AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Evil Genius
- Kontakt:
Re: AS Roma
ja mislim da je od one sezone nakon skudeta roma svake godine u dugovima tj ne roma nego italpetroli kompanija koja je u vlasnistvu porodice sensi i koja je u sve te dugove uvukla i klub tako da donekle opravdavam cinjenicu da se okrecemo slobodnim igracima, posudbama i co-ownership poslovanju (kao i ostatak italije) ALI mi nakon baldinija nemamo sposobnog covjeka za odradit dobar transfer. juan, mirko i riise su donekle izuzetci (menez tek treba da opravda ulozene pare) a ovo ostalo su promasaji koje klub sa ovakvim finansijama sebi ne moze priustit.
pogled na 2008. godinu sve govori - baptista, loria i artur su nas kostali 12 miliona eura !?!!! a gdje su sad i sta su to uradili za klub?
pogled na 2008. godinu sve govori - baptista, loria i artur su nas kostali 12 miliona eura !?!!! a gdje su sad i sta su to uradili za klub?
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
ako se ovako nastavi za par sezona borićemo se za opstanak
mora se nešto pod hitno radit na ekipi
- GusaR 1996
- Kontakt:

Tekma koja moze dosta toga da odluci u borbi za 4 poziciju...Totti se oporavio,vijerovatno igra od prve minute....Idemo po 5 pobijedu u nizu(naravno u mecevima sa Lazijom:)) i da se sezona spasi koliko toliko....!!!
-------------Doni-----------
Burdiso--Mexes---Juan----Castelini(Rise)
------------DDR---Pizaro--------
----Menez------------Perota---
-------Totti-----Mirko------
Da se ja pitam....!!!
- spielführer_21
- Kontakt:
Malo zagrijavabja pred derbi
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Može Roma uvijek. Nadam se da će nabiti fašiste ko kantu.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Who dares, wins !
nadji te nam pravi link danas za tekmu, sa dobrom slikom i bez štopanja 
- Evil Genius
- Kontakt:
posluso te montellaGoogle je napisao/la:
-------------Doni-----------
Burdiso--Mexes---Juan----Castelini(Rise)
------------DDR---Pizaro--------
----Menez------------Perota---
-------Totti-----Mirko------
Da se ja pitam....!!!
Roma: Doni; N Burdisso, Juan, Mexes, Riise; Pizarro, De Rossi; Menez, Perrotta, Vucinic; Totti
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
-
forzaaaaromaaa
- Kontakt:
link
-
forzaaaaromaaa
- Kontakt:
bit ce dobro ako nerijeseno izvucemo
- Evil Genius
- Kontakt:
mashala
- Evil Genius
- Kontakt:
koji kralj jbt
- dr.van nostrand
- Kontakt:
No Totti , no Party
, cestitke !
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Totti je kralj...j.ebe laziale u zdrav mozak... 
- sarajlija89
- Kontakt:
Joj sta Roma radi ovom Laziju
...pored svih pobjeda..tu su i neizostavne provokacije..ccc
Tesko je biti navijac Lazia danas...
Totti svakako junak derbya sa dva gola....inace,utakmica osim posljednjih 20-tak minutan nije ponudlia mnogo...al zasluzena pobjeda rome i jedan korak blize LP..
Tesko je biti navijac Lazia danas...
Totti svakako junak derbya sa dva gola....inace,utakmica osim posljednjih 20-tak minutan nije ponudlia mnogo...al zasluzena pobjeda rome i jedan korak blize LP..
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
forzaaaaromaaa
- Kontakt:
lazia micem kao kokurenciju za ligu prvaka..ima tezak raspored,juventusa doma,napoli u gostima,inter u gostima..medutim udinese ima 4 boda vise nego mi..danas je dobia 4 0 cagliari uz gostima,zadnji put palerma dotuka..doma je intera dobia..on ima vise sanse za 4 misto nego mi
Montela izgleda vratio romu na stare dane ,odlicna pobjeda i samo tako da nastave 
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Francesco Totti 
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- Evil Genius
- Kontakt:
francesco totti - ziva legenda i jedan od posljednjih predstavnika izumiruce vrste fudbalera koju ovaj moderan fudbal moze samo da sanja
nego, evo jedan zanimljiv clanak o onome o cemu smo vec par puta pisali:
nego, evo jedan zanimljiv clanak o onome o cemu smo vec par puta pisali:
bice zanimljivo pratit kako ce izvest tu smjenu generacija na ljeto (koja je prijeko potrebna) a sto se tice montelle, uprava (a i novi vlasnici) su ostavili mogucnost produzenja ugovoraRoma ima još šansu u preostalih 10 utakmica da spasi sezonu. Rob Paton se osvrnuo na intrigantne statističke podatke, koji dovode do zaključka da Vićenco Montela nema nimalo lak zadatak. Utakmica odigrana protiv Parme rezultatom 2-2, zasigurno bi trebalo da uveri Montelu u ozbiljnost i težinu zadatka koji ga očekukje na klupi Romi. Montela je preuzeo klupu Rome nakon čvrstog i disciplinovanog rada u treniranju mlađih kategorija Rome, uzrasta ispod 15 godina. Svoj debi na trenerskoj klupi Rome, ovaj bivši napadač, je počeo pobedom nad Bolonjom 1-0 i obezbedio ekipi prvi "clean sheet" u poslednjih mesec dana uz ponovno vraćanje na staru formaciju igre 4-2-3-1. Utakmica sa Parmom je isto obećavala povoljan rezultat. Roma je imala vodstvo od 2-0, ali je Amauri za samo 5 minuta postigao 2 gola i opet su otvorena ista pitanja koje muče Romu već duže vremena.
