NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
@laudrop 100% potpisujem. Bolje kvalitetan trener i prosjek igrači, nego loš trener i kvalitetni igrači.
Opet mislim da bi trebali parkirati ovu priču i drugo ne stvarati atmosferu da je samo Pavić riješenje. Duga je zima, pa neka momci u UO procjene šta im treba, oni najbolje znaju kakvo je stanje u klubu i koji su prioriteti.
Opet mislim da bi trebali parkirati ovu priču i drugo ne stvarati atmosferu da je samo Pavić riješenje. Duga je zima, pa neka momci u UO procjene šta im treba, oni najbolje znaju kakvo je stanje u klubu i koji su prioriteti.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- prisonbreak
- Kontakt:
Definitivno ne treba stvarati pricu kao da je Pavic jedina opcija.Truhlo je napisao/la: ↑19 okt 2023, 18:03@laudrop 100% potpisujem. Bolje kvalitetan trener i prosjek igrači, nego loš trener i kvalitetni igrači.
Ima tu jos jako dobrih trenera sa karakterom, al je dobra opcija

Pogledajte sta Neretljak radi sa Zvijezdom. On nije sigurno opcija radi samog odnosa kada smo igrali protiv Jajca.. Al' radi odlican posao.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
To je to, vidjeti šta ima na tržištu pa se odlučiti.prisonbreak je napisao/la: ↑19 okt 2023, 18:09Definitivno ne treba stvarati pricu kao da je Pavic jedina opcija.Truhlo je napisao/la: ↑19 okt 2023, 18:03@laudrop 100% potpisujem. Bolje kvalitetan trener i prosjek igrači, nego loš trener i kvalitetni igrači.
Ima tu jos jako dobrih trenera sa karakterom, al je dobra opcija![]()
Pogledajte sta Neretljak radi sa Zvijezdom. On nije sigurno opcija radi samog odnosa kada smo igrali protiv Jajca.. Al' radi odlican posao.
Neka je Huki sa srećom, da podere do zimske pauze

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Huka je ljudina,igrac koji je mogao postici mnogo vise u svojoj karijeri da nije bilo pehova od rata(kad je najvise mogao pokazati ko igrac) pa na dalje...Hvala mu pa se prihvatio ove u ovom trenutku nezahvalne pozicije I pritissk mu ne smijemo stvaratiTruhlo je napisao/la: ↑19 okt 2023, 18:16To je to, vidjeti šta ima na tržištu pa se odlučiti.prisonbreak je napisao/la: ↑19 okt 2023, 18:09Definitivno ne treba stvarati pricu kao da je Pavic jedina opcija.Truhlo je napisao/la: ↑19 okt 2023, 18:03@laudrop 100% potpisujem. Bolje kvalitetan trener i prosjek igrači, nego loš trener i kvalitetni igrači.
Neka je Huki sa srećom, da podere do zimske pauze![]()
Ni jedan ni drugi. Zasto ne Sabic ili Hasanovicprisonbreak je napisao/la: ↑19 okt 2023, 18:09Definitivno ne treba stvarati pricu kao da je Pavic jedina opcija.Truhlo je napisao/la: ↑19 okt 2023, 18:03@laudrop 100% potpisujem. Bolje kvalitetan trener i prosjek igrači, nego loš trener i kvalitetni igrači.
Upravo to, ne treba stvarati pricu da hocemo samo Pavica, ali mogu vam reci da je moj favorit. Trener koji bi upravo nama odgovarao, pa cak vise sad odgovara Čeliku, nego u proslom mandatu i to po vise faktora.
Trener koji sigurno zna kako se ekipa vodi i koji ima sta ponuditi. Vjerujem da nije sada toliko i preskup, a nas je opet. Iskreno moja licna zelja je Pavic, opet treba sacekati i mudro birati. Vjerujem u ove momke u klubu i puna podrska.
Trener koji sigurno zna kako se ekipa vodi i koji ima sta ponuditi. Vjerujem da nije sada toliko i preskup, a nas je opet. Iskreno moja licna zelja je Pavic, opet treba sacekati i mudro birati. Vjerujem u ove momke u klubu i puna podrska.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Dok njega platis, drugom mozes stan kupiti i da ti ostane

Preskup za ovaj rang definitivno, plus prosli mandat nije lijepo otisao.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Hajd sta fali

