zbog toga i govorimRosas7 je napisao/la:25ljudi na STADIONUneutralan__ je napisao/la:bolje da su prenosili Slavija-Zrinjski,ovdje 'mrtvacka' atmosfera
Premijer Liga BiH 2010/11
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- neutralan__
- Kontakt:
Re: Premier Liga 18.Kolo(12. i 13. Mart)
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- AmanijakzO
- Kontakt:
http://www.****.com/Baby je napisao/la:Ima li neko steam da gledam BHT preko neta ?
sve se cuju igraci kako psuju hahaahhaahneutralan__ je napisao/la:zbog toga i govorimRosas7 je napisao/la:25ljudi na STADIONUneutralan__ je napisao/la:bolje da su prenosili Slavija-Zrinjski,ovdje 'mrtvacka' atmosfera
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Ako ćemo detaljno,zadnji ste po broju odrađenih gostovanja(mislim na Vukove).drinin vuk je napisao/la:' ? ја & $ је " " Сарајево ? $,"Megamon je napisao/la:Vuce niko ti nije kriv sto Drina igra lose.Budite samokriticni i recite da nemate kvalitet.Zasto uvijek u svemu trazite opravdanje ?
STa reci o ekipi koju Travnik dobije u gostima![]()
Ustvari ima jedan segment u kojem Drina nije zadnja u ligi,a to su navijaci.Bogami vise vukova se skupi na onoj tribini nego na citavom stadionu u listici
![]()
![]()
"!
$ & је тражење $ $ првог ? " $ & " & пажње,? ",? се $ $ " репортаже " 18 ?,па & " на - " ' $ % о ' је ? ".
" & ? се $ је тај " " $ $,? $ " не " & " %," - " ' $,$ је $ ? у " " ? " & " " нас,$ се $ %.
А % се " ' у " $ " $ у ?,па ? " у ' " $.
" $.
$ " $ " је стар 600 $,? основан " 66 $.
' $ је по & " " $ $,","," "," Сарајева.
$ " група (& " ' не " ? & $ " " ? за ' ") је ? " &,а & на " 9 $ је & 100 (а % " ? $ у $ ' " ? &,те ? ' ($ не " то % ? ГЗ " не $ "," пар &).
За ? &,?,",$,?, ' " групе,$ су у $ на ' & групе попут ?,",$ ?,& ' ",а % се " " ' " $ ? ? " ? ".
& " терен (" $ $ ? сј..ан) је " $ терена у ",",$,? га " '. $ у " ' / ? за - "," " " & ? на "." $ оно $ за ? " ? група,у % " ' " ? група," ? & ' " ' $ - ".
Naravno,ne računamo timove koji nemaju navijače(Olimpic,Travnik,Budućnost,Leotar)...
Samo njega volem, jer sam seljak golem! FKRP 1928
- Megamon
- Kontakt:
Dobro si to rek'o Vuce i slazem se da ste bolji od Skripara.
Drina je jedina ekipa koja je pored borca uspjela da odnese bodove sa Koseva.Iako smo bili u losoj situaciji tada sto se tice kluba to nije opravdanje.
I ne trazim opravdanje ni u cemu,jednsotavno kazem da je Sarajevo najkvalitetnije bilo bi prvo na tabeli.Znam da veliku uticaj na igru Saraj'va ima onaj pokusaj od trenera(zalizani Varesanovic) i smatram da bio Husref Musemic sa ovakom ekipom bio prvi na tabeli,al jbg. stvari su drugacije....
Sto se tice Drine vjerovao ti ili ne nemam nista protiv njih,cak sta vise pored svih klubova iz RS-a njih najvise i gotivim i mozda ce grubo zvucati ali ipak mislim da necete uspjeti osigurati premierligaski status ove sezone...
Samo me jos zanima tvoje misljenje,da li bi ti volio da nam FIFA suspenduje savez ili da se izborimo za jednog predsjednika i da krenemo u nove "pobjede". ?
Drina je jedina ekipa koja je pored borca uspjela da odnese bodove sa Koseva.Iako smo bili u losoj situaciji tada sto se tice kluba to nije opravdanje.
