Premijer liga BiH - aktuelno
-
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sudi li Bandić u nedjelju u BL?!
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Čuj gdje je Kovačević ?!?!<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 11:18Gdje je Kovacevic da odrzi presicu, isplatiti morza nije mala stvar. Cestitke ovim putem, Amaru se otvaraju vrata novog angazmana na Grbavici, zakopane su sjekire.
Borac ako nekako osvoji titulu, pa dodje u prvo pretkolo LP-a, pa dobiju 5 komada od Flore ili nekih Islandjana, pa onda drugu utakmicu 5 komada od Kosovara, i tako do totalnog ispadanja, mozda se onda zapitaju ovi njihovi forum navijaci, sta su dobili ovim kradjama, renome kluba srozan do dna. Drze se za slamkicu spasa, kad nestanu kradje, gdje ces onda Borce nas, u provaliju.

Ne može zauvijek sa trulim zubima hodat okolo a ko fol
Predsjednik
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Diži ofsajd, zayeban je ovaj, mogao bi zabiti.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sudija: Miloš Gigović
A1: Aleksandar Njegomirović
A2: Aleksandar Smiljanjić
A4: Mirza Kazlagić
Delegat: Mirko Milošević
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
prokleti bili spletkarosi! Karma je kurwa i dzaba vam sve nejaci obicna.
i dalje sam misljenja, 100% pritisak na sudije.. Jedino sto moze dati rezultat. Pa akd dodje sudija i kaze ne mogu ja Vico brate zao mi je. Izgore kuca, auto, djeca nesigurna... ebo vas fudbal.
Sinoc se Musa unervozio nakon 0:1 ne zna sta ce od muke izmisliti. Jedva se izvukao i nece ga on vise suditi bojcu. Ali samo sudije pritisnuti, to je kljuc uspjeha. Nek pucaju pod pritiskom..
i zao mi ovog naseg fudbala i sporta. Da ga ne handri politika i slicno daleko bi unosnije i ljepse bilo sve.
Pusti loptu nek se kotrlja mater mu ebem
i dalje sam misljenja, 100% pritisak na sudije.. Jedino sto moze dati rezultat. Pa akd dodje sudija i kaze ne mogu ja Vico brate zao mi je. Izgore kuca, auto, djeca nesigurna... ebo vas fudbal.
Sinoc se Musa unervozio nakon 0:1 ne zna sta ce od muke izmisliti. Jedva se izvukao i nece ga on vise suditi bojcu. Ali samo sudije pritisnuti, to je kljuc uspjeha. Nek pucaju pod pritiskom..
i zao mi ovog naseg fudbala i sporta. Da ga ne handri politika i slicno daleko bi unosnije i ljepse bilo sve.
Pusti loptu nek se kotrlja mater mu ebem
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-

lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
- napoleon72
- Kontakt:
100%. Svi sjede u kuci i pisu "treba proteste organizovat". Ovaj narod za Dzenana Memica nije izasao na proteste a kamoli zbog fudbala.Torino je napisao/la: ↑19 okt 2023, 11:42Kad ove pokradu ovi se smiju i obrnuto. I jedni i drugi debili. Sa vama više nikad nikakve inicijative i td. Ne zna se ko je više zasro od klubiva i ko je više muljo sa Gicom. Ko na j nek nas šišaju kad smo ovce.
Mišljenje forumaša je gola kita, nikog i ne zanima pa laprdamo svašta. Da se šta pokrene bilo bi nešto. Ovako šuti jbg. Misimović ti neku noć govori kakvo stanje u državi takvo i u savezu. Otvoreno govori da politika diriguje. 100 dokaza imaš da je umješana politika. Šuti se. Neka ove godine Borac iduće mi, pa ovi, pa oni. Ne do Bog šta pošteno. Kakvi mi takav savez.
Sto kazes, surovali smo svi sa Vicom. Sto nasa uprava nije jace inzistirala na nastavljanju lige 19/20, nego ono, eto mi imamo uslove da se nastavi, al i ne mora? Kad smo vec dobili titulu kako smo dobili, sto se organizovala.proslava kroz grad i dzenaza Zelji? Izgubio si tad svaki kredibilitet za pokretanje nekih ustanaka.
Zeljo isto, sto se nije oglasio kad im je Vico uletio lovu? Da javno kazu, necemo vase pare, ko vas yebe, ostajemo u 4R. Vraga ba, svakom sitni interesi vazniji od globalnog napretka. Svakom pojedincu u Bosni.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Sramota zvana Banja Luka, konj, potkivanje…
tegèltija
DEFINICIJA
reg. mekana deka koja se stavlja na konja ispod sedla
Sportski i svaki drugi mrak grada BL.
tegèltija
DEFINICIJA
reg. mekana deka koja se stavlja na konja ispod sedla
Sportski i svaki drugi mrak grada BL.
....sve drugo će proći!
Kakvo gebelsovsko izvjestavanje sarajevskih portala o utakmici.
"Ubij Turcina" su pjevale Horde zla, a portali pisu da je domaca publika.
Onda ovi naslovi: "Rožman: znali smo prije meča gdje idemo". U izjavi dalje kaze "da idemo lideru prvenstva", a portali naslovom mijenjaju smisao izjave itd.
Samo zbog ovih stvari mi nije zao sto je Sarajevo sinoc osteceno.
Inace sam za posteno sudjenje i da bude bez lakrdija, ali kad vidim ovo "postenje" ovih koji kreiraju sliku bh. javnosti, onda mi je i djelimicno drago kad im se ovo desi.
Onda ovi naslovi: "Rožman: znali smo prije meča gdje idemo". U izjavi dalje kaze "da idemo lideru prvenstva", a portali naslovom mijenjaju smisao izjave itd.
Inace sam za posteno sudjenje i da bude bez lakrdija, ali kad vidim ovo "postenje" ovih koji kreiraju sliku bh. javnosti, onda mi je i djelimicno drago kad im se ovo desi.

