Rušimo vam koeficijent.Hansestadt je napisao/la: ↑19 okt 2023, 15:43Najbolje da nas izbace iz UEFA takmicenja, da nas konacno Sarajevo vise ne blamira.
Premijer liga BiH - aktuelno
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
cuj dobili gigovica.. jel to posteno sudjenje treba biti privilegija? nagrada neka jel? ovaj put dobro sudjenje pa iduce kolo da znate, nece biti..zeljovolimte je napisao/la: ↑19 okt 2023, 15:25Odmah se neke nacionalne tenzije vezu.
Dobili su Gigovica na derbiju za ovaj "ofsajd" u BL. Zadovoljni i jedni i drugi.
Ne shvatam navijace Borca sta se pravdate.
Lagano iskoristite pjesmice koje su ovi prije vas sastavili.
Vico sitnijee![]()
![]()
Kupiliii![]()
![]()
Melji racBoo![]()
![]()
jao kako spustamo ljestvicu.. fuj kakvi smo i ne cudi me ova situacija u kojoj smo se nasli.
izdrzi zeeljkanneee u drustvu najboljih da nastavimo ploditi bazu as usual.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
A jesu se upalili ovi dandari sta je ovo
-
- Kontakt:
Evo izgleda rijesili ste samimk1008 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 13:53
Znam da nije tema PL BiH al ovo nas se sve tice
Ako klub dobije kakve kazne, trebaju sve navijacke grupe stati uz nas , jer ovo sto se desava nama moze se desiti bilo kome ko kaze NE savezu.
2014 godine Tuzla je prva rekla ne, i srusila vladu, od nas je sve krenulo

Vi i Zeljkan po uhodanoj proceduri

- OldTownDistrict
- Kontakt:
04.11.23. Potkovani i napunjeni NK Vaso Miskin Crni.
Ugodnih jesenskih -8
Zadnja izmjena: OldTownDistrict, dana/u 19 okt 2023, 16:07, ukupno mijenjano 1 put.
....sve drugo će proći!
Jel te pere danda od sinocOldTownDistrict je napisao/la: ↑19 okt 2023, 16:0504.11.23. Potkovani i napunjeni NK Vaso Miskin Crni.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Svi su krivi samo Ado Dzemidzic nije kriv
Inaci lik koji je bio sklon kriminalnim radnjama u vrijeme Begica , on voli fks 

- OldTownDistrict
- Kontakt:
I dalje mi nisi odgovorioOldTownDistrict je napisao/la: ↑19 okt 2023, 16:11Suza dajdzinaBistriksg je napisao/la: ↑19 okt 2023, 16:07Jel te pere danda od sinocOldTownDistrict je napisao/la: ↑19 okt 2023, 16:05
04.11.23. Potkovani i napunjeni NK Vaso Miskin Crni.![]()
![]()
Gubio je Zeljo i od sloge istim rezultatom pa sta sad.
Vidi Vice sto se napeo da izbildanom steroid rukomCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑19 okt 2023, 16:03Evo izgleda rijesili ste samimk1008 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 13:53
Ako klub dobije kakve kazne, trebaju sve navijacke grupe stati uz nas , jer ovo sto se desava nama moze se desiti bilo kome ko kaze NE savezu.
2014 godine Tuzla je prva rekla ne, i srusila vladu, od nas je sve krenulo![]()
![]()
Ponizi ovog našeg Bosnjaka.Ovaj mrtav hladan kao
“Stas ba to “!
Dobar,dobar za pohvaliti
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
- napoleon72
- Kontakt:
Cuj kralju price "dobili ste Gigovica", ko biva nas Gigs dosao da pogura i smiri pred kradju u BL hahahahaahahLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑19 okt 2023, 15:55cuj dobili gigovica.. jel to posteno sudjenje treba biti privilegija? nagrada neka jel? ovaj put dobro sudjenje pa iduce kolo da znate, nece biti..zeljovolimte je napisao/la: ↑19 okt 2023, 15:25Odmah se neke nacionalne tenzije vezu.
Dobili su Gigovica na derbiju za ovaj "ofsajd" u BL. Zadovoljni i jedni i drugi.
Vico sitnijee![]()
![]()
Kupiliii![]()
![]()
Melji racBoo![]()
![]()
jao kako spustamo ljestvicu.. fuj kakvi smo i ne cudi me ova situacija u kojoj smo se nasli.
Pa bolan raskovali bismo vas da vam je Nikola Nikic sudio a Bazdarevic i Rade Paprica bili mahaci.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Ma da ih nema kome bi se smijali. U rangu su tegeltijenapoleon72 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 16:22Cuj kralju price "dobili ste Gigovica", ko biva nas Gigs dosao da pogura i smiri pred kradju u BL hahahahaahahLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑19 okt 2023, 15:55cuj dobili gigovica.. jel to posteno sudjenje treba biti privilegija? nagrada neka jel? ovaj put dobro sudjenje pa iduce kolo da znate, nece biti..zeljovolimte je napisao/la: ↑19 okt 2023, 15:25Odmah se neke nacionalne tenzije vezu.
Vico sitnijee![]()
![]()
Kupiliii![]()
![]()
Melji racBoo![]()
![]()
Pa bolan raskovali bismo vas da vam je Nikola Nikic sudio a Bazdarevic i Rade Paprica bili mahaci.
- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
Sjecas se Antalije i sastanka?CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑19 okt 2023, 16:03Evo izgleda rijesili ste samimk1008 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 13:53
![]()
Nema u ovoj ligi cistih. Sve je to **** do kurve.
-
- Kontakt:
Sjecamo se mi najboljesamoposmatram je napisao/la: ↑19 okt 2023, 16:27
Sjecas se Antalije i sastanka?
Nema u ovoj ligi cistih. Sve je to **** do kurve.
FK Velež se kažnjava novčanom kaznom od 10.000 KM i oduzimanjem 3 boda,
Suspenduje se stadion FK Velež na 6 utakmica,
Predsjednik FK Velež, Šemsudin Hasić se kažnjava zabranom obavljanja funkcija u nogometu u trajanju od 2 godine.
Hej Tony,Tony Montana

