Ćuze.
HŠK Zrinjski
- Antipolitika3
- Kontakt:
-
Re: HŠK Zrinjski
Ubačaj kao Damir Šovšić-Šole protiv Utrechta... 

lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
- Kontakt:
Bože nam pomozi u nedjelju.. izgleda kao da sa lakoćom idemo protiv ovih manjih ekipa, za Borac cemo se morati pripremiti kao za Aston Villu koliko ih se gura.. Nadam se da cemo poginuti na terenu i dokazati po ne znam koji put da i protiv sustava mozemo pobijediti !1
-
Bojao sam se da nećemo moći igrati kvalitetno paralelno i prvenstvo i europu....prevario sam se.
Svaka čast igračima, treneru i njegovom stožeru...
Moćni Zrinja!! Premoćni!!!
Svaka čast igračima, treneru i njegovom stožeru...
Moćni Zrinja!! Premoćni!!!
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
Prošle godine je isto bilo pa su završili 20 bodova iza nas a pretprošle i više od 30 ako se dobro sjećam bez obzira što je taj Vice i tada žario i palio...Bez bilo kakve kuknjave idemo gore da ih mirno i dostojansveno demoliramo!MostarskiEuropski je napisao/la: ↑19 okt 2023, 11:36Bože nam pomozi u nedjelju.. izgleda kao da sa lakoćom idemo protiv ovih manjih ekipa, za Borac cemo se morati pripremiti kao za Aston Villu koliko ih se gura.. Nadam se da cemo poginuti na terenu i dokazati po ne znam koji put da i protiv sustava mozemo pobijediti !1

Volim te bola'!
Volim te bola'!
- TheNoblesMo
- Kontakt:
-
Ćuže je, da upotrijebim riječnik današnje muladije, brutalan!
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Ćuže top, Mara top, ostali vrlo dobri, osim Ćorluke, koji je van forme. Ćanađija potrošio kredit, a ne znam ni otkud mu toliki kredit. Taraba.
Ajmo dobiti ove Vicine i vratiti se na prirodno stanište.
Ajmo dobiti ove Vicine i vratiti se na prirodno stanište.
Prosle sezone je Borac u prvih 10 kola imao 4 poraza i 2 remija, ogromna je razlika. Ako nastave ovakav niz, iz utakmice u utakmicu nece birat sredstva, jer znaju da mi necemo imat toliko kikseva da si i oni mogu priustit koji...PiazzaGrande je napisao/la: ↑19 okt 2023, 11:46Prošle godine je isto bilo pa su završili 20 bodova iza nas a pretprošle i više od 30 ako se dobro sjećam bez obzira što je taj Vice i tada žario i palio...Bez bilo kakve kuknjave idemo gore da ih mirno i dostojansveno demoliramo!MostarskiEuropski je napisao/la: ↑19 okt 2023, 11:36Bože nam pomozi u nedjelju.. izgleda kao da sa lakoćom idemo protiv ovih manjih ekipa, za Borac cemo se morati pripremiti kao za Aston Villu koliko ih se gura.. Nadam se da cemo poginuti na terenu i dokazati po ne znam koji put da i protiv sustava mozemo pobijediti !1![]()
-
I ove godine će biti dvocifrena razlika...lakapoCesc44 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 12:33Prosle sezone je Borac u prvih 10 kola imao 4 poraza i 2 remija, ogromna je razlika. Ako nastave ovakav niz, iz utakmice u utakmicu nece birat sredstva, jer znaju da mi necemo imat toliko kikseva da si i oni mogu priustit koji...PiazzaGrande je napisao/la: ↑19 okt 2023, 11:46Prošle godine je isto bilo pa su završili 20 bodova iza nas a pretprošle i više od 30 ako se dobro sjećam bez obzira što je taj Vice i tada žario i palio...Bez bilo kakve kuknjave idemo gore da ih mirno i dostojansveno demoliramo!MostarskiEuropski je napisao/la: ↑19 okt 2023, 11:36Bože nam pomozi u nedjelju.. izgleda kao da sa lakoćom idemo protiv ovih manjih ekipa, za Borac cemo se morati pripremiti kao za Aston Villu koliko ih se gura.. Nadam se da cemo poginuti na terenu i dokazati po ne znam koji put da i protiv sustava mozemo pobijediti !1![]()
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Bravo svi!Pisao sam za Ćužu da kasno pali ,i lani je bilo isto ,ali kad krene teško ga je zaustaviti.U Maru nisam ni sumnjao ,ako će te se sjetiti protiv Urartua njegove krucijalne obrane onom nekom crncu tada a jučer slična obrana Haskicu, a mogao bih ih nabrojati još desetke a kiksevi kao protiv Posusja su bili rijetki ali kod golmana su najizraženiji .Ćorluka jeste u padu forme ali nije samo do njega ,sada svi treneri posebno obrate pažnju jer je bio nas najbolji asistent.Za Čanađiju se ne bih složio da je loš ,čovjek odrađuje puno prljavog i nevidljivog posla a njegova Trka i borbenost su uvijek među najboljima.Neki bi rekli da je i Nemanja u padu ,nije odavno zabio ali nije sve u postizanju golova.
