NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
- sagitarius
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Steta gadno vrijeme sutra
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
ČELIK - SLOBODA (Zenica, 21.10.2023. - 18:00 sati) MY TV
Glavni sudija: Kukić Armin (Bugojno)
Prvi asistent: Huskić Almir (Bugojno)
Drugi asistent: Ibrahimović Adnan (Brčko)
Četvrti sudija: Spahalić Emir (Mostar)
Delegat: Trbonja Mirza (Sarajevo)
Posmatrač suđenja: Paradžik Nermin (Goražde)
Glavni sudija: Kukić Armin (Bugojno)
Prvi asistent: Huskić Almir (Bugojno)
Drugi asistent: Ibrahimović Adnan (Brčko)
Četvrti sudija: Spahalić Emir (Mostar)
Delegat: Trbonja Mirza (Sarajevo)
Posmatrač suđenja: Paradžik Nermin (Goražde)
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
To je ona liga za opstanak, Široki ni sam ne zna kako se našo u toj grupi ekipa za opstanak, imali su jedno 15 bodova više od iduće ekipe ispod. Pa je svaka utakmica sa Širokim bila pod lupom i sumnjom.Truhlo je napisao/la: ↑20 okt 2023, 08:04Jeste tačno, 1 1 , 1 0, 2 1, znalo se Široki nabit 5 3, Vitez 6 1, bilo je tu remija 2 2...
Al da igra tvrdo jeste, zato ne pamtim da smo neki derbi izgubili, sjeća li se ko kad je smjenio kodru iz sarajeva 1 1 bilo, vodili do 97e na Koševu![]()
Sinoć sam napisao Pavić-Čelik, Cholo-Atletiko![]()
Što se tiče Pavića, ne treba zaboraviti da je on treniro jednu ekipu u ovoj ligi, a to je Rudar Kakanj. Doveden kao veliko ime za 100 godina kluba (nešto slično kao i kod nas) velika očekivanja u Rudaru tada i na kraju mrka kapa ništa 24 boda iza prvog sredina tabele. Otišo koliko se sjećam kao razočarenje.
On je uvijek kandidat za klupu Čelika, pogotovo kad je ova ekipa u upravi jer su ga oni prvi i doveli ja mislim (ili je Sarajlić samo onom odličnom ekipom), tako da me ne čudi favoriziranje Borisa Pavića. Realno njegova karijera je u padu, on je vodio amaterske timove i nije se dugo zadržavao zadnje vrijeme. Vjerujem da bi i on htio oživiti karijeru. Moje mišljenje je da on nije čovjek koji će nas uvesti u Premijer ligu.
Ovo što sam piso rigidan fudbal, rigidan fudbal smanjuje broj ljudi na stadionu, doduše ne znam koliko je to mjerljivo na naših 700 stalnih navijača. Ali mislim da je jedan od razloga što je Čelik imo dobru podršku u Drugoj ligi centar, efikasnost i pobjede. Kako god, kakva god odluka bude nek se taj računa onda i za narednu sezonu.
Samo Čelik.
Press konferencija na Radio Zenit, tačnije na FB stranici Zenit.ba, ne na Radio Zenit. 

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
-
- Kontakt:
Dario Damjanovic novi trener?
Ako je istina, po meni dobar izbor uprave. Veliko igracko iskustvo, a dok je igrao u nasem dresu davao je maximum
Ako je istina, po meni dobar izbor uprave. Veliko igracko iskustvo, a dok je igrao u nasem dresu davao je maximum

NK Čelik Zenica - HŠK Zrinjski Mostar (Zenica, 02.11.2023. - 18:00 sati)
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Bez neko posebnog uspjeha kao trener, kao igrac odlican (za nase uslove).strucnjak9 je napisao/la: ↑20 okt 2023, 14:37Dario Damjanovic novi trener?
Ako je istina, po meni dobar izbor uprave. Veliko igracko iskustvo, a dok je igrao u nasem dresu davao je maximum![]()
Prelijepo je vidjeti ovaj broj sponzora koji stoje iza naseg kluba. Svaka cast UO na svemu sto su uradili za ovaj klub i nadam se da ce ga voditi i kroz period u kojem cemo se fokusirati vise na sportski segment i bez tereta ovih prethodnih obaveza.
Celik!3,2,2.
Evo upravo je rečeno na press konferenciji da nije istina i da će trener biti odabran na zimskoj pauzi nakon detaljne analize. Nije se uopšte pregovaralo.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Znači bez Varde, Sivca, Mehić ima problema i Šarić sa slomljenim prstom pod inekcijama. Great
Je li to Karić konačno spreman?

Je li to Karić konačno spreman?
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
Zao mi je sto niko od novimara ne upita koliko je blokada ostalo. Zadnji put kad se ovdje pisalo bile su dvije. Ne kontam ako je sve sudski proslo zasto bankama treba toliko da ih uklone. Kao da im neko trazi da fundament kuce lopatom iskopaju a ne nekoliko dokumenata provedu i par puta misem kliknu.
- rob do grob
- Kontakt:
Imali negdje snimak tekme da se pogleda za nas koji nismo mogli gledat...
i dok spavam tebe sanjam celik ale ale celik ale ale
Pasha od uzbudjenja sinoc pogresno kliknuo 

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Zna li neko šta je sa drenažom? Onaj dio terena između zapada i sjevera potpuno natopljen. Koliko je ozbiljan problem i vodi li iko brigu o tome?
Zenica je Bosne zjenica
Nemam pojma šta se desilo. Na kompletnom forumu izbrisana dva dana...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Žuna ubleha od igrača

::::SAMO ČELIK::::
-
- Kontakt:
Evo imas snimak upravo sad na MY TV, tek je pocelo.rob do grob je napisao/la: ↑22 okt 2023, 08:20Imali negdje snimak tekme da se pogleda za nas koji nismo mogli gledat...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.