FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
poprilicna neodgovornost kod primljenog gola. ove utakmice se moraju igrati sa energijom kao sto je bila u BL, kad zabijes 2 gola onda mozes malo gas popustiti.
sad ce se uvvuci u problem jer ce ovi samo raditi prekide.
sad ce se uvvuci u problem jer ce ovi samo raditi prekide.
Pitarluk u punom sjaju. Jedna greška i odmah tjeraj. Sto tako ne tjerate Renana? Dva zicera je fulio.
ne svidja mi se sto poslije primljenog gola uopste ne uspostavljamo posjed i inicijativu
-
- Kontakt:
Moramo ozbiljnije shvatiti igman, i traziti pobjedu ovdje kako znamo i umijemo !!
04.10.2009 !
Slabo
Katastrofa od odbrane, vraćamo se u Mirza mode u prekidima.
Na ovakvim utakmicama se titula uzima, ovo je odvratno, hrpa promašaja ne znam šta im je.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Opet Rogićev gol da li to bio offside ili ne. Kasnije se bori sa loptom u svom prostoru. Daj istjerati ovo **** motkom.
P.S. eto bio je offside
P.S. eto bio je offside
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Još jedna užasna procjena Rogića bez obzira na ofsajd, ne sjećam se da smo imali lošijeg golmana osim Kanurića.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne kontam zasto Rogic brani kad je u Banja Luci bio odlican Sahinovic, strasne lopte vadio. A prije toga clean imao protiv zelje .
- egocentrik
- Kontakt:
Meni ne ide u glavu kako je on bio jedan od boljih golmana HNL-a koja je za nasu ligu bundesliga

1946-1987
Ma ovonse mora uzeti, pa makar se popeli na glavu
Julardzija tanak, Andjusic i Hasic dobri. Ostalo prosjek neki. Rogic, nazalost nema mjesta.
Ajmo ovo uzet.
Ajmo ovo uzet.
Bolje je ipak mladog golmana istrpiti bar nesto ces dobit.
Imamo problem u defanzivnom bloku sredine,nema nikoga u krugu 20 metara kad se branimo,stoperi moraju izlaziti kupiti sto bi zadnji vezni trebali blokirat.
Imamo problem u defanzivnom bloku sredine,nema nikoga u krugu 20 metara kad se branimo,stoperi moraju izlaziti kupiti sto bi zadnji vezni trebali blokirat.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Valjda je svima jasno sto je Šahinovic broj 1. Puno nam je Igman napravio prilika za poluvrijeme. Valjda cemo nekako dobiti ovo nekako na kraju.
Trenutno korisnika/ca: budzak, Burberry46, hajroooooo, Haksss, johntravolta123, makron, nedimmmm1337, NeSamSafetee, PapakIzSa, perodeformero, Pitaristok, Posejdon, samirr, skoJaa, Vanja8, ŠTA_JE i 160 gostiju.