Premijer liga BiH - aktuelno
- TMmanija2012
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sad ide na red jedna standardna diskusija na ovoj temi kako su pijacari i pitari najposteniji dok su ostali lopovi 

-
- Kontakt:
Moze i bez smajlija da napises kako to mi nismo sve uradili da skinemo Vicu. Pod mi mislim na FK Velez i navijace. A mozes mi i kao onaj Faraon reci ma to ste vi sve rezirano pa ste dobili ispod stola nesto, ne mogu vam rec sta, ali jesteTMmanija2012 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 16:46Sad ide na red jedna standardna diskusija na ovoj temi kako su pijacari i pitari najposteniji dok su ostali lopovi![]()

Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 19 okt 2023, 16:48, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Željezničar - Zvijezda (Elvedin Topuzović)
Igman - Sarajevo (Mirza Kazlagić)
Sloga - Široki Brijeg (Dragan Petrović)
Borac - Zrinjski (Irfan Peljto)
Posušje - GOŠK (Miloš Gigović)
Tuzla City - Velež (Frano Jelić)
Igman - Sarajevo (Mirza Kazlagić)
Sloga - Široki Brijeg (Dragan Petrović)
Borac - Zrinjski (Irfan Peljto)
Posušje - GOŠK (Miloš Gigović)
Tuzla City - Velež (Frano Jelić)
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Jos jedna potvrda da vrana vrani oci ne kopa

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Kakva je danda iz svrakinog ili sa cvile iz zelenih?
-
- Kontakt:
FACT: Zanimljivo da najbolji bh sudija Peljto sudi Borcu samo kad igraju protiv Medjugoraca.
#samokazem
#samokazem
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- TMmanija2012
- Kontakt:
I sta ste napravili , jedno nistakillafrommanilla je napisao/la: ↑19 okt 2023, 16:47Moze i bez smajlija da napises kako to mi nismo sve uradili da skinemo Vicu. Pod mi mislim na FK Velez i navijace. A mozes mi i kao onaj Faraon reci ma to ste vi sve rezirano pa ste dobili ispod stola nesto, ne mogu vam rec sta, ali jesteTMmanija2012 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 16:46Sad ide na red jedna standardna diskusija na ovoj temi kako su pijacari i pitari najposteniji dok su ostali lopovi![]()
![]()

Svako svoje lopovluke prikriva i opravdava drugim lopovlucima.
-
- Kontakt:
Ne radi se ovdje o postenju nego casti jer se znalo koji su ljudi na celu saveza i gdje sve ovo vodi. Mi smo svoje odradili po najskupljim cijenama. Mozda je Zeljkanov hinjaviji put pomogao u odlaganju bolesti da prezivite godinu ali nekako se nama fino pogledati u ogledalo kada znas da se nisi prodaoTMmanija2012 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 16:46Sad ide na red jedna standardna diskusija na ovoj temi kako su pijacari i pitari najposteniji dok su ostali lopovi![]()
-
- Kontakt:
Ne prikriva niko svoje lopovluke, to samo vi radite i to najekstremnije. Mi smo svjesni sta je Tanovic radio dok je bio predsjednik, i itekako smo se borili i protiv toga. I kao sto rece Campobelo, mi smo svoje odradili po najskupljim cijenama. Upad u teren, cekanje sudije poslije meca, pravne bitke od po 50k eura, suspenzija stadiona i najboljeg predsjednika.TMmanija2012 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 16:52I sta ste napravili , jedno nistakillafrommanilla je napisao/la: ↑19 okt 2023, 16:47Moze i bez smajlija da napises kako to mi nismo sve uradili da skinemo Vicu. Pod mi mislim na FK Velez i navijace. A mozes mi i kao onaj Faraon reci ma to ste vi sve rezirano pa ste dobili ispod stola nesto, ne mogu vam rec sta, ali jesteTMmanija2012 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 16:46Sad ide na red jedna standardna diskusija na ovoj temi kako su pijacari i pitari najposteniji dok su ostali lopovi![]()
![]()
Jel se jos borite protiv Vice , NE borite se.
Svako svoje lopovluke prikriva i opravdava drugim lopovlucima.
A sve to, da bi Nazif rekao, ma kakav 4R nemamo mi snage za to a ovamo uzeo pozajmicu i nek' je drugi UO vraća. A vi šutite na sve to. Svi, ne samo vi, ali ste vi jedini koji ste se, uz Slobodu, zbog nekih trenutnih problema odrekli dobrobiti bh. fudbala.
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 19 okt 2023, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- TMmanija2012
- Kontakt:
Samo mi recite koje posteniji Pijacari ili Pitari da zamo ko ima titulu postenjacina PLBIH 

