Za koga ces navijat naredno kolo, za Zelju ili muza?zeljovolimte je napisao/la: ↑22 okt 2023, 14:55Ovako su i Velez sudije unistile na Kosevu, pa im vratili protiv nas..
Premijer liga BiH - aktuelno
- napoleon72
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
E jesu se komsinice ponadale. Pa bolje sto smo ih dobili, sad im bježite 6 umjesto 5.
Još ako vas uzmu naredni vikend…
Još ako vas uzmu naredni vikend…
- TurkishAirlines
Zadnja izmjena: TurkishAirlines, dana/u 22 okt 2023, 15:09, ukupno mijenjano 1 put.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Bas me interesuje hoce li se ovako igman bacati na glavu protiv vase miskina sljedece sedmice
To je dokaz koliko nas je zalizani upropastio prošle sezone,igman nas otrese na kosevu,kad su svi pomislili kao pustili za sljedeću sezonu kad ono rinaka ljudi poginuli danas zamal da nam uzmu sva tri boda
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Duša moja mila, draga... Jadno malo njanjajevo je izgleda još i oštećeno.. ćuti poremećeni bošnjo, ćuti i puši...jurisicduska je napisao/la: ↑22 okt 2023, 15:03Penal je samo i isključivo bio za nas
Također je propustio dat zuti Dupovcu za start u koljena na 16 metara u prvom poluvremenu
Propustio je dat crveni kad bi izasao 1/1 nas igrač
Penal za Igman nije bio - obostrano povlačenje
Offside vidi se golim okom da je bio tako da je i to regularno
Meni je vas zao jer vam je propala jedina šansa za dobar vikend.
Vi možete pisati šta god želite ovo su činjenice.
Ako je bio penal za Igman , a nije, onda je ovo konta bio i penal i crveni bez lopte u go šansi samo da je gurne s leđa ****.
Ponovit ću : u rupe
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Poremecenu ti sestru je.bemAvantiBL je napisao/la: ↑22 okt 2023, 15:10Duša moja mila, draga... Jadno malo njanjajevo je izgleda još i oštećeno.. ćuti poremećeni bošnjo, ćuti i puši...jurisicduska je napisao/la: ↑22 okt 2023, 15:03Penal je samo i isključivo bio za nas
Također je propustio dat zuti Dupovcu za start u koljena na 16 metara u prvom poluvremenu
Ako je bio penal za Igman , a nije, onda je ovo konta bio i penal i crveni bez lopte u go šansi samo da je gurne s leđa ****.
-
- Kontakt:
Ti si bolesnik. Ali nema veze sutra u federaciju po dnevnicu na gradilištu. Šta ćeš drugo. Samo si vikendima kući. Onda se oslobodi sav tvoj primitivizam.
Naravno da smo oštećeni nije svirao crveni i čist penal za nas , gdje je također crveni. Dakle 2 crvena kartona i penal koji je spriječio postizanje čistog pogotka jer iz one pozicije se nije moglo fuliti. Pa ti pjeni. Imaju snimci uostalom.
Sablja je za Bašića Klop .
Naravno da smo oštećeni nije svirao crveni i čist penal za nas , gdje je također crveni. Dakle 2 crvena kartona i penal koji je spriječio postizanje čistog pogotka jer iz one pozicije se nije moglo fuliti. Pa ti pjeni. Imaju snimci uostalom.
Sablja je za Bašića Klop .
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Ostecen je najveci klub u BIH ikad,tesko su se igraci vratili nakon ponizavanja od vlaskih vanago proslu tekmu,medjutim vratili smo se. Sta rece banjalucka kerina,pustice nas? Pustim ti staru sa povodca nocas. Trebate im samo majke hebat,sa njima nema prica,majke,sestre,familijeAvantiBL je napisao/la: ↑22 okt 2023, 15:10Duša moja mila, draga... Jadno malo njanjajevo je izgleda još i oštećeno.. ćuti poremećeni bošnjo, ćuti i puši...jurisicduska je napisao/la: ↑22 okt 2023, 15:03Penal je samo i isključivo bio za nas
-
- Kontakt:
Nema veceg bolesnika od udbasa
- Meraak1921
- Kontakt:
Imal danas aplauza za sudije Vicini pusiqrci , e cuj hocemo titulu HAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Nezasluzena pobjeda, al sreca prati hrabre .
-
- Kontakt:
Sta ces mozes zamisliti 2 crvena i penal,sta ti je postena ekipaAvantiBL je napisao/la: ↑22 okt 2023, 15:10Duša moja mila, draga... Jadno malo njanjajevo je izgleda još i oštećeno.. ćuti poremećeni bošnjo, ćuti i puši...jurisicduska je napisao/la: ↑22 okt 2023, 15:03Penal je samo i isključivo bio za nas
Da je Sablja na klupi Željezničara, garantujem da bi bili bar 5. na tabeli.
Zašto štrumfovi kmeče? Direktni konkurent im poražen, je l' nam to hvala glupani? 

