Pa niko te ne tjera.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑22 okt 2023, 20:25@antisisoje pa gori ja sto se raspravljam sa tobom, a ti ne znas da vam je pao "living on the edge".
Daj nam jos kakvih informacija posto baratas istim ko i jaran ti truhlo
Moderator/ica: GracanicaAA
Pa niko te ne tjera.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑22 okt 2023, 20:25@antisisoje pa gori ja sto se raspravljam sa tobom, a ti ne znas da vam je pao "living on the edge".
Jel vama pao onaj veliki trans, pitam za jarana, dok fiesta vergla..AllGunsBlazing je napisao/la: ↑22 okt 2023, 20:25@antisisoje pa gori ja sto se raspravljam sa tobom, a ti ne znas da vam je pao "living on the edge".
I jesu li otisli robovi kad, zna li se?
Jesi išao danas tekbirat za braću svoju?
Ma nemamo.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑22 okt 2023, 21:24Imate li svojim cime se pohvaliti?![]()
I naravno da ce navijac slobode iz tuzle posegnuti za necim sto su uradili plavi iz sarajeva, predvidivo![]()
Stokholmski sindrom kod fukarica.
A Fiesta pali i palit ce uvijek dok je Robijasa.
Jel na sprej ili sama od sebe upali? Nisu se ti motori nesto pokazali... Dizelka manje troši, i radi ko sat, a benzinske su pravile problem.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑22 okt 2023, 21:24Imate li svojim cime se pohvaliti?![]()
I naravno da ce navijac slobode iz tuzle posegnuti za necim sto su uradili plavi iz sarajeva, predvidivo![]()
HPCompaq je napisao/la: ↑22 okt 2023, 21:29Jel na sprej ili sama od sebe upali? Nisu se ti motori nesto pokazali... Dizelka manje troši, i radi ko sat, a benzinke su pravile problem.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑22 okt 2023, 21:24Imate li svojim cime se pohvaliti?![]()
Bitno je ti da idesAllGunsBlazing je napisao/la: ↑22 okt 2023, 21:32Ma top argumente imas![]()
Veca ja budala sto se sa navijacem slobode raspravljam o ozbiljnosti grupa, jos frajer i ne ide na utakmice...
@hp ne sikiraj se za potrosnju, nije to tvoj problem. Bolje ti je da se malo presaberes i skontas o cemu pises.
I sta eto da ga ko skontao?
Bio sinoć, vidio sve.... Nije ni čudo što su vas makli od repke... Cao Fordovi...valjda sastavi ove godine fiesta.
mujKara, ovakvi su kod kuće trebali dobijati batine, sad je možda i kasno ali sevap je.antisisoja1919 je napisao/la: ↑22 okt 2023, 21:41
I sta eto da ga ko skontao?
Ti bi ga mozda udario ili naruzio seljance?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.