I ne trazim opravdanje ni u cemu,jednsotavno kazem da je Sarajevo najkvalitetnije bilo bi prvo na tabeli.Znam da veliku uticaj na igru Saraj'va ima onaj pokusaj od trenera(zalizani Varesanovic) i smatram da bio Husref Musemic sa ovakom ekipom bio prvi na tabeli,al jbg. stvari su drugacije....
Sto se tice Drine vjerovao ti ili ne nemam nista protiv njih,cak sta vise pored svih klubova iz RS-a njih najvise i gotivim i mozda ce grubo zvucati ali ipak mislim da necete uspjeti osigurati premierligaski status ove sezone...
Samo me jos zanima tvoje misljenje,da li bi ti volio da nam FIFA suspenduje savez ili da se izborimo za jednog predsjednika i da krenemo u nove "pobjede". ?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- neutralan__
- Kontakt:
@ Rossas7 hahaha ja ba
jos pogotovo Rascic 
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Evo ti moje mišljenje, N/FS BiH treba da ima jednog predsjednika, jer relativno gledajući mi iz RS nemamo ni ovako nikakvu pomoć, sem Borca, od naših ljudi a to se osjetilo najviše kod nas! Stoga ne vidim da bi nam nešto bilo bolje kad bi ostala ova trojka, gledam iz aspekta Drine, naravno!Megamon je napisao/la:Dobro si to rek'o Vuce i slazem se da ste bolji od Skripara.
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
- drinin vuk
- Kontakt:
& & ", $ ? је " " " " ? Хрват " " " & ,? " " " у " $ са ? ? новца $ " & $ празне "???Samo me jos zanima tvoje misljenje,da li bi ti volio da nam FIFA suspenduje savez ili da se izborimo za jednog predsjednika i da krenemo u nove "pobjede".
Ја ' за ? ? " $ $,? " не ' $,јер & " $ - у правно-? $ у " ' % % " $ $ у " $ је ? $ ?.
Стога " " јасно $ - 1,4 ? нас " РС & " & " /,јер је то & ?,& $ " & $ нас 2 ? назвао ",$ се $ нпр,то % је " ?,? се & &.
$ не $,' " " $ сутра о овој " ",? $ ова / " / &,- &,Хрвата,% " ?.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
sta je sve fulio,nazivciro se ahahahahneutralan__ je napisao/la:@ Rossas7 hahaha ja ba![]()
jos pogotovo Rascic
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Nemoj uspoređivati te tvoje vukove sa škriparima molim te...drinin vuk je napisao/la:' ? ја & $ је " " Сарајево ? $,"Megamon je napisao/la:Vuce niko ti nije kriv sto Drina igra lose.Budite samokriticni i recite da nemate kvalitet.Zasto uvijek u svemu trazite opravdanje ?
STa reci o ekipi koju Travnik dobije u gostima![]()
Ustvari ima jedan segment u kojem Drina nije zadnja u ligi,a to su navijaci.Bogami vise vukova se skupi na onoj tribini nego na citavom stadionu u listici
![]()
![]()
"!
$ & је тражење $ $ првог ? " $ & " & пажње,? ",? се $ $ " репортаже " 18 ?,па & " на - " ' $ % о ' је ? ".
" & ? се $ је тај " " $ $,? $ " не " & " %," - " ' $,$ је $ ? у " " ? " & " " нас,$ се $ %.
А % се " ' у " $ " $ у ?,па ? " у ' " $.
" $.
$ " $ " је стар 600 $,? основан " 66 $.
' $ је по & " " $ $,","," "," Сарајева.
$ " група (& " ' не " ? & $ " " ? за ' ") је ? " &,а & на " 9 $ је & 100 (а % " ? $ у $ ' " ? &,те ? ' ($ не " то % ? ГЗ " не $ "," пар &).
За ? &,?,",$,?, ' " групе,$ су у $ на ' & групе попут ?,",$ ?,& ' ",а % се " " ' " $ ? ? " ? ".
& " терен (" $ $ ? сј..ан) је " $ терена у ",",$,? га " '. $ у " ' / ? за - "," " " & ? на "." $ оно $ за ? " ? група,у % " ' " ? група," ? & ' " ' $ - ".
kakvu borac pomoc iz saveza ima?jer relativno gledajući mi iz RS nemamo ni ovako nikakvu pomoć, sem Borca, od naših ljudi a to se osjetilo najviše kod nas!
