BatistutA19 je napisao/la: ↑22 okt 2023, 13:11
Sinoc opet kazem najrealnije nerijeseno i Sloboda je dosla po bod ali et vidjeli smo kraj i greska katastrofalna.
Sloboda ako se ne uozbillji moze imat problema,po meni neki glume zvijezde jer nista nisu pokazali protiv pola igraca juniora Celika sinoc a Said ,Dilaver nemaju sta trazit u ekipi.
Ovo ako im savez odbije zamjenu jer ne znam pravila tu .Sloboda 15 kolo ide u Maglaj a prva 2 kola Kakanj i Bihac a mi zadnje Zvijezda kuci i prvo opet kuci Olovo i plus dvije vezane kuci Rahic i Rudar a danas ovi ako dobiju 4 boda samo.
Sad dodas kako ce klub iznutra funkcionisat i tu moze bit problema ,nece bit lahko Slobodi,mada bi ja volio da Sloboda udje u PL i zbog nas.
Nemojte smatrat ovo nekom ljubomorom,provokacijom. ,ovo je samo realnost.Na stranu sva podyebavanja tako je to!!Vecina ce vas se slozit sa ovim i sto ostali pisu.
Ma Sloboda jos ima posla i posla da ostvari plasman u PL.
Drugo sto su pojedini nas nakon 10 kola vec proglasili prvakom 1. Federalne.
Bit ce tu posla puno i van terena, a evo vec se daju naslutit neke spletke.
Uzmes eto samo Azmira, koji je poznat kao narcisoidna osoba i koji zeli da se sve oko njega vrti. Ja ti garantujem cim hoces da ce do zadnje utakmice pokusavat sabotirat Slobodu, jer on ne moze preko svog ega.
Kao sportski radnik dobar je, al kao covjek 0. Pravi primjer ortodoksne seljacine.
Da me ne bi napali neki zbog Azmira, ja slično misljenje imam i o Senadu.
Samo kada je u pitanju Sloboda, uvijek sam za onog od koga ce Slobodi bit dobro, a to sto mislim o tim ljudima kao osobama je manje bitno.
Macak ovdje mora krajnje pametno odradit, da mu ovo sve do sad ne bi palo u vodu.
Odmah krenut od igraca iz nasih redova koji su se vec sad uskurcili i glume nedodirljive.
A krajnji im domet igrat u nekoj osrednjoj ekipi PL.