FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Volim ovu pobjedu najvise zbog ovog kera Edisa, crkni papcino od muke!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ispucali se i Ziljkic i Oliveira i Hasic, ovo je bila utakmica kad su golove morali postici neki drugi igraci da bi pobijedili.
-
- Kontakt:
MULALIĆ MORA IGRATI PRIJE RASPALOG BEGANOVIĆA
Na ovoj oranici i livadi ne treba ništa komentarisati, od golmana pa do realizacije, samo upisati bodove i bježi dalje.
Da Bog da što manje ovih livada i trenera poput Mulalica, da ova liga krene naprijed.
Tri bobe u dzepu, idemo skupljati dalje.
Da Bog da što manje ovih livada i trenera poput Mulalica, da ova liga krene naprijed.
Tri bobe u dzepu, idemo skupljati dalje.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ovo su pobjede koje donose titule. Loše igrali, promašili milion prilika, bez pola ekipe zbog povreda i kartona i izvučemo nekako pobjedu protiv nezgodnog protivnika u gostima.
Kvalitet na kraju presudi
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
Veoma vazna tri boda, igman nimalo naivna ekipa,moramo i mozemo mi puno bolje od ovoga , sljedeci je borac na kosevu jedva cekam abd !!!!
Bravo momci jedno 8 b za danasnju tekmu
Ja volim, volim samo tebe.......

Mulalicu popusis nam **** pitarski, jedino po meni slaba karika je golman

Bravo momci jedno 8 b za danasnju tekmu

Ja volim, volim samo tebe.......

Mulalicu popusis nam **** pitarski, jedino po meni slaba karika je golman

Zadnja izmjena: scudetto89, dana/u 22 okt 2023, 14:57, ukupno mijenjano 2 puta.
04.10.2009 !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mrš papak plavi
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Bravo Slavisa, bravo Mulalicu, bravo Simone,opet si pogodio sa izmjenom. Ova pobjeda je poklon sefu, struci i navijacima.
Hvala Bogu na pobjedi, idemo dalje po titulu.
Hvala Bogu na pobjedi, idemo dalje po titulu.
Sa ovakvom igrom protiv zvijezde 09 nemamo sta traziti
Šuti dobro je. Ne znamo ni mi kako smo ovo dobili. Posljednjih 20 minuta su nas ljudi kontrama ubili. Vile nas pronosale, vrati se za Banja Luku eto.napoleon72 je napisao/la: ↑22 okt 2023, 14:51Cemu ovaj pichkasti pristup? Imas prekid iskosa, skraceni korner, ides cuvat vrijeme. Ovo nam se vratilo na derbiju onda, nece valjda opet...
O nekom puštanju naravno ništa, kao što sam rekao Sablja to neće dozvoliti sve i da su nam ostali dužni za prošlu sezonu. Poginuli su da nas unakaze i dobiju, al evo ti ku.rac Sablja.
Ima ovdje baš mnogo posla ispred Rožmana. Ziljkić je katastrofa živa, ne znam šta mu se dešava al ni sjena igrača sa početka sezone. Prespor, nejak, ko da nije jeo hljeba 10 dana.
Rogić amater teški, na zimu se mora golman naći.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Po cemu smo lose igrali? Samo je greska bila sto je Avrama izbacio pa i Julardziju oni su odlicni biliPeppermintSA je napisao/la: ↑22 okt 2023, 14:54Ovo su pobjede koje donose titule. Loše igrali, promašili milion prilika, bez pola ekipe zbog povreda i kartona i izvučemo nekako pobjedu protiv nezgodnog protivnika u gostima.
Zadnja izmjena: Unknown14, dana/u 22 okt 2023, 14:57, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Katastrofa od igre,al odlicno za tri boda,kad vidim da cuvamo vrijeme protiv nekog Igmana muka mi,nadam se da ovo vise nece ponavljat bar ne protiv ovakvih ekipa.
Cestitke za tri boda ostalo nula,Renan i Ziljkic razocarali.
Cestitke za tri boda ostalo nula,Renan i Ziljkic razocarali.
-
- Kontakt:
Uh teskom mukom al jedino sto je bitno to su 3 boda. Mora bolje na gostovanju prije svega efikasnije a čvršće u odbrani.
Igru briši, bodove piši. Idemo dalje, do zimske pauze što je više moguće sakupiti bodova odraditi pripreme i vidjeti kako će to onda izgledati. Dovesti štopera eventualno dva, lijevo krilo i krenuti ličiti na nešto. Ono što se primjeti jeste dosta lošija igra ekipe po lošem terenu.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
- skullcrusher
- Kontakt:
Avram dobar, Lija dobar, Djurickovic prva tekma da je los bio msm ne toliko ali realno nije onako kao na proslim tekmama, golman jbg ne znam, Almedin los, Renan fuli zicer dva, Hamza nista, Hasic doktor, Julardzija dobar, Buljubasic ok, Began dobar, Slavisa hvala za gol.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Klub se mora rijesiti glupog Ziljkića. Uzasno iritantna pojava na terenu, sebican, pelja loptu... Prodajte ga dok ga jos neko zeli kupiti !
Bravo momci, bravo Rozman.
Bravo momci, bravo Rozman.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Šta se ovo skandiralo Rožmanu?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Golemo, pregolemo. Sretan povratak bordo braći u Sarajevo, gazi dalje Dive! 
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot], Amidzaa, Arhitekt, Beli98, Burberry46, Hajdeee, iliyaa8, James1987, legendarnadruga, mire971, MSOZ101, perodeformero, ristagrad, roccosiffredi, ronaldo99, Tarapi i 157 gostiju.