Najveci problem ce biti los teren u Konjicu!
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
U skoli se prije uvijek šamarao onaj fini koji samo suti,njega svi klepali,ne treba se samo buniti nista da ne bi Vicu naljutili jos vise,suti ba sta ces haj.Objektivac1946 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 16:54Daj još Njegomirovića protiv Sloge i gigaru protiv Borca da se ispišem iz fudbala. Smijurija![]()
Ide invazija u nedjelju.
Samo Igman je.be sa prodajom karata. Na dan utakmice nece se prodavati karti.
Cetvrtak, petak i subota u prostorijama kluba.
Gdje su prostorije Igmana? A da li bi moglo biti problema da nam ne prodaju karte u subotu, zato sto smo iz Sa

- FKS -
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Čuj ne prodaje se na dan utakmice, pa koliko su nam ulaznica dostavili?Hajdeee je napisao/la: ↑19 okt 2023, 18:09Ide invazija u nedjelju.
Gdje su prostorije Igmana? A da li bi moglo biti problema da nam ne prodaju karte u subotu, zato sto smo iz Sa?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tacno tako. Zasto cuti nas “investitor” mirvah?? Jebbo ga tan koji ga placaSanchez87hz je napisao/la: ↑19 okt 2023, 17:54U skoli se prije uvijek šamarao onaj fini koji samo suti,njega svi klepali,ne treba se samo buniti nista da ne bi Vicu naljutili jos vise,suti ba sta ces haj.Objektivac1946 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 16:54Daj još Njegomirovića protiv Sloge i gigaru protiv Borca da se ispišem iz fudbala. Smijurija![]()
-
- Kontakt:
Klub se ponasa veoma ravnodusno na ovu sinocnu kradju.
Jel nesto znaju sto mi ne znamo, pa sute ne smiju, jel jos im vico sef pa nece, ne kontam...
Svim silama da se suprostave ovom nakaradnom sistemu u savezu ali izgleda da su svi klubovi necim ucjenjeni ili zaduzeni kod gore navedenog sefa..
Tuga samo covjek zivce i zdravlje gubi, a ove zaboli patka...
I usput da se sjetim najmilijih, uzduz i poprijeko porodica colpa, dzemidzic, rascic, husic i ostale balijske izdjanicke skupine.
Jel nesto znaju sto mi ne znamo, pa sute ne smiju, jel jos im vico sef pa nece, ne kontam...
Svim silama da se suprostave ovom nakaradnom sistemu u savezu ali izgleda da su svi klubovi necim ucjenjeni ili zaduzeni kod gore navedenog sefa..
Tuga samo covjek zivce i zdravlje gubi, a ove zaboli patka...
I usput da se sjetim najmilijih, uzduz i poprijeko porodica colpa, dzemidzic, rascic, husic i ostale balijske izdjanicke skupine.
Tačno kad čovjek vidi pojedine komentare poželi da se vrati Baljak, uz dužno poštovanje prema čovjeku. A ti dobar sa investitorom ili sa Tanom pa ti rekao da ti plaća ili…meraba je napisao/la: ↑19 okt 2023, 18:20Tacno tako. Zasto cuti nas “investitor” mirvah?? Jebbo ga tan koji ga placaSanchez87hz je napisao/la: ↑19 okt 2023, 17:54U skoli se prije uvijek šamarao onaj fini koji samo suti,njega svi klepali,ne treba se samo buniti nista da ne bi Vicu naljutili jos vise,suti ba sta ces haj.Objektivac1946 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 16:54
Daj još Njegomirovića protiv Sloge i gigaru protiv Borca da se ispišem iz fudbala. Smijurija![]()
Procitaj jos jednom sta sam napisao ljudinomorensa je napisao/la: ↑19 okt 2023, 18:42Tačno kad čovjek vidi pojedine komentare poželi da se vrati Baljak, uz dužno poštovanje prema čovjeku. A ti dobar sa investitorom ili sa Tanom pa ti rekao da ti plaća ili…meraba je napisao/la: ↑19 okt 2023, 18:20Tacno tako. Zasto cuti nas “investitor” mirvah?? Jebbo ga tan koji ga placaSanchez87hz je napisao/la: ↑19 okt 2023, 17:54
U skoli se prije uvijek šamarao onaj fini koji samo suti,njega svi klepali,ne treba se samo buniti nista da ne bi Vicu naljutili jos vise,suti ba sta ces haj.
E čuj zbog pirotehnike zatvoriti tribinu 

