Šta misliš doživljava li tebe taj narod o kojem ti stalno razmišljaš?zamisli šta si napisao, da nije turaka po kakviim prašumama bi živjeli, a po dolasku turaka Srbi imali dvorove i živjeli u istima, jeli sa viljuškom dok je zapad kidao zubima komade jetre od divlje svinje....ajd **** gnusni glupane !Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑19 okt 2023, 13:05
da im ne bi turaka boga pitaj po kakvim pecinama i prasumama bi zivjeli i rasli. kako se to sve kamuflira, masina radi.
stvarno primitivno, pitam se hocu li doccekati taj dan da se malo taj narod dozove, smiri. Pa sta je ovo ovako indisponirano
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Hrvat, ala vicko hrvatic okruzenim domacim izdajnicima i kvislinzima. Mafija saveza nema vjeru i naciju a mnogi koji su bacili pogled iz prve ruke u tu krovnu kucu je uvidio krkanluk i auto-pijacu goru od ruralnog vasara.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑19 okt 2023, 13:27Vico ima jos jedan mandat nakon ovog. Tako da, jeste zavrsice on svoje, ali kome se ceka?
....sve drugo će proći!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Oni jeli viljuškama dok je čitav svijet jeo rukama
sunce ti poljubim

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Znam da nije tema PL BiH al ovo nas se sve tice
Ako klub dobije kakve kazne, trebaju sve navijacke grupe stati uz nas , jer ovo sto se desava nama moze se desiti bilo kome ko kaze NE savezu.
2014 godine Tuzla je prva rekla ne, i srusila vladu, od nas je sve krenulo
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
da ne bi isao u siru nesuvislu raspravu.. da pojednostavim, mislio sam na Perucicu. A za dalja pitanja u vezi toga pitaj seselja.letsgofighter je napisao/la: ↑19 okt 2023, 13:42Šta misliš doživljava li tebe taj narod o kojem ti stalno razmišljaš?zamisli šta si napisao, da nije turaka po kakviim prašumama bi živjeli, a po dolasku turaka Srbi imali dvorove i živjeli u istima, jeli sa viljuškom dok je zapad kidao zubima komade jetre od divlje svinje....ajd **** gnusni glupane !Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑19 okt 2023, 13:05
da im ne bi turaka boga pitaj po kakvim pecinama i prasumama bi zivjeli i rasli. kako se to sve kamuflira, masina radi.
stvarno primitivno, pitam se hocu li doccekati taj dan da se malo taj narod dozove, smiri. Pa sta je ovo ovako indisponirano

saljem ti sliku u prilogu, jedan clanak iz 1935. godine, da probam razjasniti stvari.

