NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Ma ja garantujem da ovdje od ovih friških forumaša ima sigurno familije od šabića zukića piljuga i sličnih otjeranih radi nerada ili nekvaliteta pa prave accountove kako bi pljuvali duvnjaka. Tamo po fejsu isto pljuju al valjda ovdje kontaju da ce imat neki efekat jer ovo cita vise ljudi u klubu nego facebook
Nego, kad si zadnji put čitao sada arhiviranu temu?

ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
-
- Kontakt:
HelouStrucnjaci je napisao/la: ↑18 okt 2023, 10:36
Nisam nestao s foruma. Generalno nemam komentara na sve ovo, a ne želim da kritikujem niti pišem bilo šta ružno na bilo čij račun. Očigledno svi mi smo ovdje sa skrivenim ciljem, neko ovdje jedva čeka da pljuje i psuje Alija, Davuda, Edu, Emira, Žunu, Duvnjaka i slično, a najmanje nas je ovdje koji pohvale i pružaju podršku i kad ide dobro i kad ide niz brdo. Kao navijači (forumaši) smo postali pretoksični za čitav klub.
Slažem se za sve pisano za Maglaj i da istina je da su svi podbacili (svaka čast Durmi), samo poslije utakmice ne želim nikog da pljujem i prozivam niti nazivam pogrdnim imenima. Svi snose dio svoje krivice, a vjerujem da za djecu koja su odrasla uz Čelik je to još veći teret. Hajmo im biti vjetar u leđa da se podignu iz ovog ponora umjesto što ćemo ih gurati još dublje. Svi mi želimo da pobjeđujemo i dižemo se iz pepela i dajte ljudi da već jednom krenemo naprijed. Očigledno je da postoje trzavice van terena koje se oslikavaju u igri, ali niko od njih preko noći nije zaboravio igrati nogomet, kao i što mislim da niko više od njih ne žudi za pobjedom. Zato budimo im podrška i kad pobjeđuju i kad gube.
Svi u subotu na Bilino polje!![]()
Svi bi mi voljeli da je prvih 11 i svi na klupi iz Zenice al po ovom sto su pokazali Nazalost mora biti kritike! Ne pljuvanja kritike! Ako to Ne mogu podnijeti neka gledaju utakmice i neka vide Kako igraju i Gdje grijese Ako smatraju da igraju dobro poslije svega onda Definitivno nesto Nije ok!
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
-
- Kontakt:
Par dana prije nego ce Huka preuzet Celik tri igraca je rekao koji se moraju otjerat i koji su u velikoj mjeri krivci za ovo stanje. Iskreno nisam vjerovao u to al eto ispade da je tacno, jedan je vec otjeran. Vidjet cemo sta ce bit s ovom dvojicom do kraja sezone. Mozda su za sad dobili samo opomene.
100% istina.Nera1982 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 12:59Ma ja garantujem da ovdje od ovih friških forumaša ima sigurno familije od šabića zukića piljuga i sličnih otjeranih radi nerada ili nekvaliteta pa prave accountove kako bi pljuvali duvnjaka. Tamo po fejsu isto pljuju al valjda ovdje kontaju da ce imat neki efekat jer ovo cita vise ljudi u klubu nego facebook
U subotu red bi bio pobjeda. Naprijed Celik
Nera1982 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 12:59Ma ja garantujem da ovdje od ovih friških forumaša ima sigurno familije od šabića zukića piljuga i sličnih otjeranih radi nerada ili nekvaliteta pa prave accountove kako bi pljuvali duvnjaka. Tamo po fejsu isto pljuju al valjda ovdje kontaju da ce imat neki efekat jer ovo cita vise ljudi u klubu nego facebook

U srž
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ja se nadam da ce ovi momci gristi jer stvarno nemaju sta izgubiti, a mogu dobiti puno toga. Da budem iskren, ne znam kakvi su, mimo objava kluba naravno o njihovim rezultatima. Koje pozicije igraju? Da ih mozemo Truhlo i ja rasporediti u 4-2-3-1 ili 5-3-2. 

