Joj ba covcjece jesi ti """""" poremecen il sta ,jel sam ja sad spomenuo da su oni glavni favoriti ,joj jesi sprzen ,o ovome smo pricali ,,ispravi me ako grijesim ....veci su favoriti od Intera ,od bayerna itd..znaci da su veliki al ne da su glavni iako je moj stav da je barca veci od njih ,sto smo ja i ti vec raspravili ,ako hoces ozivit temu ,idi na primeru ,a nemoj ovdje kvariti ljudima koji vole nogomet ,uzivanje u njemu .....eurofighter typhoon je napisao/la:Nemoj da se drzis onih "glupih"(znas da su glupe) pretpostavki nazovi strucnjaka.....warden je napisao/la:onda i da izbaciti jednog velikog favorita lige prvaka
Nadam se da ovo gore nije tvoj stav......![]()
Olympique Lyonnais
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Olympique Lyonnais
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Ja sam siguran da ce Lyon izbaciti Ronaldu i curice, jos da Pjanci pogodiwarden je napisao/la:Dobra utakmica i bitna pred ligu prvaka ,utakmica koja ce da ulijeva samopuzdanje i imperativ pobjede na Bernabeu ,nadam se da ce tako i da bude prije svega zbog naseg pjanica a onda i da izbaciti jednog velikog favorita lige prvaka ,drago mi je sto smo bili u pravu da Lopez i Pjanic trebaju da igraju protiv reala ,sto su doakzala i zadnja 2 kola
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- eurofighter typhoon
- Kontakt:
vidim da nisi razumio o cemu se ovdje radi al nema vezzzeee:BIHfan je napisao/la:Halo ba sta ti pricas? Ima covjek svoje misljenje. Vidim ti si 1000000000% uvjeren da ce Real proci, e radi takvih bi volio da vas opet oderemo.eurofighter typhoon je napisao/la:Nemoj da se drzis onih "glupih"(znas da su glupe) pretpostavki nazovi strucnjaka.....warden je napisao/la:onda i da izbaciti jednog velikog favorita lige prvaka
Nadam se da ovo gore nije tvoj stav......![]()
Vec ranije smo nesto na tu temu ja i warden raspravljali i kazem da su glupi oni nazovi strucnjaci koji stavljaju da je real veliki(tacnije najveci) favorit za osvajanje LP...
Ja nisam uposte uvjeren da ce real proci lyona i dajem im podjednake sanse i jos navijam za lyon....
Nadam se da sma sada malo bolje objasnio.....
trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"
Der "TITAN"
Der "KAISER"
- eurofighter typhoon
- Kontakt:
i wardene sta ba odmah pricas pa jesam fino napisao
Ja fino napisem a ti odmah vatren
ccccccc sto si loood 
ti si to mogao samo potvrditi a ne nesto brbljatieurofighter typhoon je napisao/la:Nadam se da ovo gore nije tvoj stav
Ja fino napisem a ti odmah vatren
trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
Der "TITAN"
Der "KAISER"
Der "TITAN"
Der "KAISER"
Sorry, mislio sam da si Lyon htjeo podcjenit.eurofighter typhoon je napisao/la: vidim da nisi razumio o cemu se ovdje radi al nema vezzzeee:
Vec ranije smo nesto na tu temu ja i warden raspravljali i kazem da su glupi oni nazovi strucnjaci koji stavljaju da je real veliki(tacnije najveci) favorit za osvajanje LP...
Ja nisam uposte uvjeren da ce real proci lyona i dajem im podjednake sanse i jos navijam za lyon....![]()
ali vidim da si krivo shvatio moj post..
![]()
![]()
Nadam se da sma sada malo bolje objasnio.....
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- eurofighter typhoon
- Kontakt:
hehehehehehe----pa nisam jos toliko lud da podcijenim lyon i dam vece sanse realu....
i zbog proslih utakmica a bogami i zbog trenutne jacine...

Der "TITAN"
Der "KAISER"
Der "TITAN"
Der "KAISER"
Ako Lyon pobijedi na ESB ja odo sa forumu toliko...
pozz za Bih Fana...
pozz za Bih Fana...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- armageddon666
- Kontakt:
I ja isto ( :Raul_64 je napisao/la:Ako Lyon pobijedi na ESB ja odo sa forumu toliko...
pozz za Bih Fana...
-Ronaldo Luís Nazário de Lima-
- eurofighter typhoon
- Kontakt:
pa sad ljudi,,,da to nije malo prevelika zrtva od vas....
pa ustvari mozda mozete rec to za pobjedu al za prolaz.....ostanite na tome ako vas lyon pobijedi kuci da letite s foruma i nemoj da sad bude i ako lyon prodje da idete s foruma jer sta ce mi forum ako vas nema

pa ustvari mozda mozete rec to za pobjedu al za prolaz.....ostanite na tome ako vas lyon pobijedi kuci da letite s foruma i nemoj da sad bude i ako lyon prodje da idete s foruma jer sta ce mi forum ako vas nema
Der "TITAN"
Der "KAISER"
Der "TITAN"
Der "KAISER"
- Nail for Real
- Kontakt:
2-0, @Raul_64, imam osjecaj da cemo ih toliko dobiti
. A bas mi je milo sto ova raja ne voli Real. 
