Sarkazam je cudo. Razbit ce nas,da necemo znati doci iz Konjica kucizeljovolimte je napisao/la: ↑22 okt 2023, 15:05Razbit cemo Igman.
Imamo bolje igrace i boljeg trenera.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
- Bersaga
- Kontakt:
Meni malo zvuči nevjerovatno ali recimo da smo dobili GOŠK-a a što se realno očekivalo, to bi bilo pristojnih 18 bodova. Čak i sa potvrdom da smo odron u gostima sa ukupnih 0 bodova. Znači čisto domaćinska ekipa. Ne uzimamo u obzir recimo utakmice sa Posušjem i Slogom (gdje su apsolutno zaslužene pobjede ovih ekipa) gdje se moglo doći do bodova.
Pogledajte samo naš ofanzivni dio:
Krpić - 9 nastupa / 2 gola / 2 asistencije
Haračić - 8 nastupa / 1 gol
Allyson - 8 nastupa / bez učinka
Drljo - 8 nastupa / bez učinka
Amoah - 11 nastupa / 2 asistencije
Gasal - 9 nastupa / bez učinka
Ljudi moj, 3/4 krilna igrača nemaju nikakvog učinka, za 11 kola nijedno krilo nije postiglo gol. Od kompletne ofanzive imaš 3 gola i 4 asistencije, golemo majke mi moje. Na ovo sve dodaš klimavu odbranu gdje se svako malo kiksalo i to baš kiksalo.
Smanjiti očekivanja, realno stanje je tu od 5. do 8. mjesta osim ako se šta drastično ne promijeni u što ne vjerujem. Probati skupiti što je više moguće bodova do kraja ovog jesenjeg dijela, ako budemo u igri za to 4. mjesto uložiti preko zime i dovesti prava pojačanja, a ako ne, onda dati minutažu omladincima koji imaju potencijal.
Pogledajte samo naš ofanzivni dio:
Krpić - 9 nastupa / 2 gola / 2 asistencije
Haračić - 8 nastupa / 1 gol
Allyson - 8 nastupa / bez učinka
Drljo - 8 nastupa / bez učinka
Amoah - 11 nastupa / 2 asistencije
Gasal - 9 nastupa / bez učinka
Ljudi moj, 3/4 krilna igrača nemaju nikakvog učinka, za 11 kola nijedno krilo nije postiglo gol. Od kompletne ofanzive imaš 3 gola i 4 asistencije, golemo majke mi moje. Na ovo sve dodaš klimavu odbranu gdje se svako malo kiksalo i to baš kiksalo.
Smanjiti očekivanja, realno stanje je tu od 5. do 8. mjesta osim ako se šta drastično ne promijeni u što ne vjerujem. Probati skupiti što je više moguće bodova do kraja ovog jesenjeg dijela, ako budemo u igri za to 4. mjesto uložiti preko zime i dovesti prava pojačanja, a ako ne, onda dati minutažu omladincima koji imaju potencijal.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
- MocMahale444
Dosta toga je do formacije.
3-5-2 i tacka.
Krpic igra bolje kad je Haracic s njim u paru, Al-Dzaberoni treba igrati grehota je ko nam sve igra.
Za to je kriv nas Kouc, jeste da ima njaH izbor i to **** pricu ali ako je moglo protiv dinama m i protiv naftachija, zasto ne protiv ovih bumbara iz plBiH .
Trebao si staviti i minute ne samo nastupe ali jbga tako nam grah pao da svaki trener izmislja toplu vodu.
3-5-2 i tacka.
Krpic igra bolje kad je Haracic s njim u paru, Al-Dzaberoni treba igrati grehota je ko nam sve igra.
Za to je kriv nas Kouc, jeste da ima njaH izbor i to **** pricu ali ako je moglo protiv dinama m i protiv naftachija, zasto ne protiv ovih bumbara iz plBiH .
Trebao si staviti i minute ne samo nastupe ali jbga tako nam grah pao da svaki trener izmislja toplu vodu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
On bi tih 20 minuta bio igrač manje. Do tada Bašić sve toliko pretumba da više niko ne zna koju poziciju igra i to su naši najgori periodi igre u svakoj utakmici, nema tog Štilića koji bi taj haos uspio povezati.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑22 okt 2023, 22:00Na sve to Stila je upitan kao starter, zar nije logicno da ulazi zadnjih pola sata na vec umornu odbranu ?
Finiš utakmice nam je najveća boljka ove sezone, i Zvijezda nam je mogla zabiti gol pred kraj meča, sreća pa je Muftić odbranio.