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Navedi gdje smo pogurani danas, izvuci situacije da svi osudimo i nek izađe na svim portalima. Nemoj u prazno pričat ispadaš smiješanAvantiBL je napisao/la: ↑22 okt 2023, 15:03Ma ništa drugo nisam ni očekivao nego da će "fina gradska raja" izjaviti da su ovo danas bili "regularni uvjeti". Šutite i pušite, sa sve jajima, jer kad se Sarajevo direktno pogura, onda je sve potaman, i sudije i liga i sve. Kad vi budete oštećeni, onda počnete prditi po forumu da treba rušiti savez. Ali, naravno, ne uradite ništa, jer znate da ćete i vi biti pogurani. Tišina!Zutti je napisao/la: ↑22 okt 2023, 14:58Jedno je kad u regularnim uvjetima jedna ekipa (slabija) napravi više prekršaja od druge. Drugačije ne mogu zaustavljati napade, moraju faulirat, a sudija da zaštiti protivničke igrače mora kartonima smirivati mesare. Eh to je jedna, a potpuno druga situacija je kad jedna ekipa krvnički tuče drugu bez ikakvih sankcija dok ta druga ne smije pogledati krvničku ekipu jer će biti sankcionisan.![]()

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
- Kontakt:
Znamo da cete svaku pobijedu ovako pisat. Sta je problem danas bio? 2 crvena i penal nam nije sviraoMeraak1921 je napisao/la: ↑22 okt 2023, 15:13Imal danas aplauza za sudije Vicini pusiqrci , e cuj hocemo titulu HAHAHAHAHAHAHAHAHAH
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Muž je ipak muž. Dok ih smrt ne rastavi.napoleon72 je napisao/la: ↑22 okt 2023, 15:07Za koga ces navijat naredno kolo, za Zelju ili muza?zeljovolimte je napisao/la: ↑22 okt 2023, 14:55Ovako su i Velez sudije unistile na Kosevu, pa im vratili protiv nas..
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- TurkishAirlines
Tako je.Meraak1921 je napisao/la: ↑22 okt 2023, 15:13Imal danas aplauza za sudije Vicini pusiqrci , e cuj hocemo titulu HAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Ma Sablja im u vodu malo naspricao bijelog...

Znas kako kazu, volovi ricu, horozi kukuricu, ali sunce ne mogu sprijeciti da izadje...

Tako i ovdje, poceli se i auti sabirati da se pokaze koliko se Sarajevo gura...

Ovo je samo nagovjestaj, ne mogu nas ni kartonima masakrirati , opomena za mahace, jer danasnja tekma je i pokazala da sa kojom god ekipom izadjemo nemate sanse...

Trenutno korisnika/ca: Combattente87, nedimmmm1337 i 24 gosta.