Pa po njih je bolje da horde budu na sjeveru
Pa po njih je bolje da horde budu na sjeveru
- muhamedhulk
- Kontakt:
Sad bih u „bazu“ Durica i Kazlagica. Garant sjede, visi u Irfinom restoranu Basari.
Samo da mu kazem da ne pokusava zakinuti Klub.
Sinoc sam puko nakon primljenog gola, ako zasere za vikend, hebacu mu nanu kad ga vidim.
Sinoc sam puko nakon primljenog gola, ako zasere za vikend, hebacu mu nanu kad ga vidim.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Mislim samo ona montazna, fakticki za Hz. (nisam siguran?).MortemHz je napisao/la: ↑19 okt 2023, 18:15Čuj ne prodaje se na dan utakmice, pa koliko su nam ulaznica dostavili?Hajdeee je napisao/la: ↑19 okt 2023, 18:09Ide invazija u nedjelju.
Gdje su prostorije Igmana? A da li bi moglo biti problema da nam ne prodaju karte u subotu, zato sto smo iz Sa?
Ali definitivno su objavili da FK Igman nece vrsti prodaju ulaznica na dan utakmice

- FKS -
Zato bi želji krvi dali.Hajdeee je napisao/la: ↑19 okt 2023, 19:06Mislim samo ona montazna, fakticki za Hz. (nisam siguran?).MortemHz je napisao/la: ↑19 okt 2023, 18:15Čuj ne prodaje se na dan utakmice, pa koliko su nam ulaznica dostavili?Hajdeee je napisao/la: ↑19 okt 2023, 18:09
Ide invazija u nedjelju.
Ali definitivno su objavili da FK Igman nece vrsti prodaju ulaznica na dan utakmice. Znaci svjesno da ga sto vise nas ispusi
![]()
Malih plavih vi ste filijala, s njima skupa poližite nam jaja!
Izvini Nirtone.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ko od nasih ima kartone, za ocekivati je da nas u naredne dvije utakmice masakriraju kartonima da sto slabiji udjemo u utakmicu protiv Borca??
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Samo zovi, svakako mi u zadnje vrijeme trza lijeva šakamuhamedhulk je napisao/la: ↑19 okt 2023, 19:00Sad bih u „bazu“ Durica i Kazlagica. Garant sjede, visi u Irfinom restoranu Basari.
-
- Kontakt:
Ima ona kafana/rupa, sa druge strane starog mosta u Konjicu, gdje se skupljaju iskljucivo plave kitice. I uvijek su nesto kao nabrijani i "mnogo" hool. Mogla bi se kafa piti tamo

- FKS -
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prodaja karata za utakmicu protiv FK Sarajevo će se vršiti četvrtak, petak i subotu od 08 do 16 sati u prostorijama kluba.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Treba se organizovati gore ispod pruge, s puta navijati. Ne treba karta
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Zato ih šutnuti iz lige i doviđenja prijatnoHajdeee je napisao/la: ↑19 okt 2023, 19:06Mislim samo ona montazna, fakticki za Hz. (nisam siguran?).MortemHz je napisao/la: ↑19 okt 2023, 18:15Čuj ne prodaje se na dan utakmice, pa koliko su nam ulaznica dostavili?Hajdeee je napisao/la: ↑19 okt 2023, 18:09
Ide invazija u nedjelju.
Ali definitivno su objavili da FK Igman nece vrsti prodaju ulaznica na dan utakmice. Znaci svjesno da ga sto vise nas ispusi
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.