Ma mi ćemo se boriti i nekako što kvalitetom što finansijama neće ni Vico do vijeka ali ovo smeće balijsko što je još bez para može služiti svima za brisanje qrca i za šprdnju,ali oni ih podržavaju i brinu o Ismirovim parama to je bitno
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Ma dajte ba,HordasOdMalena je napisao/la: ↑19 okt 2023, 23:02Ništa nisi demantovao od napisanog, znači ostajemo pri tome da si veliki dio izmislio. Ja jedno on deseto.zeljovolimte je napisao/la: ↑19 okt 2023, 22:572017te je sve i pocelo sa vasim (Demidzic-Beus) telefonskim sjednicama u finisu prvenstva. Imamo sad zato vrhnuskog sudca iz Gruda Entoni Bandica jer jw direktno odlucio prvaka i pocasne clanove Demidzica i co..HordasOdMalena je napisao/la: ↑19 okt 2023, 22:44
Pisao si da su isključivo navijači Sarajeva pisali. Vrati se na Pl prepucavanja, 2017. godina i čitaj komentare navijača Željezničara nakon lakrdija.
Navijači Željezničara se pravili ludi nakon brutalne pljačke Tuzle na Grbavici, a navijači Sarajeva pisali da je bio čist penal protiv Veleža i ti bukvalno izmisliš da je bilo suprotno.
Navijači Željezničara stavljali slike preminulih navijača, ratnih zločinaca i ismijavali, pisali razne gadosti. Prije se to i brisalo kad je admin bio aktivniji, pa je dosta toga izbrisano, ali naravno i sad imaš postove neke. Naravno, uveliko prednjači jedan idiot sa vaše strane. Dakle, gadosti su pisali i jedni i drugi.
Bujrum, demantuj.![]()
Kukovi![]()
Klub vam ne misli tako..
A vi mislite kako Mirvic kaze.
Znaci nasi postovi obrisani, a vasi "Aj Borrac" i video Grbavice kako gori nisu obrisani, sinoc covjek Osimovu sliku stavlja eto on digao nepostejeci ofsajd..
Onaj vas tukao Djildu, prozvan ubica mitomana..
I takoo...
A prosle godine nas Borac dobi na Grbavici golom iz ofsajda. Treba li da ti trazim komentare o regularnom sudjenju![]()
![]()
Pošto si redovan i na lobotomiji, trebam li ti i kačiti postove, a siguran sam da i ti znaš koji su to? Ismijavanje upravo tog Haseta kojeg spominješ? Naravno da se izbriše poslije to, a nakon upozorenja autor posta se izvinjava ko zadnja pizda. Ili ismijavanje pokojnog Vedrana, član koji je redovno pisao na ovim temama?
Nemoj biti licemjeran, na valja ti to.
Pa zar vam ne dosadi sa ovim bolesnim klosarima
Raspravljati o bilo čemu?!
Mnogi su tu po striktno botovskom zadatku i trolanju.
Pa vise su se uspalili tkz.navijači želje da brane sudiju
i Borac nego i Tegla ti i ja!
Pa zašto gubiti vrijeme i ko fol raspravljati sa
Imaginarnim likovima ili amebama.
I svojoj nemoci I propadanju hvataju se za maglu kao
primjer ovog neumornog psihopate@zeljovolimtealnakurcu
Lobotomci ubise hljeb u njemu Osimovski.
Ovdje se pročitalo kako je prošao u vise navrata prije
Par sedmica.Pa pobjeze, pa ga evo opet?!
Pa ko ping-ping loptica ga šaljemo lobotomcima,pa ga oni
Felsokom degaziraju ovde i tako bekhend -forhend
A nas napaćeni@zeljovolimtealnskurcu
upalu moždanih bubrega,a nije ni svjestan.
Vrti mu se u glavi
Ringispil pravi
Tijelo drhti
Ruke se tresu
Dlanovi se znoje
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
Ali kako uvijek jedni te isti debili forcaju i citiraju jedni druge.
Lik još drži avatar.
Lik još drži avatar.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Prdež nam je lider ljudi, Prdež
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Bilijar, u tom momentu se lopta odbila min 3x u malom prostoru.
Medjutim i dalje jedna ekipa ima 30 prekrsaja druga 7. Za jednu vazi ofsajd pravilo za drugu ne. Zar ne shvatate da onim amnestiramjem agresivnog i nasilnickog ponasanja moze doci samo do opce makljaze izmedju igraca, teskih povreda i prizora koje ne volimo gledati?
Ono sinoc je bio ring gdje je jedan bokser imao vezane ruke a opet uslio ugrditi ovog drugog.
Dajte da pricamo o fudbalu, kojeg svi mozemo ponuditi i bez ovih smrdljivih radnji. Pa cak i vas borac.
Ebo vas ba ovo, nismo coravi skontajte a jos manje glupi
Pozz
Zadnja izmjena: Lobudaraczapamcenje, dana/u 19 okt 2023, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Pišu izmišljotine, a ja volim dobre argumente. Forum sve pamti.

