A to sto se prosta recenica ne zna sastavit, to nema veze.
Sva sreca, ako napadnu, ne mogu ujesti, jer za to trebaju zubi.
Znalo otic desetak ljudi u BL i Mostar medju cetnike i ustase, a da nekog bude strah doc u raspalu Zenicu

Moderator/ica: GracanicaAA
mogao si vala i tacan broj rec 12 plus 3 vozaca navuci to maloantisisoja1919 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 17:26Jbt ova sirotinja sebi umislila da su poljski ultrasi![]()
Znalo otic desetak ljudi u BL i Mostar medju cetnike i ustase, a da nekog bude strah doc u raspalu Zenicu![]()
Nemoj mi ti replicirat molim te ko brata rodjenog.nicaze95 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 17:39mogao si vala i tacan broj rec 12 plus 3 vozaca navuci to maloantisisoja1919 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 17:26Jbt ova sirotinja sebi umislila da su poljski ultrasi![]()
Znalo otic desetak ljudi u BL i Mostar medju cetnike i ustase, a da nekog bude strah doc u raspalu Zenicu![]()
Sto 10ak ? Nisi mogo uzet 3 sekunde i sve prebrojat ?antisisoja1919 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 17:43Nemoj mi ti replicirat molim te ko brata rodjenog.nicaze95 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 17:39mogao si vala i tacan broj rec 12 plus 3 vozaca navuci to maloantisisoja1919 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 17:26Jbt ova sirotinja sebi umislila da su poljski ultrasi![]()
Isplatite prvo redovnusimonknows je napisao/la: ↑19 okt 2023, 17:45Prijedlog Mujkanu, dupla plata svakom ko zabije gurbetima.
Jesam ti već rekao da mi ne repliciraš dok mi ne odgovoriš na pitanja, kako to da prvo pričate da nema, pa da ima ali se "posudilo", pa sad evo opet nema nikako? I ona pitanja ko nam je posudio, koliko i zašto. Onda ti i ja možemo nastaviti komunikaciju.prisonbreak je napisao/la: ↑19 okt 2023, 18:05Isplatite prvo redovnusimonknows je napisao/la: ↑19 okt 2023, 17:45Prijedlog Mujkanu, dupla plata svakom ko zabije gurbetima.![]()
alo medo de kazi koliko ce vas doc da znamosimonknows je napisao/la: ↑19 okt 2023, 18:09Jesam ti već rekao da mi ne repliciraš dok mi ne odgovoriš na pitanja, kako to da prvo pričate da nema, pa da ima ali se "posudilo", pa sad evo opet nema nikako? I ona pitanja ko nam je posudio, koliko i zašto. Onda ti i ja možemo nastaviti komunikaciju.prisonbreak je napisao/la: ↑19 okt 2023, 18:05Isplatite prvo redovnusimonknows je napisao/la: ↑19 okt 2023, 17:45Prijedlog Mujkanu, dupla plata svakom ko zabije gurbetima.![]()
Tad si prvi govorio nema nikakve posudbe, plata ne kasni i slicno. Sjecam se kao da je jucer bilo. Proslo dva dana, kada si malo se raspitao, dosao i rekao jest se dalo, al' nije posudba. Evo ja ti kazem posudba je i to sigurno.simonknows je napisao/la: ↑19 okt 2023, 18:09Jesam ti već rekao da mi ne repliciraš dok mi ne odgovoriš na pitanja, kako to da prvo pričate da nema, pa da ima ali se "posudilo", pa sad evo opet nema nikako? I ona pitanja ko nam je posudio, koliko i zašto. Onda ti i ja možemo nastaviti komunikaciju.prisonbreak je napisao/la: ↑19 okt 2023, 18:05Isplatite prvo redovnusimonknows je napisao/la: ↑19 okt 2023, 17:45Prijedlog Mujkanu, dupla plata svakom ko zabije gurbetima.![]()
Jedni prvi na tabeli, igraci zadovoljni i top atmosfera, a navodno nije redovna plata.
