Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Primjetio sam da se zeludci navijaca Zeljkana opasno uznemire nakon ovog Hasicevog intervjua. Ono u dusi mislis da si patriota ali te ovakvo prodavanje podsjeti da nisi. Jos Velezovci majku im namjerno tempiraju poslje rucka 

- MocMahale444
OnlyLeft22 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 17:34Jao komedije na ovoj temi sinoc. Devedeseteka Tito![]()
Mozda i najbolji momenat na forumu nakon Envera u Australiji. Ono je ipak daleko najbolje, ko se onoga sjeca![]()
![]()
Tad je ispisano nekoliko stotina stranica za sat![]()
Bilo je akcija dosta, kad je PLBiH ekipa (Tuto-kompleto) otisla na druge teme i ugasila forum.
Mislim najvise trajnih bilo ikad, otislo je 20-30 acc, a neki su prosli samo sa 7dana bana.
Ona gofna s bajernove teme su pruzala otpor al-hitler se probudio nehotice.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Balorda je napisao/la: ↑19 okt 2023, 17:39Da sumiramo, u borbi protiv saveza:
Velež: zapaljen sudija, suspendovan stadion, suspendovan predsjednik, oduzeti bodovi, sudski proces na CAS-u
Željezničar: prodali se za 100k.
Sloboda: prodali se za licencu.
I onda dođu pomahnitali skretničari i pišu po forumu zašto se Velež ne žali![]()
![]()

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 19 okt 2023, 17:45, ukupno mijenjano 2 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Tema Arsenala nakon sto su izgubili od Bayerna sa 5:1MocMahale444 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 17:42OnlyLeft22 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 17:34Jao komedije na ovoj temi sinoc. Devedeseteka Tito![]()
Mozda i najbolji momenat na forumu nakon Envera u Australiji. Ono je ipak daleko najbolje, ko se onoga sjeca![]()
![]()
Bilo je akcija dosta, kad je PLBiH ekipa (Tuto-kompleto) otisla na druge teme i ugasila forum.
Mislim najvise trajnih bilo ikad, otislo je 20-30 acc, a neki su prosli samo sa 7dana bana.
Ona gofna s bajernove teme su pruzala otpor al-hitler se probudio nehotice.

Bilo je stvarno legendarnih momenata, ali je meni Enver u Australiji najbolji
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Zeljo se prodao za 100 milja, a ko je to reko- Semsudin reko
a sta Semsudin kaze to je tako i nikako drugacije 

Inače ne mogu ne primjetiti da ekipa borčevaca na forumu uvijek ima isti komentar na sudijske lakrdije: Bila je greška, ALI .......... i onda ubace nekakav random razlog koji nikakave veze ni sa čim nema. I tako po stoti put zaredom.
Prođe tako desetine grešaka i bogme fino se ALI ispisalo.

Prođe tako desetine grešaka i bogme fino se ALI ispisalo.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- MocMahale444
OnlyLeft22 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 17:44Tema Arsenala nakon sto su izgubili od Bayerna sa 5:1MocMahale444 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 17:42OnlyLeft22 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 17:34Jao komedije na ovoj temi sinoc. Devedeseteka Tito![]()
![]()
Ona gofna s bajernove teme su pruzala otpor al-hitler se probudio nehotice.![]()
![]()
![]()
Halali ali nisi upoznat sa “kucnim pragom” nekadasnji kralj foruma, pa Riba rahmetli, Ajzea, Admim, Joker, Helco, High

Ode MuhamedTM ko krava u kukuruze.
-
- Kontakt:
Prije pola godine je ono izjavio. Tuzite ga za klevetu. Uzmite najbolje advokate i na sudu pobijte ono sto je ispricao u vezi inicijative. Hocete kurko nego ste podvili repove znaju vam u klubovima da je patriota ove zemlje u pravu
-
- Kontakt:
Informisi nas onda sto je Zeljo izasao iz 4R kad je vec usao, da znamo da ne citiramo bezveze likove koji nisu relevantni