Pogledao sam skoro čitavu utakmicu Borac Sarajevo ,nakon duže vremena glavni sudac čak vrlo dobar ,malo jeste bilo domaćinski ali nista posebno ,kako su ih do sada gurali ovo je bilo ok.Čak i gol Borca ,iako sam bio ubjeđen da je zaleđe tri metra kad sam pogledao snimku onaj igrač koji vraća loptu utrčava i nisam baš siguran da je zaleđe.Mislim da sarajlije vise kmeče i stvaraju pritisak na savez ,imali su zicer za 0-2.
PS Jučer Borcu sudio Musa u nedjelju će Peljto izgleda i Borcu počinju suditi suci na koje nemaju utjecaj
Pogledao sam skoro čitavu utakmicu Borac Sarajevo ,nakon duže vremena glavni sudac čak vrlo dobar ,malo jeste bilo domaćinski ali nista posebno ,kako su ih do sada gurali ovo je bilo ok.Čak i gol Borca ,iako sam bio ubjeđen da je zaleđe tri metra kad sam pogledao snimku onaj igrač koji vraća loptu utrčava i nisam baš siguran da je zaleđe.Mislim da sarajlije vise kmeče i stvaraju pritisak na savez ,imali su zicer za 0-2.
PS Jučer Borcu sudio Musa u nedjelju će Peljto izgleda i Borcu počinju suditi suci na koje nemaju utjecaj
Volim Mostar pa makar i vaki
-
- Kontakt:
Kakav je ovaj Odinaka iz Stupčanice što ga povezuju s nama?
-
Izgubi Legia od Slaska jučer 4-0...Četvrti uzastopni poraz legionara.. 'ajmo Zrinja!
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
- Kontakt:
Ćuže je igrač za Stupčanice, mi smo puno veća klasa klub nego što on zaslužuje, pa ljudi ne može svaku utakmicu 3 prilike promašiti, koštat će nas.. Marić sve bolji i bolji.. sinoć drugo poluvrijeme kao protiv Sarajeva, nismo napadali, cuvali x i to je to..
Lani nakon 10 kola imali smo 21 bod ,sad imamo 22, imali smo tri poraza ove godine dva i izgubili smo od Borca 1-0 a nismo se trošili u grupama kao ove godine.
Ćuže sve bolji ,prije mjesec dana se nije vidio na nekim utakmicama ,sad već igra ,sinoć nije ušla ali uci će ,žao mi je one pete sto je golman iščupao ispod prečke .
Mara fenomenalan u zadnjim utakmicama.
Ja zadovoljan bodom iz BL ,Kruno gura svoje razmišljanje i taktiku rezultat ga prati i to je najvažnije iako ja opet ne razumijem mijenjanje Jukica u 57 minuti ali valjda on ima neki rezon.
Ćuže sve bolji ,prije mjesec dana se nije vidio na nekim utakmicama ,sad već igra ,sinoć nije ušla ali uci će ,žao mi je one pete sto je golman iščupao ispod prečke .