Svaki put smo bili lošiji nakon Bašićevih izmjena, nije da smo i prije njih bili nešto dobri, ali kad on odradi svoje izmjene sa Gasalom, Biberom, Turanjaninom, Drljom, Alisonom i kompanijom, po pravilu slijedi raspad sistema i primamo gol u finišu utakmice.
Ma samo da hoće zimska pauza da se malo predahne od ove patnje. Idemo gledati kako se gradi jug i to će sigurno biti zanimljivije od Bekrićevog prelaznog roka.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Sorry, brother, but I couldn't understand you, especially first two words. Drugi put kada odes, ostavis pojam kod kuce, da ne bude ubiVen, izaberes staPointBlank je napisao/la: ↑22 okt 2023, 21:39Ne s3ri, covjek je u pravu. Odes da kupis nesto, ubije te u pojam neka glupaca, pa ko god da je..Paromlinac je napisao/la: ↑22 okt 2023, 20:51Uzas !!! Ja ni cevape ne kupujem ako rostiljdzija ne govori barem tri svjetska jezika.enterofuryl je napisao/la: ↑22 okt 2023, 19:57Vidim pao je forum, pa da napišem opet. Ne znam da li je iko upratio isto kao i ja. Djevojka koja radi u Fan Shopu je jako drska i neprofesionalna. Par puta sam ušao u shop kad mi je bilo usput da pitam da li ima veličina za duksericu, da bi mi rekla da nema da ne dolazim džaba i da će biti kada bude. Ako se ne varam utakmica protiv Neftcija, dolaze turisti, njena patnja s engleskim jezikom zbog koje su ljudi odustajali od ikakve kupovine. Mislim da za poziciju prodavača, gdje god to bilo, treba zaposliti osobu koja ima iole neke kvalitete u prodaji i bar osnovno poznavanje engleskog jezika.
hoces i od one ponude na koju prodavacica nema uticaj, platis, zahvalis se i izadjes sretan, ne treba praviti dramu od svega...
Cura ima momka i normalno je da vas nece da prihvati na instagramu, nemojte pljuvati po curi zbog svojih kompleksa ...
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Hoćemo li se sjetiti predati papire do Igmana za Boljevića i Selimovića?
Trebam li poslati mejl klubu da ih podsjetim? Ako treba, nije mi uopšte problem, razumijem ih, valja još i o tome razmišljati.
Trebam li poslati mejl klubu da ih podsjetim? Ako treba, nije mi uopšte problem, razumijem ih, valja još i o tome razmišljati.

- dubioza144
- Kontakt:
Sto bi sef rekao ekipa nije fizicki spremna za formaciju sa 2 napadaca u 3 5 2 pa se to sve popuni takticki a mi ni taktike nemamo
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
- Kontakt:
Kakva 3 5 2 da se ova 3 sudaraju nazad sami sebi golove dajemo svakako jos 3 balvana zajedno da igraju, bolje sam cocalic .i jos u sredini mekic rustemovic i jabar hahah ne bi djetetu loptu uzeli 3 dana da ga ganjaju. To bi smijesno bilo za gledat 3 igraca u sredini nit mogu trcat nit udarit nit lopte uzet, svaka polukontra bi go bila.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
- MocMahale444
Dosta puta smo igrali 3-5-2 i ispostavilo se ok.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑23 okt 2023, 07:59Kakva 3 5 2 da se ova 3 sudaraju nazad sami sebi golove dajemo svakako jos 3 balvana zajedno da igraju, bolje sam cocalic .i jos u sredini mekic rustemovic i jabar hahah ne bi djetetu loptu uzeli 3 dana da ga ganjaju. To bi smijesno bilo za gledat 3 igraca u sredini nit mogu trcat nit udarit nit lopte uzet, svaka polukontra bi go bila.
Dok je kouc iole baratao ekipom, kad bi krenulo po zlu on bi se sluzio formacijom 3-5-2.
To je samo misljenje, znam da nece izaci iz procitane formacije 4-2-3-1.
Ptica na grani to zna.
Protiv Igmana idemoo selo veselo.
Sablja ce naloziti one svoje ratnike da izginu na terenu. Jos su ih sudije pokrale za penal, na nama ce im vratiti za to.
Nasi ce opet da sute i vracaju dugove regularno.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Samo cinjenice.Railwayman30 je napisao/la: ↑22 okt 2023, 22:18Sarkazam je cudo. Razbit ce nas,da necemo znati doci iz Konjica kucizeljovolimte je napisao/la: ↑22 okt 2023, 15:05Razbit cemo Igman.
Necemo se valjda plasiti horuka i kuhara sa losim mesom.