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Ko je spomenuo čitav svijet ? vama je mjerilo svega samo da je kontra Srba, sljepci jedni, zasljepljeni ste mržnjom...a to ste dokazali juče poslje ofsajda ! za vas Avangardababoedindzeko09 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 13:51Oni jeli viljuškama dok je čitav svijet jeo rukama![]()
sunce ti poljubim
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
Da mi je jedan dan da se ljudi u BIH ugledaju na anglo-saksonce
Tamo Irci Skodi Englezi ne mogu se ocima
Kroz historiji se klali ali nisu dozvoli da
Sa strane drugi mijesaju i prave jos vece podijele
Dok ovdje brdzani balkanski jebu se izmedju
Haj sto se jebh izmedju nego dodju Ameri, Turci, Rusi, Njemaci i jos vise nas dijele
Eno Hrvati podrzase malo Palestinu odmah im janezi po nalogu svaba ukinuse sengen i eno sad kontrole velike na granici
Nema vise ni njima bez pasosa
Na kraju ce nas **** sve zajedno
Vi pricajte sta hocete ali uskoro dolazi chapter tri
Na tri glavna kontineta se puca
Toliko od mene i ja napustam forum po uzoru na brata manijakalnost
Odoh trenirat pa na poso
Tamo Irci Skodi Englezi ne mogu se ocima
Kroz historiji se klali ali nisu dozvoli da
Sa strane drugi mijesaju i prave jos vece podijele
Dok ovdje brdzani balkanski jebu se izmedju
Haj sto se jebh izmedju nego dodju Ameri, Turci, Rusi, Njemaci i jos vise nas dijele
Eno Hrvati podrzase malo Palestinu odmah im janezi po nalogu svaba ukinuse sengen i eno sad kontrole velike na granici
Nema vise ni njima bez pasosa
Na kraju ce nas **** sve zajedno
Vi pricajte sta hocete ali uskoro dolazi chapter tri
Na tri glavna kontineta se puca
Toliko od mene i ja napustam forum po uzoru na brata manijakalnost
Odoh trenirat pa na poso
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Fighter brate zivjela BiH, zivjela Srbija i zivjela Rusija. Ebemo zapad i ameriku sluge sotoneletsgofighter je napisao/la: ↑19 okt 2023, 13:56Ko je spomenuo čitav svijet ? vama je mjerilo svega samo da je kontra Srba, sljepci jedni, zasljepljeni ste mržnjom...a to ste dokazali juče poslje ofsajda ! za vas Avangardababoedindzeko09 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 13:51Oni jeli viljuškama dok je čitav svijet jeo rukama![]()
sunce ti poljubim
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ma vi ste qurac od ovce realno brate.. vi ste jedini zaslijepljeni ovdje. Dok te tove tim pricama, npr vodni resursi tvoje i moje zemlje se prodaju za Dz u komsiluk, dok ti furas svoj fazon a ja eto taj svoj neki ako ti je lakse tako.. grob te yebao, samo smo ti i ja siromasniji klocu, mozemo Ch biti u najmanju ruku..letsgofighter je napisao/la: ↑19 okt 2023, 13:56Ko je spomenuo čitav svijet ? vama je mjerilo svega samo da je kontra Srba, sljepci jedni, zasljepljeni ste mržnjom...a to ste dokazali juče poslje ofsajda ! za vas Avangardababoedindzeko09 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 13:51Oni jeli viljuškama dok je čitav svijet jeo rukama![]()
sunce ti poljubim
ali sta ces dalje pricati, likovima koji table dobrodoslice u neki administrativni entitet nosaju.. treba sutra napraviti, dobro dosli u opcinu centar

- 1 9 4 6 -
- morsecode
- Kontakt:
Nebeski narodbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 13:51Oni jeli viljuškama dok je čitav svijet jeo rukama![]()
sunce ti poljubim

"To je jednostavno SARAJEVO"
letsgofighter je napisao/la: ↑19 okt 2023, 13:42turaka Srbi imali dvorove i živjeli u istima, jeli sa viljuškom dok je zapad kidao zubima komade jetre od divlje svinje...

Ovo je top post na cijelom internetu.
Mi viljuškom boc...
Ko nas je prizemljio bolan??Pa nas je Gosk posteno trebao dobiti,dali smo dva nafakaska gola.letsgofighter je napisao/la: ↑19 okt 2023, 11:13Alo prvak priprema, znaš kako ide kod vas ćiu ćiu tup....ne ofirajte se previše nakon par dobrih tekmi, jer prizemljenje vam je uvijek bolno....bili ste bolji ali ništa pretjerano koliko je @Holyman degenmma_hz je napisao/la: ↑19 okt 2023, 11:07Mislim da je sad svima jasno bilo da pobjede protiv GOSKA I Sirokog su samo "slucajnosti" i nista vise.
Odron ekipa zvana SNSD UBIJ TURCINA-
Sta ce se ba Zeljo buniti,kome su oni bitni pobogu ste ljudi...trenutno su u rangu Posusja,Sloge itd...nbt u ovoj ligi.vi ste vazda bolji na gradskom od nas kao i mi protiv vas na lavor....
Sta ce te vi jadan ne bio da vam nema sudija bili bi 6 na tabeli.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Tacno treba ove zadojene pustati ovdje da pisu,cisto da imamo da se poseremo po nekome.
FK SARAJEVO.
-
- Kontakt:
Hoce li se FK Sarajevo i Mirvic se izjasniti zbog sudjenja u BL ili ide sve po planu i dogovoru?
- napoleon72
- Kontakt:
A lazes svega mibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 13:51Oni jeli viljuškama dok je čitav svijet jeo rukama![]()
sunce ti poljubim