Celik!3,2,2.
Benjamin Ahmetspahić, pisani su članci o njemu, centralni napadač. 6 nastupa za U15 reprezentaciju, 2 nastupa za U17 reprezentaciju. Naš najbolji strijelac zadnje 3 godine u omladinskom pogonu.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑18 okt 2023, 15:42Ja se nadam da ce ovi momci gristi jer stvarno nemaju sta izgubiti, a mogu dobiti puno toga. Da budem iskren, ne znam kakvi su, mimo objava kluba naravno o njihovim rezultatima. Koje pozicije igraju? Da ih mozemo Truhlo i ja rasporediti u 4-2-3-1 ili 5-3-2.![]()
Amer Hodžić, momak kojeg šaltaju na sve pozicije, kapiten ekipe, po meni najtalentovaniji, može igrati na pozicijama beka, stopera (ovdje mi je najbolji) i zadnjeg veznog. Izuzetno korpulentan. Ne bi se čudio ako već u subotu dobije priliku da igra.
Nedim Smajlović, vezni igrač, ne znam puno o njemu.
Hanan Zahirović, ne znam.
Emrah Palačkić, vezni igrač, dobar s loptom, fizika mu je malo loša.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Počela prodaja ulaznica za utakmicu protiv FK Sloboda Tuzla! 
Svoje ulaznice za utakmicu protiv FK Sloboda Tuzla možete kupiti već sada u objektima naših sponzora, Caffe bar Šibica i Caffe bar Avanti, a uskoro će biti omogućena prodaja i u drugim sponzorskim i prijateljskim objektima.
Pored kupovine ulaznica pozivamo vas da također podržite naše sponzore i popijete piće u njihovim objektima. Neizmjerno smo zahvalni svim prijateljima našeg kluba koji i na ovaj način podržavaju voljeni klub i olakšavaju distribuciju i prodaju ulaznica za utakmice našeg kluba.
Također, još jednom napominjemo sve da će NK Čelik donirati 1 KM za svaku prodanu ulaznicu za narednu utakmicu Čelika, za malog Afana iz Zenice koji mora na operaciju sluha.
#samočelik #prvaligafbih
Svoje ulaznice za utakmicu protiv FK Sloboda Tuzla možete kupiti već sada u objektima naših sponzora, Caffe bar Šibica i Caffe bar Avanti, a uskoro će biti omogućena prodaja i u drugim sponzorskim i prijateljskim objektima.
#samočelik #prvaligafbih
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Ja bi volio da se posveti maksimalna paznja na zimskoj pauzi na dovodjenje novog trenera mozda cak pa vise nego na igrace. Smatram da nam treba jedan iskusan sa jakim autoritetom i trener koji nekad i zagalami na igrace ako je potrebno. Jednostavno to nije moglo sa Arminom jer je jednostavno jos zelen kao trener a i mladji je od nekih igraca i jednostavno je imao drugarski odnos sa njima sto je mac sa dvije ostrice. Smatram da bi bilo veoma vazno da ostane da radi u omladinskom pogonu i mislim da je za to idealan. Mozda je malo nerealan primjer ali imamo slican slucaj i u svjetskom fudbalu Erik Ten Hag koji je u Ajaxu cuda pravio sa djecom kluba bez zvijezdi dosao do polufinala lp a sad u mancesteru ima probleme kada su tu zvjezde kao sto je duvnjak ovdje imao hrelju piljuge i slicne koji su u ovoj ligi velika imena pogotovo hrelja koji je osvojio mnogo puta. Kazem Duvnjaka vidim kao dugurocno rijesenje u omladinskom pogonu jer je dok je imao vecinski mlade igrace imao je vise uspjeha nego sa ovim iskusnijim. jednostavno ima njuh za te mlade igrace i tu treba da bude. Samo se nadam da nece doci neki ko miljenko bosnjakovic sa kupljenim diplomama i slicne ublehe
AllGunsBlazing je napisao/la: ↑18 okt 2023, 15:42Ja se nadam da ce ovi momci gristi jer stvarno nemaju sta izgubiti, a mogu dobiti puno toga. Da budem iskren, ne znam kakvi su, mimo objava kluba naravno o njihovim rezultatima. Koje pozicije igraju? Da ih mozemo Truhlo i ja rasporediti u 4-2-3-1 ili 5-3-2.![]()

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Sa ovom ekipom nisam siguran ni u pobjedu protiv bosne visokoTruhlo je napisao/la: ↑19 okt 2023, 09:36AllGunsBlazing je napisao/la: ↑18 okt 2023, 15:42Ja se nadam da ce ovi momci gristi jer stvarno nemaju sta izgubiti, a mogu dobiti puno toga. Da budem iskren, ne znam kakvi su, mimo objava kluba naravno o njihovim rezultatima. Koje pozicije igraju? Da ih mozemo Truhlo i ja rasporediti u 4-2-3-1 ili 5-3-2.![]()
![]()
Trkački spremna ekipa bez bojkotaša može dosta napraviti.Nera1982 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 10:46Sa ovom ekipom nisam siguran ni u pobjedu protiv bosne visokoTruhlo je napisao/la: ↑19 okt 2023, 09:36AllGunsBlazing je napisao/la: ↑18 okt 2023, 15:42Ja se nadam da ce ovi momci gristi jer stvarno nemaju sta izgubiti, a mogu dobiti puno toga. Da budem iskren, ne znam kakvi su, mimo objava kluba naravno o njihovim rezultatima. Koje pozicije igraju? Da ih mozemo Truhlo i ja rasporediti u 4-2-3-1 ili 5-3-2.![]()
![]()
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
Šarić da probije po boku, a Sloboda je tu najtanja na desnoj strani sa Beganovićem. Sredina sa Begićem, Mehićem i Tabakovićem je trkačka, a Salkanoviću i Mašiću nije mrsko potrčati.
Bojkotaši oni što su sklanjali nogice u duelu, izbijali loptu u aut, čistili opasne napade kao da igraju za Bau
Bojkotaši oni što su sklanjali nogice u duelu, izbijali loptu u aut, čistili opasne napade kao da igraju za Bau

-
- Kontakt:
Ja znam na koga mislis al vjeruj mi za njih mozes rec sve a to da su bojkotasi to nikad 1000%.Truhlo je napisao/la: ↑19 okt 2023, 11:36Šarić da probije po boku, a Sloboda je tu najtanja na desnoj strani sa Beganovićem. Sredina sa Begićem, Mehićem i Tabakovićem je trkačka, a Salkanoviću i Mašiću nije mrsko potrčati.
Bojkotaši oni što su sklanjali nogice u duelu, izbijali loptu u aut, čistili opasne napade kao da igraju za Bau![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.