FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Reko sam ide 15 boba iz 5 tekmi.Prve 3 su legle.Buuuuhhhhaaaaa.Basicu jesi li još trener.Samo onako pitam bez ljutnje.
Jes lud ovaj ko vodi ovaj pdf
Frajr sve izbriso i sto sam pohvalio mladje igrace iz op
Svasta
Frajr sve izbriso i sto sam pohvalio mladje igrace iz op
Svasta
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Ma nije niko nista brisao vec je pao forum , nema nista od sinoc sto se pisalo.
Rezime sinocnje utakmice , u grcu smo velikom vidi se da nesto se pokusava ali nije ovo blizu kako treba biti.
Definitivno vise prostora djeci treba davati jer ce vrlo vjerovatno bolji biti od ovih starijih istrosenih igraca.
Drina sinoc je odigrao najbolju utakmicu u zadnjih pola godine.
Ne smijemo fulati par zicera i strepiti uvijek do zadnje minute.
Ja bih volio da zaredamo par dobrih rezultata da se izdignemo iz ovog sivila.
Gade mi se ovih uhljupi “nasi” navijaci , sto cekaju ko zapete puske i cekate sta god da mozete srati, ne svidja se ni meni kako je ovo sve ispalo ali strpite se malo do polusezone vidjet cemo gdje smo i sta smo , uz ova dva nova igraca i forsiranje nase djece kad bi na pauzu otisli sa - do 5 bodova od evrope ja bih bio zadovoljan s obzirom na okolnosti sve sta se izdesavalo.
Rezime sinocnje utakmice , u grcu smo velikom vidi se da nesto se pokusava ali nije ovo blizu kako treba biti.
Definitivno vise prostora djeci treba davati jer ce vrlo vjerovatno bolji biti od ovih starijih istrosenih igraca.
Drina sinoc je odigrao najbolju utakmicu u zadnjih pola godine.
Ne smijemo fulati par zicera i strepiti uvijek do zadnje minute.
Ja bih volio da zaredamo par dobrih rezultata da se izdignemo iz ovog sivila.
Gade mi se ovih uhljupi “nasi” navijaci , sto cekaju ko zapete puske i cekate sta god da mozete srati, ne svidja se ni meni kako je ovo sve ispalo ali strpite se malo do polusezone vidjet cemo gdje smo i sta smo , uz ova dva nova igraca i forsiranje nase djece kad bi na pauzu otisli sa - do 5 bodova od evrope ja bih bio zadovoljan s obzirom na okolnosti sve sta se izdesavalo.
-
- Kontakt:
Raja, nemoj te se sikirati. Drugim rijecima, sva nada u Boljevica
Pa nadamo se i mi.Ali kad će zaigrat.Zasto se to toliko ceka.Umorni smo svi od bice bolje, sto ovo sto ono.Halo ba valjo ovo istrpit.
Trn si im u oku
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- ferroviario
- Kontakt:
Moj Alpa, svi smo pukli od tog "bice bolje". Evo 10 godina skoro se to govori, a ono sve gore i gore. Izgubio sam svu nadu.
- dubioza144
- Kontakt:
Basic je sinoc sa Jasminom Kolasincem izvrsio hakerski napad i srusio forum pomocu njihove tehnike zvane Veo sistem 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Svaki klub ima 5,6 osnovnih sastojaka i to redom: Uprava, finansije, kadar, strucni stab, stadion i navijace.
Mi imamo stadion i top navijace
ali zato nemamo upravu (mislim imamo, al kao da je i nemamo, njen jedini posao je da prica o nekoj stabilizaciji i vracanju dugova posto nemaju o cemu drugo pricati), zatim nemamo para, nemamo igrace (nikad slabiji igracki kadar), a nemamo ni coacha koji bi napravio pitu od gowana.
Mi imamo stadion i top navijace

Zadnja izmjena: let3, dana/u 22 okt 2023, 13:40, ukupno mijenjano 1 put.
- dubioza144
- Kontakt:
Kad Mulalic posle utakmice protiv nas izjavi da je ekipa Igmana izgledala vrhunski u nekom skandinavskom horuk sistemu
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Edis je Pep Guardiola za našeg klauna
- ferroviario
- Kontakt:
U petak 14:00 protiv Igmana. Yebo ih otac i termin slagirani.
- dubioza144
- Kontakt:
Evo svano novi dan a mi jos nismo produzili ugovor sa Amoahom, hocemol to dopustit da ide u Basel besplatno?????????
Oooooo joseph amoaaaa oooooooo
Oooooo joseph amoaaaa oooooooo

- avalPacidoroP
- Kontakt:
Nas će sami Denković i Ramić potopiti.
Ni ja nisam vjerovao da je to moguće, ali tako je. Mi idemo u Konjic kao outsajderi
- dubioza144
- Kontakt:
Sad kad Dinamo sutne Jakirovica dobro ce nam doc umjesto Basica
-
- Kontakt:
Ne igraju im Bešagić i Dupovac protiv nas.
Pošto kod nas neće biti Amoah, na krilu ćemo definitivno vidjeti Drlju, a drugo možda zaigra Boljević ako bude registrovan.
Štilić ponovo ima problema sa koljenom, logično bi bilo da zaigra Al Jabber na njegovoj poziciji.
Pošto kod nas neće biti Amoah, na krilu ćemo definitivno vidjeti Drlju, a drugo možda zaigra Boljević ako bude registrovan.
Štilić ponovo ima problema sa koljenom, logično bi bilo da zaigra Al Jabber na njegovoj poziciji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.