Premijer liga BiH - aktuelno
- Bazinga12345
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Očekujem pobjedu Sabljinih ratnika i izlazak iz rezultatske krize.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
- Kontakt:
**** Sarajevo i njihovih 9 , ušao onaj malac u Željezničaru u 90 minuti pipnuo jednom loptu eno već Messi. Kažu pokazao se bas.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
To je samo dokaz koliko patis, da ti je kriv sto je Zeljo uveo perspektivnog juniora
Tako je i Fedja mislio otkinuti bodove Zvezdi u Kragujevcu, pa mu uprava (u kojoj su sve cigani) podvali jednog igraca koji nije u zapisniku i nema bodova.
Uprava je uvijek iznad trenera.
-
- Kontakt:
To je samo dokaz kakvi ste mitomani. Ušlo dijete pipnuo jednom loptu eno ga digli u nebesa kao da je Messi. Ali svi ko jedan. Al razumljivo posto nemate nikog morate nazor predstavljati jedan dodir s loptom ko magiju.Hansestadt je napisao/la: ↑22 okt 2023, 12:59To je samo dokaz koliko patis, da ti je kriv sto je Zeljo uveo perspektivnog juniora
Šta ćemo patiti imamo takvih 20 Ko taj i plus vaše najbolje ako nam je cejf.
Odmah Igman zakinut za penal.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Nije tacno, nego si bolestan i gladan.jurisicduska je napisao/la: ↑22 okt 2023, 13:05To je samo dokaz kakvi ste mitomani. Ušlo dijete pipnuo jednom loptu eno ga digli u nebesa kao da je Messi. Ali svi ko jedan. Al razumljivo posto nemate nikog morate nazor predstavljati jedan dodir s loptom ko magiju.Hansestadt je napisao/la: ↑22 okt 2023, 12:59To je samo dokaz koliko patis, da ti je kriv sto je Zeljo uveo perspektivnog juniora
-
- Kontakt:
Sarajevo je Borac iz Federacije.
Prvo Gigovic, sad Kazlagic silji za njih..
Largohu nga këtuKOPIL! Kjo nuk është India për ju ciganët me erë të keqe. Qyqe baba që nuk të thith! Po qij familjen tënde, o nënë e prapambetur. Shko qij çetnikët nga veriu o fisi i ujqërve të Karavlës. Qysh ty ujk dhe yll veri të gjithë në listën e majmunit cigan me erë të keqe.
Odmah je dao do znanja šta će se dešavati. Igman kao da igra protiv Borca, svaki kontakt svira.zeljovolimte je napisao/la: ↑22 okt 2023, 13:07Sarajevo je Borac iz Federacije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vise ih na temi prati FKS nego sto ih je bilo na tekmi za opstanak sinoc. Golemo! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Prvi faul najboljem igracu Igmana zuti karton.
Spiskove dostave sudijama..
Dajte im to trece mjesto,da ne igramo..
Largohu nga këtuKOPIL! Kjo nuk është India për ju ciganët me erë të keqe. Qyqe baba që nuk të thith! Po qij familjen tënde, o nënë e prapambetur. Shko qij çetnikët nga veriu o fisi i ujqërve të Karavlës. Qysh ty ujk dhe yll veri të gjithë në listën e majmunit cigan me erë të keqe.zeljovolimte je napisao/la: ↑22 okt 2023, 13:07Sarajevo je Borac iz Federacije.
-
- Kontakt:
Kad nemaš licnu satisfakciju nikakvu onda gledaš da se obraduješ na drugi način. Recimo kone su našle smisao svog postojanja da prate Sarajevo.
Ne interesuju me ni Feđa a pogotovo tamo krmetnjak. Karrina me zaboli i mani mi se vlaške politike.
Pa glupane sa igmanom je vaša iduća, Bešagiću je ovo 3. karton, valjda više smisla ima da ste vi taj spisak dostavili.zeljovolimte je napisao/la: ↑22 okt 2023, 13:09Prvi faul najboljem igracu Igmana zuti karton.
Uostalom, šta se vi sikirate za prva tri mjesta? Nećete ni u prvih 5 biti.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Grbavica najposjeceniji stadion ovog kola.jurisicduska je napisao/la: ↑22 okt 2023, 13:10Kad nemaš licnu satisfakciju nikakvu onda gledaš da se obraduješ na drugi način. Recimo kone su našle smisao svog postojanja da prate Sarajevo.
Zasto je sinoc forum pao?
Naravno igrao Zeljeznicar..
- BosniaBoston
- Kontakt:
E čuj ne pokreću svijet lokomotive neg idejejurisicduska je napisao/la: ↑22 okt 2023, 13:10Kad nemaš licnu satisfakciju nikakvu onda gledaš da se obraduješ na drugi način. Recimo kone su našle smisao svog postojanja da prate Sarajevo.

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
U rupe.
Trenutno korisnika/ca: laszlo, MrkiMedo, Paromlinac i 38 gostiju.