Saznao da mu djevojka po BL puši svima.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
- TurkishAirlines
Dok ono podrzava da sef kluba bude Potkovani, ne treba ih uzimati za ozbiljno 
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Poduvaš nam ga i ti i Vico. Zamisli Tegeltija ti vedri i oblači u klubu i tebi sve u redu. Od Borca je definitivno samo ostalo ime.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Avanti, ranije si bio korektan forumas, cemu ovakvi postovi sada? Shvatam da je bilo sumnjivih odluka, ali ako obratis paznju, vecina su bile ispravne (poput nedosudjenog penala za Igman u prvom poluvremenu, kao i ofsajda Sipovica). Ako su neke odluke donesene u nasu korist (pri tome ispravno), da li to znaci da neko pusi bilo kome u Savezu? Zar smo dosli do tog nivoa da, ako je sudjenje posteno, ide u neciju korist? Zapitaj se.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Ne mogu da vjerujem da vas ovaj wannabe četo nafura da mu odgovarate. Jel toliko teško skontati da mu tako činite uslugu?
The saddest thing in life is wasted talent.
- TurkishAirlines
Treba se samo opustiti i uzivati u pobjedi i jaukanju sarajevskih srba i cheta iz šeher Banja luke.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Malih plavih vi ste filijala s njima skupa poližite nam jaja
Jasno. Ovog bolida što se s vremena na vrijeme prešalta na ekavicu (valjda da fol dokaže da je srbenda) i onog retarda iz Crne Gore samo ignorisati, to im najteže pada.TurkishAirlines je napisao/la: ↑22 okt 2023, 15:37Treba se samo opustiti i uzivati u pobjedi i jaukanju sarajevskih srba i cheta iz šeher Banja luke.
- TurkishAirlines
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Renan i Hasic ide sigurno na 1 Mio +na TM mozda jos neki igraci iz Sarajeva. 
- TurkishAirlines
Zadnja izmjena: TurkishAirlines, dana/u 22 okt 2023, 15:44, ukupno mijenjano 1 put.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
-
LaHaineLaHaine
- Kontakt:
Joooj Vicooo sta uradi Igmanu, kako ih pokradose ovako.. joooj kmeeeeee
Sise jedne..
Sise jedne..
Milo za drago. Pročitaj malo kakve se sve meni gadosti pišu javno, PP neću ni spominjati.Napapijri je napisao/la: ↑22 okt 2023, 15:35Avanti, ranije si bio korektan forumas, cemu ovakvi postovi sada? Shvatam da je bilo sumnjivih odluka, ali ako obratis paznju, vecina su bile ispravne (poput nedosudjenog penala za Igman u prvom poluvremenu, kao i ofsajda Sipovica). Ako su neke odluke donesene u nasu korist (pri tome ispravno), da li to znaci da neko pusi bilo kome u Savezu? Zar smo dosli do tog nivoa da, ako je sudjenje posteno, ide u neciju korist? Zapitaj se.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Opusti se, time se izjednacavas sa time sto ti pisu gadosti javno ili privatno. Ignorises i nastavis dalje komunikaciju sa normalnim forumasima (po tebe) i normalnim postovima.AvantiBL je napisao/la: ↑22 okt 2023, 15:47Milo za drago. Pročitaj malo kakve se sve meni gadosti pišu javno, PP neću ni spominjati.Napapijri je napisao/la: ↑22 okt 2023, 15:35Avanti, ranije si bio korektan forumas, cemu ovakvi postovi sada? Shvatam da je bilo sumnjivih odluka, ali ako obratis paznju, vecina su bile ispravne (poput nedosudjenog penala za Igman u prvom poluvremenu, kao i ofsajda Sipovica). Ako su neke odluke donesene u nasu korist (pri tome ispravno), da li to znaci da neko pusi bilo kome u Savezu? Zar smo dosli do tog nivoa da, ako je sudjenje posteno, ide u neciju korist? Zapitaj se.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
- TurkishAirlines
Sutra u federaciju na posao, peederu.AvantiBL je napisao/la: ↑22 okt 2023, 15:47Milo za drago. Pročitaj malo kakve se sve meni gadosti pišu javno, PP neću ni spominjati.Napapijri je napisao/la: ↑22 okt 2023, 15:35Avanti, ranije si bio korektan forumas, cemu ovakvi postovi sada? Shvatam da je bilo sumnjivih odluka, ali ako obratis paznju, vecina su bile ispravne (poput nedosudjenog penala za Igman u prvom poluvremenu, kao i ofsajda Sipovica). Ako su neke odluke donesene u nasu korist (pri tome ispravno), da li to znaci da neko pusi bilo kome u Savezu? Zar smo dosli do tog nivoa da, ako je sudjenje posteno, ide u neciju korist? Zapitaj se.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ne opravdavam psovke, posebno ovako gnusne, ali realno provociraš prvi i neko ti odgovori vruće glave. Više puta dođeš iz čista mira, pišeš prije utakmice nek bude sve fer, da bolji pobijedi, a onda likuješ na temi. Malo kontradiktorno.AvantiBL je napisao/la: ↑22 okt 2023, 15:47Milo za drago. Pročitaj malo kakve se sve meni gadosti pišu javno, PP neću ni spominjati.Napapijri je napisao/la: ↑22 okt 2023, 15:35Avanti, ranije si bio korektan forumas, cemu ovakvi postovi sada? Shvatam da je bilo sumnjivih odluka, ali ako obratis paznju, vecina su bile ispravne (poput nedosudjenog penala za Igman u prvom poluvremenu, kao i ofsajda Sipovica). Ako su neke odluke donesene u nasu korist (pri tome ispravno), da li to znaci da neko pusi bilo kome u Savezu? Zar smo dosli do tog nivoa da, ako je sudjenje posteno, ide u neciju korist? Zapitaj se.
Uvijek za zdravu zayebanciju, bez psovanja mrtvih, djece, groba itd.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Ovo je trebalo kartonirati za simuliranje (ofirno bacanje)i opstrukciju igre.
Nama cist penal ne sudi i dva crvena za njih.
Cuj zuti, zadnji igrac, i izlazi na golamana 1 na 1
Zasluzena pobjeda gdje nam fali 8-9 igraca i gdje smo bili tek mozda na 50%
Zadnja izmjena: TrofejiSuTu, dana/u 22 okt 2023, 15:53, ukupno mijenjano 1 put.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- HordasOdMalena
- Kontakt:
DNK i filozofija.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Tako, imajte razumijevanja, upustite se u relativiziranje, on je jadan uvrijeđen, samo odgovara istom mjerom.. opet mu odgovarajte kad dođe na našu temu. Nije on tnikče, samo se tako čini.
Majke mi, ne vjerujem kako vas papanski levati..
Majke mi, ne vjerujem kako vas papanski levati..
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Trenutno korisnika/ca: VivaLaLiberta i 15 gostiju.