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Sto bi ga tuzili ,bolje mu se smijatiCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑19 okt 2023, 17:49Prije pola godine je ono izjavio. Tuzite ga za klevetu. Uzmite najbolje advokate i na sudu pobijte ono sto je ispricao u vezi inicijative. Hocete kurko nego ste podvili repove znaju vam u klubovima da je patriota ove zemlje u pravu

Nego, de nam prepricaj, sta jos kaze Semsudin

Pojma nemam, to su starija rajaMocMahale444 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 17:48OnlyLeft22 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 17:44Tema Arsenala nakon sto su izgubili od Bayerna sa 5:1MocMahale444 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 17:42
Ona gofna s bajernove teme su pruzala otpor al-hitler se probudio nehotice.![]()
![]()
![]()
Halali ali nisi upoznat sa “kucnim pragom” nekadasnji kralj foruma, pa Riba rahmetli, Ajzea, Admim, Joker, Helco, Highsamo par old skulera.
Ode MuhamedTM ko krava u kukuruze.
Bio je onaj Hodza, kralj

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Mozda je vama na forumu smijesno ali sigurno vam se u klubu rumene zbog onoga sto su uradili. Ono znas da su ti pomogli da prezivis ali negdje u dubini duse osjecas se ko ****let3 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 17:52Sto bi ga tuzili ,bolje mu se smijatiCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑19 okt 2023, 17:49Prije pola godine je ono izjavio. Tuzite ga za klevetu. Uzmite najbolje advokate i na sudu pobijte ono sto je ispricao u vezi inicijative. Hocete kurko nego ste podvili repove znaju vam u klubovima da je patriota ove zemlje u pravu![]()
Nego, de nam prepricaj, sta jos kaze Semsudinvidim da ga citirate ovdje redovno ko da je Niče ili Hegel
![]()

- MocMahale444

Svi koji su bili na stadionu vidjeli su jednu klasičnu otimačinu kakvu mi nismo vidjeli u zadnjih 20 godina. Zajedničkim snagama sudijska trojka potpomognuta upravom Sarajeva gledala je kako će oteti bodove. Prvi gol su postigli iz ofsajda. Ove sudije za sva vremena mogu zaboraviti Lukavicu, zabranjen im je dolazak", rekao je Šavija.
-
- Kontakt:
Sto se niste smijali Stefanu Bulicu nego ste ga tuzili za klevetulet3 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 17:52Sto bi ga tuzili ,bolje mu se smijatiCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑19 okt 2023, 17:49Prije pola godine je ono izjavio. Tuzite ga za klevetu. Uzmite najbolje advokate i na sudu pobijte ono sto je ispricao u vezi inicijative. Hocete kurko nego ste podvili repove znaju vam u klubovima da je patriota ove zemlje u pravu![]()
Nego, de nam prepricaj, sta jos kaze Semsudinvidim da ga citirate ovdje redovno ko da je Niče ili Hegel
![]()

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- KONTRASVIH
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jao samarcinekillafrommanilla je napisao/la: ↑19 okt 2023, 17:56
Sto se niste smijali Stefanu Bulicu nego ste ga tuzili za klevetu![]()

-
- Kontakt:
Borac Sarajevo Velez Tuzla sve ekipe koje su bile u Antaliji na pripremama je posjetio. Ta neces otjerati predsjednika saveza i zabraniti mu da posjeti ekipu iz premijer lige
Mozda bi i vas posjetio ali one pripreme sto vam Badzak plati i Konjic nisu bile usput

- KONTRASVIH
- Kontakt:
Evo ih opet. Semsudin. 4r. Zapalili sudiju eee. Misle da su bitni vol.212 
Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 19 okt 2023, 18:00, ukupno mijenjano 1 put.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ne priznajemo ovu sliku bez nekog citata vrapcickog mudraca Semsudina Hasica