći "nema veze dobar je i bod", ali nije stvar u tome. Odigrao si jako dobru utakmicu i pored kompletnog šiljenja, zabiješ gol i umobolnik te oštetati na samom kraju. Mogli smo iskorisiti one dvije-tri kontre, ali bože moj, to opet nije opravdanje da te neko onako osakati i prizna onakav gol. Čak je svirao jedan nepostojeći ofsajd kad je Renan izašao 1 na 1 s golmanom i probao ga predriblati.
Ja sam prvi govorio da ti sudija ne može ništa ako odigraš hrabro i pametno. Uspjeli smo odigrati jako dobro i pametno, zato mi je još više žao momaka i Rožmana. Mogu samo reći da sam preponosan na ove igrače i SŠ, samo nastavite ovako i napravićemo lijepu priču svi zajedno. Ne znam ni kako se priberu u pojedinim situacijama, ja bih ga izvrnuo šakom, pa šta bilo bilo. Ovaj dobar i naporan rad će nam se vratiti kad-tad, kad dođe Evropa i budemo pravi, dok će ove kriminalne ljige opet da plaču kad ih izbace neki amateri.
Još 15ak dana i eto Koševa, siguran sam da će narod biti tako naložen da će ovi pocrkati od muke.
Dodatne pohvale idu za Rožmana po pitanju izmjena, te vremena pravljenja istih. Nikad nije zakasnio i svaki put je ubo s izmjenama.
Ostaje žal, jer čovjeka najviše ubije nepravda. Sad će neko reći "nema veze dobar je i bod", ali nije stvar u tome. Odigrao si jako dobru utakmicu i pored kompletnog šiljenja, zabiješ gol i umobolnik te oštetati na samom kraju. Mogli smo iskorisiti one dvije-tri kontre, ali bože moj, to opet nije opravdanje da te neko onako osakati i prizna onakav gol. Čak je svirao jedan nepostojeći ofsajd kad je Renan izašao 1 na 1 s golmanom i probao ga predriblati.
Ja sam prvi govorio da ti sudija ne može ništa ako odigraš hrabro i pametno. Uspjeli smo odigrati jako dobro i pametno, zato mi je još više žao momaka i Rožmana. Mogu samo reći da sam preponosan na ove igrače i SŠ, samo nastavite ovako i napravićemo lijepu priču svi zajedno. Ne znam ni kako se priberu u pojedinim situacijama, ja bih ga izvrnuo šakom, pa šta bilo bilo. Ovaj dobar i naporan rad će nam se vratiti kad-tad, kad dođe Evropa i budemo pravi, dok će ove kriminalne ljige opet da plaču kad ih izbace neki amateri.
Još 15ak dana i eto Koševa, siguran sam da će narod biti tako naložen da će ovi pocrkati od muke.
Jučer smo igrali 14 na 11 i izgledali dominanto, igrači su heroji i vidi se da su ekipa. Kad jednog napadnu skače se da ga brane. To smo uvjiek željeli da gledamo.
Suđenje smiješno i Banjalučanima. Ljudi se stide političke priče ,a ne fudbalske. Zimbabve ima regularnije suđenje.
Brine me što naši šute ko kurve. Šta li su dogovarali, ako su išta dogovarali. Nema ovdje čistih ekipa to je evidentno. Nije ni čudo što ljudi navijaju za Barcelonu, Man Utd, Real... a žive u Bosni i Hercegovini. Gadi se svima ovo. Pustite nas da gledamo fudbal kakav treba da gledamo, a ne namještaljke ubleha.
FIFA, UEFA, SIPA, Tužilaštvo ovjde imaju finog posla. Neko se bogati na ovom.
Ovim putem da se sjetim familije Evanderu i slčnima koji su branili sudiju, onakvi vam djecu zastupali sutra.
Renanova šansa za gol se ne treba spominjati, jer to je fudbal. Da Renan zabija iz svih pozicija u Bayernu bi igro.
Koliko je ovo sve unaprijed smišljeno, daj Šahi žuti ako slučajno budu vodili da ne smije zadržavati kod ispucavanja.
Jedini debil u timu mi je Ziljkić. Suljić samo sa druge strane medalje.
Nije ni čudo što nam se ovo dešava, kad svaki klub gleda za sebe. Sutra kad se ovo konama desi mi ćemo podjebavat. Dva največa kluba u državi, a kite občne po uticaju. Kako bi odjeklnulo istupanje iz lige, Sarajeva, Željezničara, Veleža, Igmana i Tuzle. Pa imamo i mi neke predstavnike (bivše igrače) koji imaju veze po UEFI. Prekidaj prvenstvo za rad boljeg sutra. Ako ćemo žrtvovati jednu dvije sezone da odu **** iz saveza. Da se ovo normalizuje, da dovedu strane sudije, da su u savezu kompetentni ljudi, a ne kriminalci. Tužno je ovo sve. Ko god šuti od klubova znači da sudjeluje i da je nešto dogovorio sa Gicom.
Suđenje smiješno i Banjalučanima. Ljudi se stide političke priče ,a ne fudbalske. Zimbabve ima regularnije suđenje.
Brine me što naši šute ko kurve. Šta li su dogovarali, ako su išta dogovarali. Nema ovdje čistih ekipa to je evidentno. Nije ni čudo što ljudi navijaju za Barcelonu, Man Utd, Real... a žive u Bosni i Hercegovini. Gadi se svima ovo. Pustite nas da gledamo fudbal kakav treba da gledamo, a ne namještaljke ubleha.
FIFA, UEFA, SIPA, Tužilaštvo ovjde imaju finog posla. Neko se bogati na ovom.
Ovim putem da se sjetim familije Evanderu i slčnima koji su branili sudiju, onakvi vam djecu zastupali sutra.
Renanova šansa za gol se ne treba spominjati, jer to je fudbal. Da Renan zabija iz svih pozicija u Bayernu bi igro.
Koliko je ovo sve unaprijed smišljeno, daj Šahi žuti ako slučajno budu vodili da ne smije zadržavati kod ispucavanja.
Jedini debil u timu mi je Ziljkić. Suljić samo sa druge strane medalje.
Nije ni čudo što nam se ovo dešava, kad svaki klub gleda za sebe. Sutra kad se ovo konama desi mi ćemo podjebavat. Dva največa kluba u državi, a kite občne po uticaju. Kako bi odjeklnulo istupanje iz lige, Sarajeva, Željezničara, Veleža, Igmana i Tuzle. Pa imamo i mi neke predstavnike (bivše igrače) koji imaju veze po UEFI. Prekidaj prvenstvo za rad boljeg sutra. Ako ćemo žrtvovati jednu dvije sezone da odu **** iz saveza. Da se ovo normalizuje, da dovedu strane sudije, da su u savezu kompetentni ljudi, a ne kriminalci. Tužno je ovo sve. Ko god šuti od klubova znači da sudjeluje i da je nešto dogovorio sa Gicom.
🇵🇸
Sramota je što se klub ne oglasi. Ovim (ne) potezom daješ pravo da te gaze kako žele i odobravaš to, možda neće imati nekog većeg efekta objava ali makar se pobuni.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, ErosViverosViv, fks74, Hajdeee, kogmagie46, Pena, perodeformero, Rule_hz i 101 gost.