Šta sam se bolan raspitao, pa kao što kažeš odma sam rekao nema nikakve posudbe, i onda rekao nakon 2 dana jest se dalo ali nije posudba, kontaš sad? Istu stvar rekao, ukratko da nema nikakve posudbe, da li se dalo ili nije nisam imao potrebe uopšte ni govoriti, jer je važno da posudbe nema!prisonbreak je napisao/la: ↑19 okt 2023, 18:15Tad si prvi govorio nema nikakve posudbe, plata ne kasni i slicno. Sjecam se kao da je jucer bilo. Proslo dva dana, kada si malo se raspitao, dosao i rekao jest se dalo, al' nije posudba. Evo ja ti kazem posudba je i to sigurno.simonknows je napisao/la: ↑19 okt 2023, 18:09Jesam ti već rekao da mi ne repliciraš dok mi ne odgovoriš na pitanja, kako to da prvo pričate da nema, pa da ima ali se "posudilo", pa sad evo opet nema nikako? I ona pitanja ko nam je posudio, koliko i zašto. Onda ti i ja možemo nastaviti komunikaciju.
Isto ti sad kazem da vam kasni plata.
Isto tako kazem da bi mogla blokada racuna jako brzo biti.
Magare, kad naučiš civilizovano komunicirati, onda repliciraj i ti.nicaze95 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 18:15alo medo de kazi koliko ce vas doc da znamosimonknows je napisao/la: ↑19 okt 2023, 18:09Jesam ti već rekao da mi ne repliciraš dok mi ne odgovoriš na pitanja, kako to da prvo pričate da nema, pa da ima ali se "posudilo", pa sad evo opet nema nikako? I ona pitanja ko nam je posudio, koliko i zašto. Onda ti i ja možemo nastaviti komunikaciju.
Slabo si informisan ondq skroz. Lose vam informacije daje N.A.prisonbreak je napisao/la: ↑19 okt 2023, 18:15Tad si prvi govorio nema nikakve posudbe, plata ne kasni i slicno. Sjecam se kao da je jucer bilo. Proslo dva dana, kada si malo se raspitao, dosao i rekao jest se dalo, al' nije posudba. Evo ja ti kazem posudba je i to sigurno.simonknows je napisao/la: ↑19 okt 2023, 18:09Jesam ti već rekao da mi ne repliciraš dok mi ne odgovoriš na pitanja, kako to da prvo pričate da nema, pa da ima ali se "posudilo", pa sad evo opet nema nikako? I ona pitanja ko nam je posudio, koliko i zašto. Onda ti i ja možemo nastaviti komunikaciju.
Kad će isplata 3 pozajmice što je Nalić posudio oko 300k KM, ono što se po sudovima ganja sa Slobodom. Izgleda da ga je mačak izradio, doveo ga na obećanje da će se to riješiti. Jedina je sreća što je Nalić gospodin, pa će odraditi posao do kraja polusezone, a onda čekati kešsimonknows je napisao/la: ↑19 okt 2023, 18:19Šta sam se bolan raspitao, pa kao što kažeš odma sam rekao nema nikakve posudbe, i onda rekao nakon 2 dana jest se dalo ali nije posudba, kontaš sad? Istu stvar rekao, ukratko da nema nikakve posudbe, da li se dalo ili nije nisam imao potrebe uopšte ni govoriti, jer je važno da posudbe nema!prisonbreak je napisao/la: ↑19 okt 2023, 18:15Tad si prvi govorio nema nikakve posudbe, plata ne kasni i slicno. Sjecam se kao da je jucer bilo. Proslo dva dana, kada si malo se raspitao, dosao i rekao jest se dalo, al' nije posudba. Evo ja ti kazem posudba je i to sigurno.simonknows je napisao/la: ↑19 okt 2023, 18:09
Jesam ti već rekao da mi ne repliciraš dok mi ne odgovoriš na pitanja, kako to da prvo pričate da nema, pa da ima ali se "posudilo", pa sad evo opet nema nikako? I ona pitanja ko nam je posudio, koliko i zašto. Onda ti i ja možemo nastaviti komunikaciju.
Hajde sad ozbiljno, nemoj više nikad ali nikad da me citiraš dok ne kažeš ovdje imenom i prezimenom, ko je dao ili eto po tvom posudio, koliko i zasto. Ako to ne odgovoris, ja ti necu replicirati uopste, pa sta god napises, da odma znas, bit ce suvisno i izignorisano jer ne mogu da te shvatim ozbiljno care.
Trenutno korisnika/ca: ASD, BosnianRahatluk, haklamas, klasik, nebeskasila i 29 gostiju.