Nekad su inspiraciju za mitove vadili iz knjiga Dobrice Cosica i Ilije Garasanina, sad su poceli iz filmova Srdjana Dragojevica

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ciji si ti??samoposmatram je napisao/la: ↑19 okt 2023, 14:20Hoce li se FK Sarajevo i Mirvic se izjasniti zbog sudjenja u BL ili ide sve po planu i dogovoru?
FK SARAJEVO.
Čuj ovoga Vlaha sa Karpata!letsgofighter je napisao/la: ↑19 okt 2023, 13:42Šta misliš doživljava li tebe taj narod o kojem ti stalno razmišljaš?zamisli šta si napisao, da nije turaka po kakviim prašumama bi živjeli, a po dolasku turaka Srbi imali dvorove i živjeli u istima, jeli sa viljuškom dok je zapad kidao zubima komade jetre od divlje svinje....ajd **** gnusni glupane !Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑19 okt 2023, 13:05
Prvo nemoj da miješaš Vlase nomade sa Karpata koji su sljegli u
Zapadnu Bosnu i Sjevernu Hrvatsku. Tu su vas vaši Turci
Smjestili da im branite najzapadnije dijelove
Otomanske Imperije.
Ovi “vaši” Srbijanci preko Drine su druga sorta.Oni su
Slaveni,istina imali dvore i kraljeve koje su svako malo
Na kolac nabijali ili glave im sjekle ili s balkona bacali.
Prodje II SR i spustise se Vlasi sa Potkozarskih sela u oko
BL.Izmedju ostalih i Dodikovi papci,pardon preci i
Postadoše Bosanski pravoslavci.
Onda dodje katastrofalni zemljotres u BL pa poslije
Napravljenih novih naselja još ih se doseli.Ostadoše
Kozarska sela i zaseoci prazni.Pa vremenom pravoslavci
Se u Srbe pretvorise i hoće na silu da budu kao oni
preko Drine.Zavladali poslije genocida i uz sreću da ih
5.Korpus ne iztraktorizira pri kraju rata.
A ne razumije taj porijeklom stočarski narod da su samo
Moneta za kusura!!!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
Nema potrebe za oglasavanjem. Uprkos tendencioznom suđenju i brojnim izostancima, razbili smo ih na njihovom terenu. Ubrzo ih ocekujemo na Kosevu i tu ce proci isto kao i vi. Ni njima nece pomoci Gigovic, isto kao sto nije ni vama mogao. 

- OldTownDistrict
- Kontakt:
winner winner chicken dinnernapoleon72 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 14:23A lazes svega mibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 13:51Oni jeli viljuškama dok je čitav svijet jeo rukama![]()
sunce ti poljubim
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nekad su inspiraciju za mitove vadili iz knjiga Dobrice Cosica i Ilije Garasanina, sad su poceli iz filmova Srdjana Dragojevica![]()
![]()
![]()
....sve drugo će proći!
-
- Kontakt:
Clan neutaljenih. Cestitke na osvojenom prvenstvu.mma_hz je napisao/la: ↑19 okt 2023, 14:23Ciji si ti??samoposmatram je napisao/la: ↑19 okt 2023, 14:20Hoce li se FK Sarajevo i Mirvic se izjasniti zbog sudjenja u BL ili ide sve po planu i dogovoru?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.