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- eurofighter typhoon
- Kontakt:
Nije da raja ne voli real nego je raja oprezna u vezi reala i njihove LP...
navijam za Lyon(u ovoj tekmi) al ne mrzim real
Inace ko prodje svakako volio bih da igra sa bayernom......
Der "TITAN"
Der "KAISER"
Der "TITAN"
Der "KAISER"
sRETNO ,,de jel mogu znati ko mi je izbriso prethodni post od administratoraRaul_64 je napisao/la:Ako Lyon pobijedi na ESB ja odo sa forumu toliko...
pozz za Bih Fana...
IO SONO INTERISTA
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Jasta samo neka ispadnu jaci klubovi, ipak lakse se nositi sa OL, SO4, Totenhamom itdeurofighter typhoon je napisao/la:Nije da raja ne voli real nego je raja oprezna u vezi reala i njihove LP...
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Joj ne volimo ih jaro ali ih i ne mrzimo ,ako prode Lyon ,tamo je nas igrac i naravno da cemo se vise radovati lyonu ,a iskreno sto ovaj lik kaze "LAKSE JE SE NOSITI SA LYONOM" nego sa Realom ,pa me nekako moja logika i moje srce vuku prema LyonuNail for Real je napisao/la:2-0, @Raul_64, imam osjecaj da cemo ih toliko dobiti. A bas mi je milo sto ova raja ne voli Real.
IO SONO INTERISTA
- eurofighter typhoon
- Kontakt:
uz sve nabraojano ima malo i togaLos_Blanos2 je napisao/la:Jasta samo neka ispadnu jaci klubovi, ipak lakse se nositi sa OL, SO4, Totenhamom itdeurofighter typhoon je napisao/la:Nije da raja ne voli real nego je raja oprezna u vezi reala i njihove LP...
Inace ko prodje svakako volio bih da igra sa bayernom......takodje zeljeli su da ispadne Barca, jer se sa Arsenalom lakse
Der "TITAN"
Der "KAISER"
Der "TITAN"
Der "KAISER"
Lyon dobija 0:3 uz hat-trick Lopeza.
Kakav crni Real bolje da ispadnu odmah nego da se sramote u nastavku natjecanja.
Kakav crni Real bolje da ispadnu odmah nego da se sramote u nastavku natjecanja.
...što je više lome to je volim jače...
Haha ,ambiciozno od pocetkajacky09 je napisao/la:Lyon dobija 0:3 uz hat-trick Lopeza.
IO SONO INTERISTA
Admina molim da izbirise ove zadnje postove o Spanskom politickom klubu na temi ljubitelja Lyona. Ja ne vidim nijedan post nas navijaca Lyona na vasoj temi, ok da ste dosli sa nekom normalnom raspravom ali ste dosli da poredite Lyon sa klubovima kao Tottenham i Shalke 04.
Lyon je trenutno top 8 najboljih klubova u Evropi i Svijetu pa vi pricajte sta hocete.
Lyon je trenutno top 8 najboljih klubova u Evropi i Svijetu pa vi pricajte sta hocete.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
nije u top 8 nego u top 16 klubova EuropeBIHfan je napisao/la:Admina molim da izbirise ove zadnje postove o Spanskom politickom klubu na temi ljubitelja Lyona. Ja ne vidim nijedan post nas navijaca Lyona na vasoj temi, ok da ste dosli sa nekom normalnom raspravom ali ste dosli da poredite Lyon sa klubovima kao Tottenham i Shalke 04.![]()
Prvi post i odmah bombu baci. Kakvih crnih top 16.papa je napisao/la:nije u top 8 nego u top 16 klubova EuropeBIHfan je napisao/la:Admina molim da izbirise ove zadnje postove o Spanskom politickom klubu na temi ljubitelja Lyona. Ja ne vidim nijedan post nas navijaca Lyona na vasoj temi, ok da ste dosli sa nekom normalnom raspravom ali ste dosli da poredite Lyon sa klubovima kao Tottenham i Shalke 04.![]()
Lyon je trenutno top 8 najboljih klubova u Evropi i Svijetu pa vi pricajte sta hocete.nemoj real tako olako otpisivat
Najbolji 8 klubova u Evropi se ne mjeri prema Ligi Prvaka, neg po jacini kluba i kontantnosti, a tu Lyon spada u top 9 zajedno sa Barcelonom, Manchester Utd, Chelsea, Arsenal, Real, Inter, Bayern i Milan (dok Liverpool i Juventus su opali zadnjih godina i nisu uopste jake ekipe kao prije).
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.