Ja zadovoljan bodom iz BL ,Kruno gura svoje razmišljanje i taktiku rezultat ga prati i to je najvažnije iako ja opet ne razumijem mijenjanje Jukica u 57 minuti ali valjda on ima neki rezon.
Volim Mostar pa makar i vaki
Ove godine jedini je kiks poraz od Posusja , bio bi zadovoljan sa 6 7 bodova minusa na polusezoni ali sad ovo ide i vise nego dobro , obrana je se ucvrstila ne primamo vise golova kao prvih 4 5 kola , Maric od utakmice protiv Laska perfektan čak je poceo i nogom igrati sve vise da nisu odma na prvu nabijanja. Imamo dobar raspored dolazit ce nam i Sarajevo i na proljece Borac , Borac ima derbije sa sirokim i sarajevom i imat ce 4 gostovanja zaredom tako da mozemo ocekivat tu prosipanja bodova , Sarajevo je takodjer dosta oslabljeno imaju problema sa ozlijedama , Ziljkic im je isto kao u nas Bilbija u maloj krizi a to je vjerovatno zbog nedostatka odmora tako da će vjerovatno svi kiksati do kraja polusezone i postoji opet dobra mogućnost da mi odemo na pauzu kao prvi kao i prosle godine kad smo imali prednost nad Širokim i BorcemMarko1905 je napisao/la: ↑23 okt 2023, 12:48Lani nakon 10 kola imali smo 21 bod ,sad imamo 22, imali smo tri poraza ove godine dva i izgubili smo od Borca 1-0 a nismo se trošili u grupama kao ove godine.
-
Proteklih godina smo trebali čekati Dan mladosti da vidimo hoćemo li biti nositelji u 1. pretkolu Lige prvaka a ove godine smo već za Sve svete sigurni u nositeljstvo i sa trenutnim koeficijentom....
Ostaje još samo još jedna "sitnica"-moramo obraniti titulu...
Moćni Zrinja! Premoćni!
Ostaje još samo još jedna "sitnica"-moramo obraniti titulu...
Moćni Zrinja! Premoćni!
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
- Kontakt:
Sve se slažem s tobom, sve 5 i kako prolazimo do sada i nekako izgleda kako sa lakoćom dobivamo neke utakmice što je vrh, kao i svi europski klubovi.. samo se nebi složio za Ćužu, veća je greška što odmah nije pucao nego valja golmana u prvoj situaciji ili još gora promašaj glavom.. to je samo iz zadnje utakmice, prethodne necu ni spominjati.. inače na koga god roncam na kraju proigra, nadam se da će tako biti i u ovom slučaju hahah..Marko1905 je napisao/la: ↑23 okt 2023, 12:48Lani nakon 10 kola imali smo 21 bod ,sad imamo 22, imali smo tri poraza ove godine dva i izgubili smo od Borca 1-0 a nismo se trošili u grupama kao ove godine.
što se mene tiče ja sam prezadovoljan dosadašnjim dijelom prvenstva, na tri fronta ovako ginuti, samo možemo skinuti kapu svima.. ne mogu ni zamisliti šta će biti kada nam počnu igrati svi igrači..
-
- Kontakt:
MostarskiEuropski je napisao/la: ↑20 sep 2023, 13:59Spominjao sam da nije jednostavno svima dati 40KM, posebno jer je rijetkost da je jedno iz kuće na utakmice dolazilo..TheNoblesMo je napisao/la: ↑20 sep 2023, 11:05Nije mi jasno da su otišle protiv Breidablika za pola sata, bar za donju tribinu, a sad nisu.supervizor je napisao/la: ↑20 sep 2023, 09:09Pa i sutra netko mora debitirat![]()
Ja mislim bi to mogao bit Bradarić![]()
Golemo još karte nisu otišle,smiješno
Iskreno sam se iznenadio kvoti na kladionici, mislio sam da ce protiv nas biti kvota 1,3-1,4 jer AZ melje i ligi..
Idemo napravit senzaciju kao protiv Utrechta![]()
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, ErosViverosViv, jurisicduska, mma_hz, Morpheus, zaostrog i 28 gostiju.