-
- Kontakt:
Objektivno sta bi ti Nazif u tom momentu mogao da uradi, covjek ni sam ne zna kako je dosao na funkciju kad je bila katastrofa. Trenutno je klub hvala Bogu o boljoj situaciji, iako je vama to krivo.
Ovaj Kis je najbolji igrac lige. Majstor, tri puta sam ga gledao i svaki put me je odusevioAntipolitika3 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 19:09Druze onlyleft ako ti sutra nije do pive shvatit ću?![]()

Mi cemo se boriti za 4. mjesto sa HSKZ i Listicom. A vi Torpedo i Borac ste najbolje ekipe, i ovaj golman vam je pravo dobar

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Eno i Barbarez se oglasio, patriotska verzija nesposobnog Misimovica.
-
- Kontakt:
Nemoze nista bez aminovanja iz vlastitih redova.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑19 okt 2023, 16:29Sjecamo se mi najboljesamoposmatram je napisao/la: ↑19 okt 2023, 16:27
Sjecas se Antalije i sastanka?
Nema u ovoj ligi cistih. Sve je to **** do kurve.FK Velež se kažnjava novčanom kaznom od 10.000 KM i oduzimanjem 3 boda,
Suspenduje se stadion FK Velež na 6 utakmica,
Predsjednik FK Velež, Šemsudin Hasić se kažnjava zabranom obavljanja funkcija u nogometu u trajanju od 2 godine.
Suspenzija odbijena, a Husnic bio pri SDA i unazadio vas na ovaj sad nivo. Nadati se da ce Kevelj vas vratiti.
Svi klubovi imaju istu bolest.
Peljto znači sudi.
Tuče to Zrinja lagano. Vrijeme je da Borac grohne pošteno.
Tuče to Zrinja lagano. Vrijeme je da Borac grohne pošteno.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Možeš li nam napisati kada je zadnju utakmicu Borca i Zrinjskog sudio Peljto?opalaopala je napisao/la: ↑19 okt 2023, 16:51FACT: Zanimljivo da najbolji bh sudija Peljto sudi Borcu samo kad igraju protiv Medjugoraca.
#samokazem
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
-
- Kontakt:
Ja znam da ti je bolno procitati da se Zeljkan prodao za neku mizernu pozajmicu ali nema potrebe da izmisljassamoposmatram je napisao/la: ↑19 okt 2023, 17:03
Nemoze nista bez aminovanja iz vlastitih redova.
Suspenzija odbijena, a Husnic bio pri SDA i unazadio vas na ovaj sad nivo. Nadati se da ce Kevelj vas vratiti.
Svi klubovi imaju istu bolest.

-
- Kontakt:
Netačan fakt. Peljto je sudio i Velež-Borac 1:0 ja mislim. Ovo mi više liči da je postavljen Peljto da se smiri ova prašina što se digla.DTzmu30 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 17:06Možeš li nam napisati kada je zadnju utakmicu Borca i Zrinjskog sudio Peljto?opalaopala je napisao/la: ↑19 okt 2023, 16:51FACT: Zanimljivo da najbolji bh sudija Peljto sudi Borcu samo kad igraju protiv Medjugoraca.
#samokazem
Pa je sljedeću sudio poslije te za godinu dana, nadamo se da tako neće biti i sada. Mada bi i to mogla biti opcija, zamisli još udalje Peljtu a promovišu Sanela Silića

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Peljto uvijek sudi Zrinjskom,znam da smo ga zaj.ebali u gradu da je njihov sudija jel samo njima ide sudit

Sad sam gledao statistiku 35 puta im je sudio,puno više nego ostalim klubovima.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
TrofejiSuTu je napisao/la: ↑18 okt 2023, 21:57Ne budite budale,tu ce sudjenje biti 51:49 sto nije isto kao i 90:10
Pa ce opet biti kako Zrinjski moze,pa i ne mog’o..

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!