Foste druže,
Messi ili Ronaldo, Amerika ili Rusija, Izrael ili Palestina, Bošnjaci ili Srbi, Dodik ili Bakir, ****, lezbe ili tradicionalne obitelji, blaa blaa blaa.. živimo u svijetu gdje se na sve mora birati strana.
A isto tako možeš da prakticiraš i da ne biraš stranu, da te boli **** kao npr mene. Ja uopšte ne biram strane, pogotovo ne nakon nekoliko tvitova od bilo koje strane.
Morate shvatiti da je internet virtualni svijet, ništa od toga nije stvarno. Kada ti pukne bomba ispred kuće, e to je stvarno, tu biraj stranu, a sve ovo ostalo je nebitno. Kažem nebitno jer evo svi su se u BiH brinuli za Ukrajince dok nisu naebali ovi dole Palestinci.. Ukrajince ste zaboravili za noć.
Isto tako se internet zabrinuo za "kurcpluća planete" u Brazilu, za krov neke crkve u Parizu, za neke glupe životinje koje namju dom u Australiji nakon požara.. pa za one migrante i onu bebu što se utopila na obali Italije, to je posbeno dirnulo planetu. I kako vrijeme prolazi sve te vijesti ostaju samo u arhivama, a daleko od vas sviju, vaših strana i vaše brige. Isto će se desiti i sa Palestinom, nažalost. Doći će neka nesreća ili veselje i jednostavno će ljudi da o tome diskutuju. Dokazano već 100 puta.
Zato ja ne biram strane, čisto me boli qrac za cijelom planetom, gledam da je lijepo porodici, užem i širem krugu obitelji, prijateljima, okolišu koji koristim, cijeni goriva, trave i koka kole.