...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
-
- Kontakt:
@opalaopala !!!?
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
-
- Kontakt:
Nevjerovatno, i onda osobe koje nit su gledale utakmicu nit prate fudbal pročitaju naslov, kratak siže što je sročilo objektivno sarajevsko novinartsvo, video ne pogledaju i krenu sa ebanjem mrtvih majki i očeva i četničkih pokreta, djece itd....prošli put napraviše članak o fauluSuvorov je napisao/la: ↑19 okt 2023, 12:04Kakvo gebelsovsko izvjestavanje sarajevskih portala o utakmici.

BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
-
- Kontakt:
Ismir je za njih legenda,ulaze svoj novac a ne od gradjana i kriminala,nije kupio sudije,nadam se da ce skontat,ubaciti ljude u savez i posrat se Vici u merak.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Autogol šabane!
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Koji **** mitomani, sve im ****.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
U FK SNSD nista novo. Sa njima raspravljati je sumanuto.
Dok prestanu biti interesantni stranci kao neki vid oruzija, idu opet u prirodno staniste. Sredina tabele ili cak prva entitetska liga.
Dok prestanu biti interesantni stranci kao neki vid oruzija, idu opet u prirodno staniste. Sredina tabele ili cak prva entitetska liga.
- FKS -
-
- Kontakt:
pa Zrinjski 2 puta i sad ce Borac 2 puta jel to znaci da ce neki nas klub biti naredne dvije godije prvak? Hoce al u k,boli bosnje k u savezu,lafo nacionalni kljuc al u kTorino je napisao/la: ↑19 okt 2023, 11:42Kad ove pokradu ovi se smiju i obrnuto. I jedni i drugi debili. Sa vama više nikad nikakve inicijative i td. Ne zna se ko je više zasro od klubiva i ko je više muljo sa Gicom. Ko na j nek nas šišaju kad smo ovce.
Mišljenje forumaša je gola kita, nikog i ne zanima pa laprdamo svašta. Da se šta pokrene bilo bi nešto. Ovako šuti jbg. Misimović ti neku noć govori kakvo stanje u državi takvo i u savezu. Otvoreno govori da politika diriguje. 100 dokaza imaš da je umješana politika. Šuti se. Neka ove godine Borac iduće mi, pa ovi, pa oni. Ne do Bog šta pošteno. Kakvi mi takav savez.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Grob te yebo, on sa 45000 postova na yebenom forumu za 15 godina, a svake godine sve gluplji i gluplji, govori kakvo nam je drustvo kad cekamo lika na forumu u 2 ujutru. Kreni keru od sebe prvo
Kako ga momak popiša sinoć i opet ima hrabrosti da se javlja na forumu
Kako ga momak popiša sinoć i opet ima hrabrosti da se javlja na forumu

Zadnja izmjena: baboedindzeko09, dana/u 19 okt 2023, 12:20, ukupno mijenjano 1 put.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Nisam znao da je bilo 3000 hordi na stadionu a i super je to od tebe što priznaš da je bila lakrdija.Suvorov je napisao/la: ↑19 okt 2023, 12:04Kakvo gebelsovsko izvjestavanje sarajevskih portala o utakmici.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.