Meni je ovaj Pavic srednja zalost, moram se sjetit odmah Batija, sto kaze sve mu utakmice namjestene bile, mogao sam i ja bit tada trener

moSa likCe
Rekla, kazala i bati strucnjak. Haj bgt, nemoj to vise nikome pricati

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Koji Šabić?denisov je napisao/la: ↑19 okt 2023, 18:36Ni jedan ni drugi. Zasto ne Sabic ili Hasanovicprisonbreak je napisao/la: ↑19 okt 2023, 18:09Definitivno ne treba stvarati pricu kao da je Pavic jedina opcija.Truhlo je napisao/la: ↑19 okt 2023, 18:03@laudrop 100% potpisujem. Bolje kvalitetan trener i prosjek igrači, nego loš trener i kvalitetni igrači.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Friska informacija iz Mostara
Zrinjski dolazi 02.11.
Zrinjski dolazi 02.11.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
- BatistutA19
- Kontakt:
Da se nadovezem ovdje vidim.spominjete meredbull93 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 18:54Rekla, kazala i bati strucnjak. Haj bgt, nemoj to vise nikome pricati![]()
Ali stvarno tad je bilo sumnjivo treba bit realan da su Čeliku stimali da ne ispadnu bukvalno svi u zadnjih 10 godina,pa pogledaj samo tekmu ligu za opstanak Siroki-Celik 1-1 kad se svi sklanjaju Dilaveru da da gol.,pa onda tog Sirokog nabismo ovdje cini mi se 5-2.Tad su bas bile sumnjive te lige za opstanak 3 ekipe pobjegnu i stimaju a 3 zadnje se bore da ostanu..Onda posebno.onda kad sjebasmo Jajce sa Matom
Sto se tice Pavica ,kad ga vidim u Celikovoj majici kao navijaca na tekmama -srce je ko Bilino!Covjek iz Sinja voli Celik vise od rodjenih Zenicana!Respekt mu kao igracu koji je po meni imao uz Tumbu najbolju ljevicu i koji je uvijek ginuo za Celikov dres!I kao trener respekt!Covjek kojem vrata Celika uvijek trebaju biti otvorena u bilo kojoj funkciji(naravno ako je finansijski moguce)
Vodio je taj Pavić Čelik i 2015 pa imao opet odlične rezultate. Nemoj života ti lupati i to za vrijeme dok su pojedini članovi NGG-a za Čelik sređivali situaciju u klubu.BatistutA19 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 19:19Da se nadovezem ovdje vidim.spominjete mesto se tice Pavica i meni je taj covjek stvarno drag i dok je bio igrac a i trener..
Ali stvarno tad je bilo sumnjivo treba bit realan da su Čeliku stimali da ne ispadnu bukvalno svi u zadnjih 10 godina,pa pogledaj samo tekmu ligu za opstanak Siroki-Celik 1-1 kad se svi sklanjaju Dilaveru da da gol.,pa onda tog Sirokog nabismo ovdje cini mi se 5-2.Tad su bas bile sumnjive te lige za opstanak 3 ekipe pobjegnu i stimaju a 3 zadnje se bore da ostanu..Onda posebno.onda kad sjebasmo Jajce sa Matomovdje Sirokog vodio Vitez i Kakanj i ostalo po Hrvatskoj .Ja podrzajem upravu koga god oni zele pa makar bio i brko Amar Osim
Ne bi ni ja bio protiv Pavica ali naravno cisto sve a ne da trci po Istoku trazi wifi da moze nazvat klupu za upute
![]()
-
- Kontakt:
Može 31.10 za noć vješticaNekiForumas je napisao/la: ↑19 okt 2023, 20:09Tako sam i ja cuo. 31.10 ili 02.11. nije jos tacno odluceno koji od ova dva datuma.

Svi se maskirati u druga tita i komuniste

02.11. ce biti, tako da poslije slobode jos jedan derbi na BP. Steta sto ne docekujemo u boljoj atmosferi, pa da 2x napunimo stadion.NekiForumas je napisao/la: ↑19 okt 2023, 20:09Tako sam i ja cuo. 31.10 ili 02.11. nije jos tacno odluceno koji od ova dva datuma.
28.10. Idemo u Bihac protiv Jedinstva
02.11. kuci Zrinjski
04.11. kuci protiv Buducnosti
U 7 dana tri teske utakmice, izvuci 3 pobjede i zadovoljiti forumsku gospodu

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- limvolikce1945
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem šta i koga ovdje neki ljudi spominju, pa da je i šala, ali najgore što misle ozbiljno. Čuj Husref i Nermin Šabić? Ili imate kratko pamćenje ili se niste ni rodili kad je dotična gospoda bila u klubu.
Zadnja izmjena: limvolikce1945, dana/u 19 okt 2023, 20:36, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.