Sta bi sa postovima, ovako ostaje il ce se vratiti?
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- kraljttbvb
- Kontakt:
Dobra Tuzla, nisam znao da je ovako pristupacna cijena parkinga

Tako ti i dodje, cijene tamam kao i cijene parkinga.
Solidan stan od 50-ak kvadrata vjerovatno 50 milja u Visegradu, isti takav kod pozorista 350 000

Ne znam tacne cijene, pretpostavljam, ali mislim da ovako otprilike dodje...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
jbga privatnik nisam sig al mislim da jos drze mulici pa i onak kod markala im je 3.5 km ako ne i 5 sat … znam da je na koncesio to izeo davno i trebao garazu tu raditi al ga poslije opstina nesto stopira pa su na sudu .. pa gradski je 2 km i 1 km ako se dobro sjecam .. ne mora se bas kod pozorista parkiratianonimni je napisao/la: ↑22 okt 2023, 17:10![]()
Zara bas, sreca pa nisam cesto u saobracaju i nisam ni upratio toHvala na infu, nastavicu ga izbjegavati
![]()

Ja zivim u centru grada,stambena zgrada i to jedina kojoj je oduzet parking.
Sve zgrade imaju svoj parking u gradu jedino mi nemamo i meni za 4 auta treba cca 350km godisnje da se parkiram ispred stana.
Sve zgrade imaju svoj parking u gradu jedino mi nemamo i meni za 4 auta treba cca 350km godisnje da se parkiram ispred stana.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Što i nije neki problem

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Na zalost, ti postovi su izgubljeni
- Shategabri
- Kontakt:
Koševo Zapad
Jel moguce na OLXu objaviti sad da nesto trazis/kupujes? Nigdje ne vidim tu opciju..
Saznao sam šta je bilo sa postovima:
Ovo ima potencijal za najbolji live ikad.
Aleme posto je kod vas ovaj chips sto je došao friško u bingo nekidan, kod nas samo 4$
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
A jbg, ostaju samo ulicice neke ako ces u Centar ili Stari Grad, i oni nekadasnji Smrkovi parkinzi u SG-u su 3 po satu i sad shvatam otkud ona jedna haoticna ideja da se do Vrbanje dolazi autima a dalje prema gradu saobracaj blokirabob je napisao/la: ↑22 okt 2023, 18:21jbga privatnik nisam sig al mislim da jos drze mulici pa i onak kod markala im je 3.5 km ako ne i 5 sat … znam da je na koncesio to izeo davno i trebao garazu tu raditi al ga poslije opstina nesto stopira pa su na sudu .. pa gradski je 2 km i 1 km ako se dobro sjecam .. ne mora se bas kod pozorista parkirati![]()

Pogotovo kad vidis sto @Marsal danas rece da je u Zenici dan 4 marke, neko i za Tuzlu napisa isto, jeste i do standarda i do turista i do tog da bi svi s autom u metar gdje trebaju ali nesto ima i do bezobrazluka tu
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
ne vozim pa mozda ti fulim al iskreno raja kad idemo sa autima neznam iskreno tj ne skecam se da smo kad smo kod pozorista parkiralianonimni je napisao/la: ↑22 okt 2023, 23:35A jbg, ostaju samo ulicice neke ako ces u Centar ili Stari Grad, i oni nekadasnji Smrkovi parkinzi u SG-u su 3 po satu i sad shvatam otkud ona jedna haoticna ideja da se do Vrbanje dolazi autima a dalje prema gradu saobracaj blokirabob je napisao/la: ↑22 okt 2023, 18:21jbga privatnik nisam sig al mislim da jos drze mulici pa i onak kod markala im je 3.5 km ako ne i 5 sat … znam da je na koncesio to izeo davno i trebao garazu tu raditi al ga poslije opstina nesto stopira pa su na sudu .. pa gradski je 2 km i 1 km ako se dobro sjecam .. ne mora se bas kod pozorista parkirati![]()
Pogotovo kad vidis sto @Marsal danas rece da je u Zenici dan 4 marke, neko i za Tuzlu napisa isto, jeste i do standarda i do turista i do tog da bi svi s autom u metar gdje trebaju ali nesto ima i do bezobrazluka tu

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Sad im je akcija za Moja tv pakete, ko ima optiku top, ja dobio za 52 marke moja tv net l paket, i gratis HBO Max preplata za dvije godine, na optici brzina oko 200 i više, zasad bez problema

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nije skupo ali nema optike svugdje gdje bi trebala biti. Ima mjesta gdje Telemach dere preko 200mbs, a ovi jadnici ne mogu 20mbps prebaciti.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑23 okt 2023, 12:08Sad im je akcija za Moja tv pakete, ko ima optiku top, ja dobio za 52 marke moja tv net l paket, i gratis HBO Max preplata za dvije godine, na optici brzina oko 200 i više, zasad bez problema![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.