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
- Megamon
- Kontakt:
@ B o X
Odlicno razmisljanje.Ja imam utisak da vecina iz ostalih djelova RS-a kunu u Banja Luku i Srbiju a zapravo Banjalucane i Srbe zaboli neka stvar za Zvornikom,Modricom itd.
Jednostavno vas handre,prave od vas marionete.Kupuju vas nekom pricom a zapravo vam nikako ne pomaze.Zato jedan predsjednik i da svi imaju jednak status i ne zavaravajte se da vas vole ti iz RS-a.Voljeli su oni i Modricu pa gdje zavrsise uljari ?
Ali da ovo nebi otislo dalje mozda je i najbolje da ovdje zavrsimo ovu pricu.
Odlicno razmisljanje.Ja imam utisak da vecina iz ostalih djelova RS-a kunu u Banja Luku i Srbiju a zapravo Banjalucane i Srbe zaboli neka stvar za Zvornikom,Modricom itd.
Jednostavno vas handre,prave od vas marionete.Kupuju vas nekom pricom a zapravo vam nikako ne pomaze.Zato jedan predsjednik i da svi imaju jednak status i ne zavaravajte se da vas vole ti iz RS-a.Voljeli su oni i Modricu pa gdje zavrsise uljari ?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- drinin vuk
- Kontakt:
" "," " " $ $ & " не &Megamon je napisao/la:@ B o X
$ се " " $ " " " ' је ? " " % " ?,& " " свој,стога нас " не ' $,а " " поготову,% ' је $ $ $ савез - "!
Стога ? ' " $,а вјеруј $ је ' " & " РС на ' " $ ',јер све ? све ове $ ? ? " нас " тјерају нас $ " $ " за $ сан.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
evo skripari digli trans treneru
- kupus army
- Kontakt:
@Drinin vuk Mi nemamo sta voliti entitet mi volimo svoju domovinu 
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- Megamon
- Kontakt:
Otisli smo predaleko ali moram samo jedno reci.
Ja nisam ponosan na Federaciju nego samo ponosan na citavu Bosnu.Znaci od Une do Drine i smatram da svi bosanci trebaju Bosnu da gledaju kao svoju domovinu a ne da neke djelove postuju a neke ne.
Ja nisam ponosan na Federaciju nego samo ponosan na citavu Bosnu.Znaci od Une do Drine i smatram da svi bosanci trebaju Bosnu da gledaju kao svoju domovinu a ne da neke djelove postuju a neke ne.
"Brko odlazi"
Povući će se Ištuk sigurno.
Povući će se Ištuk sigurno.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
imate sigurno neku zaštitu, iza vas stoji Vlada RS, koja vam je i jednim dijelom sponzor, tako da ovi sigurno neće gledati da donesu neku odluku koja će se negativno odnositi na vas.Dule 078 je napisao/la:kakvu borac pomoc iz saveza ima?jer relativno gledajući mi iz RS nemamo ni ovako nikakvu pomoć, sem Borca, od naših ljudi a to se osjetilo najviše kod nas!
Mislim da je to malo mjenjanje teza, možemo mi biti svi Srbi i mi se međusobno "posrbljavamo" i bratimimo ali svako svoju sreću gradi. Ja ne mogu da odgovaram za cijeli grad ali lično ja volim taj grad i te ljude, a što, to je moj razlog i ne bi da pišem što je to tako. Imamo dobre odnose sa Lešinarima i znam, da se oni pitaju nešto, kao i obični građani tog grada, da bi Drina sigurno opstala u ovoj ligi ali ovako svaki klub iz RS svoju sreću gradi i to mi je potpuno razumljivo, jer ako nemaš zaštitu nekog većeg od opštine ti si niko i ništa ovde i to se vidjelo na primjeru Modriče, dok je bio pokojni Jelić živ to je bio klub ali kako on ode onda je i Modriča "pukla".Megamon je napisao/la:@ B o X
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
olimpik vodi,pliska
- Megamon
- Kontakt:
Sto ih bordo momci danas deru.Predvodjeni bordo Gracicem,Janjosem,Rascicem i na kraju Pliskom 
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.