Bolje igrače imamo, svaki naš igrač bi igro u prvoj postavi u Igmanu, al nema veze i pored toga što im nedostaju tri bitna prvotimca lahko će nas otrestizeljovolimte je napisao/la: ↑23 okt 2023, 08:33Samo cinjenice.Railwayman30 je napisao/la: ↑22 okt 2023, 22:18Sarkazam je cudo. Razbit ce nas,da necemo znati doci iz Konjica kucizeljovolimte je napisao/la: ↑22 okt 2023, 15:05Razbit cemo Igman.
Necemo se valjda plasiti horuka i kuhara sa losim mesom.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Imam osjećaj da ćemo zabiti prvi gol u gostima ove sezone
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Dali smo Zrinjskom ali je ovo stvarno sramota19vendetta87 je napisao/la: ↑23 okt 2023, 08:46Imam osjećaj da ćemo zabiti prvi gol u gostima ove sezone

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- dubioza144
- Kontakt:
Turanjanin od prve minute protiv igmana 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
- dubioza144
- Kontakt:
Kakva 3 5 2 formacija kad je bolje izgubit u 4 2 3 1 i naredat jos koji poraz, zbog cega bi mjenjao sistem koji djeluje??????????
- jointunija
- Kontakt:
Znači bukvalno,ovjeriti papir na tački A i predati na tački B,sve pješke možeš završiti.avalPacidoroP je napisao/la: ↑23 okt 2023, 07:41Hoćemo li se sjetiti predati papire do Igmana za Boljevića i Selimovića?
Trebam li poslati mejl klubu da ih podsjetim? Ako treba, nije mi uopšte problem, razumijem ih, valja još i o tome razmišljati.![]()
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Spreman sam to i lično uraditi, ionako već dvije sedmice nešto ganjam, ako naša uprava i administracija ne stižu.. Duše naše drage slomiše se od posla.. Valja sad prvog otići u minus 360k, a nije se zaradilo na ulaznicama.jointunija je napisao/la: ↑23 okt 2023, 10:10Znači bukvalno,ovjeriti papir na tački A i predati na tački B,sve pješke možeš završiti.avalPacidoroP je napisao/la: ↑23 okt 2023, 07:41Hoćemo li se sjetiti predati papire do Igmana za Boljevića i Selimovića?
Trebam li poslati mejl klubu da ih podsjetim? Ako treba, nije mi uopšte problem, razumijem ih, valja još i o tome razmišljati.![]()
-
- Kontakt:
J.ebiga neko skuplja 360 k da nam izvuce najdrazi klub iz finansijske dubioze , a neko tuži klub i ne pristaje da mu se pluca iz vise puta, vec odmah po cijenu licence.
Puno vi serete za kvazi navijace botove.
Sto se tice ovih trenutnih ljudi koji su tu u klubu, ne mozemo izdvojiti nikoga da je ulozio pare, povukao sa sobom 20 sponzora ,nemaju ljudi takva ni poznanstva ni kapacitet , zadnji koji je mogao to je badzak koji je vidio da ne moze od hijena raznoraznih sa minusom haman 9 miliona duga, Misimovic kada je otisao iz kluba automatski 15 ozbiljnih sponzora je otislo za njim .
Ne prizivam nikoga , nego molim Boga da se nesto promijeni da nas neko kupi, da ulozi svoj novac u klub , ovo ovako nazalost ce uvijek biti neka sredina.
Kada bi sposobni ljudi bili , ne mora nas niko ni kupiti ali zamislite da ovo sto cemo do kraja godine vratiti 4,7 miliona maraka , makar polovina od tog se upumpala u igracki kadar , bili bi konkurenti za prva 3 mjesta.
Puno vi serete za kvazi navijace botove.
Sto se tice ovih trenutnih ljudi koji su tu u klubu, ne mozemo izdvojiti nikoga da je ulozio pare, povukao sa sobom 20 sponzora ,nemaju ljudi takva ni poznanstva ni kapacitet , zadnji koji je mogao to je badzak koji je vidio da ne moze od hijena raznoraznih sa minusom haman 9 miliona duga, Misimovic kada je otisao iz kluba automatski 15 ozbiljnih sponzora je otislo za njim .
Ne prizivam nikoga , nego molim Boga da se nesto promijeni da nas neko kupi, da ulozi svoj novac u klub , ovo ovako nazalost ce uvijek biti neka sredina.
Kada bi sposobni ljudi bili , ne mora nas niko ni kupiti ali zamislite da ovo sto cemo do kraja godine vratiti 4,7 miliona maraka , makar polovina od tog se upumpala u igracki kadar , bili bi konkurenti za prva 3 mjesta.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Levin i 30 gostiju.