O R i g i n a L n i Su !
Koliko im je vodja pogledao film “Scarface” samo on i
Dragi Bog zna?!

O R i g i n a L n i Su !
Koliko im je vodja pogledao film “Scarface” samo on i
Dragi Bog zna?!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
A uhodana procedura je? Ne sjecam se nesto da je Sloboda dobijala ikakve pozajmice ili guranja saveza na utakmicama.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑19 okt 2023, 16:03Evo izgleda rijesili ste samimk1008 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 13:53
![]()

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Kupio vas licencom i Sloboda je prvi klub koji je izasao iz inicijative. Vas licencom Zeljkana pozajmicom objasnio Semsudin Hasic nedavno sve
. Mi smo pokrenuli inicijativu 4R. Jedna od stvari o kojoj smo pričali je bilo suđenje. Klubovi zbog raznoraznih razloga, neko zbog licence, neko zbog donacije od Svaeza, pristaju na raznorazne stvari koje nisu ljudske i korektne već spadaju u sferu korupcije. Prvi klub koji je izašao zbog straha i pritiska da će se nešto desiti bila je Sloboda, pa potom Željezničar, onda je smijenjen predsjednik FK Sarajevo Damir Kasum, i na kraju smo ostali mi i Tuzla City i samim tim je inicijativa izgubila smisao. Ugasili su nas i time su sebi dali vjetar u jedra da mogu raditi šta hoće. Tu se ne radi samo u sudijskoj organizaciji već o sprezi najvišeg rukovodstva Saveza i sudijske organizacije i naravno klubova koji uživaju u tim blagodetima.”
-
- Kontakt:
Evo vam i adrese da provjerite ovo Hasicevo: Elmir Secerbegovic i Nazif Hasanbegovic. Upitate ljude i rijesite sebi dileme. Slobodi su zaprijetili izbacivanjem jer mogu (losa sit u klubu), a Zeljkan je samo pitao novce i onda su rekli moze ali kad izadjete iz 4R. I nazif svjestan da nije mogao namaknuti marke ni iz jednog drugog izvora, uradio ono sto je Vico zatrazio.
Bolesni sportski kolektivi su najveci problem. Da su Sloboda i Zeljo stabilni, ovo se ne bi desilo.
Bolesni sportski kolektivi su najveci problem. Da su Sloboda i Zeljo stabilni, ovo se ne bi desilo.
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 19 okt 2023, 16:43, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Mogu ga i optuziti za klevetu ali evo pola godine svi podanici podvili rep i sutekillafrommanilla je napisao/la: ↑19 okt 2023, 16:41Evo vam i adrese da provjerite ovo Hasicevo: Elmir Secerbegovic i Nazif Hasanbegovic. Upitate ljude i rijesite sebi dileme
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, antisisoja1919, Bejker, Beli98, bhfanatic14, bordobijeli, Dadox, dark44, Direktorcic, ErosViverosViv, Hellas, HyperOS, jurisicduska, kanarinac, Kaunas, ledesma, leo1946, MaroonWhite1946, MikiPirs, OsmanhodzicBuco, pitara, rishovski, Riziko, samirr, seha77, UltraSa46, Venom, worchester, ZmajOdBosne33 i 150 gostiju.