Ali ovo im je najbolje, ja o jednom, oni o desetom.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
E jado jadni jesi navalio sa ovim, pa zar ne vidiš da si samo sebi zanimljiv i nikome drugome
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
- Bazinga12345
- Kontakt:
Ako ništa, usljed ovog pritiska morali su da delegiraju Peljtu za naredno kolo.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Mirvić će da presuši jedino karajuuči tebeVirtu4l je napisao/la: ↑19 okt 2023, 23:16Izdajice? Misliš na ove ispod,
Sitnije, Mile, sitnije
Uruci nam najbitnije
Titulu, Vico, titulu
Uruci nam 7. Titulu!!!Daj titulu a Vico će osigurati gdje cesmo igrati Europu, kao što je i titulu.Gura vam ga Vico do balcaka, samo grcajte, nema vadjenja, tek smo poceli.Vico Srbine Horde su uz tebe!!!!Oooooo oooooo
Begic nam je titulu doniooo
Na nanan nanana vico hvala svaka ti dalaa
Oooo oooo bit ce zeljo vice sampion
Nanananna nnnanana nasa je korona titulaaaOvo je samo mali dio.Znamo samo kad vico dodje mi cemo uredno uzimat titule kao i do sad. Poy
Rekao sam vam sto puta, korona titula će vam izać' na nos. Sad kmečite do zore sise licemjerne. Ima da vas karaju dok Mirvić ne presuši, a blizu je.
Pizzdice
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Ne može Virto izdržat sramotu od sinoć.
Zadnjih 20 postova sve u vezi avatara i naše Devedesetke.
Sve i da si u SA, ne bi smio na megdan onoj gromadi.
Toplo mlijeko, dekica, spavanac. Ugašen si kanto foruma.
Zadnjih 20 postova sve u vezi avatara i naše Devedesetke.
Sve i da si u SA, ne bi smio na megdan onoj gromadi.
Toplo mlijeko, dekica, spavanac. Ugašen si kanto foruma.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Jel to Bgt imaš sačuvano, nađeš i prekopiraš?Virtu4l je napisao/la: ↑19 okt 2023, 23:16Izdajice? Misliš na ove ispod,
Sitnije, Mile, sitnije
Uruci nam najbitnije
Titulu, Vico, titulu
Uruci nam 7. Titulu!!!Daj titulu a Vico će osigurati gdje cesmo igrati Europu, kao što je i titulu.Gura vam ga Vico do balcaka, samo grcajte, nema vadjenja, tek smo poceli.Vico Srbine Horde su uz tebe!!!!Oooooo oooooo
Begic nam je titulu doniooo
Na nanan nanana vico hvala svaka ti dalaa
Oooo oooo bit ce zeljo vice sampion
Nanananna nnnanana nasa je korona titulaaaOvo je samo mali dio.Znamo samo kad vico dodje mi cemo uredno uzimat titule kao i do sad. Poy
Rekao sam vam sto puta, korona titula će vam izać' na nos. Sad kmečite do zore sise licemjerne. Ima da vas karaju dok Mirvić ne presuši, a blizu je.
Što onda plačete za tom titulom? Zamisli da sad vama zbog te titule (kažete da bi je osvojili), u stanju u kakvom vam je klub trenutno izlazi na nos. Ne da bi krenuli stopama Čelika, ne bi ni postojali više ili bi postali filijala Borca.
Ko o čemu, ti o Mirvicu i njegovim parama.

Sarajevo i Sloboda ugasiše Želju.
Devedesetka ugasi fekaliju.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Hajde sto pise kurir, ali zamislite koliko je kriminal da je procetnicki INFORMER pisao o lakrdiji i kradji u BL
Hvala zubatom konju

Hvala zubatom konju

Ma daj bolan šta pričaš, kakav penal, da bi se svirao penal mora ga pogoditi u obe ruke istovremeno....
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
I dalje stojim iza toga da je ovo jedina ispravna odluka kluba, tako i treba. Na stranu ta "podjebavanja" na forumu. Da sam navijac tog kluba izabrao bih cist racun i pet godina bez Evrope pa onda s novim temeljima kreirati igracki kadar nego da dodje klub u situaciju da se duguje 10-15 mil KM uz redovno igranje Evrope bez znacajnujeg uspjeha sto novcano nece ispraviti ulaganje u ekipu.Virtu4l je napisao/la: ↑19 okt 2023, 19:055.2 miliona KM.Neutral je napisao/la: ↑19 okt 2023, 18:59Fudbalski klub Željezničar obavještava svoje članove, navijače i simpatizere da je u tekućem mjesecu, u procesu nastavka finansijske konsolidacije, izvršio povrat pozajmica fizičkim i pravnim licima u ukupnom iznosu od 390.000 KM.
Kolika su sveukupna dugovanja Želje?
Do kraja godine ide ispod 4 miliona.
Posto po starom već ustaljenom običaju pobjegose
mitomani da i ja idem polako.
Nikako da završim 80-te a dosta ih s nestrpljenjem ceka.
Ne brinite,vrijedice
Pa pa
mitomani da i ja idem polako.
Nikako da završim 80-te a dosta ih s nestrpljenjem ceka.
Ne brinite,vrijedice
Pa pa
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!