Ako se obrati pažnja na neke statističke podatke vezane za ekipu, onda se može doći do zaključka da Roma baš i nema neku nadu za uspehe u nastavku sezone. Roma ima najstariju ekipu u ligi, prosečna starost ekipe je 29.92 godina. U susretu protiv Parme, čak 9 igraca od startnih 11, je bilo starije od 30 godina. Od 27 igrača koji su u ovoj sezoni nastupali za Romu pod rukovodstvom Ranijerija, a sad Montele, cak 16 igrača su starija od 30 godina. U ovom prošlom prelaznom roku nije bilo moguće dovesti neka pojačanja koja bi podmladila ekipu. Starost igrača u timu ne mora biti presudna za rezultate jedne ekipe. Druga najstarija ekipa, po godinama igrača, je Kjevo, koja zahvaljujući svojim odlicnim taktičkim karakteristikama može uspešno da niveliše ovaj svoj nedostatak. Treće mesto po starosti igrača u timu, pripada vodećoj ekipi lige - Milanu. Međutim, kada se kritički pogleda na odnos maestralnih poteza u igri i fitnesa pojedinih igraca, onda starosna dob opet dolazi do izražaja. Od 39 golova koliko je Roma primila ove sezone, čak 25 golova su primljena u poslednjih pola sata igre. Čak 19 od ovih primljenih golova su direktno uticala na rezultat i Vučica je izgubila 16 već viđenih upisanih bodova na svom kontu. Razočarenja protiv Napolija, Ðenove, Intera, Sampdorije i Palerma samo su nedavni primeri koji ukazuju na činjenicu, da Roma ima koncentraciju u igri do 60. minuta. Prošle sezone skoro polovina golova, koje je ekipa primila, bila je u ovom periodu igre. Primećuje se da kako igra odmiče u drugom poluvremenu svake utakmice, igrači Rome se sve više povlače pred naletima protivničkih igrača, prepuštaju im posed nad loptom i povlače se na svoju polovinu. To se najviše primetilo u utakmici protiv Parme, kad ekipa nakon primanja prvog gola uopšte ne pokazuje promenu stila igre. Roma je u poslednjih 10 utakmica dozvolila protivničkim ekipama čak 144 šuta na svoj gol, to je više od broja šuteva na svoj gol koje imaju Katanija, Leće, Parma, Ćezena i Bari. Trener Montela i sportski direktor Montali se slažu sa ovom statistikom u potpunosti. Najavili su reorganizaciju treninga i povećanje intenziteta rada na treninzima. Tu se sada dovodi u pitanje i fizička kondicija igrača koja je i doprinela ovim lošim rezultatima u poslednje vreme.
Montela je pokazao inteligenciju za rešavanje situacija u svlačionici u kojoj razočarenja pojedinih igrača, po pitanju nekih odluka u vezi odabira igrača za startnu postavu, mogu uticati na formu cele ekipe. Međutim, postoji zabrinutost u povećanju režima treninga, s obzirom da je reč o ekipi sa najvećom prosečnom starošću igrača u ligi. Hoće li takav sastav izdržati taj tempo, pogotovo što su predstojeće utakmice od veoma velikog značaja za mogući spas ove sezone? Problem s kojim se Montela sad sučeljava je da li će uspeti za ovo kratko vreme da unapredi kondiciju svojih igrača na željeni nivo i još jedna veoma bitna stavka je njegov ugovor sa klubom. A, klub u ovom trenutku ne može da mu garantuje "dodatno" vreme za sve to...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.